SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Baba Vanga, kaj je to???
Znam samo za trajekt "VANGA" koji je 80ih vozio rutu Karlobag - Pag. To su bila vremena kada je trajekt ulazio u grad Pag.
Baba Vanga, e za to još nisam čuo,
Valjda su joj i takve prognoze.
Realno bi Abesinija najviše protiv Daltona mogla izvuč nerješeno, ali s obzirom da igraju u Tumarinoj jazbini ne vjerujem da buDALTONI kiksali.
Jazbina bu puna navijača i kaj je najbitnije bila bu zagrijana, na što dečki iz Abesinije nisu navikli. Poslje svakog meča bu iz navike oblačili skijaške kombinezone i to bu ih ubilo

Znam samo za trajekt "VANGA" koji je 80ih vozio rutu Karlobag - Pag. To su bila vremena kada je trajekt ulazio u grad Pag.
Baba Vanga, e za to još nisam čuo,
Valjda su joj i takve prognoze.
Realno bi Abesinija najviše protiv Daltona mogla izvuč nerješeno, ali s obzirom da igraju u Tumarinoj jazbini ne vjerujem da buDALTONI kiksali.
Jazbina bu puna navijača i kaj je najbitnije bila bu zagrijana, na što dečki iz Abesinije nisu navikli. Poslje svakog meča bu iz navike oblačili skijaške kombinezone i to bu ih ubilo
Zadnja izmjena: Pale, dana/u sri pro 09, 2015 1:40 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vrba je napisao/la:A ne, nebaba Vanga kaže:
1. DALTONI 31
2. ABESINIJA 28
3. KRUŠKINA DUŠA 28
4. KNEŽIJA HARMONY 27
5. JUŽNA TREŠNJEVKA PADOBRANCI 26
6. INKER II. ZAPREŠIĆ 25
7. CVJEĆARNICA NELA 17
odnosno Abesinija ide u 9. ligu
![]()
Volim kada se i drugi uhvate prognoze.
Samo nekako mi se čini da ćemo mi završiti na 9. ili 8. mjestu.
Knežija H. - Kruškina d. bilo bu 5:5 Znači svakom po bod.
Zadnje kolo. Cvječari - Keramičari 5:5
Čistoća - Knežija 5:5
Daltoni - Abesinija 6:4
Dušice - Padobranci ???? stavite x radi zbrajanja bodova.
I sad sve to posložite
1. DALTONI 34
2. Dušice 28
3. Padobranci 26
4. Inker 25
5. Abesinija 25
U slučaju da nam Dušice puste onda bumo mi 2. a oni 3. , a ako mi njima pustimo onda bumo mi 4. Inker 3. abesinija 5.
Zadnje kolo. Cvječari - Keramičari 5:5
Čistoća - Knežija 5:5
Daltoni - Abesinija 6:4
Dušice - Padobranci ???? stavite x radi zbrajanja bodova.
I sad sve to posložite
1. DALTONI 34
2. Dušice 28
3. Padobranci 26
4. Inker 25
5. Abesinija 25
U slučaju da nam Dušice puste onda bumo mi 2. a oni 3. , a ako mi njima pustimo onda bumo mi 4. Inker 3. abesinija 5.
Zadnja izmjena: Pale, dana/u sri pro 09, 2015 1:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Da se nadovežem na Ikotu...
Na Gredicama nije hladno odtrenirati sat i pol u komadu. Ali sjedenje ubija.
Drugu tekmu protiv Kivača sam odigrao u trenirci (duge hlače + dugi rukavi) i isto tako protiv Polje.
Kako sam odmah igrao parove, taman sam došao na radnu temperaturu i skinuo sam treninrku i igrao u uobičajenoj obleki.
Na Gredicama nije hladno odtrenirati sat i pol u komadu. Ali sjedenje ubija.
Drugu tekmu protiv Kivača sam odigrao u trenirci (duge hlače + dugi rukavi) i isto tako protiv Polje.
Kako sam odmah igrao parove, taman sam došao na radnu temperaturu i skinuo sam treninrku i igrao u uobičajenoj obleki.
Da imaš prafDALTON1 je napisao/la:Mene ste nabrijali i previše s ovom prognozom poraza u zadnjem kolu![]()
Bilo bi lijepo s Padobrancima otic u 9. Ali ne ovise samo o sebi...
Ovisimo i o Kruškinim dušicama, te njihovom prezentacijom stolnog tenisa protiv nas.
Inače ovog puta ovisimo samo o nama i eventualnim bodovima protiv Dušica (3 za odlazak u drugu )
Nerješeno nas može bacit na 3,4 ili čak 5 mjesto
Knežijanci mogu imati samo bod protiv Čistoće, jer znamo da u goste idu u trećem sastavu, a i kak Dambino veli,; dani su darivanja
Zadnji put tj. na kraju 2014 jesenskog prvenstva, su 5. i 6. išli ligu gore. tak kaj se toga tiče mislim da bu 5. išel u 10tu ligu 100%, a 6. 60%.
Ne znam jeste li uočili da bi moglo biti frke oko pobjednika parova ako nekim čudom Dušice kiksaju zadnja dva kola?
Šanse da izgube oba para su skoro pa nemoguće, ali u nekoj znanstveno fantastičnoj kombinaciji moglo bi se posložiti:
Dušice 10:3 (izgube od Padobranaca i Harmonikaša)
Keramičari 10:3 (izgube od Cvjećara)
Cvjećari 10:3 (dobijemo Keramičare)
Daltoni 10:3 (dobiju Abesiniju)
Za početak bi bilo dovoljno da Harmonikaši speglaju Dušice u parovima.
Ajmo Harmonikaši 
Šanse da izgube oba para su skoro pa nemoguće, ali u nekoj znanstveno fantastičnoj kombinaciji moglo bi se posložiti:
Dušice 10:3 (izgube od Padobranaca i Harmonikaša)
Keramičari 10:3 (izgube od Cvjećara)
Cvjećari 10:3 (dobijemo Keramičare)
Daltoni 10:3 (dobiju Abesiniju)
Za početak bi bilo dovoljno da Harmonikaši speglaju Dušice u parovima.
Mislim da bi tu 11. ligu trebalo jednostavno rasformirati! Došli im, eto, mlađahni Daltoni, praktički početnici u pingiću, i prebili ih sve po redu na mrtvo ime i prezime. Barem bi tim znalcima teorije iz 11. lige za kaznu trebalo ograničiti diskusiju na najviše dvije do tri stranice po sezoni, a kako bi se više posvetili treniranju.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.