SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Na mladima sokaz ostaje. Nama starijima ne preostaje drugo nego trkeljanje po forumu.dsimat11 je napisao/la:Mislim da bi tu 11. ligu trebalo jednostavno rasformirati! Došli im, eto, mlađahni Daltoni, praktički početnici u pingiću, i prebili ih sve po redu na mrtvo ime i prezime. Barem bi tim znalcima teorije iz 11. lige za kaznu trebalo ograničiti diskusiju na najviše dvije do tri stranice po sezoni, a kako bi se više posvetili treniranju.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.
-----
Danas me slomilo.
Zadnja izmjena: trnac, dana/u čet pro 10, 2015 12:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Niti su ih sve prebili niti su sa svima igrali, a nominalno najbolje rezultate su zapisali na racun nekompletnih ekipa.dsimat11 je napisao/la:Mislim da bi tu 11. ligu trebalo jednostavno rasformirati! Došli im, eto, mlađahni Daltoni, praktički početnici u pingiću, i prebili ih sve po redu na mrtvo ime i prezime. Barem bi tim znalcima teorije iz 11. lige za kaznu trebalo ograničiti diskusiju na najviše dvije do tri stranice po sezoni, a kako bi se više posvetili treniranju.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.
Daltoni - Abesinija 0 : 0
Kruškina duša – Daltoni 6 : 4
Južna Trešnjevka Padobranci – Daltoni 5 : 5
Daltoni–Art kuk 9 : 1 (4:1)
Barem bi ovim znalcima iz 17. lige za kaznu trebalo ograničiti diskusiju na drugim stranicama liga dok ne sakupe barem dvije stranice postova po sezoni na svojoj, a kako bi se manje posvetili pisanju dezinformacija po stranicama ostalih liga.
A te nekompletne ekipe (da su bile kompletne) bi si kao puno poboljšale rezultat
Možda za bod
Ponovit ću opet da se na tablici vidi sve i po skorovima pa stvarno ne trebam ništa pisat po pitanju tog
A ko je Vrba uopće?

Možda za bod
Ponovit ću opet da se na tablici vidi sve i po skorovima pa stvarno ne trebam ništa pisat po pitanju tog
A ko je Vrba uopće?
Zadnja izmjena: DALTON1, dana/u čet pro 10, 2015 12:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
-
dalton david
Gospodin Šimatović nas je u svakoj ligi do sada podržavao i navijao za nas te mu iskreno hvala na tome. Dvoboj protiv njega i njegove ekipe je bio naš prvi zadatak s materijalima te smo ga uz dosta muke uspješno riješili (6:4)... Ta pobjeda nam je dala vjetar u leđa i pokazala da se možemo nositi i s potpuno nepoznatim stilovima,a meni je nakon toga igra protiv trave postala jako draga.
Nela, vi si zaboravite kalkulacije za zlato u parovima.
Abesinijo, ako hoćete dalje, nemojte izgubiti protiv Daltona
Želiš biti zdrav - pij aroniju, a ako želiš biti vesel oslobodi dušu!
I još nešto, Kruškina Duša je u devetoj ligi na proljeće

Trnac. Ne znam baš birati epitete, ali protiv nas ste odigrali vrhunski.
Svaka čast i kod pojedinačnih, parova i taktike. Stvarno ste bili jaki.
Šteta da niste to pokazali još koji put više.
Da, imali smo sreće večeras, jer nije bilo najjačih. Možda drugi put. Nećeš mi vjerovati, ali sam se veselio da ću igrati protiv g. Grozdanića
Svaka čast i kod pojedinačnih, parova i taktike. Stvarno ste bili jaki.
Šteta da niste to pokazali još koji put više.
Da, imali smo sreće večeras, jer nije bilo najjačih. Možda drugi put. Nećeš mi vjerovati, ali sam se veselio da ću igrati protiv g. Grozdanića
Jaki vi ste to nas več pobjedili, Daltoni odigrali nerješeno i evo Vas na 1. mjestu.jaki je napisao/la:Nela, vi si zaboravite kalkulacije za zlato u parovima.
Lijepo
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)