SOKAZ forum
8. nos ti posran ljiga, jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
To nikad nije bilo upitno kod nas...
Bez obzira na stanje na tablici i protivnika mi uvijek igramo isto. Nema nikakvih frkafulja ili nedo Bog puštanja ili dogovaranja.
Tako da se ne moraš brinuti da će biti namještanja ili slično. Jedino je pitanje kak ćemo odigrati s obzirom na trenutnu formu...
Dat ćemo sve od sebe, pa kako ispadne...
Bez obzira na stanje na tablici i protivnika mi uvijek igramo isto. Nema nikakvih frkafulja ili nedo Bog puštanja ili dogovaranja.
Tako da se ne moraš brinuti da će biti namještanja ili slično. Jedino je pitanje kak ćemo odigrati s obzirom na trenutnu formu...
Dat ćemo sve od sebe, pa kako ispadne...
Ma ne, nisam ja na to ni pomislil, kakvo puštanje...
Samo mi se nekak čini da ste kao što si i sam napisao ostvarili sve ciljeve,
pa i više nego ste očekivali i sada je teško "gristi" kao na početku.
I još kaj je najgore, raspored vam je jako težak ovih zadnjih, nekoliko kola
Samo mi se nekak čini da ste kao što si i sam napisao ostvarili sve ciljeve,
pa i više nego ste očekivali i sada je teško "gristi" kao na početku.
I još kaj je najgore, raspored vam je jako težak ovih zadnjih, nekoliko kola
The Only Way Is Up...rutinski
Jedno je sigurno, nakon što povedemo 5 : 0, ne gubimo utakmicu. Čini se da je na dnu sada sve jasno i da simpatičnoj ekipi Dede II niti pobjeda u zadnjem kolu neće biti dovoljna za ostanak, jer Podsusedsko dolje sa Zavrtnikom u sastavu ima lake protivnike u zadnja dva kola i trebalo bi osvojiti još 6 bodova.
Mi smo trebali ići za jednu ligu gore, ali prosuli smo 6 bodova. Par protiv Plive Jamnice nakon 2:0 u setovima. Dr. Starčević dvije partije izgubljene u 5. setu nakon vodstva u jednoj 8:2 i drugoj 10:5. RIZ veterani izgubljen 2. set u paru nakon ogromnog vodstva 10:4 ili 10:3 i dobijenog prvog seta. 5:5 sa Dedom II nakon vodstva 5:0.
Neiskustvo. Ne mislim tu na godine staža u Sokazu, već na činjenicu da igramo godinama i godinama bez i jednog jedinog treninga. Igramo samo utakmice, pa su nam oscilacije u igri stvarno velike.
Mi smo trebali ići za jednu ligu gore, ali prosuli smo 6 bodova. Par protiv Plive Jamnice nakon 2:0 u setovima. Dr. Starčević dvije partije izgubljene u 5. setu nakon vodstva u jednoj 8:2 i drugoj 10:5. RIZ veterani izgubljen 2. set u paru nakon ogromnog vodstva 10:4 ili 10:3 i dobijenog prvog seta. 5:5 sa Dedom II nakon vodstva 5:0.
Neiskustvo. Ne mislim tu na godine staža u Sokazu, već na činjenicu da igramo godinama i godinama bez i jednog jedinog treninga. Igramo samo utakmice, pa su nam oscilacije u igri stvarno velike.
A kaj bi trebali trenirat svaki dan zadnjih pedeset godina i onda bit među četri u osmoj ligiNeiskustvo. Ne mislim tu na godine staža u Sokazu, već na činjenicu da igramo godinama i godinama bez i jednog jedinog treninga. Igramo samo utakmice, pa su nam oscilacije u igri stvarno velike.
A kaj , onih kontra trenutaka kad vi gubite pa na kraju pobijedite nije bilo ?? K vragu , koja nesrećaPar protiv Plive Jamnice nakon 2:0 u setovima. Dr. Starčević dvije partije izgubljene u 5. setu nakon vodstva u jednoj 8:2 i drugoj 10:5. RIZ veterani izgubljen 2. set u paru nakon ogromnog vodstva 10:4 ili 10:3 i dobijenog prvog seta. 5:5 sa Dedom II nakon vodstva 5:0.
Neiskustvo...
Ja bi mogao napisati čitavu jednu knjigu o promašajima, propustima i nevjerojatnim stvarima koje su se ove sezone urotile protiv nas.
Mogao bi, aliiii......neću
jer bu opet Wolf rekel da pišem i pričam samo o sebi i svojoj ekipi
A o kome bi trebal pisati ?
Ionak svi pišu u 99% slučajeva samo o svojim ekipama, zar ne ?
A u mojoj projekciji ne vidim nikakav način da nebi išli za 2 lige naprijed,
znači bili bi 1. ili 2., a sada ''visimo ko lusteri'' na najnezahvalnijem 5. mjestu
Ja bi mogao napisati čitavu jednu knjigu o promašajima, propustima i nevjerojatnim stvarima koje su se ove sezone urotile protiv nas.
Mogao bi, aliiii......neću
A u mojoj projekciji ne vidim nikakav način da nebi išli za 2 lige naprijed,
znači bili bi 1. ili 2., a sada ''visimo ko lusteri'' na najnezahvalnijem 5. mjestu
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet pro 11, 2015 1:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
5. mjesto je san snova.Guga je napisao/la:Neiskustvo...
Mogao bi, aliiii......nećujer bu opet Wolf rekel da pišem i pričam samo o sebi i svojoj ekipi
![]()
A u mojoj projekciji ne vidim nikakv način da nebi išli za 2 lige naprijed,
Da smo mi na 5. mjestu, bez straha bi već otvorio topic 10. lige
Bojim se da bi taj tvoj ''san snova'' ove godine mogao postati - NOĆNA MORA
i da bi ostali i u 11. ljigi ako bi bili 5., isto ko i mi u 8. jer mi se čini da nitko nebu odustal u prvih 10 ljiga.
Nadam se da se varam, ali......
Istina je je da u većini slučajeva 5. ide naprijed, ali to je - VEĆINA SLUČAJEVA,
a sada smo u pitanju mi pa me ništa ne može iznenaditi
Jedna druga stvar mi je interesantna, a to je da se nama već 4. polusezonu za redom događa da olako uđemo u sezonu i u prvih 4-5 kola prospemo 6-7 bodova van svake pameti odnosno ''ničim izazvani''
Zbog toga u zadnjih 6-7 kola MORAMO imati sve pobjede ili eventualno jedan remi bez i jednog poraza, a sve to naravno protiv puno jačih ekipa nego što su bile ekipe protiv kojih smo gubili bodove.
Nevjerojatno...a opet, šta se ja čudim kada Šumadinac i Cipranin trebaju nekoliko dana da uopće pronađu svoje rekete nakon 5 mjeseci pauze jer od 5. do 10. mjeseca oni pingić - ne igraju
Zato, ako kojim slučajem prođemo ove sezone ovu 8. nos ti posran ljigu, nazvati ću taj ''proces'' :
KAKO SE KALIO ČELIK
Istina je je da u većini slučajeva 5. ide naprijed, ali to je - VEĆINA SLUČAJEVA,
a sada smo u pitanju mi pa me ništa ne može iznenaditi
Jedna druga stvar mi je interesantna, a to je da se nama već 4. polusezonu za redom događa da olako uđemo u sezonu i u prvih 4-5 kola prospemo 6-7 bodova van svake pameti odnosno ''ničim izazvani''
Zbog toga u zadnjih 6-7 kola MORAMO imati sve pobjede ili eventualno jedan remi bez i jednog poraza, a sve to naravno protiv puno jačih ekipa nego što su bile ekipe protiv kojih smo gubili bodove.
Nevjerojatno...a opet, šta se ja čudim kada Šumadinac i Cipranin trebaju nekoliko dana da uopće pronađu svoje rekete nakon 5 mjeseci pauze jer od 5. do 10. mjeseca oni pingić - ne igraju
Zato, ako kojim slučajem prođemo ove sezone ovu 8. nos ti posran ljigu, nazvati ću taj ''proces'' :
KAKO SE KALIO ČELIK
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub pro 12, 2015 12:45 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Sva je sreća da su skromnost i realnost tvoje VELIKE VRLINE.Guga je napisao/la:Bojim se da bi taj tvoj ''san snova'' ove godine mogao postati - NOĆNA MORA![]()
i da bi ostali i u 11. ljigi ako bi bili 5., isto kao kaj bi i mi mogli ostati u 8. ak bumo bili 5. na kraju.
Jer mi se čini da nitko nebu odustal u prvih 10 ljiga.
a sada smo u pitanju mi pa me ništa ne može iznenaditi![]()
Zato, ako kojim slučajem prođemo ove sezone ovu 8. nos ti posran ljigu, nazvati ću taj ''proces'' - KAKO SE KALIO ČELIK
Svi koji imalo kuže pingić vide da se vi u ovoj ligi osječate ko BAYERN protiv DINAMA, što je i "objektivno" stanje stvari.
Zaista ne znam kome ste se zamjerili ali vidim da su se svi starogrčki bogovi urotili protiv tebe i tvojih suigrača.
Ove bogove novijeg doba ni ne spominjem jer vas oni štopaju već duže vrijeme.
Samo ti ''seri kvake''...koji ste ono u 4. ljigi ?vjeverko je napisao/la: Sva je sreća da su skromnost i realnost tvoje VELIKE VRLINE.
Svi koji imalo kuže pingić vide da se vi u ovoj ligi osječate ko BAYERN protiv DINAMA, što je i "objektivno" stanje stvari.
Zaista ne znam kome ste se zamjerili ali vidim da su se svi starogrčki bogovi urotili protiv tebe i tvojih suigrača.
Ove bogove novijeg doba ni ne spominjem jer vas oni štopaju već duže vrijeme.
Jeste možda za prijateljsku tekmu pa da vidimo tu vašu siiiiilnu snagu...
BOLJE ISPASTI GLUP NEGO IZ VLAKA
ovo je u skladu s tvojim izjavama.

ovo je vezano uz vaš nastup u 4. ljigi

ovak se ja osjećam kad gledam tablicu 8. nos ti posran ljige
a ovak bu bilo kad konačno ulovimo Staneta
Još nije gotovo
Upravo sam se vratio s tekme Deda I-Riz koja je završila 5-5
Ovo se fakat isplatilo pogledati jer je tekma bila odlična, a ko je planirao doći pogledati i ipak na kraju nije...može mu biti žao.
U jednom trenutku, kada je Riz poveo 4-1 već sam se pomirio s činjenicom da smo izgubili i teoretske šanse u borbi za 4. mjesto i namjeravao sam polako krenuti kući
I tada............je prefrigani Brnčić "naletil na minu"
Knapić ga je jednostavno DEMOLIRAL
iako je Brna vodil u 4. setu 8-2 pa je Knapa zaredal sa 8 uzastopnih poena i uopće "nije bilo knap"
a to je protiv iskusnog Brne fakat jako teško.Ovom sjajnom pobjedom se Knapa iskupil za poraz protiv Raića kada se nakon 0-2 u setovima vratil do 2-2 i 6-3 vodstva u 5. setu, da bi nakon toga - potonuo ko sidro
Čanadiju nije odgovarao stil igre niti Brnčića, a bome niti Raića, ali nakon što je
Ajvan-Ho (Ivan) Knapić "pokazao mudo" (nije bilo žena u gledalištu, ali je zato bil Silvać iz Zet-a) u atomskom meču protiv Brne, moral je i Čan-Adi "iskrvariti za stolom" iako mu nisu bili
"ti dani u mjesecu"
Praktički je "bez slezene" (disal je, odnosno puhal i šištal ko grbavi kit, tak da ga se čulo na drugom kraju dvorane) izvukel 5. set nakon 6-8 protiv Raića
koji je od apsolutnog heroja (falila je "picina dlaka" da napravi tricu) postao tragičar jer se na kraju i u parovima ispromašivao.
Na kraju je eto sve u našim rukama.Naravno da su još uvijek ispred nas jedna velika (Amaciz) i jedna OGROMNA (Dr.Starčević) prepreka, ali ne ovisimo više o nikome i sada ćemo vidjeti dali to možemo.
Sada je stani-pani
Kod rezultata 4-1 za Riz, rekel sam sam sebi (iako je Brna u tom trenutku pilil naopako "sve u 16" da bi ga se i pilar broj 1. Trnski posramil
) :
ako ovo završi 5-5 idem ravno doma i selim gume s Excalibura na staro drvo za zadnje dvije tekme,
a za navikavanje na Excalibur ima vremena u zimskoj pauzi.
Evo, gume su premještene, a Excalibur me "gleda ispod oka, uvređeno"
No, no...naj se srditi, buš pričekal još tjedan dana.
Kod Riza je Spaček bil u gledalištu, ali nije igral jer se nije dobro osjećal, a kod Djedova I nije bilo Bana.
Na kraju je Brnčić sjedil utučen (nekak mi se činil za "broj manji" nego na početku meča),
sa zamagljenim naočalama i "spiralnim mini-valom na glavi"
Garantiram da bu noćas jako teško zaspal, a sigurno mu još nije jasno kaj se to točno dogodilo u Prečkom.
U svakom slučaju tekma za pamćenje i svim sudionicima još jednom
Upravo sam se vratio s tekme Deda I-Riz koja je završila 5-5
Ovo se fakat isplatilo pogledati jer je tekma bila odlična, a ko je planirao doći pogledati i ipak na kraju nije...može mu biti žao.
U jednom trenutku, kada je Riz poveo 4-1 već sam se pomirio s činjenicom da smo izgubili i teoretske šanse u borbi za 4. mjesto i namjeravao sam polako krenuti kući
I tada............je prefrigani Brnčić "naletil na minu"
Knapić ga je jednostavno DEMOLIRAL
Čanadiju nije odgovarao stil igre niti Brnčića, a bome niti Raića, ali nakon što je
Ajvan-Ho (Ivan) Knapić "pokazao mudo" (nije bilo žena u gledalištu, ali je zato bil Silvać iz Zet-a) u atomskom meču protiv Brne, moral je i Čan-Adi "iskrvariti za stolom" iako mu nisu bili
"ti dani u mjesecu"
Praktički je "bez slezene" (disal je, odnosno puhal i šištal ko grbavi kit, tak da ga se čulo na drugom kraju dvorane) izvukel 5. set nakon 6-8 protiv Raića
koji je od apsolutnog heroja (falila je "picina dlaka" da napravi tricu) postao tragičar jer se na kraju i u parovima ispromašivao.
Na kraju je eto sve u našim rukama.Naravno da su još uvijek ispred nas jedna velika (Amaciz) i jedna OGROMNA (Dr.Starčević) prepreka, ali ne ovisimo više o nikome i sada ćemo vidjeti dali to možemo.
Sada je stani-pani
Kod rezultata 4-1 za Riz, rekel sam sam sebi (iako je Brna u tom trenutku pilil naopako "sve u 16" da bi ga se i pilar broj 1. Trnski posramil
ako ovo završi 5-5 idem ravno doma i selim gume s Excalibura na staro drvo za zadnje dvije tekme,
a za navikavanje na Excalibur ima vremena u zimskoj pauzi.
Evo, gume su premještene, a Excalibur me "gleda ispod oka, uvređeno"
No, no...naj se srditi, buš pričekal još tjedan dana.
Kod Riza je Spaček bil u gledalištu, ali nije igral jer se nije dobro osjećal, a kod Djedova I nije bilo Bana.
Na kraju je Brnčić sjedil utučen (nekak mi se činil za "broj manji" nego na početku meča),
sa zamagljenim naočalama i "spiralnim mini-valom na glavi"
Garantiram da bu noćas jako teško zaspal, a sigurno mu još nije jasno kaj se to točno dogodilo u Prečkom.
U svakom slučaju tekma za pamćenje i svim sudionicima još jednom
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub pro 12, 2015 5:31 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Guga, sve si reko...
Tekma je stvarno bila odlična i na kraju prava drama. Pobjeda ne mogla otić na bilo koji stranu, ali je ipak na kraju završilo najpoštenije - svakom po bod.
Svaka čast i vama koji ste došli gledati tekmu i navijali za bod a drama je bila svaki poen. Tako da ste i vi izgubili poprilicnu kolicinu živaca...
P.S. Guga zaboravio si gumu. Uzeo sam ju pa ti dam dok se sljedeci put vidimo...
Tekma je stvarno bila odlična i na kraju prava drama. Pobjeda ne mogla otić na bilo koji stranu, ali je ipak na kraju završilo najpoštenije - svakom po bod.
Svaka čast i vama koji ste došli gledati tekmu i navijali za bod a drama je bila svaki poen. Tako da ste i vi izgubili poprilicnu kolicinu živaca...
P.S. Guga zaboravio si gumu. Uzeo sam ju pa ti dam dok se sljedeci put vidimo...