SOKAZ forum
8. nos ti posran ljiga, jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
To me na nekaj posjećaGuga je napisao/la:Sad baš gledam raspored za zadnje kolo u kojem igraju :
AGRONOMSKI br.1 na tablici-DEDA I br.3
&
DR.STARČEVIĆ br.2-ZAGONĐIJE br.4 (ako dobijemo Amaciz)
Nemreš bulivit![]()
![]()
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
dtrnski-trnac je napisao/la:Excaljibur će na kraju završiti kao maneken - samo za pokazivanje, a može nešto i odsvirati
Excalibur je moj glavni reket, ali nakon što je :
Šumadinac postao apsolutno neprobojan
(u zadnje 4 tekme ima 11-1
a Cipranin se stabilizirao
(u zadnje 4 tekme ima 6-6)
tak da sam ja-Guga
(u zadnje 4 tekme imao 5-7
Ako pogledamo još detaljnije, u zadnje 2 tekme (igrao s Excaliburom) sam imao bijednih 1-5
Ponavljam, NITKO, ALI BAŠ NITKO NE MIJENJA REKET USRED SEZONE
ali pošto je Cipranin bio "van svih udaraca", a Šumadinac igrao "samo" solidno,
ja sam zaključio da više nemamo nikakve šanse za proboj dalje, pa sam svjesno odlučio ustvari "žrtvovati" preostali dio ove sezone u svrhu prilagodbe na Excalibur
S obzirom da su nam rezultati konkurenata zadnja 2 kola u velikom dijelu išli na ruku, a moji suigrači su kao što sam rekao - proigrali, nebi bilo korektno od mene da budem tvrdoglavac i nastavim s prilagodbom bez obzira na rezultat.
Zato sam jučer prebacio gume na staro drvo i danas sam već bio na paklenom treningu gdje je jedan "surovi" igrač iscjedio iz mene popriličnu količinu znoja
Andol sam popil tek nakon povratka kući, a ustvari sam ga trebao popiti prije i valjda nebum dobil muskulfiber
prvenstvu razreda u pikulanju
Jedino kaj sam čul od njega je bilo :
"Možeš ti to, ajde još malo.Ajde malo niže, još "samo" 73 loptice
Meni jezik do poda
Znači, moram napraviti sve što mogu u zadnja 2 kola za rezultat ekipe,
a onda kreće detaljna prilagodba na Excalibur
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned pro 13, 2015 12:29 am, ukupno mijenjano 3 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Da, samo kaj kod vas u zadnjem kolu igraju:Ikota~sova je napisao/la:To me na nekaj posjećaGuga je napisao/la:Sad baš gledam raspored za zadnje kolo u kojem igraju :
AGRONOMSKI br.1 na tablici-DEDA I br.3
&
DR.STARČEVIĆ br.2-ZAGONĐIJE br.4 (ako dobijemo Amaciz)
Nemreš bulivit![]()
![]()
1. Daltoni - 4. Abesinija
&
2. Kruška - 3. Padobranci
Ima jedna druga stvar, a to je da kod vas 99% ispada ili Abesinija ili Početnici iz kruga 4 ekipe koje će ići dalje pošto i jedni i drugi morate pobjediti i to u gostima, a bod vam skoro sigurno neće biti dovoljan.
Iskreno rečeno, mislim da ste vi kiksali jer sam bio uvjeren da ćete biti 1. ili 2. kada ste se pojačali s Dankom-Banankom, ali...Mikloška nikako da nađe stabilnost.
Kod nas su prve 3 ekipe 100% sigurne i samo mi "visimo ko lusteri"
Jedino ako će na proljeće i 5. ekipa ići dalje, a bojim se da ove godine to nebu išlo.
Malo sam to već analiziral pošto i mi možda završimo na tom, nejgorem 5. mjestu.
Dobra stvar je što i vi, a i mi imamo sve u svojim rukama i sada treba pokazati ko "ima muda"
Po meni su šanse (ako svi igraju fer i u punim sastavima) :
Daltoni 100% to sam tvrdio i prije 5-6 kola u postovima
Kruška 100% ista stvar
Padobranci 80%
Inker 65%
Abesinija 55%
(zadnje 3 ekipe imaju ukupno 200% zato jer se bore za 2 mjesta koja vode dalje)
Ps.Cvjećarnica Nela 100% NE IDE
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned pro 13, 2015 6:22 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Re: derbi
Tekma Amaciz-Zagonđije je sutra (ponedjeljak) u 18:30 kod Pavlekasilvac je napisao/la:A kad je tekma Zagonđije-Amiciz?
@ Mario
Ako je ovo nikad lošija 8. ljiga, kakva je onda Odra ako nije mogla proći dalje ?
To i ja mislim, ali nažalost već četvrtu polusezonu zaredom se ponavlja isto,
a to je da sami sebe dovedemo u situaciju da nemamo pravo na niti jedan kiks u zadnja 3-4 kola jer nam o tome direktno ovisi prolaz dalje.
Ove godine (da se netko ne uvredi, to je samo moje mišljenje) nije trebalo biti tako jer smo već odavno mogli osigurati prolazak, ali imali smo puno drugih problema pa nam pingić nije bio u prvom planu (osim Šumadincu).
Tak je kak je.Ustvari, i ovakva situacija ima svoje čari jer nosi sa sobom veliku napetost i adrenalin, a zbog takvog uzbuđenja vjerujem da i svi mi igramo Sokaz.
Ako uspijemo, biti će super
a ako ne...biti ćemo malo mrzovoljni i loše volje, ali bu nas prošlo za par dana i već bumo u mislima u novoj ljigi na proljeće 2016. 
a to je da sami sebe dovedemo u situaciju da nemamo pravo na niti jedan kiks u zadnja 3-4 kola jer nam o tome direktno ovisi prolaz dalje.
Ove godine (da se netko ne uvredi, to je samo moje mišljenje) nije trebalo biti tako jer smo već odavno mogli osigurati prolazak, ali imali smo puno drugih problema pa nam pingić nije bio u prvom planu (osim Šumadincu).
Tak je kak je.Ustvari, i ovakva situacija ima svoje čari jer nosi sa sobom veliku napetost i adrenalin, a zbog takvog uzbuđenja vjerujem da i svi mi igramo Sokaz.
Ako uspijemo, biti će super
Amaciz-Zagalamđije 4-6
Rutinski...
Dobra tekma, dobra atmosfera, Cipranin-Rakić u čudnovatoj formi nakon povratka iz Jordana i riješavanja jet-lega dobio i LeCunffa 3-0
Šumadinac dobar, ja jedva prolazan.
U srijedu vrhunac sezone, Cipranin se brusi na Đivu i ekipu
Rutinski...
Dobra tekma, dobra atmosfera, Cipranin-Rakić u čudnovatoj formi nakon povratka iz Jordana i riješavanja jet-lega dobio i LeCunffa 3-0
Šumadinac dobar, ja jedva prolazan.
U srijedu vrhunac sezone, Cipranin se brusi na Đivu i ekipu
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon pro 14, 2015 10:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Guga,Guga...
Važna je pobijeda.Uvijek netko iskoči.
Dobra ekipa...Baš me interesira tekma s A.Starčević.
NJima navodno ne treba,pa se malo opuste...
Budete Brnčića stavili u bed...nakon onih 8:2.
Dobra ekipa...Baš me interesira tekma s A.Starčević.
NJima navodno ne treba,pa se malo opuste...
Budete Brnčića stavili u bed...nakon onih 8:2.