NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

16.liga jesen 2015
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dkiri

PostPostano: čet lis 29, 2015 1:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

...čestitke ekipi Rakitovca Klanja se na pobjedi u derbiju kola

...pobjeda je mogla otići i na stranu HUCUK-a da je bilo malo mirnoče u pojedinim trenucima Thumbs up
...Zvonko-haubica još jedanput...kada je 100 % u meću postaje teška prepreka za protivnike ROFL
...vidim da mu je stažiranje Mudri djed Zivili u Pešći pripomoglo Rolling Eyes
...sretno dalje Thumbs up i jednoj i drugoj ekipi Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Kamikaza

PostPostano: pon stu 02, 2015 5:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Konačno selimo u toplije krajeve i to na dva tjedna, što će našim tijelima dati lažni dojam kako smo na nekakvom godišnjem. Kolega "nevezani" i moja malenkost konačno idemo na meč bez skafandera i termosica, bez buca na nogama i vunenih kapa, konačno traveling light, a ne kao zimska olimpijska reprezentacija Trinidada i Tobaga. Međutim ugodna klima mogla bi zbunjujuće djelovati na Giraffa, jer prijeti mogućnost prekuhavanja prilikom zagrijavanja, prekomjernog znojenja, te ovim putem podsjećamo da ponese svakako čeoni znojnik. Unaprijed se ispričavamo ukoliko dođe do odbacivanja gornjih odjevnih predmeta, uslijed toplotnog udara, mada bi netko mogao i krivo zaključiti kako i dalje ima majicu. To je krzno. Nadamo se kako će ova dva tjedna prijeći preko protivnika kao Katrina preko New Orleansa, je Giraff je trenirao, i u potaji ozbiljno spremao svoj povratak na stare staze, gdje mu je protivnik jednostavno mogao samo mahati bijelom zastavom, srušen i ranjen u rovu od silnih drajfova i top spinova. Kada tako hladno, bez suvišnih emocija, vojnički odrešito, samurajski precizno unakazi sparing partnera, kojeg poznaje od prvih piškenja iza zgrade.....čuvajte seeeeee, vas ni ne pozna!!! ORAO PAO,ORAO PAO!PRIJEM! Headbang
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: sri stu 04, 2015 6:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samuraji konačno došli kući iz ratnog pohoda ovjenčani lovorikama, uzdignuta čela i sa temom za bespotrebno samohvaljenje do sljedećeg kola, gdje bi se povijest mogla ponoviti. Na tragu zadovoljstva zahvaljujem se u osobno i u ime samuraja na uvijek ugodnom dočeku, ljubaznosti i pozitivnoj atmosferi, dečkima iz Uriha. Tokom godina susretali smo se nekoliko puta i u kojem god sastavu igrali Urihovci su imali pozitivan stav, međusobnu podršku i vedro raspoloženje, bez obzira na rezultat, a to je danas rijetkost. Ali to nije impresioniralo Giraffa koji je danas pokazao sve benifite treniranja na -2 celzijusa. Znate kako žirafa ima rogove, ali nisu namijenjeni borbi. Tako je i on pokazao kako ima oružje, ali ga nije koristio, već je išao u taktičko nadmudrivanje i to se pokazalo mudrim. Ma kao Burt Raynolds u ćor sokaku! Ostali samuraji su pokleknuli u jednoj partiji, ali popravili dojam u paru, gdje se također pobjeda čekala već duže vremena. Sljedeći tjedan čeka nas dugi put na zapad, dugi ratni pohod, valja se dobro pripremiti u jednoj od istočnijih ćevapđinica uz dobro razrađivanje plana osvajanja. Ali nema tu brige dok je Burt dobre volje,i dok ostala dvojica sviraju bendža kako on pjeva. Zivili Zivili Zivili
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: čet stu 12, 2015 10:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

o tusti samuraju Wakizashi, što umorno kljuse opet jaši, o tužni samuraju Wakizashi, jel se išta izate praši, o stari samuraju Wakizashi, sreću traži ti u čaši, i bez igre samo viči...Naprijed naši! Naprijed naši! Ali ne treba očajavati i gledati iza sebe...Giraff nemre sve i da hoće. A kaj ti Odvezani čmrljiš?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 12, 2015 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kamikaza

PostPostano: čet stu 12, 2015 4:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem ljubljenom vođi na komplementiranju, jer čast je to, makar dolazilo i od diktatora, a nisam imao pojma kako je za novu rezidenciju izabrao Utrinu, majku. Ako je na centrali napravio svoje prve stolnoteniske korake, na betonskim stolovima, kao ja i Giraff, prije 30 i kusur godina, neka mu cvjetaju tisuće cvjetova. Jumping
[Vrh]
unchained

PostPostano: pet stu 13, 2015 12:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobro je dok ne napravi poslijednje korake na betonskim stolovima. Mi i dalje ganjamo rezultat 4 - 6, dojma sam da se nešto promijeni da bi mogli napraviti kolektivni sepuku.
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: pon stu 16, 2015 3:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa neće valjda kolektivna sepuka biti konačan ishod ovogodišnjeg sudjelovanja u Sokazu, mada mi se ponekad činilo tokom ove jeseni, kako je to još jedino što možemo učiniti za sebe, mada se i ona kao krajnji čin depresije izazvane konstatnim gubicima čini kao mačiji kašalj, u odnosu kaj si sami radimo za stolom. Ovdje prvenstveno mislim na sebe ili se, jer ovogodišnja koncentracija mene ili me u igri, nikako nije u korelaciji sa motivacijom, koja me redovito posjećuje, za razliku od nekih prijašnjih sezona. Ali dobro, idemo dalje na Plivu, koja se nadam se, neće ugledati na Cro copa i koristiti nedozvoljenim sredstvima, što bi se po imenu dalo pretpostaviti, a ako ih i ne savladamo, svakako ćemo iskoristiti njihove veze za nabavku istih nama, kako bi povećali naše šanse u budućnosti...ili bar liječili vlastitu depresiju i malodušnost. Giraff i Odvezani, skinite sami retrovizore prije meča i fino u pretinac, pa kad završimo, lijepo Odvezani izvadi svoje gedorice, pa namontiramo nazad...za sretan povratak kućama! Hitler
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: pet stu 20, 2015 12:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pobjeda! Samuraji, mačeve u korice, pero u pernicu, uživajmo do sljedećeg tjedna u miru i spokoju!
[Vrh]
unchained

PostPostano: sub stu 21, 2015 6:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pliva apsolvirana bez potrebe za andolima na zadovoljstvo naseg kapetana. Za gostovanje u Rakitovcu se spremamo gledajući praznu šahovsku ploču sat vremena bez prestanka....
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: pon stu 23, 2015 10:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sjajna metoda pripreme za Rakitovec, koje usput pozdravljamo. Ako naša prva katana pribjegava pripremama prije meča,tada i ja kao treća moram zasukati rukave, ako želim nekome otkinuti i seta u Rakitovcu. Mislio, mislio, mislio, i kao profesor Baltazar smislio. Jednostavno sam unaprijedio kolegovu metodu, te zamolio ukućane da ispred mene u fotelji mašu stolnjakom na kvadrate, gdje me taj uzorak podsjeća na pod njihove dvorane, a mahanje služi fingiranju moga kretanja, naravno vizualno, jer i dalje sjedim u fotelji. Ako, poput najljepše tozove olovke našiljeni um našeg Giraffa, ima bolji prijedlog za pripremu, svaka mu dala...i da reći ćemo dečkima da mu ne diraju felge! Klap
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: sub stu 28, 2015 8:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

i kaj veliš Giraff, da nikaj ne pišem po forumu...kak je završilo jučer ono sa majonezom u ponoć?
[Vrh]
Zagten01

PostPostano: sub stu 28, 2015 12:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Velim da si bitno snizio kvalitetu javnih nastupa, u posvemašnjom nedostatku inspiracije počeo si prepričavati neobavezne razgovore u pauzama mečeva.. Cc, pokazuješ nedostatak kontinuiteta Very Happy , slična boljka kao i za zelenim (ponekad plavim) stolom Laughing
[Vrh]
unchained

PostPostano: sub stu 28, 2015 8:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Neko s majonezom a netko s maslacem. A nije Marlon Brando. A ni grad nije Pariz. Cestitke ekipi Rakitovca, gledanje u šahovsku ploču nije pomoglo kao ni apstinencija od gemišta na tekmi. Za slijedeću sezonu krećemo s visinskim pripremama. Sam trebamo naći cevapdzinicu i birtiju koja je dovoljno visoko a onda će stići i rezultati.
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: uto pro 01, 2015 10:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dragi kolega "odvezani". Nema potrebe da se nakon meča vraćamo na temu šahovske ploče, jer svi smo svjesni tog hendikepa, pa i sami domaćini, koji su nas ugostili kao i svaki put, srdačni i raspoloženi, štoviše ispratili su nas još srdačnije i raspoloženije, vrag će ga znati zašto. Ono što želim reći je da nema potrebe nakon potopa, nakon havarije, tražiti gdje su bile rupe na našemu brodu, naročito kada postoji bolja metoda kapetana Giraffa, gdje se prije urona negiraju rupe u brodu, gdje se precjenjuju mogućnosti mornara, negiraju odlike neprijatelja, drže se govori o pozitivnom naboju i pobjedivosti, a onda rođo moj odvezan, opere se sa tobom šahovska ploča i to tako da se sija kao pesje jajce. Navodno će cipelarima izbiti potplate a bankarima kamatne stope.......orao pao, orao pao
Box
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: pet pro 04, 2015 7:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kada dođe do sraza samuraja i šustera, čini se lako predvidjeti tko će izvući deblji a tko kraći kraj. Uglavnom Šegrt Hlapići su šusterskim čekićima zabili zadnji čavao u našu cipelu, ako ne i u lijes. Svakako im čestitamo, a mi samuraji tupog mača na Fuji u osamu, u iščekivanju bankara. Otkazali smo sve kartice i račune, dolazimo inkognito, samo da nam ne sjebu kamatu!
[Vrh]
Kamikaza

PostPostano: uto pro 15, 2015 7:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bogu Isusu hvala i Majci Božjoj kaj je gotovo!
[Vrh]
55

PostPostano: uto pro 15, 2015 9:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hebote... k'o da si bio u ratu... ROFL ROFL
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto pro 15, 2015 10:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

wakizashi (napisa):
Bogu Isusu hvala i Majci Božjoj kaj je gotovo!

Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Smile

PostPostano: uto pro 15, 2015 11:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam Kiletu i dečkima na rezultatu i peharčeku Cheer
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.