| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mali ban
|
Postano: sub ožu 21, 2009 12:51 pm Naslov
: Domaćin nudi 3 termina |
|
|
Molio bih savjet: Kako se postaviti u situaciji kada mi domaćin ponudi 3 termina, a ja nakon konzultacija sa svojom ekipom odaberem jedan od ponuđenih termina. Nakon toga javim domaćoj ekipi koji od ponuđenih termina nam odgovara, a kapetan domaće ekipe kaže da sad njima baš taj termin ne paše i da sada nude druga dva termina?
I kaj sad napravit ako nam ti termini ne pašu?
Nema li u tome namjere da ispitaš koji termin gostima paše, pa da im nudiš druge termine? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ožu 21, 2009 1:00 pm Naslov
: |
|
|
Ako se mene pita, odabrati jedan od tri termina isto je kao odabrati jedan od dva termina (ili jedan od 5, 17 ili 100 termina ako domaćini imaju stalno slobodnu dvoranu i kažu ti da sam izabereš jer im sve paše).
U svim gornjim slučajevima utakmica je upravo dogovorena kada gosti izaberu nešto od ponuđenog, i taj termin se može promijeniti samo uz pristanak obiju ekipa.
Bilo koje drugo tumačenje po meni je van pameti.
Šta imaš nudit nešto šta ti ne paše  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pon ožu 23, 2009 10:55 am Naslov
|
|
Nedavno i ja imao taj slučaj kao domaćin. Ponudio gostima dva termina za koja sam bio siguran da mojoj ekipi odgovaraju, gosti odabrali jedan nakon dana razmišljanja, ali u međuvremenu moji iz ekipe se javili i rekli da ipak nemreju taj termin. Naravno da sam malo bio Al kaj da se radi, opet zovem goste i objasnim o čemu se radi, na kraju smo dogovorili da odigramo u trećem termin u njihovoj dvorani i sve 5. Ustvari nije bilo sve 5, bilo je 6:4. Nekad treba biti fleksibilan oko tih dogovora, jer neki ljudi ne znaju uvijek kako će im izgledati slijedeći tjedan, što zbog posla, što zbog žena, cura, dečka ili čega sve nema na ovom svijetu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 26, 2009 2:42 pm Naslov
|
|
pa zato i kažem - uz pristanak obiju ekipa.
to da li ovi njih razvlače i ispipavaju, ili ovi njima ne žele doć, ionako nikad nećemo saznat, pa sam dao općenito mišljenje. a i čovjek je napisao gore da njima ne paše taj treći termin
sve i da im paše - opet ih nitko ne može natjerat da igraju u drugo vrijeme od ugovorenog  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|