| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: uto pro 15, 2015 4:58 pm Naslov
: |
|
|
E moj dobri sensei... Vidim ja da si ti mene odjeb'o, odbrojavam ti vrijeme za koje će te stići Mukandžova osveta...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (19:58:30) Postovi: 580 Lokacija: Peščenica
|
Postano: uto pro 15, 2015 5:11 pm Naslov
|
|
...ja bi ga u subotu stavil samo na kruh i luk i da to sve zaljeva sa sokom
...i još da vozi doma  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
|
Postano: sri pro 16, 2015 3:29 pm Naslov
|
|
... još jednom čestitke Bridževcima na premočno osvojenom prvom mjestu a bogami i nama na drugom
...kada smo krenuli cilj je bil opstati a na kraju smo se mogli boriti i za prvaka
...čestitke i mojim suigračima Ivanu i Štefeku na dobrim partijama...probati čemo se boriti i u 10-toj
...zadnje kolo u petak u 19.00 sa Dubravom... nama ništa ne znači ali znači drugima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jozhica
|
Postano: sri pro 16, 2015 5:29 pm Naslov
|
|
...kakva atmosfera ljubavi i pažnje... naprosto iz riječi samo što ne teku med i mlijeko... svi si nešto čestitaju, pa da se i mi pridružimo (ne, ne brinite, nećemo se pridružiti kotlovini ,a i nije da nas se nešto zove ), pridružiti ćemo se čestitkama
...čestitke zasluženim prvacima ( lijepo su nas ugostili i nadam se da smo bili pristojni i da nismo previše popili )
...čestitke i viceprvacima (kak su se ti tamo našli , valjda neke sile tame, to je moderno ovih dana), trudili smo se lijepo ih ugostiti i ne, oni nisu bili pristojni...
...a čestitke i trećima, kanta je ipak kanta...
...a o luzerima na četvrtom, o nima niti ne želim trošiti riječi... kako smo se skupljali, još je to i dobro ispalo...liga više, je ipak liga više...
...a i hvala Bogu zadnje kolo je pred nama... , sutra nam na dolazi ELTO...trebalo je biti rekreativno, ali je sve pokvario g. Ivezić, baš se je morao aktivirati... drago mi je ipak da su nevolje sa zdravljem iza njega i da opet igra, jer uvijek je lijepo igrati sa igračinom , a ja ga se sjećam kao takvog...
...samo, nadam se da ću stići, s obzirom da u 14.00 pijem kavu u Puli... i nemojte reći ovima mojima...oni to još ne znaju... , a nisam ni ja znao do danas...  _________________ ...I was born in the land of the sun... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
|
Postano: sri pro 16, 2015 9:15 pm Naslov
|
|
...ovi iz Jablanovca mi stalno kamen v šajbu bacaju
...Vi ste kod nas uvijek pozvani samo trebate javiti kada dolazite i mi vas čekamo
...e,a ovo zadnje kolo mi smo samo posluga pošto gosti donose klopu i naravno zovu svoje goste(čitaj Jazbinaše) ni krive ni dužne
...a mi to sve trebamo posložiti i još na kraju ostati zadnji
...nadam se da se za sezonu-dvije nađemo ponovno u istoj ljigi da vam vratimo gostoprimstvo
...šteta kaj niste bili kompletni sve tekme jel bi tablica izgledala drugačije a bilo bi i zanimljivije
...kaj češ...to ti je sokaz  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
|
Postano: čet pro 17, 2015 1:52 pm Naslov
|
|
uh....kaj se je kod nas zakompliciralo mislim na ekipe koje se bore za opstanak-ostanak...gadna neizvjesnost
...svaki bod je bitan  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jozhica
|
Postano: pet pro 18, 2015 1:03 am Naslov
|
|
...je kasno, ali poslije par piva moram da se izjadam...koji smo mi šabani u današnjem meču nam je jedan jedini bio važan, i rezultat zna se...
...ništa od , red je da jedna ekipa sve pokupi, što bi dijelili...
... i od sada se glasamo IA,IA,IA...
...a glavni rezultat, ću naravno tajiti...po dobrom starom SOKAZ običaju...  _________________ ...I was born in the land of the sun... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
|
Postano: pet pro 18, 2015 10:22 am Naslov
|
|
...auuuuu....opet grdi rezultati
...mi večeras sa dubravom ko zna kak čemo i mi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet pro 18, 2015 2:23 pm Naslov
|
|
Počokljali me na poslu ovaj tjedan
Al sutra dolazim.
Fifti fajv, javi se  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jozhica
|
Postano: pet pro 18, 2015 4:44 pm Naslov
|
|
| dkiri (napisa): | ...auuuuu....opet grdi rezultati
...mi večeras sa dubravom ko zna kak čemo i mi  |
...kada smo mi igrali sa njima u situaciji da mi idemo ligu više, a oni se bore za opstanak, igrali smo 48 setova...
...nadam se da će te vi barem jedan više...  _________________ ...I was born in the land of the sun... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
|
Postano: sub pro 19, 2015 12:08 am Naslov
|
|