|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ČUPKO
|
Postano: pet pro 18, 2015 1:34 pm Naslov
: |
|
|
čestitam pobjednicima i ostalima koji idu dalje a mi na kaljenje u treču bar smo se dobro najeli ko da idemo u prvu (tončinjo vrati se) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet pro 18, 2015 2:16 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ma ajde nije bed, bit će nam dobro i u trećoj. Treba malo novih protivnika tu i tamo. Plus, malo promjene psihološkog pristupa će nam osvježiti cijelu priču, da napokon nešto napadamo i krenemo grist od starta, umjesto da samo čekamo nevolje.
Treba biti priznat da, uz zaista hrpu rezultata koji nam nisu išli na ruku zadnjih nekoliko kola , smo si najvećim dijelom krivi sami kilavljenjem kroz dobar dio sezone.
Sad par dana odmora pa pripreme!  |
To da si si sam kriv za večinu stvari u životu stoji. Što za večinu? Za sve... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub pro 19, 2015 9:30 am Naslov
|
|
Koku filozof  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned pro 20, 2015 1:16 pm Naslov
|
|
U tablici fali jedan rezultat koji ne utiče bitno na konačan plasman pa da rezimiram. Dalje idu momčadi koje su se nekako na početku odmah odvojile pa je bilo izvjesno tko će biti među prva tri. U jednom trenutku bilo je upitno hoće li se Vita sakupiti i dovršiti započeto. Na kraju su treći a meni su izgledali najbolje.
Sredina tablice je u par bodova pa se nema što puno komentirati. Ispala je Gorica, premda je na papiru odlična momčad ali s očitim nedostatkom voljnog momenta što je bilo presudno. Sloga Novoselec kao prošlo sezonski član prve lige je podbacila. Tanki na trećoj ploči i s Bekom koji igra puno slabije nego prije dvije sezone i nisu uspjeli. Utrinaši su ispali u pravom trileru do zadnjeg koraka i izgleda da kako već par sezona vise do zadnjeg kola za njih vrijedi narodna "vrč ide na vodu dok se ne razbije". Vratit će se odmah. Njihov konkurent do zadnje sekunde Trešnjevka II je ovaj puta sretno ostala zbog pobjede u međusobnom susretu s Utrinašima. Ta mi se momčad čini u ovom trenutku u dosta lošem stanju jer unatoč činjenici da imaju prvog pojedinca lige vise do zadnjeg trenutka. Ostatak momčadi, koje inače respektiram, u ovom trenutku ne igra stolni tenis na razini potrebnoj za 2. ligu. Čini se da su se zapustili malo....
Eto...tako ja to vidim... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned pro 20, 2015 2:41 pm Naslov
|
|
Pa da pozdravim one koji su vjerovali u nas znaci Brada Dario i moja malenkost.
I to je sve jer su nas svi otpisali . Imali smo svi nekih svojih i zajednickih motiva . Rezultat je takav kakav je mada iz ove perspektive mozda ce izgledat neskromno moglo i trebalo je bolje. Decki su odigrali kako treba da je malo vise treninga i snage rezultat bi bio bolji.E sad iduce sezone nam dolaze bivsi frendovi tak da smo bodove uracunali a i Hrgica je ostao tak da je 6 bodova vec tu u svakom slucaju ove godine Hrgica nece moci izbjeci mec a bit ce i puno oklada unutar dvorane  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto pro 22, 2015 12:40 pm Naslov
|
|
iskreno dobro ce nam doc promjena, vec par sezona se krpamo i dobivamo batine pa nekako ipak opstajemo, nit smo u formi, nit treniramo, nit imamo nekog zara.
mi idemo u trecu po malo motiva, nek sad mixer i precednik malo iskuse cari druge lige.
a na temu pada kvalitete prve lige, vi meni stvarno zelite reci da bi liga bila zanimljivija da ste po 500. put odigrali s istim facama, za razliku od sad kad ste odigrali s njima + s pemitom i hepom?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|