NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jopelin

PostPostano: pon pro 14, 2015 5:10 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Eto...u zadnji čas...evo i nas...

Nakon četiri prekrasna Božićna turnira za najmlađe kategorije, odlučili smo organizirati i naj...naj...naj...Božićni turnir za sve Vas drage prijatelje koji muku muče sa našom najvažnijom sporednom stvarčicom na svijetu a to je pingić.

Dakle u Subotu 19.12.tokom jutra obavite sve kućanske poslove,riješite poslovne obaveze,popijte kavicu sa ženom ili prijateljima,pobrinite se za čuvanje djece,riješite sve ostalo što trebate napraviti i poslijepodne dođite na naš turnir.

Sve opće informacije vezane za turnir objavljene su na našoj stranici SOKAZ (hvala Igore)-vidi zadnja vijest-poziv i propozicije...te molimo da iste nakon toga proslijedite o turniru članovima ekipe i prijateljima.

S obzirom da imamo i nama drage suigračice u više liga i glavnoj ženskoj ovim putem ih osobno pozivam da se pridruže.

Svi Vi koji ćete se prijaviti putem mail adrese:josipelin21@gmail.com ili na mob:091 519 54 87 molim da pratite ovu temu jer ćemo ovim putem objaviti raspored igranja u Subotu (sve ovisi o broju prijavljenih).

Ako ima još kakvih pitanja, nejasnoća slobodno se javite...loptica je bačena...pokušati ćemo poloviti sve Vaše udarce i pošteno odgovoriti.

STK RUDEŠ
Josip Pelin

[/b] Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Topspin

PostPostano: uto pro 15, 2015 11:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka pohvala za organizaciju turnira Smile , Mislim samo da vrijeme odrzavanja turnira nije zgodno izabrano, subota popodne, turnir na ispadanje Question , cijena prava sitnica 50 kuna.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
jopelin

PostPostano: sri pro 16, 2015 9:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dragi moj Top spin,
hvala na pohvali i komentaru.

Da objasnim :

VRIJEME TURNIRA : Sve naše tekme igraju se poslije podne i navečer duboko u noć i to desetljećima od kad ja znam za SOKAZ. Osobno ne volim igrati ujutro onako hladan i drven pogotovo ako su uvjeti......?

Tokom jutra imamo naj....dječji Božićni turnir a za nas ostaje drugi dio dana,večer,noć pa i cijela nedjelja ako će biti odaziv velik.

TURNIR NA ISPADANJE : NE - VELIKIM SLOVIMA PIŠE...OVISNO O BROJU IGRAČA MOGUĆE JE IGRANJE PO GRUPAMA.

CIJENA 50kn Najava naj..naj...naj... i nešto znači ali to još danas ne želim otkriti.
Možda se u količini turnira izgubila kvaliteta, značenje turnira i organizacije pa ne znaš što te čeka.
Ovo je BOŽIĆ.....!!![/b]
[Vrh]
Kemil

PostPostano: sub pro 19, 2015 10:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iako jopelin još nije dao rezime turnira ja mogu slobodno reći da može biti žao svima koji nisu došli.

Igralo se u jednom lijepom i potpuno novo opremljenom prostoru, nove svlačionice, tuš kabine i dr., dvorana sa 7 stolova, parket, u pauzama glazba na razglasu, ugodno toplo kako vam sigurno neće biti sutra u Prečkom.

Osim što se igralo u grupama moglo se igrati do mile volje i međusobno, prije i poslije turnira. Ja sam otišao oko 20h jer mi je već stvarno bilo dosta igranja, cijelo vrijeme je bilo grickalica, domaćih sendviča i pića više nego dovoljno za sve.

Na kraju pehara skoro za sve, i to za samo 50 kn.

Od jačih igrača bili su Maćešić, Somek, Horvat, Hochberger i po meni glavna faca Ravi Vashist, čovjek bez poraza u 7. ligi za kojeg će se tek čuti u sokazu.

Detaljnije kad jopelin dođe k sebi.

Kemil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Topspin

PostPostano: ned pro 20, 2015 7:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drago mi je da se pojavila jedna kvalitetna dvorana STK Rudes.

Prvenstvo je tek zavrsilo, pa vecina zeli mali odmor od ping ponga. Drugi put se vidimo na turniru STK Rudes.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
risBo

PostPostano: ned pro 20, 2015 1:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve pohvale organizatoru Josipu Pelinu i STK Rudeš na odlično organiziranom turniru!
Bilo je stvarno svega od dobrih igrača, dobre klope, dobre cuge i dobre zajebancije, o dvorani i da ne pričam, stvarno dobar i dobro osvijetljen prostor.
Nije se gledalo tko igra koju ligu sokaza nego si mogao odigrati prijateljski meč i sa ponajboljim igračima sokaza.
Što se tiče nagrada - domaćin se potrudio da prva 4 igrača iz svake skupine dobe pehare, .-......bravo!
Na žalost bio sam tamo do nekih 20h i vidio sam da je tamo na zapisničkom stolu ostalo još nepodijeljenih medalja. Pretpostavljam da su to podijelili igračima koji su igrali utješna finala.
Iskreno mi je žao što nije bilo više prijavljenih igrača u tako dobrom ambijentu.
Još jednom pohvale organizatoru i nadam se da se vidimo na njihovom slijedećem turniru koji će organizirati

[Vrh]
jopelin

PostPostano: ned pro 20, 2015 2:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ima ona jedna: kak bum došel k tebi a nemrem doć k sebi....

Nakon duge subote provedene u dvorani došel sam k sebi i evo službenih rezultana našeg naj...naj...naj...veselog Božićnog turnira :

1. - 4. LIGA 1. Petar Mačešić
2. Osvit Somek
3.-4. Damir Horvat - Mladen Hockberger

5. - 10. LIGA 1. Vashist Ravi
2. Tomislav Zovko
3.-4. Kemil Kujundžić-Damir Đivić

11. - 20. LIGA 1.Boris Ugljarević
2. Ivan Kozak
3.-4. Dario Cesar-Jurica Javor

UTJEŠNO : 1. Neven Spaček
2. Zvonko Borošak
3.-4. Povalec Dalibor-Ivo Božić

Hvala dečki i dragi prijatelji na komentarima barem što se tiće moje organizacije kad sam već na lošem glasu što se tiće serve.... ho,ho,ho...
ma to je sve zeka....

Nadam se da ću uspjeti ubaciti još koju fotku pa da se vidi naš uvod u ovaj

Juhuu Juhuu veseli BOŽIĆ Juhuu Juhuu
[Vrh]
jopelin

PostPostano: ned pro 20, 2015 4:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ljudi moji da li je to moguće ???

Moj propust a da se greška ne ponovi.

Svi mi navalili na klopu i slučajno ja pogledam u dvoranu a naš gospodin RAVI sjedi sam.
Mislim čovjek nije razumio da počinje domjenak i druženje i naravno na engleskom jeziku ga pozovem da dođe k nama. Pojavio se on, uzeo piće i opet neće jesti. Mislim ja sam se stvarno potrudio što se tiće klope ali propust je u slijedećem :

naš dragi prijatelj RAVI je vegetarijanac.

Dakle Ravi žao mi je za moj propust što se tebe tiće ali na slijedećem mojem turniru ako ćeš biti prisutan bez obzira na rezultat potrudit ću se pripremiti jednu platu vegetarijanske hrane.

Stane, ako pročitaš ovo prevedi i ispričaj me Raviju .

Pozdrav

Jopelin
[Vrh]
Stip

PostPostano: ned pro 20, 2015 5:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Joža, ovaj put me nije bilo, ali nadam se neki drugi put... u svakom slučaju čestitke na organizaciji, i to u prostoru u kojem većina SOKAZ-ovaca još nije imala prilike igrati.
[Vrh]
jopelin

PostPostano: čet pro 24, 2015 7:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

SRETNE BLAGDANE SVIMA
od sveg srca želi
JOPELIN
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna