| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: sub sij 02, 2016 3:47 pm Naslov
: |
|
|
Prenijet ću vam, ali u povjerenju , razmišljanje jednog od organizatora turnira.
"Dok god sa na turnirima pojavljuje ovako velik broj sudionika nema potrebe ništa mijenjati."
Ovo "mijenjati" se odnosi na uvjete igranja.
ps
Da li je potrebno dodatno nekome pojasniti na koji način se onda uvjeti turnira mogu promjeniti? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub sij 02, 2016 4:30 pm Naslov
|
|
| Topspin (napisa): | Voditelji u Merix dvorani mogu organizirat turnir da hoce, znaci da nemaju volje. Prostor imaju ali nemaju poduzetnicki duh : (.
Vlasnici dvorana ocigledno nisu isti.
I ja iskljucivo zbog zime ne igram u Preckom. |
voditelji u merix dvorani organiziraju mini turnire dva put tjedno, vise o tome ce biti uskoro na naslovnici.
a ovaj kemo zli glasnik prvo popljuvao turnir sa svojim "nepristranim" zapitkivanjem tko ce doci, pa onda dosao svjedociti podbacaju turnira i vidno razocaran velikim odazivom izmjerio temperaturu. i sad jos poziva na bojkot.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: sub sij 02, 2016 4:51 pm Naslov
|
|
Merix mini turniri u tjednu nemaju tezinu vikend turnira. Mini turniri su vise organizirani za pocetnike.
U prostoru Merixa nesumljivo bi bio daleko veci odaziv nego u Preckom, cak i da je cijena turnira 50 % veca. Probajte organizirati turnir pa cete vidjeti
Eto, cak i Ledenom je hladno . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub sij 02, 2016 7:30 pm Naslov
|
|
kako nemaju kad je jedan od njih vikendom?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub sij 02, 2016 7:42 pm Naslov
|
|
| Kemil (napisa): | Prenijet ću vam, ali u povjerenju , razmišljanje jednog od organizatora turnira.
"Dok god sa na turnirima pojavljuje ovako velik broj sudionika nema potrebe ništa mijenjati."
Ovo "mijenjati" se odnosi na uvjete igranja.
ps
Da li je potrebno dodatno nekome pojasniti na koji način se onda uvjeti turnira mogu promjeniti? |
i mislim da je ovaj odgovor koji si dobio od nekog od organizatora vise bio "daj me pusti na miru" nego ovo sto doslovno pise. moje je misljenje da se ping pong dvorana u zagrebu po cijenama na koje su ljudi navikli ne isplati. u preckom nije hladno zato sto je softa eskim pa mu ta temperatura budi nostalgiju, nego jer grijanje kosta a prihod je mali. bojkotiranje koje predlazes ce prije dovesti do propasti dvorana nego do poboljsanja uvjeta. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub sij 02, 2016 8:15 pm Naslov
|
|
Sve je to istina, ali u Merixu, Vjesniku, Ritmu je "ljudska" temperatura
i Prečko još može proći za ljetne turnire (o rasvjeti nema više smisla niti govoriti),
ali zimski turniri su najblaže rečeno na granici užitka ili mazohizma.
Ja češće dođem nego ne, i jasno mi je da tu nije ni Softa ništa kriv, ali činjenica da je zbog svega navedenog užitak igranja jaaaaako smanjen.
Pošto mi kao igrači nemamo nikakvog izbora, možemo ići u Prečko ili ne ići nigdje..
Mogu samo reći, šteta  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: sub sij 02, 2016 10:00 pm Naslov
|
|
| Citat: | | a ovaj kemo zli glasnik Very Happy prvo popljuvao turnir sa svojim "nepristranim" zapitkivanjem tko ce doci, pa onda dosao svjedociti podbacaju turnira i vidno razocaran velikim odazivom izmjerio temperaturu. i sad jos poziva na bojkot. Very Happy |
Pa rekao sam u prethodnom postu da sam došao u Prečko vidjeti malo dobrog pingača, a ne se naslađivati eventualnim slabimo odzivom.
Nažalost zbog 9,5 stupnjeva nisam mogao uživati čak niti u gledanju.
Termometar sam ponio od doma što znači da sam unaprijed odlučio izmjeriti temperaturu tek da vidim kolika je ona stvarno, što naravno opet nema nikakve veze sa velikim odzivom.
Moje čestitke onima koji su u ovim uvjetima igrali su zaista bile iskrene, a ne ironične.
Izjavu organizatora sam stavio pod navodnike što znači onako kako je i izrečena, mislim da nitko ne bi trebao stati u obranu takve izjave koja je usmjerena protiv svih igrača sokaza. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: sub sij 02, 2016 10:37 pm Naslov
|
|
Jedini mamac je u ovoj Prečko devet i pol stupnjeva priči 20 kuna upad...nije čak problem ni što nema trofeja nego 3 loptice za poklon prvom u kategoriji.
Dakle,20 kuna dragi kolege...samo to...Da se igra i na plus 3 došla bi ekipa za 20 kuna.Jbg...
Da li itko drugi može tipa Velesajam npr. organizirat turnir uz 20 kuna upad sa grijanjem i adekvatnom rasvjetom a da bude iole minimalno dovoljno u profitu - očito ne(jer bi radili odavno).Zato može Pospa poduzetnik,ak treba i stavit na web hsts-a ovaj rekreativni turnirček u oglas(i većinu takvih),i ne palit nijednu od onih 5,6 klima s desne strane da ne potroši struju(da ih je upalio svih 5,6 čitavu noć prije i taj dio dana to bi ga da ne računam sad koštalo ko još jedan uvrh glave Komerički i pol...al jbg tad ne bi imao motivaciju zajebavat se sa nečim di neće bar kilu kuna okrenut tj hiljadarku jednu.To je tako.A spomenuta gospoda neka se ne ljute.Kapitalizam i ekonomija jebiga.. _________________ Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: sub sij 02, 2016 10:53 pm Naslov
|
|
| Rezultati????? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub sij 02, 2016 11:08 pm Naslov
|
|
42 ozebline,
16 gripa u početnom stadiju
&
7 lakših upala pluća  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub sij 02, 2016 11:46 pm Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | Jedini mamac je u ovoj Prečko devet i pol stupnjeva priči 20 kuna upad...nije čak problem ni što nema trofeja nego 3 loptice za poklon prvom u kategoriji.
Dakle,20 kuna dragi kolege...samo to...Da se igra i na plus 3 došla bi ekipa za 20 kuna.Jbg...
Da li itko drugi može tipa Velesajam npr. organizirat turnir uz 20 kuna upad sa grijanjem i adekvatnom rasvjetom a da bude iole minimalno dovoljno u profitu očito ne.Kapitalizam i ekonomija jebiga. |
Vidiš, meni to nikak ne ide u glavu
Kao što sam napisao iznad, ja sam danas umjesto turnira u Prečkom za 20 kn + teškog pothlađivanja plućne maramice (đabe) ipak odabrao trening na spomenutom Velesajmu
Kao što sam rekao, bilo nas je trojica, na 9 (devet) stolova !
Na tenis terenima se odigravao turnir za klince i paviljon je bio preplavljen podivljalom klinčadijom koji su lamatali reketima (čak i većim od njih samih )
+ ogromnim brojem brižnih mama s cigaretom u ustima i kavicom u šapici
Kaj je najvažnije, paviljon je bio krasno zagrijan, nisam mjerio, ali sam cijelo vrijeme bio
"atraktivno obučen" u majcu kratkih rukava i kratke hlačice, a oznojio sam se tak da se majca dala žmikati.Po mojoj procjeni je bilo 21-22 stupnja...milina.
Znači, stolovi su prazni, ali grijanje radi...Prečko, stolovi su puni, ali grijanje ne radi
Ček malo, meni to ipak nije jasno.Znam da dvorana košta, ali zar nebi bilo puno bolje da je recimo prijava bila i 30 kuna (još uvijek za veliku većinu povoljna cijena), zatim da se organizator odrekao po 2 kune od svake prijave (organizatoru bi ostalo 18 kuna po igraču umjeto 20 kuna.
Znači, organizatoru bi išlo 80 (igrača)x18 kn (umjesto 20) = 1.440 kuna (umjesto 1.600 kuna)
Možda se varam, ali ne vjerujem da bi dvorana koštala više od 1.000 kuna
koliko bi preostalo u buđetu
S druge strane, ako dvorana zaista košta više od 1.000 kuna (u što ne vjerujem) zaista mi nije jasna ta logika, jer kao što rekoh :
paviljon je zagrijan i ovak i onak (igra se tenis turnir),
stolovi za pingić se ne "troše" baš tak brzo igranjem...
Pa ne kužim zašto bi netko odbio zaraditi recimo 700-1.000 kuna za nešto što je na "pladnju" (zagrijana, prazna dvorana).To nema veze s kapitalizmom jer on sigurno ne baca novce kroz prozor tamo gdje ih može zaraditi...
Stvar je vjerojatno u tome da nitko nije ni pitao za dvoranu
Naravno, stoji i priča da nitko ne zna koliko bi se igrača prijavilo, ali sa 99% sigurnošću se moglo računati na minimalno 30-tak igrača, pa se prema tome mogla dogovoriti i cijena dvorane za čiji bi najam mogloplatiti 500-1.000 kuna (ovisno o broju igrača).Ovako, bilo je što je bilo...njih 80-tak se smrzavalo u Prečkom, a nas 3-jica smo se preznojavali na Velesajmu na 9 stolova
Dvorana sigurno puno manje zarađuje na spomenutim Sinni turnirima jer se tamo rijetko okupi više od 10-tak igrača, a nekada ih ima samo 5-6 ???!!!
Kemo, trebal si doći kod nas, naigral bi se i nebi ti bilo zima
Sve u svemu, ovu današnju "kombinaciju" bi ja nazvao :
BACANJE NOVACA (PRAZNA TOPLA DVORANA)
&
ZDRAVLJA (STUDENGORA PREČKO ) _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned sij 03, 2016 7:22 am Naslov
|
|
Poslje svega procitanog zakljucio sam da ce se vecina Sokaz turnira i dalje igrati u Preckom , pa tko hoce neka izvoli . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned sij 03, 2016 9:54 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: ned sij 03, 2016 11:17 am Naslov
|
|
Dobro, trolate bezveze svi o toj dvorani u Prečkom. nije nikad imala grijanje, neće ni imat. Tamo se igra iz nama neznanih razloga. Tko hoće nek dođe, tko neće nek spava kod kuće u toplom.
Mene zanimaju rezultati turnira. Tko je šta osvojio? Zna li netko? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned sij 03, 2016 11:43 am Naslov
|
|
| ravi pobjedio staneta u finalu koliko sam cuo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned sij 03, 2016 11:47 am Naslov
|
|
| A od 1. do 3. lige? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned sij 03, 2016 11:52 am Naslov
|
|
pa napisao ti je Guga, nisi vidio? :
42 ozebline,
16 gripa u početnom stadiju
&
7 lakših upala pluća  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned sij 03, 2016 12:10 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: ned sij 03, 2016 12:54 pm Naslov
|
|
Je stvarno je jućer bilo hladno ali meni nije problem grije me ljubav prema pingaću tak da je i 50kn prijamnina ja bi došao mislim da se ne radi ovidje o 20kn da je i 30 kn isto bi bilo.
Velesajam ok meni bliže super ali očigledno preblem je negdje drugdje meni nejasan.
Sokaz turniri će se i dalje igrat u prečkom i to bude tako preblem meni nejasan a 20 ili 30 kn nije problem molibi da mi neko objasni gdje je problem, jer dok dođe 80 igraća na turnir problem nije ni u grijanju ,ni u nagradama problema nema i mi igramo to je to hvala. _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko91
|
Postano: ned sij 03, 2016 1:36 pm Naslov
|
|
Vrlo je jednostavno, tko zeli igrat doci ce, onaj koji se dvoumi trazit ce izgovore. I meni je bilo hladno, al sam se jace obukao i problem rjesen. Dosao sam odigrao 5 partija i ja zadovoljan... I meni bi Merix pasao vise, blizina i bolju uvijeti, al jbg ako ce tekme bit u Preckom, dolazit cu tamo.
Al se slazem da su nagrade ocajne i jadne. Ako se plati prijavnina, bilo bi uredu najboljima dat bar medalju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|