NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Gugin mač - Excalibur...by Ross Leidy
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 47, 48, 49  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Lio

PostPostano: pet sij 08, 2016 5:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Preporuka za bekend...od xioma je..xiom vega pro..odlična Thumbs up Thumbs up

Napomenio bih da jaako dugo traje za razliku od ostalih xiom guma..bar onih koje sam probao...

To trajanje gume je jedan od glavnih aduta tenergya..nakon 6 mjeseci tenergy i dalje grize ..dok ostale gume baš i ne..Pa tih 370 kn i nije toliko skupo s obzirom na trajanje te gume.

Ispred nje je po meni za bekend bolja tenergy 05 fx...

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: pet sij 08, 2016 5:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Pa jebote kaj je ovo ? Confused Samo sam otišel do WC-a (bila je teška borba Poop ), a tu na forumu - vatromet Very Happy
I kaj je najinteresantnije u zadnjih sat vremena su me zvala trojica od kojih sam dobio puno korisnih informacija Thumbs up
Koka, da nebi rekel da ja samo Glavom u zid glavom, nije baš tak...

Istina je da me nekad ponese, kao na primjer Excalibur (kad ga vidiš uživo, možda buš me shvatio...i mene i Munju), a kao što sam u nekoliko navrata napisao sve je bilo lijep isplanirano.
Excalibur je trebao doći u 7. mjesecu, sasvim dovoljno ranije da se priviknem na njega do početka sezone, ali je zakasnio punih 5 mjeseci.
Pošto smo kao ekipa igrali loše i imali loše rezultate, svjesno sam žrtvovao vlastiti scor i znao sam da ću imati puno lošije rezultate zbog promjene drva usred sezone, ali jednostavno nisam mogao gledati Excalibura u KOVČEGU, a tak mi je bil lepi Very Happy
Munja me sigurno razme Thumbs up
Sada je situacija ipak povoljnija jer imam puna dva mjeseca za prilagodbu i isprobavanje.Uzgred budi rečeno, pao i je i jedan dogovor za večeras, za isprobavanje nekih rabljenih Tenergy-a od buraza Barišić (fala, fala...),
pa eto neću morati ići najskupljim putem kupovanja novih guma nego imam i ovu puno bolju varijantu.
Nekak mi se taj Tenergy 25 ne sviđa, ne znam zakaj...čital sam dosta testova i...ne znam Confused
Za Tenergy 80 sam čuo podijeljena mišljenja, i da i ne, a za dva NOVA Tenergy-a 05 istovremeno na reketu puno više ne nego da.
Znači, nakon današnjeg treninga, sutrašnjeg turnira i još par dana treniranja ću imati čistu situaciju dali jedan NOVI Tenergy 05 + jedan rabljeni Tenergy (za BH), ili ću ići na provjerenu varijantu za BH - Xiom Sigma Europa I Juhuu

Nisam ja ni sumnjao da ćeš odustat. Opisao sam zašto.
Samo naprijed... Thumbs up
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet sij 08, 2016 6:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@ Lio

Da, razmišljao sam i o Vegi Pro, samo kaj sam probao Vega Europa i to mi je bilo daleko premekano,
pa nisam dalje čačkal po Vegama.
I Sigma Europa I je jako trajna guma, a vidim i da je uz Vegu Pro najprodavanija od svih Xiom guma.
S njom sam igrao dulje od godinu dana na BH-endu i imam samo pozitivna iskustva.Mislim da je Vega Pro najrasprostanjenija jer osim što je očito kvalitetna guma, ima i relativno nisku cijenu (u rangu guma te kvalitete), ali Sigma Europa I ima bolju kontrolu, a i u ostalim segmentima je barem nijansu bolja.
Tako kažu testovi, a ja mogu potvrditi da je ta guma odlična, tako da ako idem na Xiom gumu onda nema smisla ići u nepoznato nego uzeti Sigmu jer ionako već imam "puno nepoznanica" kao što su Excalibur, pa novi Tenergy 05 na FH-ndu...i vjerojatno bi bilo pametno imati barem jedan dio reketa - poznat od prije Very Happy
Nastavak slijedi nakon večerašnjeg treninga...

Zadnja promjena: Guga; sub sij 09, 2016 12:50 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet sij 08, 2016 10:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo, jedva sam se dočepal kreveta Zubo
Surovi trener nije imao milosti, tako da sam u nekim trenucima doživio izvantjelesne podražaje,
a bio sam i na rubu levitacije i kliničke smrti Laughing (vidio sam i svjetlo na kraju dugog, mračnog tunela,
a cijeli život mi je proletio pred očima...)
Nakon treninga sam bio potpuno zreo za promjenu svih tjelesnih tekućina.
Znači za :
transfuziju,
infuziju,
i izmjenu koštane srži Very Happy
Jedno je sigurno, NOVI Tenergy 05 max debljine je čudovište koje "ubija" protivnika
ali i svog vlasnika Laughing
Ako se pokušava igrati punom snagom cijelo vrijeme da se izvuče iz gume sve što ona može,
dolazi do takve potrošnje energije da je u usporedbi s tim recimo sex sa ovakvom sexy plavušom

koji uključuje 3 puta za redom (bez vađenja) - šala mala...
Sigurno je i to da tu ništa nije sigurno i da pimplanja - nema No no pa te guma tjera da udaraš svaku lopticu, i spinaš i spinaš i........kaj ono, e da spinaš
(sad mi se zamantalo i zacrnilo pred očima jer još nisam došel 100% k sebi Zubo ),
a to drugim riječima znači da moraš i zamahnuti rukom, pomaknuti noge, čučnuti se, podignuti se, ubrzati ruku kod udarca i tako sve u krug, pa opet i opet i opet i tako stotinama puta.
Čim se krene pasivno, poen Mah mah
Jednostavno si ne mrem zamisliti da bi moral tak igrati i s BH-ndom, a ne samo s FH-ndom,
jer nekakva pasivna igra s tom gumom jednostavno - nema smisla.
Znači da dva nova Tenergy-a na istom reketu može imati samo netko ko je :
sadističko-mazohistički psihopata koji obožava samokažnjavanje,
ili poremećeni manijak koji nije svjestan u šta se upušta,
ili samoubojica koji si želi prikratiti ovozemaljske muke pomoću "laganog infarkta",
ili eventualno neki mladić u najboljim godinama koji je građen poput onog spomenika ispred Dinamovog stadiona i u stanju je ko od šale odtrčati maraton ROFL
To govorim naravno za slučajeve kada igrate protiv jakih protivnika (kao ja danas)
mečeve u kojima morate dati "sve što imate", a za slabe protivnike vam je i tak i tak nebitno kakve gume imate zar ne ?
Zaista mi nije jasno kako to uspjeva Stanetu koji izgledom više podsjeća na Kraljevskog pingvina
(ali visokog 175 centimetara) na proputovanju kroz Hrvatsku prema Južnom polu,
ili "zadnjeg sidruna" u Novozelandskoj reprezentaciji za povlačenje konopa na svjetskom prvenstvu tog atraktivnog sporta...
nego na igrača stolnog tenisa koji na reketu ima dva Tenergy-a 05 max Confused

Zato uopče nije čudno da jako dobro igra u Prečkom, pošto mu je to temperaturno, jelte, prirodno stanište...

Zaključak : nema nikakve šanse da na BH-nd ide još jedan Tenergy 05 max.
To sam mogao možda pokušati prije recimo 20-tak godina kada sam imao i 30-tak kila manje i potpuno zdrava koljena, a sada moram na BH-end staviti neku pitomiju gumu s puno više kontrole da mogu smiriti igru kada je to potrebno.
Tak da sam na 99% da bu se Excaliburu došuljala crna Xiom Sigma Europe I max Smile

Zadnja promjena: Guga; pon ruj 10, 2018 10:52 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
trnac

PostPostano: ned sij 10, 2016 10:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako je Exc prošao u Prečkom?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: ned sij 10, 2016 11:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prvo kolo je prošao, a u drugom je knap izgubio 1-3 (moglo je biti i drukčije, ali neću o tome jer je to prošlost.Bum ti pričal kad se vidimo).
Na turniru je zadnji nastup imala Joola Maxxx 500 i to po prvi puta na BH-du jer je FH-nd zauzela Tenđa 05 max.
Mačkica je kupila obje Joole i već mi se javil s prvim dojmovima koji su odlični.
Želim mu puno pobjeda Thumbs up
Jučer sam s finim šmirglom ipak skinuo sjajni lak s drške na Excaliburu.
Meni se dlan ruke znoji minimalno, ali sam se ipak odlučio na taj korak jer je osječaj na dlanu nekak prirodniji.
Drška doduše više nije onako "sjajna, bleščeća" Crying nego je malo zagasitije nijanse, ali i dalje izgleda fenomenalno Very Happy
Na BH-du je nova Xiom Sigma Europe I max, kako sam i najavio.
Danas sam sve to isprobao s robotom i mislim da bu sve sjelo na svoje mjesto za otprilike mjesec dana...
Na Sigmu uopće ne trebam prilagodbu jer sam dugo igrao s njom, doduše s 2.0 a sada imam max, ali to su nijanse (fakat je odlična guma), a Tenđu 05 max bum valjda "pripitomil" za to vrijeme Beljenje
Inače, napravil sam još jednu muziku za KOVČEG Laughing
i to nećeš vjerovati : RAMMSTEIN - DU HAST Very Happy verziju od 38 sekundi.

https://m.youtube.com/watch?v=i9nWok6TdC4

Malo neočekivani zaokret zar ne ROFL
Za sada ostaje Rocky, ali budem si napravil arhivu više različitih muzika da mogu promijeniti glazbu kada mi dosadi stari dobri Rocko Zubo

Zadnja promjena: Guga; sub sij 16, 2016 5:07 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
trnac

PostPostano: ned sij 10, 2016 11:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa di nađe Ramštajna? Zubo
Prva asocijacija mi je Đaba (Jabuka za mlađe naraštaje).

Čekaj malo, nahvalio si tog Exca na sva usta i onda mrtvo ladno kreneš sa šmirglom na njega???? Sutra će ti drška biti predugačka pa će i cirkular imati posla ROFL

Sretno s tenđom, mada mislim da si se baš usrećio s njim ...

Moramo jednu subotu zapingati u Vjesniku Thumbs up
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon sij 11, 2016 7:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Naravno da moramo.
Kaj se drške tiče, nebu više nikakvog majstoriranja No no , a Excalibur se inače isporučuje bez sjajnog laka ili s lakom - po želji.
Činjenica je da kada se dlan oznoji taj lak počinje smetati i bez obzira što se meni ruke vrlo malo znoje, ne želim razmišljati o tome da bi mi eventualno drška počinjala biti skliska kako meč odmiče.To bi sigurno postalo izraženije kada dođe proljeće i ljeto, odnosno topliji dani.
Nema velike razlike u izgledu, osim što boja drške više nije nije jarko žuta Crying
nego lagano vuče na svijetlo smeđu.Nema veze, ovak izgleda opasnije...znaš da je i Mad Max imal auto u mat boji, a ne šminkerski metalik-sjajnoj Laughing
Ako jednog dana Excalibur završi u staklenoj vitrini kao čuveno ''oružje'' koje je ostvarilo ogromni broj pobjeda, lako mu ja sam opet polakiram dršku Zubo
Kaj se Tanđerine tiče, dobra je dobra i strašno opasna.Bumo vidli kak bu se situacija dalje razvijala.Mogu reći da su serve sada puno opasnije jer je rotacija jača zahvaljujuči Tanđy.
Problem je kaj ja inače previše servi promašujem, ali to ću morati "eliminirati" treniranjem servisa Smile
Možda s mojim novim ''idolom'' na slici ispod...

Zadnja promjena: Guga; pon ruj 10, 2018 10:52 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon sij 11, 2016 10:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga uzel si me u mlin.... al neka. Neka se ledeni malo odmori.

Vidio sam reket, čak sam ga i držal. Znači nije bilo ono : "Možeš ga vidjeti ali samo iz moje ruke."
Nego kofer , kofer je fora. Nisam dugo (od bavljenja akvaristikom) vidil ovakvu volju za unapređenjem obične kutije. U ovom slučaju drvene. Fora je futrolica Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon sij 11, 2016 10:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zaboravil si napisati da sam ti ponudio i da probaš malo odigrati s njim,
ali nisi htio (vjerojatno da si ne pokvariš ''osjećaj za feeling'').
Imal si pravo jer si cijeli turnir odigrao odlično Klanja se

Nego, ima jedna druga stvar koju sam htio napisati.
Prekjučer nakon turnira sam malo čitao Geek-ovu Margarin stranicu (Rama)
i moram Geeku reći - svaka čast, treba to pročitati Thumbs up

Pošto u zadnje vrijeme pokušavam malo unaprijediti FH što uopće nije jednostavno, jer je puno teže ispraviti krivo usađene navike, nego učiti od početka kada si na nuli (tabula rasa) Eeeek!
Znači, razmišljam ja u čemu je sve problem i vidim na Geek-ovoj stranici temu :
greške u držanju reketa (grip), problemi i metode za poboljšavanje gripa...
Proučio sam malo linkove koji su navedeni i došao sam do puno korisnih informacija i vrlo jednostavno sam uočio nekoliko velikih grešaka koje sam radio prilikom držanja reketa.
Prvo što ću probati promjeniti i poboljšati je upravo to.
Vraćamo se na onu staru :
koliko god misliš da nešto znaš...ustvari skoro da ''nemaš pojma'' i postoji jako puno prostora za poboljšanje.
U svakom slučaju, isplati se pročitati što je Geek tamo napisao jer ima puno korisnih informacija (između ostalog ROFL )
Gospon

PostPostano: pon sij 11, 2016 2:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga probaj Tenergy 05 FX, ja ju imam na FH i mogu ti reći da je puno mirnija od 05, a spin je neznatno manji jedino se gubi na brzini.
Još bolje ti je opcija da te novce uložiš u što više treninga pa će ti biti svejedno koja je guma u pitanju.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon sij 11, 2016 3:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gotovo je s isprobavanjem guma i drva Embarassed
Tenđa 05 mi je bolja od 05FX baš zato jer je tvrđa.U pricipu nikada nisam volio mekanije gume (spužve), a mislim da baš ta spužva na Tenđy 05 daje tu rotaciju i brzinu.
Kaj je složeno, složeno je i imaš pravo...sada treba trenirati.
Do iduće sezone ima dovoljno vremena i treba ga iskoristiti na najbolji mogući način.Moram malo češće silaziti u svoj suteren na treniranje servisa i drugih udaraca s robotom, a sigurno ćemo se viđati nas dvojica na Velesajmu na treninzima Thumbs up
vjeverko

PostPostano: sri sij 13, 2016 11:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je, u pravu si GUGA.

Treniranje servisa s robotom ti je super stvar. samo nastavi.

b.t.w. Jel prodaš koji servis robotu?
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri sij 13, 2016 12:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri sij 13, 2016 2:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rocky - Conan 16 - 4

Conan je počeo silovito smanjivati prednost u anketi sa 16-3 na 16-4 Laughing
Guga

PostPostano: čet sij 14, 2016 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jebi ga, sada je :

Rocky - Conan 17 - 4
trnac

PostPostano: čet sij 14, 2016 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Joj Guga, ta tema je žešća kuruza.

Da mi je samo znat tko te pr*a s glasovima Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet sij 14, 2016 3:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa svatko može glasati samo jednom (barem je tako s jednog profila),
jedino ako ima ljudi koji imaju otvreno 10-tak različitih profila ''za prcanje''
Znam jer sam ja probal nakucati 20-tak glasova za Conana, ali nije išlo Laughing
Bumo vidli kak bumo prošli sutra protiv Sloge Novoselec u kupu.
Ako dobijemo Rocky ostaje bez obzira na loš dojam koji mi je ostavio jučer pogledani film Rocky VII Creed.
Ali ako ne daj bože izgubimo, na scenu stupa Conan ili Rammstein (nein) Thumbs up
trnac

PostPostano: pet sij 15, 2016 1:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

http://www.index.hr/black/clanak/napokon-je-dosao-na-svoje-stallone-nije-dobio-oscara-za-rockyja-no-mogao-bi-dobiti-ovaj-mec/868260.aspx
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet sij 15, 2016 6:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kada i gdje igrate?
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.