HSTK Južna Trešnjevka

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#61 Post Postao/la Guga »

Mixer napisa :

Kemo sve najbolje u Novoj i de majke ti ne kenjaj vise a dobri smo si.
Prvi pricas o tome kako imamo stranicu a onda ovde njaske .mogao sam ja ovo i u pm al ionak znaju kakav sam pa nek citaju Naravno da je hladno u dvorani al sto zbog objektivnih okolnosti riknule dve klime a sto zbog nase ljenosti (nismo dofurali termice) je tako kako je.Ostavi monologe za dvoranu kad se placa clanarina svi su tamo pa reci kaj mislis ovak stalno jedno te isto .samo da te uputim radi se na grijanju i to puno tak da mi se ne smrznes ja se recimo uopce ne krecem pa mi nije tolko hladno.
Uglavnom imas puno mogucnosti prije nego kaj se ponovo raspises ovdje da pitas saznas i odlucis jel ti se igra ili ne u dvorani a koji put i dodjes na radne akcije naravno i na druzenje jer nije samo biti clan dvorane placanje clanarine al neide to samo tebe al i ostali ce se prepoznati..
I ne ne zelim sad odg od 135754346889 redaka jer me ne zanima odg samo malo vise volje a malo manje prigovaranje jer ipak i ti si clan dvorane .
Ps. To se zove literarna sloboda a nadam se da smo si i dalje dobri In love.

Turbo-multiđet-mixer :lol:
The Only Way Is Up...rutinski
Kemil
Kontakt:

#62 Post Postao/la Kemil »

I tebi sretna Nova Dino.

Što se ostalog tiče, da je napisao netko drugi odgovorio bi primjereno i argumentirano, ali kako si ti u pitanju besmisleno je odgovarati. :rolleyes:
mixer

#63 Post Postao/la mixer »

Procitaj sa razumijevanjem jos jednom ako sam kaj propustio nadopunicu .a zelim uvijek ispasti pristojan .najlakse je samo kritizirat al kad treba kaj napravit svi su gluhi i coravi problem je kaj takvih ima podosta..pa i kod nas u dvorani.
Ps Ja sam ti to pokusao pristojno objasnit pa ak nisi frende shvatio poantu jebiga .mozda neko drugi nece biti dobronamjeran..jedina isti a u svemu je da ili si clan dvorane ili nisi za sve ostalo tu je Mastercard
a_marko

#64 Post Postao/la a_marko »

mixer je napisao/la:Procitaj sa razumijevanjem jos jednom ako sam kaj propustio nadopunicu .a zelim uvijek ispasti pristojan .najlakse je samo kritizirat al kad treba kaj napravit svi su gluhi i coravi problem je kaj takvih ima podosta..pa i kod nas u dvorani.
Ps Ja sam ti to pokusao pristojno objasnit pa ak nisi frende shvatio poantu jebiga .mozda neko drugi nece biti dobronamjeran..jedina isti a u svemu je da ili si clan dvorane ili nisi za sve ostalo tu je Mastercard

Jedino što mi u ovoj poruci upada u oči je da si sam sebe napisao velikim slovom! :rofl: :lol:
Kako ti sebe voliš....! :zubo: :lol:
wolf
Kontakt:

#65 Post Postao/la wolf »

Pusti ga ,dok pogađa bit nek piše kak hoće :top:
mixer

#66 Post Postao/la mixer »

Ovi ponavljaci u 4 razredu ionak ne kuze. bitno da je on vidio Ja a sve ostalo od onih gluhih i coravih nista.mozda da obavi jos koji pregled kod gospona opticara.hvala
Brod

#67 Post Postao/la Brod »

Ma on je terenac - valjda jadan promrzo,njemu je u dvorani ovak i onak sauna! :E: :zubo:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Kemil
Kontakt:

Odjava članstva u klubu

#68 Post Postao/la Kemil »

Pozdravljam članove kluba HSTK JT.

Obavještavam da sam se odjavio kao redoviti člana Kluba HSTK JT.

OBRAZLOŽENJE
Recimo da sam pomalo izgubio energiju u nastojanjima da provedem neke stvari u klubu koje smatram pozitivnim korakom naprijed.

Ako se ne slažem sa nekim odlukama Uprave kluba, a koju Upravu je odabralo članstvo na Skupštini kluba, logičan korak je da odjavim svoje članstvo, a ne da se i dalje protivim volji većine.

Kako sam inače poznat po tome da iskreno i javno govorim o svemu, možda će netko očekivati "sapunicu", ali to se neće dogoditi, gornje dvije rečenice obrazloženja su sasvim dovoljne.

U vezi web stranice www.Juzna-Tresnjevka.hr Upravi kluba će biti poslani tehnički podaci:
- podatak o službenoj mail adresi kluba "hstk-jt@gmail.com"
- podatke o registraciji domene kluba "juzna-tresnjevka.hr" kod CARNETA
- kompletnu bazu podataka SQLite sa podacima o članovima, ekipama, terminima ...
- kompletnu galeriju slika članova kluba, prostorija kluba

Sama web stranica je inače bila smještena na web serveru za koji ja plaćam hosting na Avalonu, programi i library-i sa kojima je rađena stranica su kupljeni od IPOS-a, kompletna ideja i provedba je bila moja pa mislim da osim čistih podataka unosa, koje ću dostaviti, klub ne polaže pravo na aplikaciju.

Kako su sve stranice, osim samog kalendara sa terminima, vrlo slabo korištene mislim da će klub nedostatak web stranice vrlo lako premostiti jer se kalendar termina može opet voditi na sokaz forumu.

Klub sam pomagao financijski i materijalno, uložio sam i više mjeseci rada na provedbi nekih projekata, a na onom negativnom molim da mi ne zamjerite.

Kemil Kujundžić
Zadnja izmjena: Kemil, dana/u pon sij 11, 2016 4:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
vjekkk

#69 Post Postao/la vjekkk »

:amen:
mixer

#70 Post Postao/la mixer »

E moj Kemo treba nekad biti velik ikad se odlazi kaj reci ostavio si neizbrisiv trag u nasim srcima i jebeno sam ozbiljan
Brod jr.

Re: Odjava članstva u klubu

#71 Post Postao/la Brod jr. »

Kemil je napisao/la:Pozdravljam članove kluba HSTK JT.

Kemil Kujundžić
Kemo,crni Kemo!
Zakaj tak?
Pa zar ti kao čovjek sa milion pozitivnioh strana???

nije mi jasno zbog čega si se tak naljutil!?
ostal sam bez teksta zbog tog' kaj sam mislil da ne buš tak odbrijal da nikom nije niš' jasno!

sad buš rek'o svima sve jasno........kak'?

ljudi su ti pokazali da te vole,poštuju,štuju,tuju,uju ju ju i krokodil a ti si uvek svoje fural...
pojma neman zakaj???
super mi je bilo svo ovo vreme popričat sa tobom...
naši provedeni sati u društvenoj...
naše provedeno vreme skupa...
hvala ti,klub ne bi bio isti bez tebe!!!

ne znam ko je bil tu u krivu?
ti ili ja?
ja prema tebi ili kontra?

bed je loma za stranicu jer mislili smo da nam je stranica najjači adut u predstavljanju za iduće godine veličanja nečeg kaj nam je največe :headbang:

bit' će prilika popričat' sa tobom o svemu kaj se dešavalo u klubu...jer kol'ko vidiim svi znaju više od mene

dirnulo me koliko si bio požrtvovan kad si rješio ekipu pisanja po ploči ko zaostalih kromanjonaca koji upisuju sa olovkom na ploču i nikad ne mogu ništ' uskladit...
daleko od toga da stranica nije valjala.
bilo je persu!

ali ima i onih kojima je draže pisat po ploči...jebi ga,kromanjonci!!!

zato,prijatelju Kemo(mislim da je prvi put' vel'ko slovo) DOVIĐENJAAAAAA i sretan put jer mislim da si ovog' puta u krivu!
ak' si bil ikad u krivu??
jesi???

:w:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Brod

#72 Post Postao/la Brod »

A što reći!?
Da je to neko drugi napisao potrudio bi se odgovoriti primjereno i argumentirano,ovako s obzirom da je Kemo u pitanju,smatram to besmislenim,zapravo čistim gubljenjem vremena! :rolleyes:
Guga
Kontakt:

#73 Post Postao/la Guga »

Ne znam, ovako čitajuči sa strane kao neopterečen odnosima u Vašoj matičnoj dvorani pošto nisam član, čini mi se da je Kemo imao i dobrih ideja.Općenito je ''vukao'' prema modernizaciji i napretku u smislu hvatanja priključka s modernim tehnologijama.
Ne ulazim u moguče nesporazume jer nisam upučen u sve to, ali pitanje je dali postoji netko tko će nastaviti tu gdje je Kemo stao, a to je sigurno potrebno jer će očito doći do nekoliko koraka - unatrag.
U Sokazu baš i nema tako puno ljudi koji su spremni žrtvovati svoje znanje, resurse i vrijeme
(a potpuno besplatno) u cilju nekakvog napretka, pa je ''otpadanje'' svakoga od njih u svakom slučaju bilo posredno ili neposredno - gubitak za sve nas koji imamo veze s organizacijom Sokaz.
Možda bi neke stvari trebalo tolerirati, a ako to ipak nije moguče jer je pređena nekakva granica nakon koje nema povratka, onda bi svakako trebalo spriječiti povratak unatrag.Bilo organizacijski, bilo informatički ili u nekom drugom smislu.
Inače Kemu znam iz viđenja i garantirano u Sokazu ima puno ljudi koji su daleko ''teži'' i imaju puno više mana nego on.Uvijek se postavlja pitanje dali netko ima više pluseva ili minusa i šta će prevagnuti ?
U jednu ruku se mogu poistovjetiti s njim jer sam siguran da i mene dosta njih ''ne lajka'', ali to me baš ne uzbuđuje.Samo mislim da mogu shvatiti kako se Kemo osjeća i šta ga je ustvari natjeralo
''da prereže situaciju i odstupi''.Dali ovo mora baš završiti na ovakav način ne znam, ali meni je gledano sa strane...žao.
Brod

#74 Post Postao/la Brod »

Zamisli napretka da je Tesla nakon što je izmislio izmjeničnu struju,i nakon što su sve svi navikli i počeli je koristiti,struje iznenada nestalo.
Gadan napredak!

Nadalje,ne znam s kojim odlukama uprave kluba se Kemo ne slaže i o kojim inovacijama zbori,jedina istina je da je u "manjini" odnosno preciznije bi bilo jedini koji stalno nešto njurga.

Inače,konstatirat da je u dvorani recimo hladno,ili da u društvenoj ima dima,može svaki član kluba,ne treba biti baš genijalac,mene više zanima tko je voljan poduzeti nešto konkretno kako bi se nedostaci odklonili,a Kemo nikad nije bio među njima!
Tako da.....
Otišo si Jarane,ostala je tuga....
Zadnja izmjena: Brod, dana/u uto sij 12, 2016 11:01 am, ukupno mijenjano 1 put.
Pale
Kontakt:

#75 Post Postao/la Pale »

Možda da ga pitamo da otkupimo prava na stranicu, ???

Možda bi čovjek prodal stranicu, :)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Izra
Kontakt:

#76 Post Postao/la Izra »

steta da netko odlazi nezadovoljan, a bez stranice cemo se snaci. :ne zna: i kemo sam kaze da smo ju koristili samo za kalendar termina a to je dobro funkcioniralo i preko foruma.
Pale
Kontakt:

#77 Post Postao/la Pale »

Ok
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#78 Post Postao/la Guga »

Ajde, barem se Ikota pobunio protiv sistema...

Nestade Kemo ko da ga nikad nije ni bilo :eek:
Brod

#79 Post Postao/la Brod »

Ikota je primjeran član kluba,koji doprinosi njegovom funkcioniranju i promoviranju,iako su neki imali suprotno mišljenje o njemu kad smo ga primali,no čovjek se sam asimilirao i pokazao kakav je,u nekoliko navrata!
Ako se i bunio protiv nečeg - do mene nije došlo!
Pale
Kontakt:

#80 Post Postao/la Pale »

Brod ma pusti Gugu, :lud:

Od jutra sam njemu i Trnskom u zrendi :cry:
Valjda je danas moj red :ne zna:

Odgovorite