SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Oj prijatelji jel vam žao, rastanak se primakao...11. ljigu će na proljeće napustiti :

i ništa više neće biti isto kao prije, poslije 4 sezone u 11. ljigi

i ništa više neće biti isto kao prije, poslije 4 sezone u 11. ljigi
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon sij 11, 2016 11:35 am, ukupno mijenjano 2 puta.
The Only Way Is Up...rutinski

Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto sij 12, 2016 10:28 am, ukupno mijenjano 1 put.
Zakaj.... uvjek se pitam zakaj mjenjat nekaj kaj je dobro.
Naviko si na stari reket, pa probaj njega malo poboljšat, a ne ovak
Naviko si na stari reket, pa probaj njega malo poboljšat, a ne ovak
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pa ko je rekao da je to staro njemu bolje ?Ikota~sova je napisao/la:Zakaj.... uvjek se pitam zakaj mjenjat nekaj kaj je dobro.
Po meni Rakza 7 Soft nije loša guma, ali da Trnac igra s dvije Rakze 7 Soft na obje strane to mi je malo čudno jer su te gume izrazito mekane, da ne kažem - ljigave
Ajde još za BH ok, a opet čovjek se na sve navikne i očito je on na robotu drilal i drilal dok se nije priviknul.
Mislim da bi bio puno opasniji da na FH-du ima malo tvrđu gumu,
barem klasičnu Rakzu 7 ak je već zapel za Rakze.
Kaj se Kineskih guma tiče, to kaj on sada isprobava je po meni prevelika promjena jer kak je i Geek rekel te gume trebaju drukčiju tehniku udaraca.
Pa nebu valjda Trnac sada mjenjal tu fascinantno-elegantno-ubojitu
tehniku samo zbog jeftinih guma
Osim toga je napisal da ih je već Palio, pa ak su bile u vatri kak sada misli igrali s njima
Trnac, uzmi ti Tenergy 05FX mekšu verziju (kad već voliš mekane gume) i imaš dovoljno vremena do početka iduče sezone da postaneš spin-maher, a dodatna rotacija koju daje ta guma će i tvojoj igri dati jednu novu dimenziju.
Vidiš da i Palička ima tu gumu na FH-du...
Biti će interesantno kako će kapiten duge plovidbe Ikota nastaviti dalje.

na slici gleda u daljinu, prema moru sinjem i...10., 9., 8. ljigi...
U subotu sam ostao zaista ugodno iznenađen kvalitetom Ikotine igre
Očito su počeli dolaziti na vidjelo rezultati trening partija s jakim igračima u Jazbini
Dananić (novi prvi časnik
) je ono što je trebalo Ikoti u nastojanju da prebrodi
opasne hridine 11. ljige, ali mi fakat nije jasno kaj se dešava s Mikloškom
(od prvog časnika je postal - mali od palube
)
Znam da zna igrati, osim toga i on igra-trenira u Jazbini, a rezultati...gdje su rezultati ?
Ne kužim, možda je sada pomislio da nema pritisak pobjeda kada je došao Danko-Bananko,
a on sam zaredao s porazima i na kraju je izgubio samopouzdanje.Drugog objašnjenja nema.
Samo...ako će htjeti i dalje napredovati Ikota & Bananko neće moći sami iznositi teret najvažnijih tekmi, možda još i hoće u 10. ljigi, ali dalje ?
Nije da Mikloški stavljam teret na leđa, ali...

na slici gleda u daljinu, prema moru sinjem i...10., 9., 8. ljigi...
U subotu sam ostao zaista ugodno iznenađen kvalitetom Ikotine igre
Očito su počeli dolaziti na vidjelo rezultati trening partija s jakim igračima u Jazbini
Dananić (novi prvi časnik
opasne hridine 11. ljige, ali mi fakat nije jasno kaj se dešava s Mikloškom
(od prvog časnika je postal - mali od palube
Znam da zna igrati, osim toga i on igra-trenira u Jazbini, a rezultati...gdje su rezultati ?
Ne kužim, možda je sada pomislio da nema pritisak pobjeda kada je došao Danko-Bananko,
a on sam zaredao s porazima i na kraju je izgubio samopouzdanje.Drugog objašnjenja nema.
Samo...ako će htjeti i dalje napredovati Ikota & Bananko neće moći sami iznositi teret najvažnijih tekmi, možda još i hoće u 10. ljigi, ali dalje ?
Nije da Mikloški stavljam teret na leđa, ali...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto sij 12, 2016 3:29 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Nije nikakva mudrost kada kažem da svaka Tenđa (bilo koja)dtrnski-trnac je napisao/la:Imao sam vrlo kratko tenđu 05 fx. Guma je odlična, samo ne za mene. To je letilo svuda, ali na stol nikako.
Vjerojatno je i klada malo kriva.
Budem na robiju probao nove kineze. Onda ću biti mučo pametniji.
ZAHTIJEVA određeno vrijeme za prilagodbu.Po meni je to sigurno mjesec-mjesec i pol dana, 2-3 puta tjedno.Pogotovo ako prije nikada nisi igrao s Tenđom, ali mislim da su prednosti koje igrač poprima kada koliko-toliko ovlada tom ''zvjerkom'' vrijedne takve muke dok loptice pogađaju luster ili nožni palac.Naravno da to nema nikakvog smisla za igrače koji tek počinju sa Sokazom (bez uvrede molim), ali 11. ljiga u kojoj u krajnjoj liniji ti Pilar-Trnski imaš scor 26-13
Padobranci će se brzo konsolidirati. Ne bojim se ja za njih 
Već sam predvidio da ćemo ih opet stići na ljeto 2020. godine
Imao sam T05FX na kladi (Yinhe N-9) i to je meni bilo prebrzo. Nema tog treninga, nema tog vremena prilagodbe kojim bi se moje spore noge sa 105 kila žive vage tereta mogle adaptirati na tako brzu kombinaciju. Nema.
Da je sve stvar treninga onda bi svi igrali ko zmajevi s tenđama. Nije to baš tak.
Već sam predvidio da ćemo ih opet stići na ljeto 2020. godine
Imao sam T05FX na kladi (Yinhe N-9) i to je meni bilo prebrzo. Nema tog treninga, nema tog vremena prilagodbe kojim bi se moje spore noge sa 105 kila žive vage tereta mogle adaptirati na tako brzu kombinaciju. Nema.
Da je sve stvar treninga onda bi svi igrali ko zmajevi s tenđama. Nije to baš tak.