14. liga proljeće 2009

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

#21 Post Postao/la wolf »

Brod jr. je napisao/la:Bolfinjo,niš' se ne hvališ kak je tekma prošla!:eek:

:uzid: :darkevil: :brukica:
Brod jr.

#22 Post Postao/la Brod jr. »

dečki lepo sam rekel da nesmete tolko brenzat!!! :B: :B: :B:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Jopi

#23 Post Postao/la Jopi »

Par izneneđujućih rezultata u zadnje vrijeme... Mi igramo u petak, mozda maznemo koji bod, ovisi dosta o sastavima.
wolf
Kontakt:

#24 Post Postao/la wolf »

Kaj te je iznenadilo ?
:confused: :confused: :confused:
Svi su rezultati mogući u ovoj lizi osim vjerojatno da neko zaje.... (da me neko ne cenzurira :moon: ) ..be SC . Čini mi se da su nedodirljivi :clint: jedino ak neko od njih nedobi 1 u školi :misli: pa nesme na tekmu :D
wolf
Kontakt:

#25 Post Postao/la wolf »

Brod jr. je napisao/la:dečki lepo sam rekel da nesmete tolko brenzat!!! :B: :B: :B:

Evo pustili mi malo ručnu i ..... :vozi: pojurili dok ne :uzid: hehe
Washo

#26 Post Postao/la Washo »

Evo mi pobijedili "derbi!" Sc : Cestodom 7:3, igrali smo ipak u gostima na kraju, i jedva pobijedili. Dečki su jako dobri, atmosfera je bila dosta napeta, bilo je i svađe, ali zbog prigovaranja gerijatrije sa drugog stola, dečki iz Cestodoma su ok! Poštujem starije, ali ne kada se ponašaju kao da imaju 13 godina! Davorine, da mi više nisi izgubio :B: !!!
wolf
Kontakt:

#27 Post Postao/la wolf »

čestitam :top:
A di je rezultat ? :confused:
Washo

#28 Post Postao/la Washo »

Čestitam i ja Vama, napokon ste pobijedili, već sam se zabrinuo!!! :eek:
I svaka čast što si maznuo Kalamira, i to glatko!
A što se rezultata tiče, nemam pojma, Maras je kapetan, on ih inače šalje, al je možda zaboravio da smo mi domaćini(jer smo igrali kod njih), pa je zabrio da smo gosti!!! A valjda će doći večeras!
Al eto znate neslužbene, Maras je dobio jednu, Žagar izgubio od Hodžića 3:2, a ja pobijedio sve tri! Pozdrav!
wolf
Kontakt:

#29 Post Postao/la wolf »

slina je napisao/la:a ja pobijedio sve tri! Pozdrav!
Daaaaa??? :confused: pa kak to :confused: :D
alf

#30 Post Postao/la alf »

Odigrali mi mec sa slogom novoselec. Jos jednom su nam bodovi iskliznuli kroz prste. Ostao je "gorak okus" jer smo ponovno bili blizu barem bodu. Ekipa sloge je dobra i u toj ekipi postoji igrac (Planinc) koji bi Slini mogao uzeti set :) Slina, pripremaj se :)

Sada smo stvarno dobrano zaglibili na dnu tablice (i jos dosta ekipa s istim brojem bodova) te ce stvarno biti tesko izvuci se i imati mirnu zavrsnicu.
rm -rf /bin/laden
Washo

#31 Post Postao/la Washo »

E moji operateri, držite se vi matematike :zubo: !!! Baš ste me razočarali, bio sam uvjeren da ćete im uzeti barem bod. Držite se, sad vam je malo lakši raspored pa ćete skupit toliko željene bodove. Sretno!!!
A što se tiče tog igrača, čuo sam da je dobar, i ne samo da ću izgubiti set, nego možda i meč!!! Mi još nismo igrali, najvjerojatnije i nećemo još najmanje tjedan dana, a možda i dva ( mislim na 5.kolo)!
Ne možemo se nikako dogovoriti!!! Pozdrav!
alf

#32 Post Postao/la alf »

slina je napisao/la:E moji operateri, držite se vi matematike :zubo: !!! Baš ste me razočarali, bio sam uvjeren da ćete im uzeti barem bod. Držite se, sad vam je malo lakši raspored pa ćete skupit toliko željene bodove. Sretno!!!
Hvala!
Nemoj nas i ti jos bedirat, ionako nam je jedan igrac vec sav u bedu, jos ako vidi ovo na forumu tko ce ga vratit u "zivot" :zubo:

Veceras s ucenickim domom, borba do kraja!!!
rm -rf /bin/laden
Jopi

#33 Post Postao/la Jopi »

Da, bas smo prosuli par bodova. Ma dobro, stignemo jos bit prvi :)
wolf
Kontakt:

6.kolo

#34 Post Postao/la wolf »

Jesenovec - Luft ....8:2
Nas je sve manje i manje na tekmama :confused: valjda nebu neko na sljedeću došel sam :zubo: al niš zato , bar u parovima napredujemo :pobjeda:
Dečkima fala na gostoprimstvu i pijači :top: te ugodnom pogledu na osoblje u birtiji :spring: :woohoo: :duplo: toplo preporučam posječivanje iste :D mislim , birtije :zubo:
dundo bumbo

#35 Post Postao/la dundo bumbo »

Znam ja Bolfane, zašto gubiš sve partije. Stalno igraš s povezom na glavi koji ti, očigledno, toliko pritišće luftbrenzerski mozak da zajedno sa sivim stanicama cure onda i poeni protivniku. Krvariš čovječe dok igraš, kao srednjovjekovni flagelant. Moj savjet: manje trapljenja, više stolnog tenisa! :B: :B:
dmelti

#36 Post Postao/la dmelti »

Naknadno prijavljivanje igrača!

Liga: 14
Ekipa: Sloga II Novoselec
Igrač: Željko Gudiček ( 1966 )

Pravo nastupa od 16.04.2009

Dečki su greškom poslali prijavu bivšem voditelju ( tj. meni ) :top:
Javio sam i vašem novom voditelju!

ib, molim upis u bazu igrača! :cerek:
D. Melti, Deda II, VI liga
wolf
Kontakt:

#37 Post Postao/la wolf »

jere je napisao/la:Znam ja Bolfane, zašto gubiš sve partije. Stalno igraš s povezom na glavi koji ti, očigledno, toliko pritišće luftbrenzerski mozak da zajedno sa sivim stanicama cure onda i poeni protivniku. Krvariš čovječe dok igraš, kao srednjovjekovni flagelant. Moj savjet: manje trapljenja, više stolnog tenisa! :B: :B:
Poštovani :lol: gdin Grgec

Moram priznat da ovoliko učenih riječi :s: :hihihi: nisam pročitao od zadnjeg broja Alana Forda gdje Broj 1 priča o svojim susretima s svetim Jerolimom,Jerkom,Jeremijom ili....? :confused:
Daj molim te drugi put upotrijebi malo skromniji rječnik tak da i mi smrtnici možemo čitat bez pomoći rječnika stranih riječi :cursing:
:B: :B: :B:
dundo bumbo

#38 Post Postao/la dundo bumbo »

Jel`bi bio sretniji da sam napisao da si idiot? Bez brige, sve se da srediti. :) :) :)
ib
Site Admin
Kontakt:

#39 Post Postao/la ib »

Ček jel ovo neko ozbiljno vrijeđanje pa da moran djelovat ili se glupirate? :confused:
wolf
Kontakt:

#40 Post Postao/la wolf »

ib je napisao/la:Ček jel ovo neko ozbiljno vrijeđanje pa da moran djelovat ili se glupirate? :confused:
Kaj ti neznaš Jerka ??

Pa to ti je čovjek s kojim se možeš najljepše izvređat pa makar se i ne poznate , a kad se upoznate još i bolje a sve bez :macevanje: šore na kraju :zubo:
Ovak bi na prvu loptu čovek rekel da je :usama: :hitler: a u stvari :andjeo: :hippie: :gitara:

:) :) :)
Odgovorite