SOKAZ forum
Gugin mač - Excalibur...by Ross Leidy
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Vidi, Stallone je odglumio starog trenera jako dobro i nije u tome problemdtrnski-trnac je napisao/la:http://www.index.hr/black/clanak/napoko ... 68260.aspx
Hajde ti meni reci kakvog smisla ima snimiti POTPUNO ISTI film kao Rocky I, ali sada je Stallone trener, a boksa netko drugi ???
Kaj to znači da će sada snimiti još 5 potpuno istih nastavaka kao Rocky, ali kažem, Stallone će biti trener, a ne boksač ??????
Daj me nemoj jebat...
Ja inače volim fimove o sportašima, a drag mi je bio i serijal Rocky (pogotovo dijelovi 1., 2, i 4.), ali ovo možeš ''prodati'' samo novoj generaciji koji su onda bili stari 2-3 godine ili današnjim klincima koji se još nisu ni rodili kada je u kinima igrao Rocky
Ono kaj me beskrajno iritira (a iritiralo je pretpostavljam sve koji su gledali Rocky I) je kraj filma,
završni meč u kojem je Rocky izgubio meč podijeljenom odlukom sudaca nakon što je praktički nokautirao Apollo Creeda i ovaj je jedva ustao 2-3 sekunde prije završnog gonga.
Nakon toga je Rocky, obnevidio (oba oka zatvorena, samo tanka crtica da nešto malo može vidjeti) nakon što ga je Apollo Credd
I šta misliš kak je završio ovaj VII dio ?
Isto tako, ali pazi...baš isto tako.Opet je bilo mlačenje s batom, skoro nokaut u zadnjoj rundi,
ali je prvak nekim čudom ustao s poda 2 sekunde prije kraja meča i
POBIJEDIO PODJELJENOM ODLUKOM SUDACA.
Koji su to suci bili i koji su to meč gledali ???
Sada je Creed (sin od Apolla) ''jednook'' tumarao ringom i njegova cura je utrčala u ring pa su se negdje našli, neznam kako (pošto on nije vidio
Prije zadnje runde doktor pregledava Creeda (isto kao naravno Rocky-a u prvom nastavku) i Rocky je u prvom nastavku imao ''zatvoreno oko'' zbog 2852 udarca koje je dobio u to oko od Apolla, ali je barem imao tanku crticu na njemu kroz koju je kao nešto mogao vidjeti, pa je sudac ajde dozvolio da boksa i zadnju rundu.

Ali pazi sad...
Pošto su efekti i načini snimanja jako napredovali u zadnjih 40 godina ???!!!
Rocky I - 1976. godina
Creed Rocky VII - 2016. godina
pogledaj kako je izgledao Creed prije zadnje runde

znači, čovjeku su stavili POKLOPAC na oko i očna duplja je HERMETIČKI ZATVORENA !
Sada ide komedija...sudac dolazi u njegov kut prije zadnje runde da kao provjeri kak mu je oko i kak VIDI NA NJEGA ???
Čekaj malo, VIDI NA NJEGA
I zaklope mu ''zdravo oko'' pa mu pokaže 4 prsta ispred ovog POKLOPCA na oku i pita ga :
koliko prstiju vidiš ?
Rocky ga za to vrijeme 4 puta s rukom lupne iza po vratu i Creed kaže : 4
Onda sudac pokaže 2 prsta i ponovi pitanje.
Rocky Creeda sada lupne po vratu 2 puta, a Creed kaže : 2
I onda sudac kaže, OK, može nastavak
Pa kaj nisu tom sirotom Creedu mogli ostaviti barem nekakvu tanku crticu na tom ''OKU'' da barem pokušaju uvjeriti nas (pritupu publiku) da bi moooožda on ipak mogao barem nazrijeti nekakve sjene na to oko.
I koji bi to sudac bilo kada, bilo gdje u svijetu povjerovao da bilo tko (pa i Creed) može ''vidjeti'' bilo šta kroz to takozvano oko i dozvolio nastavak meča ???
Ovak nekaj nemreju danas više progutati ni klinci u osnovnoj školi (jer igraju puno video igrica),
a za starije gledatelje je ovo po meni krajnja uvreda inteligencije.
I na kraju, u ovom filmu svira ista muzika kao kod otvaranja KOVČEGA (drvene pećine) mog Excalibura...fakat sam razočaran i to je za mene jedna vrsta uvrede
Velim ti, čisto skupljanje miliona dolara na blagajnama kina širom svijeta.
Je, možda bi i videl nekaj ak ima iza tog poklopca radar ili sonar
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 10:54 pm, ukupno mijenjano 5 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Baš naprotiv, ja sam ti stari filmofil i nema filma u zadnjih 30 godina koji je bio vrijedan gledanja,Izra je napisao/la:guga vidi se da ne pratis filmske trendove... u hollywoodu su shvatili da lova trenutno lezi u zadovoljavanju nostalgije starih okorjelih obozavatelja, tako da se snimi isti film po drugi put. vidi nove ratove zvijezda.
kad smo kod toga, jesi li razmisljao da na kutiju stavis star wars meolodiju?
a da ga Guga - gledo nije...
I jasno mi je ovo kaj si napisal, ali meni je to degutantno, pa kaj nas nakon 40 godina opet moraju maltretirati s takvim istim, idiotskim završetkom koji me muči još od onda.
Pa mogel je konačno pobijediti, barem nakon 40 godina.
Fakat je taj Rocky ustvari LOOSER i možda je najpametnije da promijenim muziku
Star Wars je bio u nekim razmišljanjima i spominjalo ga se u postovima (Dart Wader melodija), ali za sada su producenti odustali od tog projekta.
Bumo vidli kaj donosi novi dan...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet sij 15, 2016 2:15 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Negdje moram podvući crtu i reći - STOP i sve više od toga prelazi u cirkusiranje i kičdtrnski-trnac je napisao/la:Moago bi izmontirati plavu LED-icu u reket. Stala bi, stavi se plosnata baterija (CR 2032, 3V, durala bi dugo).
(ako ta granica već nije davno pređena
Za vikend bum malo poslikal Excalibura da se vidi razlika prije (sa sjajnim lakom na drški) i poslije, odnosno sada (nakon skidanja tog laka da se izbjegne bilo kakvo klizanje zbog znoja jer je već nekoliko igrača koji su probali Excalibur reklo da im taj lak baš ''ne leži'').
Osim toga bum snimil i stavil na Youtube novu muzika za izbor kod otvaranja kofera :
DU HAST - RAMMSTEIN

Excalibur
Zimski kup :
Zagonđije-Sloga Novoselec
Rakić-Povalec 10:12 10:12 11:9 8:11 0 : 1
Jakić-Semrad 13:11 9:11 11:13 14:12 9:11 0 : 2
Guga-Bonjaj 15:13 11:7 11:9 1 : 2
Jakić-Povalec 8:11 7:11 10:12 1 : 3
Rakić-Bonjaj 12:10 9:11 12:10 10:12 4:11 1 : 4
Guga-Semrad 12:10 11:7 11:8 2 : 4
Jakić-Bonjaj 11:6 8:11 9:11 11:5 11:7 3 : 4
Guga-Povalec 11:3 11:5 10:12 11:3 4 : 4
Rakić-Semrad 10:12 11:6 11:6 8:11 11:2 5 : 4
Rekel sam da nebu to išlo sam tak, ali ipak rutinski...
Gledalište je bilo pristojno popunjeno i bili su u deliriju svaki puta kada se otvarao kofer da Excalibur "krene u akciju"
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 10:54 pm, ukupno mijenjano 8 puta.
Excalibur je počeo sjeći protivnike poput niskog raslinja & korova pa je pala i prva trica
Obečal sam Paviću-Girici-Ibrici i Markecu Augustinoviću da ćemo im doći "na megdan" s Excaliburom.
I kakav bi ja to čovjek bio da ne održim obačanje
Šumadinac & Cipranin su mi požderali tonu živaca, tak da mi je skoro pozlilo,
ali sam onda uzeo Excalibur u desnicu ruku, zasviral Roky-a i "krenul u misiju"
Protivnici su također imali svoje navijače u gledalištu i kod 1-4 se Povalecu "osmjehnuo brk",
ali je zaboravio da Guga treba još 2 puta vitlati Excaliburom,
a posebno sam se napalio na njega i imao sam 11-3 11-5 10-6 ???
Tu mi je neobjašnjivo pala koncentracija, ali nije dolazilo u obzir da popustim,
pa sam "malo pojačal u 4. setu"
Znam da se dečki iz Novoselca nebuju naljutili kaj se malo zezam jer su super škvadra i očito nam
"ne leže" jer se svaki puta "istelimo" kad igramo protiv njih.
Otkrili su mi i jednu tajnu, a to je da će u nadolazečoj sezoni nastupati s jednim
monumentalno-gigantskim pojačanjem
(ja znam ko je, ali baš vam neću reći
), tak da eto njih za sezonu dvije u jako jakim ljigama 
Obečal sam Paviću-Girici-Ibrici i Markecu Augustinoviću da ćemo im doći "na megdan" s Excaliburom.
I kakav bi ja to čovjek bio da ne održim obačanje
Šumadinac & Cipranin su mi požderali tonu živaca, tak da mi je skoro pozlilo,
ali sam onda uzeo Excalibur u desnicu ruku, zasviral Roky-a i "krenul u misiju"
Protivnici su također imali svoje navijače u gledalištu i kod 1-4 se Povalecu "osmjehnuo brk",
ali je zaboravio da Guga treba još 2 puta vitlati Excaliburom,
a posebno sam se napalio na njega i imao sam 11-3 11-5 10-6 ???
Tu mi je neobjašnjivo pala koncentracija, ali nije dolazilo u obzir da popustim,
pa sam "malo pojačal u 4. setu"
Znam da se dečki iz Novoselca nebuju naljutili kaj se malo zezam jer su super škvadra i očito nam
"ne leže" jer se svaki puta "istelimo" kad igramo protiv njih.
Otkrili su mi i jednu tajnu, a to je da će u nadolazečoj sezoni nastupati s jednim
monumentalno-gigantskim pojačanjem
(ja znam ko je, ali baš vam neću reći
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub sij 16, 2016 12:52 am, ukupno mijenjano 8 puta.

Hvala Daltone, kak ste vi prošli, ne vidim upisan vaš rezultat ?
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 10:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ma i mi smo mogli dobiti 5-0, ali nema to nikakvog smisla

Jer su dečki ipak došli iz daleka (Novoselec) pa da završi tak brzo...
Jer su dečki ipak došli iz daleka (Novoselec) pa da završi tak brzo...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub sij 16, 2016 2:52 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
cestitke na trici, i glasam za Darth Vader melodijuuuuuu 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ha?

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.