| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: ned sij 17, 2016 6:18 pm Naslov
: |
|
|
neznam trnac možda si ti onaj jedan od dvojce kojim guga predaje mećeve mene je imenovao a možda neće igrat protiv tebe  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned sij 17, 2016 6:31 pm Naslov
|
|
| dtrnski-trnac (napisa): | Igranje s njima je prezahtjevno za mene tako da reket ide u futrolu i čeka adekvatnog protivnika (Guga ). |
A da ti nebi prisjela ta želja jer su tak govorili i dečki iz Sloge-Novoselec pošto sam prije godinu dana izgubio od Bonjaja 1-3 i Povaleca 1-3
Moral sam im to vratiti s kamatama...
Sjeti se kak je zadnji put završilo kada smo igrali u Prečkom, a osim toga sada Guga "lagano lovi formu" i Excalibur je sve opasniji i krvožedniji...
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; ned sij 17, 2016 6:40 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: ned sij 17, 2016 6:34 pm Naslov
|
|
To je odgovor ipak s ti trnac u igri  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned sij 17, 2016 7:32 pm Naslov
|
|
@Guga
Nemrem ništa reći, speglo si me u Prečkom. No, od tada se treniralo ponešto, ali ni ti nisi spavao pa će biti zanimljivo sučeliti "ljigave" kineske tacky gume na kladi s vrhunskim Excaljiburom
Napreduješ u obradi slika
@Stane
Guga voli igrati protiv mene. Osjeća se k'o glavica nasjeckanog luka nakon partije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon sij 18, 2016 12:03 am Naslov
|
|
Je "obožavam" igrati protiv igrača koji niti u ludilu nemaju apsolutno nikakvu želju ili namjeru da udare lopticu nego samo pimpl, pimpl, pa onda malo za promjenu...malo jači pimpl.Strašno
Meni je nevjerojatno da netko može "uživati" u takvoj igri, ali nema veze, svatko sam sebi bira.
Srećom, ti si Trnac polako počeo napuštati tu zlu vrstu pinganja jer si skužio da će te takav način igre vrlo brzo limitirati i da nečeš doći daleko, a ipak imaš ambicije za napredovanjem.Zbog toga mi nisi na listi igrača (kažem, popis je dospio do broja 3) protiv kojih više uopće nemam želju i namjeru ponovno igrati pingić.
Nek igraju s nekim drugim, a ja nebi ako baš ne moram.Da si ostao tvrdokorni pimpler, uz veliku škrtost koju si demonstrirao uz posudbu robota-to bi bio siguran put prema broju 4 na toj listi
Kažeš, treniraš ti opasno...da i ja sam malo trenirao i pokušavam promijeniti neke loše stvari (vjerujem da sam u nekim stvarima već i uspio) pa će naš idući meč biti interesantan.Excalibur mi više nije nepoznanica, Tanđerina 05 max na FH-du radi sve bolje iz meča u meč, a stavljanje provjerene, meni omiljenje Xiom Sigma Europe I (ovoga puta max debljine) se pokazalo kao odličan potez.
Trica protiv Sloge me stvarno razveselila jer sam prolio dosta znoja u zadnjih mjesec dana i veselim se svakom novom treningu ili meču jer vidim da slažem kockicu po kockicu u taj mozaik koji je neophodan za daljnji napredak.
Ista stvar vrijedi i za slike...trening u sastavljanju dosta slika rezultirao je eto s dosta kvalitetnim montažama jer sam skužio neke stvari u programima koje koristim za to.Fakat sam sebe nekad nasmijem kada spojim neke nespojive stvari.
Osim toga je poznata ona stara izreka - 1 slika govori više nego 1.000 riječi
To je fakat istina, i sada vidim koliko smo bili hendikepirani ove protekle dvije godine kada u postovima uopće nismo koristili slike  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon sij 18, 2016 12:41 am Naslov
|
|
Da, ali protiv tebe je najbolji čvrsti pimpl. Pa niti jedan Stane terminator te nije uspio probiti, kuda ću ja sa svojim slabašnim spinčićima?!
Je, baš se veselim tom prvom okršaju, moglo bi biti zanimljivo. Samo moram prije toga nabaviti nove Rakze, crvena mi je skroz apšisala.
Trenira se , trenira, premda više uživam u treniranju drugih nego u vlastitom treningu. Valjda starim  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon sij 18, 2016 12:46 am Naslov
|
|
Ja isto ne kužim ovog Gugu.
Pa zato i volimo ovaj sport jer ima sto stilova, i protiv svakog stila postoji kontrastil koji mu dođe nešto kao penicilin. Ako ti voliš flah igru, logično je da ćeš biti najbespomoćniji protiv nekog drvosječe što cijelo vrijeme pili, i ne možeš se dokopati flaha jer je teško i uć na ikoju od tih lopti.
Rješenje toga je naravno pokušati opet, i opet, i potruditi se popraviti u igri u kakvoj si najslabiji. A ne doć na forum, izvrijeđat im stil i osobnost ko kakvoj pašćadi, i onda popunjavat i sastavljat nekakve liste.
Ako ti netko ne paše, lijepo dođeš igrat, stisneš zube i popušiš još jednom. Bez prevelike drame.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon sij 18, 2016 1:32 am Naslov
|
|
Guga samo ne voli gubiti od igrača iz nižih liga
A igrači nižih liga su poznati po tome da ne srljaju i ne lupaju k'o sivonje nego teže racionalnoj igri, držanju loptice na stolu i nadmudrivanju protivnika zadavanjem rotacije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon sij 18, 2016 8:34 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ja isto ne kužim ovog Gugu.
Ako ti netko ne paše, lijepo dođeš igrat, stisneš zube i popušiš još jednom. Bez prevelike drame.  |
Koji ste vi likovi
Na temelju čega zaključujete da sam nekoga vrijeđao ?
Kaj to kaj sam napisal da je pimplanje u nedogled - strašno ?
Pa kakva je to uvreda lijepo sam napisao da svatko sam sebi bira stil igre prema svojim
(ne)moguĆnostima Samo, dani kada je takva pasivna igra smetala Gugi polako nestaju
''poput suza na kiši'' Excalibur + Tanđerina 05 max će im doći glave
I primjetil sam da se u zadnje vrijeme sve manje uzrujavam zbog takvog protivničkog načina igre,
a i na prasice reagiram samo šeretskim osmjehom i sve rijeđe spominjem neke svece i anđele
Uostalom, barem sam ja poznat po čeličnoj disciplini i beskrajnoj smirenosti u igri...
Lijepi primjer je bio zadnja tekma protiv Bonjaja koji me je prije godinu dana tak ispimplal da nisam znal di mi je guzica, a di glava.Ovoga puta sam ga jednostavno ''prošao ko plitak potok'', a i povukao sam toliko spinova FH-om koliko ih nisam povukao sve zajedno u zadnjih 15-tak singlova zajedno
Nadam se da će toga biti sve više i da će nesigurnost i strah od FH-da polako nestajati
E da, kaj se tiče tih ''crnih lista'' očito je došlo do nekakvog nesporazuma.
Nitko nije došao na tu listu zbog načina igre, ne daj bože...stvar je isključivo u ljudskim (ne)osobinama + naravno Stane kojeg izrazito grize negativan skor 1-2  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pon sij 18, 2016 11:47 am; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon sij 18, 2016 11:20 am Naslov
|
|
Složio bih se s Gugom. Beskonačno pimplanje i čekanje da protivnik pogriješi je dosadno i antipatično. Ziheraši su mi uvijek išli na živce.
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon sij 18, 2016 11:25 am Naslov
|
|
To te ja pitam
Samo reci ovim zlikovcima šta ih ide kad napadaju mene i moju ''atraktivno-napadačku igru''  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon sij 18, 2016 11:29 am Naslov
|
|
A tebi, dragi Guga, bih poručio da se ne piše "mogučnostima" već "mogućnostima".
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon sij 18, 2016 11:56 am Naslov
|
|
Guga, pa šta to čujem? Forhend spin?!
Sada imam problem. Bekend čvrst ko granit, forhend napadaš, što ostaje?
Sredina i tibica?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon sij 18, 2016 12:04 pm Naslov
|
|
FH-nd spin se ''sramežljivo nazire'' nakon odrađenih ciljanih 5 treninga isključivo za njega sa surovim trenerom koji uopće nije pokazivao bilo kakvo sažaljenje ili empatiju prema mojim mukama, nedostatku kisika, grčevima u svim vitalnim dijelovima tijela i slično...
Daleko je to od pravog napadačkog FH-nd spina jer ga još jednostavno ''nemam u krvi'' ali doći će valjda i dan kada ću baš svaku lopticu koja padne na desnu stranu napasti FH-om
(a ne FH-nd pimplom ili ne daj bože BH-nd pimplom).
To je krajnji izazov i po mojoj skromnoj procjeni će za nekakvu takvu podvarijantu trebati cijela proljetna sezona.Pravu varijantu nikada neću moći igrati jer nisam trenirao pingić 10 godina u komadu da bi mi to bilo kao ''dobro jutro'' nego samo 1,5 godinu i to jako, jaaaaako davno.Slična je stvar i sa servisima.Kod sebe doma serviram ''sve u 16'' ali u tekmi ruka jednostavno nije dovoljno opuštena i 3 nove vrste servisa nisu niti na 30% rotacije i neugodnosti kao kada serviram sam, doma.
Dugotrajan je to proces...jebi ga
Kaj se trbuha tiče, da, tu je ''mekano tkivo''
ali treba pogoditi sredinu stola...tu je stol najkraći  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: pon sij 18, 2016 2:23 pm Naslov
|
|
Dinko je poznati ubojica Tenergyia 05 na Off drvima.
U zadnjih pola godine odigrali smo cca 400 setova,
klasični duel: Tenergy vs. trava
Sad mu do 2. lige nitko sa brzim reketom ne može uzeti seta - ako mu on ne pusti!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
|
Postano: pon sij 18, 2016 4:05 pm Naslov
|
|
znači prećko guga u grupi jedva cekam  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon sij 18, 2016 4:29 pm Naslov
|
|
| Stane, ti koliko si napaljen cijeloj dvorani ne treba grijanje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
|
Postano: pon sij 18, 2016 5:17 pm Naslov
|
|
nisam ja napaljen ma tak mi je svijedno ko bude u grupi ali volio bi naravno da bude guga  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon sij 18, 2016 6:51 pm Naslov
|
|
Guga otvara listu čekanja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon sij 18, 2016 9:20 pm Naslov
|
|
Još bum razmislil dali bum došel u Prečko, ili bum rađe otišel na trening... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|