NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
max pax

PostPostano: uto sij 19, 2016 5:29 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

daj ne cvilite vise, dodji na turnir razvali sve i neces problema imat onda, ne kuzim raspravu svaki turnir je jedna liga bila debelo zakinuta sad je 2. liga zakinuta i sad se svi bune a ti ako si drugoligas ces proc skupinu u 90% slučajeva, ja igram vikend turnire 5 godina i ove najjace pa mi nikad nije bilo da sam u skupini dobio 2 prvoligasa tako da stisnut odigrat i ne cvilit
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: uto sij 19, 2016 5:33 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Čuj ovo ... sad je i Pavinjo postal nepismen ko i uzori mu Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
max pax

PostPostano: uto sij 19, 2016 5:36 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Ma u voznji sam, isprika ako sam ikoga uvijedio Laughing Laughing
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: uto sij 19, 2016 9:41 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Ovdje se ne radi o prolasku skupine i kvalifikaciji za zavrsni turnir jer se svaki turnir boduje i nagradjuje zasebno.
Uvjeren sam da se ukinu medalje za prvu cetvoricu sa kvalifikaciskih turnira da bi minimalno 40% slabiji odaziv bio na svakom od njih a da se ukine i bodovanje jos dodatnih 40% .Tolko o "zdravom" pingacu
Momentalno sad mogu imenovat njih 20ak koji se nebi pojavili ni u bunilu da se jedno od gore spomenutog ukine.
Spike tipa nebitno mi je kaj bu bilo hladno jer ja volim pingac su za malu djecu.
Jedina hrana su Vam u ovoj prici medalje i bodovi a to isto prebacujete autoru topica.
Ukratko jad i bijeda
Pusa
Stane

PostPostano: uto sij 19, 2016 10:56 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

ja osobno bi došao radi pingića a to znaju oni koji me znaju igrao sam u prečkom turnir s plastičnim lopticama gdje sam za dva finala dobio 2 plastične loptice kao nagradu i nit jedan bod.Tako da meni osobno su medalje ok jer su uspomena i potvrda svakodnevnog treninga.Ustalom čemu takmićenje ako nema nagrada a kaj se tiće bodova gle i to je nagrada svakodnevnog treninga tako da ja bodovanje i nagrađivanje ne smatram lošim.A uvijeti da stvarno su loši ali tak je kak je i kaj da ja radim pa nismo jednom pisalio o tom a turniri meni je ok a voli bi da se igra i nedeljom tak da subote mogu delat,a ovo sad mi je ok budemo vidjeli kak bu ispalo
mixer

PostPostano: sri sij 20, 2016 12:30 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Jebes mi sve stane ti si ko fatamorgana stalno se prikazujes di netreba.kad ti nesto napisem daj probaj odg ak nemas kaj za reci ne trkeljaj jedno te isto bum dosel bum dosel i tak 300 puta.vidim da ovo nema smisla jer Buco po prirodi stvari mora branit koncept turnira i odluku kao takvu.neznam kolko puta bi morao napisati da mi ne smetaju prvoligasi nego odluke koje se donesu bez da se ikog ista obavijesti pita razgovara itd itd.
Neko ce reci pa oni imaju pravo na to ali vise sluha nebi skodilo.
Igrao sam u svakakvim uvjetima ali 10 stupnjeva i tak 7-8 sati nije regularno ljetni turnir moze proci ali imamo bolju dvoranu i uz malo vise volje i zelje pa i povecanu kotizaciju mislim da bi bilo primjerenije.sve se svelo na stare boljke turnira pa necu vise kako god ko zeli sretno mu bilo
[Vrh]
Brod

PostPostano: sri sij 20, 2016 7:44 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Nego,
kaj ti stane,ono osobno, misliš o svemu tome? ROFL
I što znate vi koji ga znate(osobno naravno)? Laughing
Nedajte se zbuniti interpunkcijskim znakovima...
Stane

PostPostano: sri sij 20, 2016 8:09 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

dobra Laughing Laughing Laughing
Guga

PostPostano: sri sij 20, 2016 8:18 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
A uvijeti da stvarno su loši ali tak je kak je i kaj da ja radim pa nismo jednom pisalio o tom a turniri meni je ok a voli bi da se igra i nedeljom tak da subote mogu delat,a ovo sad mi je ok budemo vidjeli kak bu ispalo

Vidim ja da je tebi sve OK i da si često o tome pisalio Laughing Zajebavam malo, vjerujem da ima dosta ljudi koji na takve turnire dolaze samo zbog medalja i bodova...ja recimo također nisam kao i Stane jedan od takvih.Kada dođem, dođem da malo popričam s ljudima koje nisam vidio duže vrijeme i da vidim dali je netko od poznatih (ili nepoznatih) napravio nekakav veći iskorak u kvaliteti vlastite igre.Medalje mogu ionako zaboraviti, jer najdalje kaj sam došel je jedno-jedino četvrtfinale, a baš se ni sa hrpom bodova nemrem pohvaliti Very Happy
Doduše, jednom sam dobil ovakvu medalju od Komeričkog :

A i rekel mi je i da mu ne moram vratiti lopticu nakon meča pa sam prošel isto
ko i Stane koji je osvojil turnir Juhuu Beljenje

U principu i ne volim turnirnirski način igranja s ogromnim pauzama, jer me to ili smrzne
(recimo u Prečkom) ili uspava (recimo u Merixu) pa nikada nisam nabrijan kada stanem za stol,
kao u mečevima ljige Mad Evil

Zadnja promjena: Guga; sri sij 20, 2016 8:46 am; ukupno mijenjano 6 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: sri sij 20, 2016 8:22 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Nego,
kaj ti stane,ono osobno, misliš o svemu tome? ROFL
I što znate vi koji ga znate(osobno naravno)? Laughing
Nedajte se zbuniti interpunkcijskim znakovima...

Laughing Laughing Laughing Laughing Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjeverko

PostPostano: sri sij 20, 2016 9:28 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Pa i ja sam drugoligaš, šta sad, ostat ću živ kvalificirao se, osvojio, ili dobio po tamburi. Thumbs up
Tako to ide, kad pokušavaš nešto popraviti, negdje ćeš možda morati zakinuti.

Vidjet ćemo. Kokice

Koliko me sječanje služi čini mi se da si se ti jebeno naigral dosadašnjih turnira.

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: sri sij 20, 2016 9:37 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
Nebi te Tonci ubilo da koji put Buci uvalis iza zavoja a ne ko po dekretu sve podrzavati .

Jednom štitonoša - uvijek štitonoša.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: sri sij 20, 2016 9:41 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Osobno mislim da će petoligaš lakše iznenaditi drugoligaša,nego što drugoligaš može iznenaditi prvoligaša!

Tko zna kakva su sve iznenađenja moguća ispred pisoara u prečkom.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: sri sij 20, 2016 9:46 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Ikota~sova (napisa):
Temperatura je za subotu najavljena od -9 do 0.

Postavit ću pitanje ovdje : Dali se što popravilo u vezi grijanja dvorane u Prečkom. Dali će u dvorani biti minimalnih 15 stupnjeva u subotu u jutro?
Da ne podsjećam na pravila SOKAZ-a , Organizatori ga vjerovatno znaju pa će se trudit biti primjer
Hvala Thumbs up

Eto konačno da je netko skužio o čemu se radi !!!!

Stane je preuzeo na sebe održavanje grijanja dvorane, a uprava Sokaza je prilagodila turnire njegovim interesima.

STANE !!!! RASKRINKAN SI !!!
Beljenje Beljenje
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sub sij 23, 2016 9:22 pm    Naslov : Uvjeti u preckom Citirajte i odgovorite

Evo bio sam danas u Prečkom, generalno uvjeti su i dalje loši, ALI ono što se može vlastitim trudom i voljom napraviti se stvarno i napravilo.Bravo Softa Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
Grijalice su postavljene te nema više smrzavanja.Odigrao sam sve mečeve u kratkim hlačama i kratkoj majici bez problema (a inače sam zimogrozan).
Ako se bojite hladnoće, to je napokon sredeno zahvaljujući Softi Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: sub sij 23, 2016 9:31 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Softa svaka čast Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: sub sij 23, 2016 9:36 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

softu za predsjednika Klanja se Klanja se Klanja se
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.