NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

ZIMSKI KUP 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stane

PostPostano: pet sij 22, 2016 6:39 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Kaj ja znam ja sam gledao nije to onaj isti robi koda se zasitio pingaća na grize ne igra on loše ali nekaj mu fali nema energije u igri želje za pobijedom... Pojma nemam
agent_zero

PostPostano: pet sij 22, 2016 6:40 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Ima ih još ispod toga, bez brige Very Happy
Šalu na stranu, dečki su bili bolji jučer i zasluženo prošli. Na nama je sad da se uhvatimo reketa malo, da ne bi izletili i iz 6.lige Very Happy

P.S. lokomotiva Huzjan je odigrao veličanstveno s novim antispinom i prometnuo se u prvog igrača. Ja sad skupljam mrvice kao najslabija karika u ekipi Very Happy
Stane

PostPostano: pet sij 22, 2016 6:42 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Nije to samo trening neigraš loše,mislim fali ti želje a huzi je odigrao čudesno fakat je dao sve od sebe pravi lav kad okraneš feješa s 2:0 respekt Thumbs up
trnac

PostPostano: pet sij 22, 2016 7:17 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Priča se da je jučer jedan Medo bio na pragu senzacionalne pobjede u Jazbini,
ali mu se kod velikog vodstva u 5. setu iznenada

"skratila šapa Beljenje "

Zubo

Klasična scena iz Evil dead-a... Šapica je odbila poslušnost i dva pimpla je zavitlala metar i pol izvan stola. Nakon toga više nije bilo spasa Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: pet sij 22, 2016 10:52 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Mi smo sretno prošli Rubin promet.
Molim Kunića iz Cestodoma da se javi. Mislim da smo iduće kolo kod njih gosti.
Hvala Gugi na podršci Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet sij 22, 2016 11:00 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Bila je zanimljiva tekma i Padobranci su dobili sve mečeve koje su "morali" dobiti. Pavlek očekivano Clint prejak, ali su zato "iscjedili" Hinića tak da je izašel twigy iz dvorane, a kaj je najvažnije Danko-Bananko i Ikota su "smirili" nestašnog Šestana koji neugodan, atipičan napadač travuljagom Thumbs up
Ključan je meč bio Mikloška-Hinić u kojem je Mikloška odigrao vrlo dobro Thumbs up
Bravo za Padobrance Juhuu
Izra

PostPostano: pet sij 22, 2016 11:17 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

dtrnski-trnac (napisa):
Zubo

Klasična scena iz Evil dead-a... Šapica je odbila poslušnost i dva pimpla je zavitlala metar i pol izvan stola. Nakon toga više nije bilo spasa Very Happy

vec sam vidio osvetu za sve cenzure i moderiranja iz proslosti Very Happy ali trnski je kod 9:6 u petom setu rekao "nene, ti si ipak druga/treca liga, nekog reda mora biti" i pobacao par lopti u bunar.

obicno sam ja taj "pristojni", tako da kao rijec utjehe mogu samo reci da ne treba gubiti duh, nekad se situacija i okrene. Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet sij 22, 2016 11:48 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Zubo

Koliko su me prasice dobro služile tokom partije, red je bio da i ja pobacam nešto van. Šteta što je to bilo u samom finišu. Dobra partija, naigrao sam se više nego moji suigrači koji su igrali dvije partije Ruga se
[Vrh]
drda

PostPostano: sub sij 23, 2016 7:01 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Ikota svaka cast Thumbs up
Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: sub sij 23, 2016 9:04 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Tnx Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub sij 23, 2016 9:21 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
dtrnski-trnac (napisa):
:. Very Happy

Moram reći da se u društvenoj zdušno navijalo za Trna ( po pravilu uvijek navijaš za slabijeg , jel ?) ali kako je meč odmicao suze u kutevima Tončijevih očiju su nas nagnale da ipak promijenimo strane Crying
U ponekim trenucima njegov pogled me je podsjećao na one napuštene peseke iz Ponoševe emisije Sad pa ko ga onda nebi podržao Grli
Veš mu je čak iz samilosti platil i pivu Rolling Eyes Zubo
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub sij 23, 2016 9:52 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Jedna ozbiljna tema - odustajanje u prva dva kola Eeeek!

Kolko načuh u trećem tjednu se igraju 2 kola , zahebato ... a zašto ? Confused ...naravno zato jer ima puno momčadi a nema dovoljno vremena Pojma nemam
Ali kad bi pobrojali sve one koji su predali prvo kolo jer se nisu odjavili a i sve one koji su predali drugo kolo jer se nisu odjavili Žmurko ( a u prvom su im isto tak predali oni koji se nisu odjavili Lud Zvrko ) vjerojatno nebi ni bilo potrebe za dvije tekme u istom tjednu . Računajte da ih se dobar dio onih koji su predali dogovorio da se izlažira zapisnik , uglavnom su to oni di dođu samo dvojica ( uglavnom treći i četvrti igrač Rolling Eyes ) ) i gube 5-0 .
Moram priznat da sam zbog svega toga Jako ljut i Rigo .
Lijepo sve takve ( a uglavnom se redaju isti svake godine) treba lijepo kazniti novčano kad veće nemožeš Bike ili Sibom po guzi .
Svi vi koji dobijete bez borbe , nemojte molim Vas pristat na lažiranje zapisnika , zbog toga i takvih sad igrate 2 kola u istom tjednu Pojma nemam
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub sij 23, 2016 1:04 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

mislim da bi se dosta postiglo dfa se samo okrene pravilo, da bi igrao zimski kup trebas se prijaviti...a ne kao sada da su svi automatski u sesiru...

na taj nacin bi igrale samo one ekipe koje zele igrat...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub sij 23, 2016 3:11 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Ubaciti na prijavnicu za jesensko prvenstvo Zimski Kup - igram,ne igram i stvar riješena!
Ako netko prijavi da igra pa opet preda,e onda po džepu!
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 23, 2016 4:09 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Ima smisla, raspravit ćemo. Klanja se
Ove sezone stvarno ima predavanja koliko ti duša želi. Rolling Eyes
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned sij 24, 2016 11:32 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Konačno neke konstruktivne kritike i prijedlozi ...za razliku od onih Ajsmenovih sranja ROFL Zubo
[Vrh]
DANANIC

PostPostano: ned sij 24, 2016 12:01 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

dtrnski-trnac (napisa):
Eto nas u četvrtak u Jazbini. Taman da riješim svoj dug prema Danku-Bananku Thumbs up

Pomalo sam.vec skoro zaboravio na to Smile) loptice su u punom pogonu i dobro rade za sad xd
[Vrh]
Pale

PostPostano: ned sij 24, 2016 12:20 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

U kojem pogonu??
Kaj radiš ti snjima???? Dimne bombe ROFL

[Vrh]
dajdosta

PostPostano: ned sij 24, 2016 9:14 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):

Kolko načuh u trećem tjednu se igraju 2 kola , zahebato ...

2 kola ovaj tjedan?
Jel moze netko ovo potvrditi?

I sto napraviti kad u nedjelju navecer protivnici nisu upisali rezultat niti su nas kontaktirali?
[Vrh]
Baraba

PostPostano: ned sij 24, 2016 9:42 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2016. Citirajte i odgovorite

Do srijede se mora odigrati 3.kolo

u cetvrtak ili petak mora se odigrat 4.kolo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 3 / 7.

Forum(o)Bir: