| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: sri lis 21, 2015 10:59 pm Naslov
: |
|
|
haha, jebote, poceo si me pratit ko Guga...
sjecam se samo da sam prije 2 godine stavio travu prvi dan, i isto si me tako pozvao u dom sportova da mi pokazes da to nije za mene...mislim da je bilo 12:0 za mene u setovima...
a poslije si prico Vekiju da je to sve za kurac kaj ja igram  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet lis 22, 2015 12:48 am Naslov
|
|
Neznam bas da je to bilo prije 2 godine al ak ti tak kazes vjerovat cu ti na rijec jer kad ti kazes da bu tak to sigurno tak mora i biti jer tvoja rijec je zakon. tzbilja te je uzelo kad si tak ozbiljan .al sva sreca kaj se sjecas kaj sam vekiju rekao.tak da cu i ovih 12:0 pripisati gubitcima pamcenja.inace pozdravio te zrinski kaze da jos malo poradis na tehnici i humoru dok si bio u rupi znao si se bar malo i zajebavati al sad buraz pod hitno malo druzenja sa ljudima jer bu bilo kasno. .a n e frende ne pratim te sam zelim pokazati kak kad nesto kazes z ilja tak i napravis.
Evo vidis nebum te vise pratio dovoljan je Guga. Pa cu zbilja za razliku od tebe prestat tipkat naravno ak se opet ne sjetis ko je kaj komu i kad zbog cega rekao..Malo me ponelo ali u sustini je to to. Vis kaj se desi kad dodjem s puta . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet lis 22, 2015 11:00 am Naslov
|
|
Hebote , Mixi je počel upotrebljavat točke , nažalost 3 od 5 na krivom mjestu .  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: čet sij 28, 2016 10:43 pm Naslov
: frictionless ANTI SPIN za blok na stolu umjesto trave... |
|
|
| Iceman (napisa): | posto me jos nije proslo, evo jednog filmica... |
Malo nam je potonula ova tematika... Ledeni ako te još uvijek "drži" antispin evo novog der-materialspezialist FL antispin produkta... Ovaj puta od 0,6 do 1,5 debljine spužve.. Znam da je ovo "promo" video ali jako zgodno izgleda kad "maneken" A.A. poštopa antispinom a protivnici pri povratu loptice uglavnom pogađaju dno mrežice..
https://www.youtube.com/watch?v=K75pDo7qnGI _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: čet sij 28, 2016 10:47 pm Naslov
|
|
Guga oprez!
Nemoj ni slučajno gledati ovaj video, bojim se za tvoje oči!  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: pet sij 29, 2016 1:06 pm Naslov
|
|
Oppsss Ledeni, već si nabavio gumu... Kad prije?? Sad sam tek vidio raspravu na OOAK-u... Ajd molim te napiši koji komentar... _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet sij 29, 2016 1:21 pm Naslov
|
|
Guma je odvratna...
I igrači koji koriste tu gumu, također imaju odvratne pokrete
Kao da imaju tešku skoliozu ili preboljenu dječju paralizu + iščašeni lakat
Uopće me ne čudi da lik u filmiću ima poveze na oba koljena,
ali je guma fenomenalna jer protivnici nisu u 15 minuta (njih četvorica) osvojili niti jedan, jedini poen
Ne, uopće taj filmić nije napravljen kao reklama u svrhu poboljšanja prodaje...
Koliko god sam bio u strahu šta ću vidjeti kada otvorim link koji si stavio...skupio sam hrabrosti i otvorio ga.
Sreća moja da sam to napravio u 6 sati ujutro kada sam ustao iz kreveta.
I to prije umivanja, jer su mi oči bile još krmeljave pa nisao baš vidio dobro  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: pet sij 29, 2016 1:41 pm Naslov
|
|
Ma glavno je da si ti meni dobro.. Krvarenje oka je opaki problem, bar nemreš reći da te nisam upoziorio!  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet sij 29, 2016 11:59 pm Naslov
|
|
U ovom zadnjem videu čovjek nije jedan forhend odigrao.
A gledao sam ranije, tehnika forhenda mu je uzasna.
Covjek drzi reket toliko u ekstremnom bekend hvatu da je to čudno.
I vjerujem da ima rezultate, jer ima ogromnu prednost što nitko nikad ne igra protiv te gume. Da ima takvih 4-5 igrača u toj ligi, ne bi mogao čovjek do partije.
I očito iza svega toga stoji puno treninga, kad i s takvom čokljavom forehand tehnikom čovjek stavlja kvalitetne lopte na stol. Samo me zanima do koje bi granice došao da je od početka počeo igrat normalno, kolko vidim mekanu ruku ima, i fizičke predispozicije su mu skroz dobre.
S ovom gumom se definitivno limitirao . _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub sij 30, 2016 2:02 pm Naslov
|
|
haha, ne da ju imam nego sam kupio i 1.0 i 1.5 debljinu...
za sad cu samo rec da se ne vracam na travu  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: sub sij 30, 2016 5:08 pm Naslov
|
|
Sta si čeko do sad Ajsmene??To sta ti igras ne igra se dozvoljenim travama nego antispinom,naravno adekvatnim.A sad ti je upravo se pojavio takav(iako ne prvi)...Neizljecivi problem ce ti ostat prazne lopte u antispin...kao i cisti drajf...da nije tak igraci sa takvim gumama bi imali prođu u vrhunskom pingicu...ali ledenjaro imas onu svoju horor forhendicu pa ce da nadomjestas to...Sretno..! _________________ Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub sij 30, 2016 6:38 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | haha, ne da ju imam nego sam kupio i 1.0 i 1.5 debljinu...za sad cu samo rec da se ne vracam na travu  |
Bože......spasi nas.
Daj molim te snimi se kak igraš s tom gumom i stavi link za Youtube da svi vidimo.To bu bil hit  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: sub sij 30, 2016 6:53 pm Naslov
|
|
Za informaciju guga pongi igra fenomenalno s tom gumom i pretpostavka da u proljetnom prvenstvu nebude imao puno poraza .Takva guma stvara igraćima koji vrte spinove problem a na igri bez rotacije pongi igra fenomenalno on ima jedan od najjčih fh u sokazu tak, guga s dužnim poštvanjem tak kak on igra s tim antispinom skidam kapu
gledo sam ga u karlovcu protiv ravija čudo od gume, jbg mene škreba natamburo pa nisam imao priliku igrat protiv njega  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned sij 31, 2016 10:02 am Naslov
|
|
Pa ja uopće ne sumnjam da on igra jako dobro i opasno s tom gumom.Nije lud da makne travu i stavi neku drugu gumu s kojom će igrati lošije
Samo kažem da mi je (da budem blag) "upitna ljepota udaraca & elegancija pokreta"
s takvom gumom  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: ned sij 31, 2016 5:25 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | haha, ne da ju imam nego sam kupio i 1.0 i 1.5 debljinu...
za sad cu samo rec da se ne vracam na travu  |
Uhhh, upravo sam odlučio ostati bez 50-tak ojrića. Nadam se da vrijedi tolko.. 1.0 mi se po komentarima čini bolja kaj preporučaš Ledeni? Drvo Xiom Vega Pro, tvrdo, OFF-...  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned sij 31, 2016 5:30 pm Naslov
|
|
Ivek moj, u'fati se ti treninga
Niti jedan reket ili guma ti nebuju igrali sami.
Vidiš kak ja imam skromnu opremu i malo trošim na drva i gume
Jedino se volim lepo i efektno obući  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: ned sij 31, 2016 5:54 pm Naslov
|
|
Hvala ti na korisnom savjetu... Ponekad si priuštim kakav "eksperiment". Nema to veze sa onom ružnom engleštinom "equipment junkie" jer kakve su cijene opreme, za to treba imati love.. Neki skupljaju salvete, neki idu u kladionicu, a ja si tu i tamo priuštim neku novu gumu. bitno je da to nije prečesto. Ako mi ne paše s vremenom je prodam tak da nisam na nekom (pre)velikom gubitku.. Bolje je i to nego recimo trošiti na cigarete
Trening.. to da, sad kad imamo dvoranu blizu, kad god mogu... Ajd dopeljaj se do Jaske neku večer da isprobamo taj excalibur!  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned sij 31, 2016 6:24 pm Naslov
|
|
Dragi moj Ivek, očito nisi pažljivo čitao moj post jer da jesi skužio bi "duboku poruku" po kojoj sam ja isti kao i ti, ako ne i gori
Niti na kraj pameti mi nije bilo da te nekaj prozivam, nego te jednostavno malo zezam jer znam da se ti nebuš na mene naljutil
Kada samo zbrojiš koliko love sam potrošio na drva (Excalibur & Xiom Hayabusa), gume (Joola maxxx 500, Joola Rhyzm P, Xiom Sigma Europe I, Tenergy 05-sve nove), drveni KOVČEG, čip za muziku, tenisice (Mizuno prije 6 mjeseci i sada nove Stiga), Mizuno torbu, ROBOT (Newgy 2040), rabljeni stol, Joola mrežica WM 300, itd...ove sezone onda dolazimo do vrlo ozbiljne cifre.
Ja doduše kao i ti niti trošim na cigarete, pivice, kladionicu...pa isto tako rezoniram da mogu nešto više potrošiti na opremu za pingić kad mi je to već takav gušt
Iako, ovakvu "masovnu kupovinu" kakvu sam obavio ove sezone, sigurno neću ponoviti vjerojatno više nikad.Kaj se Excalibura tiče zašto ti & Kon-a-čni niste došli jučer na turnir u Prečko
da malo popričamo i da ga vidite uživo ?
Jel planiraš doći iduću subotu ? _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned sij 31, 2016 9:05 pm Naslov
|
|
| Ivek (napisa): | | Iceman (napisa): | haha, ne da ju imam nego sam kupio i 1.0 i 1.5 debljinu...
za sad cu samo rec da se ne vracam na travu  |
Uhhh, upravo sam odlučio ostati bez 50-tak ojrića. Nadam se da vrijedi tolko.. 1.0 mi se po komentarima čini bolja kaj preporučaš Ledeni? Drvo Xiom Vega Pro, tvrdo, OFF-...  |
posudim ti ja 1.5mm pa probaj prvo...meni je bila malo prespora pa sam presao na 1.0 (kod ovog antispina cim je tanja spuzva je brza guma jer je damping spuzva), ali bih pocetniku preporucio 1.5 za pocetak, pa kad usvoji pokrete i tehniku mozda na brzu ak vidi da moze ovu kontrolirat... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: ned sij 31, 2016 9:34 pm Naslov
|
|
Super, hvala ti.. Probat ću neku večer doći do Ritma.  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|