NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

11. liga jesen 2015.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 77, 78, 79  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
drda

PostPostano: pon sij 18, 2016 9:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga jesi namazao paxica Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pon sij 18, 2016 9:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ništa od mazanja iako je bil spreman ko ABC sir, ali me opet sprasičaril Beljenje
Evo nas svi skupa na cugi, trenutno nam Vjeverica drži predavanje (ko bi drugi)

drda

PostPostano: pon sij 18, 2016 9:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Poruci Rakicu da je prelos Laughing Laughing
nekad mu je mixer bio musterija
A danas sa tobom u ekipi Beljenje Beljenje
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon sij 18, 2016 11:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja mu stalno govorim da je loš, al ne pomaže...
trnac

PostPostano: pon sij 18, 2016 11:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Još bum razmislil dali bum došel u Prečko, ili bum rađe otišel na trening...

Prečko je ove subote za čoklje od 11. do 20. lige. Niš za Staneta i tebe Thumbs up
Jedino ako se prošverate kod Komeričkog Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjeverko

PostPostano: uto sij 19, 2016 9:53 am    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ništa od mazanja iako je bil spreman ko ABC sir, ali me opet sprasičaril Beljenje
Evo nas svi skupa na cugi, trenutno nam Vjeverica drži predavanje (ko bi drugi)

Nije to bilo predavanje nego zagrljaj nakon uspješno završenih pregovora o formiranju tri partitne vladavine u 6. ligi slijedeće sezone.

Naime ipak smo uspjeli nagovoriti Pavića da nam se pridruži i da protutnjimo 6. ligom.

Upražnjeno mjesto u MAMALOO odmah je objeručke zgrabio GUGA jer je shvatio da mu je to jedina prilika da zaigra u visokim ligama.
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto sij 19, 2016 11:47 am    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Još moramo malo razmisliti, pa bumo odlučili u kojoj ligi bumo igrali Very Happy

Mama i Lu su nam pokazali da nam je 3. odnosno 4. liga prejaka,
ali sve iznad toga kao 5., 6., 7. ljiga bi se dalo igrati.
Naravno s različitim (ne)uspjehom, ali veliki broj jakih protivnika kao direktnu ''posljedicu'' ima dizanje kvalitete vlastite igre.
Največa razlika između kvalitete igre u ligama od recimo 4. pa do 8.
(prve 3 ljige imaju svaka za sebe još jedan dodatan nivo, ali opet su razlike 99% u tome) je u :

kvaliteti serviranja (kamufliranje rotacije i ''varanje'' protivnika)
&
vračanju protivničkih servisa (čitanje te iste, za igrače slabijih liga ''nečitke rotacije'')

Zbog tih stvari nastaju nenadoknadive razlike u svakom setu, ili ako je kojim slučajem rezultat izjednačen pri kraju seta...8-8 ili 9-9 ti detalji vrlo jednostavno donose pobjedu na stranu igrača više ljige jer on zada ''završni udarac'' s dva prefrigana servisa koja protivnik ne uspjeva iskontrolirati Crying
Sasvim je shvatljivo da svi jači igrači imaju svoje ''specijalne servise'' koje su razvili s mnogim godinama igranja i tajne mikro-pokrete kod tih servisa kriju ''ko zmija noge'' te ih namjeravaju odnjeti sa sobom - u grob Amen Moli

Sve moguče video upute na Youtube ili nekom kupljenom DVD-u nikada neće pokazati i objasniti baš sve, što je sasvim shvatljivo i ''male tajne velikih majstora'' se prenose u iznimnim slučajevima ili pod dugogodišnjim utjecajem kvalitetnog trenera.

Pošto je ovaj Sokaz ustvari okupljena hrpa raznih likova sa svih strana događa se to da se:

određeni broj bivših neuspjelih profesionalaca,
ili oni koji se nisu htjeli profesionalno baviti pingićem jer im nije mogao riješiti egzistenciju,
ili oni koji su već u godinama, ali bi još htjeli igrati, a nemaju odgovarajuče protivnike
***a svi oni su prošli tu potrebnu dugogodišnju ''školu'' i s velikom većinom ''igrača'' Sokaza iz slabijih ljiga igraju s 50-60% snage i znanja.

U kolikoj mjeri će rekreativci smanjiti taj ''mali jaz koji je dubok poput Grand Canyon-a''

ovisi o svakom od nas posebno.
Takvih fanatika kao što je recimo Stane može se nabrojati na prste jedne ruke jer je za tako nešto potrebno i puno volje i novaca i vremena i nešto malo talenta Smile
A svi ostali mogu lagano glumiti boksačku vreću za Box
Izra

PostPostano: uto sij 19, 2016 12:22 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

iz mog iskustva ne postoje tajne servisa, ili postoje ali ih sami serveri nisu svjesni, zbog godina automatizacije izvode ih intuitivno.

najbolji savjet koji sam vidio od profica je bio od michael mazea: "uzmite kutiju loptica i eksperimentirajte"
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: uto sij 19, 2016 3:28 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Dođe ti na isto, neki ne žele, a neki ne znaju prenjeti znanje jer kao što si i rekao - pokret im postane automatiziran.
Jačinu rotacije i njen pravac određuje mikro-pokret zgloba koji je sve brži što je igrač vještiji, a kutija s lopticama je riješenje, ali možeš ti servirati danima i nečeš napredovati ni milimetra ako te netko ne uputi s vremena na vrijeme i ne ispravi ti greške.

Taj Mazni sere gluposti ili je Maznul koju ''ljutu'' prije te izjave za reportere... ROFL
trnac

PostPostano: čet sij 28, 2016 3:37 am    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Ove sezone s dosta kašnjenja, ali prijavnica je upravo poslana. Sutra ću, sutra ću i dogurao sam do samog roka za predaju Facepalm

Jučer (srijeda jelte) sam dobio peglanje na faldice u Popovcu. Jura me razmontirao rezultatski, a bogme nakon toga i fizički. Drugu partiju me nešto skopčalo u leđima da sam se jedva saginjao po lopticu. A ni stajanje mi baš nije išlo Zubo Ali to je bila druga partija, za prvu nemam opravdanja Zubo, Jura je Clint Thumbs up Klanja se
[Vrh]
Fruit Juice

PostPostano: čet sij 28, 2016 5:52 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Ma nije to bas tako lako bilo, samo ti bh nije jednostavno prolazio 1/99

Nista, vidi se da moras na malo tvrde gume preć Smile

Ali opet, ceju si pojeo, a cejo je mene tako da je to sve relativno!
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet sij 28, 2016 7:40 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Zubo

Jedino nije relativno to što jutros nisam mogao obuć' desnu čarapu. Lijeva još nekako, desna nikako. Sagnem se, boliiii Zubo No, uz par kung-fu zahvata uspio sam je nekako nataknut Zubo

Ne znam što ti je on pričao, ali sve je to bilo na nož. Ne bih bio u koži ekipa koje će na proljeće igrati s vama u ligi Very Happy
[Vrh]
Fruit Juice

PostPostano: pet sij 29, 2016 11:37 am    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

fino te znači ukočilo?!?

nećemo moć revanš baciti Sad
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet sij 29, 2016 1:12 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Danas ne Sad

Ne boli me više, ali osjećam zatezanje tako da sam danas samo blok mašina za klinju Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet sij 29, 2016 1:15 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Dali će blok mašina doći sutra u Prečko na dugoočekivani turnir od 7. ljige nadalje ?
Kolko vidim, južina je, pa nebu bilo hladno Thumbs up
Nekak predosjećam da bu sutra bilo puno igrača In love
trnac

PostPostano: pet sij 29, 2016 1:49 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Nemam više volje igrat turnire u Prečkom. Može biti sutra i +20, jednostavno mi više nije napeto, nema one vibre i nespavanja prije turnira.

Možda me ubio posao, zadnjih mjesec dana sam uništio ritam spavanja. Jedan dan odem leći u 4 ujutro, drugi se opet dignem u 4 ujutro. Samo sjedim i nabijam kile Very Happy
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet sij 29, 2016 3:45 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Je, jebena je to stvar.
Više-manje nam je tak svima, nažalost...u krasno vrijeme i na krasnom mjestu živimo.
I meni dođe period da uopće ne uzmem reket u ruku po desetak dana (a robot plače na stolu dolje u suterenskoj prostoriji ČAK OSAM STEPENICA ispod moje spavaće sobe Crying ).
Ali onda jedan dan zasja malo sunca, pa sam malo bolje volje i opet krenem.Jer baš kao što si rekao...možemo samo i dalje nabijati kile i to nije riješenje.
Kaj se tiče te nervoze i uzbuđenja prije turnira, to je isto normalno jer ti to više nije ni prvi, ni peti, ni deseti turnir nego bi bio dvadesti ili ne znam koji, ali ja uvijek nađem neku novu sitnicu (za sada uspijevam) koja me motivira.
Ovoga puta je to - Excalibur i ipak odrađenih 7-8 treninga u zadnjih 3 tjedna pa želim vidjeti dali će se osjetiti napredak u nekim udarcima, a pogotovo u FH spinu Cheer
Za takva isprobavanja su ovi turniri idealni i uostalom, neće biti hladno, a dvorana mi je udaljena od kuće punih 3,5 minute vožnje Very Happy
Svjetlo također neće biti problem jer se igra ujutro, a navečer sam u dvorani Prečko kao ''šišmiš'' pod tim kvalitetnim polujakim-žutim osvjetljenjem.
Kao što rekoh, sutra i za sedam dana eto mene u Prečkom Thumbs up a žao mi je da ti nebuš došel jer si uvijek sa mnom u grupi Beljenje (bez obzira kaj mi nisi htio posuditi robota) i sada je to ustvari uvijek dvoboj između tvog robota 2050 i mog 2040
trnac

PostPostano: pet sij 29, 2016 3:54 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

A ne No no
To je sada dvoboj između klade vulgaris i Excalibura Zubo

Stabilizirat ću se do početka sezone, moram... Iduće sezone očekuje se nikad jača 11. liga Very Happy
[Vrh]
Stane

PostPostano: pet sij 29, 2016 4:55 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Sutra bude stvarno napeto Cheer Cheer Cheer
Guga Klanja se Klanja se Klanja se
Guga

PostPostano: pet sij 29, 2016 8:44 pm    Naslov : 11. liga jesen 2015. Citirajte i odgovorite

Vidimo se, jebemti sad mi je tek sinulo da i Ravi ima pravo nastupa Crying
Ma nema veze, biti će odličan turnir, imam neki "špurijus" Box
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 77, 78, 79  Sljedeće
Stranica 78 / 79.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.