|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: sub sij 30, 2016 12:24 am Naslov
: Rukomet : Hrvatska - Španjolska |
|
|
Eto, tak sam se uzrujal da moram ovo napisati i "izbaciti" iz sebe.
Nakon izvrsne utakmice protiv Poljske i sticaja suludih i nevjerojatnih okolnosti (Francuska koja je aktualni svjetski, olimpijski i evropski prvak izgubi od Norveške i Danska koju također ne možemo pobijediti niti u bunilu s ovakvom našom ekipom izgubi od Njemačke).
Po prvi puta (i zadnji puta) u povijesti nam se na nekom svjetskom ili evropskom prvenstvu sve poklopi i dogodi nevjerojatna sreća.
I mislim si ja...kaj bumo sad mi napravili da sve zajebemo ????
Počinje utakmica i gledam ja u ekran i umalo me je šlagiralo kada sam vidio
na golu ALILOVIĆA i na desnom krilu ČUPIĆA
Trenirao sam rukomet par godina bio sam ponajbolji lijevi vanjski u mlađim konkurencijama u Hrvatskoj pa nešto ipak znam o rukometu...
Znači, od 3 NAJBOLJA IGRAČA u utakmici protiv Poljske : Štrlek, Stojanović i Horvat...naš "fenomenalni-nesposobni-trener-vjernik" u najvažnijoj utakmici i največoj prilici ove nove generacije NIČIM IZAZVAN PROMIJENI DVOJICU
Debilizam nad debilizmom, strašno
Jedini razlog zbog čega su oni trebali biti zamjenjeni su ozljede...ali nisu bili ozljeđeni jer ih je
"naš stručnjak" stavio u igru u drugom poluvremenu kada smo već gubili 4 razlike.
Šta se dogodolo u prvom poluvremenu ?
Ništa, Alilović je kao i u 80% utakmica koje je odigrao za reprezentaciju u karijeri obranio - ništa,
a Čupić je jednu loptu bacil u aut, i promašio 3 (tri) zicera sa 6 metara u trenucima kada se prelomila utakmica i mi od vodstva 13-10 potonemo na 14-18 ??? Hej 1-8 i nitko ništa ne poduzima.Jedino je Saračević kao komentator stidljivo rekao - Alilović je dobar golman, ali ga ne ide i MOOOOOŽDA bi ga trebalo promijeniti
A šta je radio protivnički trener u prvom poluvremenu ?
Pozvao je time-out u petoj (5) minuti utakmice kod 4-1 za nas jer je vidio da to ne ide na dobro i da mu igrači ne igraju onako kako je on to zamislio i kako su se valjda dogovorili prije utakmice !!!
I nakon toga je u čini mi se 18 minuti promijenio Šterbika !!!
Halooooo, golmana koji je uz Omeyera najbolji golman na svijetu, ali u ovih 18 minuta mu ne ide i normalno da ga mijenja.
Da, ali to je normalno za normalne ljude i normalne reprezentacije, ali ne i za nas...
A mi ? Naravno ništa, veličanstvo Alilović i dalje na golu, a Čupić na krilu dok ih sa klupe gledaju Stojanović i Horvat, a izbornik valjda moli Oče Naš i Zdravo Marijo.
Da se razumijemo...ne tvrdim ja da bi 100% bilo bolje da je u prvom poluvremenu branio Stojanović i igrao Horvat, allllliiiiiiii ti igrači su uz Štreleka i Duvnjaka najzaslužniji što smo razbili Poljsku i došli u polufinale pa onda valjda imaju pravo da oni zaigraju u glavim ulogama i da zajebu ako treba i nitko im nebi rekao niti riječ, a ne da moraju sjediti i gledati ovakvo sranje.
Na ovaj način, staviš u igru dva igrača od kojih je jedan izvan svake forme i bez trunke samopouzdanja (Alilović) i jednog koji je trenutno garantirano u slabijoj formi od Horvata, ali srlja iz greške u grešku (Čupića).I na taj način sam sebi uništiš moral četvorici (4-ici) vlastitih igrača
I pun mi je k..ac tih "uvlačenja" i izjava "u rukavicama" poslije utakmice od komentatora i bivših igrača u studiju, a i Saračević se zaustavio, iako je počeo govoriti...
Kakav jebeni umor, psihološko pražnjenje i slična sranja ???
Pa kaj su Španjolci bili na odmoru ?
Nisu igrali do sada ?
Samo smo mi igrali ?
Zar naši igrači nisu profesionalci ?
Ne zarađuju za život igrajući rukomet ?
Zar nisu bili na taktičkim i kondicijskim pripremama za prvenstvo ?
Zar nisu imali dva dana odmora nakon utakmice protiv Poljske ?
Kaj rukometna utakmica traje 600 ili samo 60 minuta ?
Pa se nikako nisu mogli oporaviti ?
Kaj nemogu svaki drugi dan trčati 60 minuta ???
Ma daj me nemoj jebat s takvim "pričama za malu dijecu" !
Ovo je bio tipičan obrazac našeg Hrvatskog mentaliteta + "vrhunsko vođenje igrača od strane vrhunskog trenera".
Njemci su "iskrvarili" protiv Danske, ali onda "uredno" dobiju Norvešku u polufinalu
nakon produžetaka !!!
I "izgledalo je da uopće nisu umorni"...
A nitko od naših komenatora nema muda reći ko je zasrao i kako...nego opet sve u rukavicama, te one kretenske uzjave koje sam već 100 puta čuo nakon nebrojenih neuspjeha i razočaranja (za koja smo si većinom, kao i sada, sami iskopali jamu) :
i ovo je ogroman uspjeh (haha)
igrači su sigurno umorni (haha)
ovo je ekipa "u stvaranju" (haha)
i tako dalje i tako dalje...
I zašto pobogu i po čijoj suludoj ideji ovdje nisu igrali Vori i Buntić,
nego su nemoćno gledali s tribina ????
Igrači koji su još u punoj snazi i imaju respekt svih protivnika.
Ako se išlo na podmlađivanje zašto nisu bili tu da uđu i odigraju 15-tak minuta po utakmici u situacijama kada kola krenu nizbrdo i kada trebaš na terenu imati prekaljene, iskusne igrače da zaustave to propadanje
Za kraj moram reći da mi je jako drago što je ispala Francuska koje mi je već "preko glave" (vjerujem i vama), ali sam uvjeren da ovog trenutka Karabatić i kompanija udaraju glavom u zid i govore si :
bože moj ko je prošao u polufinale, a mi smo ispali ???
A Vori i Buntić. (vidjelo im se na licima) gore na tribinana, samo kaj nisu eksplodirali od muke (a skoro su i zaplakali)............strašno
E da, još jedna stvar...ovo prvenstvo je sigurno pred TV-om pratilo 400-500 TISUĆA Hrvata.I od kuda ideja i hrabrost tom vrsnom stručnjaku koji je "vodio" našu reprezentaciju da daje onakve odgovore na pitanja reporteru poslije utakmice :
da
ne
on je moj prijatelj
ništa
do viđenja...
Izbornik je javno osoba i IMA OBAVEZU objasniti navijačima koji se doma uzrujavaju i grizu nokte kada nekim profesionalnim sportašima koji žive puno bolje od njih, eto, ne ide u životu (na nekoj utakmici) što se dogodilo na utakmici i zašto smo pobijedili ili izgubili.
I zaboli me ona stvar ako je taj izbornik uvređen nekim izjavama novinara pa mu se tako osvećuje i duri se.
To nek si radi doma, u slobodno vrijeme, a ovdje predstavlja Hrvatsku.
Kada je Poljska izgubila od nas, njihov izbornik je odmah stao pred novinare (vidjelo se to i na TV-u) jer su mu odmah "zabili" desetak mikrofona pred nos i dao je normalni intervju, a nije poslao svog pomoćnika da da izjavu (kao kod nas Metličić umjesto izbornika).Pročitao sam njegovu izjavu danas u novinama, rekao je da on preuzima krivicu i da je najveći krivac i da daje ostavku.Eto toliko... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; ned sij 31, 2016 4:40 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub sij 30, 2016 1:16 am Naslov
|
|
| Jesam li jedini koji nije gledao tekmu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub sij 30, 2016 7:18 am Naslov
|
|
I ja sam razočaran, mislio sam da neću biti ali jesam jer osjećam da smo propustili šansu koju smo (ponajviše srećom) dobili nakon onako neponovljivog raspleta (ispadanje Francuske, pobjeda nad Poljskom sa prevelikom razlikom, ispadanje Danske) u zadnjem kolu grupnog prvenstva. Otpale su SVE TRI nama najopasnije ekipe i "otvorilo nam se" a to nismo iskoristili.
Već smo se i prije početka prvenstva opredijelili da ovim sastavom ne možemo konkurirati Francuskoj i Danskoj čije smo "mušterije" već par zadnjih prvenstava. Svi ostali su, po mojem mišljenju, bili dohvatljivi jer igraju staromodno i sporo ali ..... manje griješe nego mi.
Uzroka ovog poraza je puno, od slabe obrane (neizlaženje na igrača, zaboravljanje pivota, .....) do neočekivanih postava igrača i previše pogrešaka u napadu (da ne nabrajam). Sreću ili nesreću isključujem.
Evo sad jedne "pametne" =>"Čini mi se da nas nisu Španjolci pobijedili već da smo se više pobijedili sami". Španjolci me nisu ničim impresionirali za razliku od Francuza i Danaca i bili su nam prilika koju smo propustili.
Kada se ovako razočaram jedini lijek mi je pomisao da se rukometna prvenstva održavaju SVAKE godine (a ove čak dva) pa nećemo dugo čekati nove mogućnosti.
Nešto smo i dobili ovim prvenstvom : a) spoznaju da možemo igrati brzo i na kontre; b) Stevanovića (barem za par godina); c) najboljeg Kopljara do sada; d) Spoznaju da imamo velike uspone i padove (vjerojatno zbog neiskustva igrača); e) mlade igrače : Sliškovića, Šebetića i Mamića a malo se poboljšao i Marić; te f) barem "drvenu" medalju do sada. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub sij 30, 2016 1:58 pm Naslov
|
|
potpisujem sve sto je Guga reko, svaka cast...
ne vjerujem da sam ovo upravo napisao lol _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: sub sij 30, 2016 5:00 pm Naslov
|
|
Bravo Guga... _________________ Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned sij 31, 2016 4:36 pm Naslov
|
|
Nije mi jasno zašto danas protiv Norveške u tekmi za 3. mjesto nije branio Alilović
i igrao na desnom krilu Čupić ? (ja bi ih stavio...) _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon vel 01, 2016 11:58 am Naslov
|
|
Tražiti, i putem referenduma, da ubuduće naše rukometne mečeve na TV komentiraju Guga i Krešo! Tako ćemo i na tom polju imati kvalitetu. Ili, još bolje, inzistirati da oni budu savjetnici tom našem treneru koji sluša samo Gospu Međugorsku.
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|