SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

frictionless ANTI SPIN za blok na stolu umjesto trave...
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ivek

PostPostano: ned sij 31, 2016 9:40 pm    Naslov : frictionless ANTI SPIN za blok na stolu umjesto trave... Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Dragi moj Ivek, očito nisi pažljivo čitao moj post jer da jesi skužio bi "duboku poruku" po kojoj sam ja isti kao i ti, ako ne i gori Very Happy
Niti na kraj pameti mi nije bilo da te nekaj prozivam, nego te jednostavno malo zezam jer znam da se ti nebuš na mene naljutil Thumbs up
Kada samo zbrojiš koliko love sam potrošio na drva (Excalibur & Xiom Hayabusa), gume (Joola maxxx 500, Joola Rhyzm P, Xiom Sigma Europe I, Tenergy 05-sve nove), drveni KOVČEG, čip za muziku, tenisice (Mizuno prije 6 mjeseci i sada nove Stiga), Mizuno torbu, ROBOT (Newgy 2040), rabljeni stol, Joola mrežica WM 300, itd...ove sezone onda dolazimo do vrlo ozbiljne cifre.
Ja doduše kao i ti niti trošim na cigarete, pivice, kladionicu...pa isto tako rezoniram da mogu nešto više potrošiti na opremu za pingić kad mi je to već takav gušt Cheer
Iako, ovakvu "masovnu kupovinu" kakvu sam obavio ove sezone, sigurno neću ponoviti vjerojatno više nikad.Kaj se Excalibura tiče zašto ti & Kon-a-čni niste došli jučer na turnir u Prečko
da malo popričamo i da ga vidite uživo Confused ?
Jel planiraš doći iduću subotu ?

Nažalost posao i obaveze koje se nakupe kroz tjedan me tjeraju da ih odrađujem subotom. propustio sa čak i turnir "pod nosom" u Jaski zbog pasivnog dežurstva koje se iznenada aktiviralo. Konečnog je takaj zalovilo dežurstvo... Sad Crying
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.