SOKAZ forum
Vikend turniri-Zima 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Meni je jedino bitno da sam dobio gugu sve ostalo samo igranje svaka čast na današnjem posjetu super nadam se i u drugu subotu toliko ljudi
.
Guga je reko da bu predo ali niš od toga a ja se ponado.
sve u svemu odličan turnir nisam mogo gledat ravija jer sam otišao na uživanje u linepom sunčanom danu sobzirom da zadnjih 6-7 vikenda igram turnire godio mi.je friški zrak
ma kaj 6-7 vikenda zadnja 2mj. svaki turnir 
Guga je reko da bu predo ali niš od toga a ja se ponado.
sve u svemu odličan turnir nisam mogo gledat ravija jer sam otišao na uživanje u linepom sunčanom danu sobzirom da zadnjih 6-7 vikenda igram turnire godio mi.je friški zrak
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Današnji meč protiv Rac-a ću nazvati :
kako se kalio čelik
Dakle, kao što sam obečao mom dragom (ne)prijatelju, jednom od največih "kuhara" u Sokazu...Rac-u
moram temeljito opisati tu našu bitku unutar bitke (turnira)
Još mi je u svježem sječanju "jelo koje mi je SKUHAO" prošle godine na turniru u Samoboru od kojeg mi je dugo bilo zlo u želucu
Ali, mogu reći jednu stvar - oprostio sam mu, ali sigurno zaboravio nisam
Dakle, Stane nas je lagano svu trojicu preslušal pa je "kuhar" bil uvjeren da bu bil drugoplasirani, pogotovo nakon kaj je dobil Antonića (ali samo 3-2).Nakon toga sam ja popušil od Antonića 2-3 (ali 2-11 u 5. setu, s 3 promašene serve, i to je bilo ključno.To će se kasnije pokazati
)
Baš sam bil zadovoljan kaj zadnji meč igramo Rac i ja
Znao sam da u slučaju da ga dobijem 3-1 idem sigurno dalje, a ako dobijem 3-2 onda nastaje krug i odlučuje broj poena
Naravno da o porazu nisam niti razmišljao
ali prošle sezone sam na jednom turniru isto bio u krugu i ispao za 2 (dva) poena...
Nakon onog Rac-ovog kuhanja u Samoboru odlučil sam :
Ima da ga tražim,
Pa ima da ga nađem,
A onda ima da ga - nema
Naravno da Racko (4. igrač 5. ljige ove sezone) nije bilo tko, ali sam mu moral vratiti dug.
Počeo je taj dugoočekivani meč i počeo je......loše
1-0 u setovima za njega...jebi ga
2-0 u setovima za njega...ode u kur.c plan o mojoj pobjedi 3-1
i tako, ludujem ja, izbacujem BH-dom, ali tražim, "ispipavam ga"
Vjeverica (bivši prijatelj) u prvom redu gledališta koluta očima i već me je lagano prekrižil u ovom meču...
I onda......kod 5-3 za Raca u 3. setu sam mu konačno "napipao G točku"
I kada sam ju napipao, ščepao sam ju u surovi stisak i počeo sam ga dražiti i dražiti i samo sam čekal da......svrši
DOŠLI SU MI GOSTI, PA MORAM UZETI MALU PAUZU, NASTAVIL BUM POSLIJE
Dakle nakon kaj je Rac imal 2-0 u setovima i 5-3 u 3. setu, lupil sam mu "rutinskih" 14-0
Sve do 6-0 u 4. setu za mene (nakon 11-5 u 3. setu).
Silvać i Majstor-Majstorović su tu ekzekuciju promatali iz gledališta široko razgoračenih očiju i ustiju
Majstor mi je poslije u prolazu dobacil da mi ovo nebu tak brzo oprostil jel da bu sad Rac barem mjesec dana izrazito loše volje...
Činjenica je i da sam ga malo promatral kako je meč odmical...pošto je presvukel čistu majcu prvo su mu se pojavile tri fleke znoja.
Jedna dolje na dolje + dvije gore, jelte, i to me podsječalo na dva zlokobna oka s ustima ispod.To je bilo dok je vodil 2-0 u setovima.Kasnije se situacija promijenila...te tri fleke su se povezale + nadodale su se dvije uske prema ramenima (nakoso), pa me to asociralo na zečeka s kosim ušima i s raširenim rukama
Dakle, stali smo na gnječenju G točke
Niš, da ubrzam, bilo je bezbolno do kraja 11-5 11-4 11-4 (prva dva 7-11 9-11) Na kraju mi se osvetio onaj 5. set 2-11 protiv Mačkice-Antonića, jer sam ispao ZA 1 (JEDAN) JEDINI POEN u krugu :
1. Lošić 3-0
2. Antonić 1-2
3. Guga 1-2
4. Rac 1-2
ali...nema veze.Jedan dug je vraćen.
Racko je i dalje veliki kuhar Sokaza, ali danas sam mu zasolil čorbu
Bil je krasan turnir, kao što sam i očekivao...
kako se kalio čelik
Dakle, kao što sam obečao mom dragom (ne)prijatelju, jednom od največih "kuhara" u Sokazu...Rac-u
Još mi je u svježem sječanju "jelo koje mi je SKUHAO" prošle godine na turniru u Samoboru od kojeg mi je dugo bilo zlo u želucu
Ali, mogu reći jednu stvar - oprostio sam mu, ali sigurno zaboravio nisam
Dakle, Stane nas je lagano svu trojicu preslušal pa je "kuhar" bil uvjeren da bu bil drugoplasirani, pogotovo nakon kaj je dobil Antonića (ali samo 3-2).Nakon toga sam ja popušil od Antonića 2-3 (ali 2-11 u 5. setu, s 3 promašene serve, i to je bilo ključno.To će se kasnije pokazati
Baš sam bil zadovoljan kaj zadnji meč igramo Rac i ja
Znao sam da u slučaju da ga dobijem 3-1 idem sigurno dalje, a ako dobijem 3-2 onda nastaje krug i odlučuje broj poena
Naravno da o porazu nisam niti razmišljao
Nakon onog Rac-ovog kuhanja u Samoboru odlučil sam :
Ima da ga tražim,
Pa ima da ga nađem,
A onda ima da ga - nema
Naravno da Racko (4. igrač 5. ljige ove sezone) nije bilo tko, ali sam mu moral vratiti dug.
Počeo je taj dugoočekivani meč i počeo je......loše
1-0 u setovima za njega...jebi ga
2-0 u setovima za njega...ode u kur.c plan o mojoj pobjedi 3-1
i tako, ludujem ja, izbacujem BH-dom, ali tražim, "ispipavam ga"
Vjeverica (bivši prijatelj) u prvom redu gledališta koluta očima i već me je lagano prekrižil u ovom meču...
I onda......kod 5-3 za Raca u 3. setu sam mu konačno "napipao G točku"
I kada sam ju napipao, ščepao sam ju u surovi stisak i počeo sam ga dražiti i dražiti i samo sam čekal da......svrši
DOŠLI SU MI GOSTI, PA MORAM UZETI MALU PAUZU, NASTAVIL BUM POSLIJE
Dakle nakon kaj je Rac imal 2-0 u setovima i 5-3 u 3. setu, lupil sam mu "rutinskih" 14-0
Sve do 6-0 u 4. setu za mene (nakon 11-5 u 3. setu).
Silvać i Majstor-Majstorović su tu ekzekuciju promatali iz gledališta široko razgoračenih očiju i ustiju
Majstor mi je poslije u prolazu dobacil da mi ovo nebu tak brzo oprostil jel da bu sad Rac barem mjesec dana izrazito loše volje...
Činjenica je i da sam ga malo promatral kako je meč odmical...pošto je presvukel čistu majcu prvo su mu se pojavile tri fleke znoja.
Jedna dolje na dolje + dvije gore, jelte, i to me podsječalo na dva zlokobna oka s ustima ispod.To je bilo dok je vodil 2-0 u setovima.Kasnije se situacija promijenila...te tri fleke su se povezale + nadodale su se dvije uske prema ramenima (nakoso), pa me to asociralo na zečeka s kosim ušima i s raširenim rukama
Dakle, stali smo na gnječenju G točke
Niš, da ubrzam, bilo je bezbolno do kraja 11-5 11-4 11-4 (prva dva 7-11 9-11) Na kraju mi se osvetio onaj 5. set 2-11 protiv Mačkice-Antonića, jer sam ispao ZA 1 (JEDAN) JEDINI POEN u krugu :
1. Lošić 3-0
2. Antonić 1-2
3. Guga 1-2
4. Rac 1-2
ali...nema veze.Jedan dug je vraćen.
Racko je i dalje veliki kuhar Sokaza, ali danas sam mu zasolil čorbu
Bil je krasan turnir, kao što sam i očekivao...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub vel 13, 2016 11:16 am, ukupno mijenjano 21 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Uzmi ,,kaj je za večeru
sory

sory
Jesi stane jos na cokoladici. S obzirom da tak volis pingac kak uvijek pobjegnes kad izgubis
Mogao bi malo i pogledat koju tekmu i tak se da nekaj naucit.
Jesi stane jos na cokoladici. S obzirom da tak volis pingac kak uvijek pobjegnes kad izgubis
Mogao bi malo i pogledat koju tekmu i tak se da nekaj naucit.
Ok shvatil sam ali gle ja sam u dvorani od cca 9 do 15 h bio tak da je to sasvim dovoljno a ti bolje bi ti bilo da treniraš jer subota je tu naravno ak buš došel sobzirom da su uvijeti za tebe vaša visosti nehumani

Shvatio si stane kaj pisac hoce reci
kad se igra finale onda je vrijeme nebitno kaj ne. Visost je svoje rekla po pitanju igranja los sam pa da se ne blamiram
Shvatio si stane kaj pisac hoce reci
kad se igra finale onda je vrijeme nebitno kaj ne. Visost je svoje rekla po pitanju igranja los sam pa da se ne blamiram
Ljudi idu u Prečko igrat pingić, a Guga ide u osvetnički pohod. 
Da, jebemti trebal sam staviti muziku Conan s ratnim bubnjevima 
Ne nego trenirat svaki dan

Dosao sam na turnir samo zbog relativno visoke vanjske temperature (zasto bi to trebalo biti bitno ako se igra u zatvorenom, to mi nikad nece biti jasno) i zbog informacija kako je bilo ukljuceno "dodatno" grijanje na zadnjem turniru.
I onda se na turniru bavim zatvaranjem vrata na ulazu u dvoranu, jer je inace propuh.
Ta ista vrata ocito sluze zagrijavanju dvorane, pa moraju biti otvorena.
Bio je dokumentarac kako Ameri smatraju da propuh ni na koji nacin ne utjece na zdravlje, mozda je stvar u kilazi, ne znam.
O proslavama rodjendana, nogometnim loptama, svjetlu, stolu br. 7 vise nema smisla govoriti.
Nadam se da ce se jednom odustati od igranja u ovako osmisljenoj dvorani,
nije vrijedno lezanja u krevetu cijeli vikend.
Ja sigurno odustajem, draze mi je moje zdravlje, Precko R.I.P.
I onda se na turniru bavim zatvaranjem vrata na ulazu u dvoranu, jer je inace propuh.
Ta ista vrata ocito sluze zagrijavanju dvorane, pa moraju biti otvorena.
Bio je dokumentarac kako Ameri smatraju da propuh ni na koji nacin ne utjece na zdravlje, mozda je stvar u kilazi, ne znam.
O proslavama rodjendana, nogometnim loptama, svjetlu, stolu br. 7 vise nema smisla govoriti.
Nadam se da ce se jednom odustati od igranja u ovako osmisljenoj dvorani,
nije vrijedno lezanja u krevetu cijeli vikend.
Ja sigurno odustajem, draze mi je moje zdravlje, Precko R.I.P.
A kaj ja znam...sve smo mi već nabrojali više puta i još uvijek se igra u - Prečkom
Činjenica je da sam igrao ovdje i kada su uvjeti bili i puno gori nego jučer, ali velika je šteta kada svi mi moramo reći :
ajde, moglo je biti i puno gore...
Taj propuh ja nisam osjetio u tolikoj mjeri da bi mi bio neizdrživ, ali zar je stvarno toliki problem barem staviti veliki natpis na vrata (na komadu papira, s obje strane) - MOLIM OBAVEZNO ZA SOBOM ZATVORITI VRATA kada već to nekima očito nije - najnormalnija stvar
Ćinjenica je da se uvjeti igranja u Prečkom neće promjeniti nabolje od ovih koji su bili sada i da ovisimo i o vanjskim uvjetima (temperaturi) iako se igra u dvorani.
Žuto slabo svjetlo, preniska temperatura, islužena podloga, loši stolovi, potrošene mrežice, propuh, nogometaši u beskrajnom prolaženju tamo-vamo......sve su to stvari koje nisu na potrebnom nivou (po meni baš tim redoslijedom) za odigravanje velikih turnira (kakav je turnir sa 60 natjecatelja kao što je bio jučer), ali ponavljam, već je puno igrača otvoreno objavilo svoje nezadovoljstvo pa se i dalje igra tu gdje se igra.
Očito je to zato jer za to postoje nečiji interesi koje "samo" nezadovoljstvo igrača NE MOŽE promijeniti i sve dok će na ove turnire dolaziti više od po meni minimalno 20-tak igrača (toliko ih je dolazilo najmanje i to je dovoljno za 4-5 skupina po 4 igrača) ostati će sve "po starom" jer taj broj očito zadovoljava organizatore.
To što je ove sezone u Sokazu nastupilo cca 900 igrača, a na jučerašnji turnir na koji su imali pravo doći skoro svi dođe njih 60 (a to je ustvari ogroman, fantastičan odaziv) i to je zapravo odaziv od 7%
To očito organizatore ne tangira niti najmanje...
Ja u Prečkom u največem broju slučajeva imam relativno slabe rezultate...što zbog činjenice da smijem zbog lige koju igram (7 ili 8) igrati samo turnire na kojima nastupa veliki broj stvarno jakih igrača, što zbog već nabrojanih loših uvjeta igranja i tako dalje...
Pa sam se pomirio s činjenicom da ću doći odigrati 3 ili možda 4 meča, malo popričati s poznatim ljudima, nasmijati se malo i........stići doma na subotnji ručak
Nema tu nekog žara i ogromne volje koja bi me natjerala da dam svoj maksimum (i malo više od toga), osim u ponekom meču kaj npr. jučer protiv KaraRac-a jer mi ustvari turnirski način igranja nije nikada bio najdraži, a pogotovo ne hlađenje i ponovno zagrijavanje nekoliko puta u takvim uvjetima jer to sugurno ne može donjeti ništa dobro idući dan nakon buđenja...
Zaključak, dvorana Prečko je prvenstveno dvorana za - nogomet.
Stolni tenis je tu "priključni vagon na kraju vlaka" i budimo realni, to se promijeniti - NEĆE.Sasvim je očito da neče biti niti nekakvih financijskih ulaganja koji bi promijenili situaciju na bolje i ono što će se dogoditi u budučnosti je :
od tog turnira će definitivno odustajati neki igrači (jači i slabiji) kojima se "prelila čaša" a i dalje će dolaziti neki entuzijasti koji su spremni "progutati" sve loše nabrojano da bi odigrali malo pingića.Broj tih entuzijasta za sada nije pao ispod minimalnog potrebnog i sve će ostati po starom dok se ne promijene (ako se ikada) "interesne zone"
Činjenica je da sam igrao ovdje i kada su uvjeti bili i puno gori nego jučer, ali velika je šteta kada svi mi moramo reći :
ajde, moglo je biti i puno gore...
Taj propuh ja nisam osjetio u tolikoj mjeri da bi mi bio neizdrživ, ali zar je stvarno toliki problem barem staviti veliki natpis na vrata (na komadu papira, s obje strane) - MOLIM OBAVEZNO ZA SOBOM ZATVORITI VRATA kada već to nekima očito nije - najnormalnija stvar
Ćinjenica je da se uvjeti igranja u Prečkom neće promjeniti nabolje od ovih koji su bili sada i da ovisimo i o vanjskim uvjetima (temperaturi) iako se igra u dvorani.
Žuto slabo svjetlo, preniska temperatura, islužena podloga, loši stolovi, potrošene mrežice, propuh, nogometaši u beskrajnom prolaženju tamo-vamo......sve su to stvari koje nisu na potrebnom nivou (po meni baš tim redoslijedom) za odigravanje velikih turnira (kakav je turnir sa 60 natjecatelja kao što je bio jučer), ali ponavljam, već je puno igrača otvoreno objavilo svoje nezadovoljstvo pa se i dalje igra tu gdje se igra.
Očito je to zato jer za to postoje nečiji interesi koje "samo" nezadovoljstvo igrača NE MOŽE promijeniti i sve dok će na ove turnire dolaziti više od po meni minimalno 20-tak igrača (toliko ih je dolazilo najmanje i to je dovoljno za 4-5 skupina po 4 igrača) ostati će sve "po starom" jer taj broj očito zadovoljava organizatore.
To što je ove sezone u Sokazu nastupilo cca 900 igrača, a na jučerašnji turnir na koji su imali pravo doći skoro svi dođe njih 60 (a to je ustvari ogroman, fantastičan odaziv) i to je zapravo odaziv od 7%
To očito organizatore ne tangira niti najmanje...
Ja u Prečkom u največem broju slučajeva imam relativno slabe rezultate...što zbog činjenice da smijem zbog lige koju igram (7 ili 8) igrati samo turnire na kojima nastupa veliki broj stvarno jakih igrača, što zbog već nabrojanih loših uvjeta igranja i tako dalje...
Pa sam se pomirio s činjenicom da ću doći odigrati 3 ili možda 4 meča, malo popričati s poznatim ljudima, nasmijati se malo i........stići doma na subotnji ručak
Zaključak, dvorana Prečko je prvenstveno dvorana za - nogomet.
Stolni tenis je tu "priključni vagon na kraju vlaka" i budimo realni, to se promijeniti - NEĆE.Sasvim je očito da neče biti niti nekakvih financijskih ulaganja koji bi promijenili situaciju na bolje i ono što će se dogoditi u budučnosti je :
od tog turnira će definitivno odustajati neki igrači (jači i slabiji) kojima se "prelila čaša" a i dalje će dolaziti neki entuzijasti koji su spremni "progutati" sve loše nabrojano da bi odigrali malo pingića.Broj tih entuzijasta za sada nije pao ispod minimalnog potrebnog i sve će ostati po starom dok se ne promijene (ako se ikada) "interesne zone"
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon vel 08, 2016 3:51 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja mislim da smo se mi svi malo razmazili, kak se igralo dok nije bilo merixa ,vjesnika, ritma itd. onda je prečko bilo super, tako da nije se dvorana promijenila nego ljudi 
Kad u dvorani bude 14 ljudi ili kao na jednom dedi ili vodovodu 30 onda ce se i dvorana promjenit . Ljetni ok zimski turnir aut. Pa sad opet tipkat kak nevalja je zamorno.
Nekad se nije igralo u Preckom, nego u Domu Sportova, i te dvije dvorane nisu nikad bile za usporedbu.
Kad je sve ostalo samo na Preckom, tada nije bilo izbora.
Sigurno da nije isto da li netko ima 100 kila ili 50, ali je cinjenica da se ne razbolim kad odigram u iole dobrim uvjetima.
A igranje u Gredicama, Preckom i slicnim dvoranama meni osobno utjece na zdravlje, na los nacin.
E pa dosta je, ako domacin igra u nekoj od tih dvorana, ja to kolo ne igram.
Kad je sve ostalo samo na Preckom, tada nije bilo izbora.
Sigurno da nije isto da li netko ima 100 kila ili 50, ali je cinjenica da se ne razbolim kad odigram u iole dobrim uvjetima.
A igranje u Gredicama, Preckom i slicnim dvoranama meni osobno utjece na zdravlje, na los nacin.
E pa dosta je, ako domacin igra u nekoj od tih dvorana, ja to kolo ne igram.
Guga 60 od 900 tebi je 0.07%
Meni je to 7%. A to je malo manje od 10 a ne kak ti veliš da nije ni 1%

Meni je to 7%. A to je malo manje od 10 a ne kak ti veliš da nije ni 1%
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ma sve to stoji, ali ima puno puno gorih dvorana, mjesnih zajednica u kojima se odigravaju sokaz utakmice, ja bi iskreno bio sretan kad bi svako gostovanje bilo u prečkom i volio bi da se prvo rijesi pitanje takvih dvorana jer je i prečko jos uvijek za puno tih lokacija pojam, lokacije nebi nabrajao jer u ova kvazi liberalna vremena su svi osjetljivi i uvrijeđeni na svaku kritiku
Ne znam o kojim vratima se radi da generiraju toliki propuh (ja ga kao gledatelj moram priznati nisam osjetio, možda idući vikend probam kao igrač), ali zanima me samo jedna stvar - koliko vas je otišlo do Alena i prijavilo mu problem?
Što je rekao na to?
Ili ste čekali doći doma i napisati na forum, da vidi što više ljudi, a za njega nije bitno hoće li saznati.
Možda čovjeka preslabo poznam pa mi se čini kao jedna od najpristupačnijih osoba na svijetu, ali sve i da je uistinu aždaja, jeste li probali?
Mislim da mi je Vjeverko rekao da je na krajnjim stolovima problem kada kroz staklena vrata ide svjetlo - jeste li mu i to javili? Ili ste sigurni da vam ne bi izišao u susret i stavio dva manja tamna plakata, kad je već razvukao one zastore preko cijelih bočnih strana...
Čovjek djeluje kao da se trudi - nema više goluba, dvorana je čišća nego prije, uveli su grijanje koje jučer nismo vidjeli u akciji zbog toplog dana...
Ja sam također nedavno i na forumu i svima uživao rekao da je temperatura od 10 stupnjeva kap koja je prelila čašu i da trebamo otići, ali napravili su veliki pomak po tom pitanju.
Ovo ostalo gore - ne znam što bih rekao.
Jučer sam prvi put doživio da na zadnjem stolu djeca otpjevaju pjesmicu "Sretan rođendan!" i šokiralo me kao gledatelja. Mislim da bih da sam igrao momentalno predao meč. Djeca koja pjevaju
a tu i tamo bi protrčali ispred gledatelja. 
Nogometne lopte - ček šta, netko je dobio u glavu? Ili su ih samo nogometaši nosili na putu za nogomet, možda udarili dvaput po podu prilom prolaska?
Da nakon 10 godina kažemo da odustajemo od dvorane jer "nogometne lopte"?

O Guginim zlonamjernim insinuacijama o interesima i interesnim skupinama neću pretjerano
ali ako on odbija shvatiti da nam je jedini interes sačuvati dvoranu koja nije idealna, ali u kojoj se može odigrati, a živi pet minuta od nje, teško da ću ga ja uvjeriti. 
O mixerovim nadanjima da će se desiti bojkot isto samo - žao mi je što priželjkujete tako nešto, dok turnirima u realnosti sasvim dobro ide. Jučerašnja brojka je lijep pokazatelj da je preraspoređivanje liga bilo (za sada) dobar potez i da ljudi ove turnire i dalje podržavaju i vole doći rekreativno odigrati i podružiti se.
Ngh.
Što je rekao na to?
Ili ste čekali doći doma i napisati na forum, da vidi što više ljudi, a za njega nije bitno hoće li saznati.
Možda čovjeka preslabo poznam pa mi se čini kao jedna od najpristupačnijih osoba na svijetu, ali sve i da je uistinu aždaja, jeste li probali?
Mislim da mi je Vjeverko rekao da je na krajnjim stolovima problem kada kroz staklena vrata ide svjetlo - jeste li mu i to javili? Ili ste sigurni da vam ne bi izišao u susret i stavio dva manja tamna plakata, kad je već razvukao one zastore preko cijelih bočnih strana...
Čovjek djeluje kao da se trudi - nema više goluba, dvorana je čišća nego prije, uveli su grijanje koje jučer nismo vidjeli u akciji zbog toplog dana...
Ja sam također nedavno i na forumu i svima uživao rekao da je temperatura od 10 stupnjeva kap koja je prelila čašu i da trebamo otići, ali napravili su veliki pomak po tom pitanju.
Dakle, osim propuha (o kojem zaista prvi put čujem), glavna boljka dvorane je svjetlo koje je takvo kakvo je, ali od kojeg nitko neće završiti u krevetu. Očito se može igrati pod njim, ako 60ak ljudi dođe na turnir.Norrin je napisao/la:O proslavama rodjendana, nogometnim loptama, svjetlu, stolu br. 7 vise nema smisla govoriti.
Ovo ostalo gore - ne znam što bih rekao.
Jučer sam prvi put doživio da na zadnjem stolu djeca otpjevaju pjesmicu "Sretan rođendan!" i šokiralo me kao gledatelja. Mislim da bih da sam igrao momentalno predao meč. Djeca koja pjevaju
Nogometne lopte - ček šta, netko je dobio u glavu? Ili su ih samo nogometaši nosili na putu za nogomet, možda udarili dvaput po podu prilom prolaska?
Da nakon 10 godina kažemo da odustajemo od dvorane jer "nogometne lopte"?
O Guginim zlonamjernim insinuacijama o interesima i interesnim skupinama neću pretjerano
O mixerovim nadanjima da će se desiti bojkot isto samo - žao mi je što priželjkujete tako nešto, dok turnirima u realnosti sasvim dobro ide. Jučerašnja brojka je lijep pokazatelj da je preraspoređivanje liga bilo (za sada) dobar potez i da ljudi ove turnire i dalje podržavaju i vole doći rekreativno odigrati i podružiti se.
Ngh.