|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
drda
|
Postano: ned vel 07, 2016 5:02 pm Naslov
: Vikend turniri-Zima 2016. |
|
|
Maknuti one lonce od lustera I ostaviti samo zarulje (led)
malo jace cca 20w na 4000 K i naravno ubaciti jos koju.
Gazda nista ne gubi, nizom potrosnjom kompenzira ulozeno
Vama svima bolji uvjeti za 50 %, Softa ce odraditi cistocu I
vec je dvorana na 70% . Ostaje grijanje I imate vrhunsku
dvoranu .
Ovo ko da slusam mixera
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned vel 07, 2016 5:59 pm Naslov
|
|
Ajmo ispocetka za one glupe al da zbilja nikog ne uvredim . Kad je sve tako divno zasto je nakon samo jednog dede promjenjena dvorana. Zato sto na dedu dolazi puuuno 1 ligasa a za ovaj turnir im se [...] osim onih koji skupljaju bodove. A stane [...] jel si ozbiljno iritantan postao doslo je tolko ljudi jer je konkurencija manja a i vremenski uvjeti su bili ok. Da nije bilo sunca bilo bi dosta hladnije a o vjetru necu jer tu je nadlezan Vakula. I kad izgubis ostani koji put i duzi se sa ljudima a ne [...] uvijek zapalis doma i to ti lijepo napisem jer smo si dobri. A ti sad opet kak volis pingac i tako 84646473773 puta i reci nam kad je Ravi zadnji put kenjao.
Nemogu vjerovati kolko ovdje vlada doza mazohizma za stalno objasnjavanje neobjasnjivog. Jedno pitanje jedan jebeni odg bi trebao. Zasto je nakon samo jednog dede turnir prebacen u merix kad je dvorana tako dobra |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned vel 07, 2016 7:04 pm Naslov
|
|
A daj mixer, za početak ponovo molba i upozorenje za nekim minimumom pristojnosti u komunikaciji, opet te prebacilo.
Kao drugo, ubit ćeš mi ovo zadnje vikenda što mi je ostalo jer opet drapaš pa gdje puklo, bez ikakvih briga, provjera ili prisjećanja.
Dakle, ne radi se o Dedi nego o Vodovodu.
Sad sam išao točno pogledat koji je to Vodovod bio, i usporedio broj igranih mečeva zadnjih godina:
6.4.2011 - 169
4.4.2012 - 85
17.4.2013 - 180
16.4.2014 - 213
1.4.2015 - 210
Radi se očito o 4. travnju 2012. godine, pa da ti malo osvježim sjećanje.
Ako odeš na stranice Merixa, vidjet ćeš da su oni oformljeni 2012. godine. Ne sjećam se jesu li postojali u travnju, ali lako je moguće da dvorana nije postojala ili još bila spremna. Prvi aranžman kod njih je bio za Dedu pola godine kasnije.
Nadalje, možda ćeš se sjetiti, ali 2012. godine je dvorana III. Doma sportova bila pod rekonstrukcijom, i Vodovod se "skrpao" s mjestom igranja doslovno u zadnji čas.
Najbliži dokaz koji sam nabrzinu uspio pronaći je ovdje, gdje se spominju radovi koji će trajati do listopada te godine.
Ukratko, Vodovod nije planirano prebačen u Prečko niti poslije iz Prečkog, nego on tamo nikada nije trebao ni biti.
Održali smo ga u Prečkom jer ga inače ne bismo nigdje. U to doba nije bilo Vjesnika, to isto valjda znaš (a i da ga je bilo, s pet stolova je premal i ne bi se igralo tamo).
Vodovod i Deda se ne igraju u Prečkom, jer su to turniri na kojima brojimo 80-ak i više igrača, za to je Prečko jednostavno premaleno, pa makar bilo najbolje na svijetu.
Vikend turniri su zamišljeni i funkcioniraju kao turniri do 50-60 ljudi, i za njih Prečko sasvim dobro funkcionira. Pa makar nije najbolja dvorana.
Ideja SOKAZ-a je da pomažemo objema dvoranama raspršivanjem turnira, tako da se Vikend turniri oduvijek igraju tamo, a Vodovod i Deda u najboljoj i najvećoj dvorani koju imamo. Nekad Dom sportova, danas Merix.
<- tableta za glavu |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: ned vel 07, 2016 8:07 pm Naslov
|
|
Mixer,nisi uzeo lijek,a okreće na jugooooooo.....!
Što se uvjeta igranja u Prečkom tiče,Softa je napravio maksimum!
Ne, nije prljavo,vidi se da se čisti i to redovno,stolovi su oprani i nisu više masni kao što su bili,mrežice (su stare) ali zategnute najbolje što ide,grije se(možda za neke grde minuse neadekvatno),ali ove subote je bilo više nego odlično!Rasvjeta,igrao sam i u puno gorim uvjetima,itd.....
Nemojte pretjerivati gospodo,možda je stvarno bolje pojedincima ne dolaziti nego vječno pljuvati po nečijem trudu!
Na kraju krajeva,nema nikakve prisile niti obaveze oko tih turnira,tko voli neka dođe,tko ne neka prošeće gradom,šumom,bulji u tv!
Samo nemojte vječno pljuvati po svemu i svačemu!
Jučer nas je bilo 60!Sve redom odlični rekreativci!Koliko još imate turnira u ZG koji broje 60 ili više natjecatelja? U godini dana?
Jel bi stvarno i jedan SOKAZOVAC bio sretan da Prečko propadne?
Zapitajte se neke stvari prije nego udarite drvljem i kamenjem! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned vel 07, 2016 8:20 pm Naslov
|
|
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: ned vel 07, 2016 8:21 pm Naslov
|
|
Sve što su Ib i Brod napisali  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: ned vel 07, 2016 9:32 pm Naslov
|
|
Nema se kaj dodat
Ustvari ima čaša vode mixseru  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned vel 07, 2016 10:15 pm Naslov
|
|
Zato je on precednik  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned vel 07, 2016 10:18 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Mixer,nisi uzeo lijek,a okreće na jugooooooo.....!
Što se uvjeta igranja u Prečkom tiče,Softa je napravio maksimum!
Ne, nije prljavo,vidi se da se čisti i to redovno,stolovi su oprani i nisu više masni kao što su bili,mrežice (su stare) ali zategnute najbolje što ide,grije se(možda za neke grde minuse neadekvatno),ali ove subote je bilo više nego odlično!Rasvjeta,igrao sam i u puno gorim uvjetima,itd.....
Nemojte pretjerivati gospodo,možda je stvarno bolje pojedincima ne dolaziti nego vječno pljuvati po nečijem trudu!
Na kraju krajeva,nema nikakve prisile niti obaveze oko tih turnira,tko voli neka dođe,tko ne neka prošeće gradom,šumom,bulji u tv!
Samo nemojte vječno pljuvati po svemu i svačemu!
Jučer nas je bilo 60!Sve redom odlični rekreativci!Koliko još imate turnira u ZG koji broje 60 ili više natjecatelja? U godini dana?
Jel bi stvarno i jedan SOKAZOVAC bio sretan da Prečko propadne?
Zapitajte se neke stvari prije nego udarite drvljem i kamenjem! |
Ne vidim zašto bih (bilo tko) bio sretan ili tužan zbog propasti Prečkog ili bilo koga drugog. Firme svakodnevno uspijevaju ili propadaju ovisno rade li dobro ili loše. Dvorana Prečko radi za novac i za novac treba ponuditi adekvatnu uslugu što je, po meni, u ovom slučaju izostalo...
No to je samo moje mišljenje...
S druge strane postoji pristojan broj onih koji ju unatoč svemu gorljivo brane, i ne libe se neprimjerenih riječi u obrani iste. Nije da to nisam već prije vidio u nekim drugim situacijama i branšama. Izgleda da se dvorana Prečko izborila za poziciju stanovitog oltara stolnog tenisa a tamo kritici nema mjesta.
U tom smislu se slažem s onima kojima tvrde da oni kojima ne paše ne trebaju ni dolaziti...
Nije dobro ali druge nema....  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: ned vel 07, 2016 10:23 pm Naslov
|
|
E pa "gospodo", svi koji smatrate da je Prečko dobra dvorana, uvažavam i poštujem vaše mišljenje.
Ali nemojte oduzimati pravo na mišljenje onima koji misle drugačije.
Ako netko iznosi činjenice nemojte to nazivati pljuvanjem, nabacivanjem koječega i drugim imenima.
I ja sam protiv neargumentiranih optužbi, optužbi bez pokrića itd.
No, budimo realni, o istoj činjenici osoba A može mislite negativno, a osoba B pozitivno ili barem biti neutralna.
Neka demokracija caruje.
Ja sam u grupi onih koji smatraju da je Prečko trenutno ispod one granice zadovoljavajućih uvjeta, ali se moram složiti i sa time da oni koji žele nastupati na turnirima u Zagrebu baš i nemaju neki izbor.
Neću ponovo nabrajati koje su to negativne strane jer će me netko optužiti za pljuvanje.
Sasvim je logično da u isto vrijeme postoji jedan ili dva turnira sa boljim uvjetima, Prečko bi ostalo prazno, ali ne postoje.
Kemil |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: ned vel 07, 2016 10:59 pm Naslov
|
|
Prečko je prčija teška,a pojedinci koji je zagovaraju rade to iz čisto subjektivnih razloga jer im se tam sviđa.Sve je to lijepo osim što su sve samo ne objektivni.Ponovit ću(jer sam to na različite načine do sad rekao),koji turnir tamo je hvale vrijedan????Al ono baš turnir?Koji??Turniri su po Križevcima,Sloveniji(iako su janezi zadnja destinacija di bi htio vise ić),u Ritmu,u Merixu,Ljubeščici,Varaždinu,Čazmi,Dugom Selu,Dugoj Resi,Karlovcu,nažalost ne više u Domu Sportova,do nedavno i u Zaprešiću i tako dalje...ima toga još.To su tuniri.A ovdje u Prečkom su turnirčići za 20 kuna i isto takvim uvjetima i organizacijom,plus ova sokaz ligaška nadmetanja do finalne grupe,što i nije turnir u pravom smislu riječi nego vise turnirčića u seriji vikendom.
Da jedan stol izbace proširile bi se arene i bila bi sasvim druga pjesma a ne ovak ko sardine poslaganih arenčica,premalo širokih.5 stolova je dost za organizirat turnir.Mrežice bez stalaka,samo mrežice ne koštaju 18 000 kuna pa bi za 200,300 kuna mogle se kupit bez ikakvih problema da budu kako Bog zapovijeda a ne onak kakve su.Niš ne fali taraflexu previše za sokaz.Osobno me nikad tam ni svjetlo nije mučilo nešto posebno.Ta dvorančica nije za 6 stolova(ili kolko ih vec ima nebitno,jedan je previše jbg) i amen.Otud treba krenut... _________________ Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pon vel 08, 2016 7:44 am Naslov
|
|
Ta takozvana rekonstrukcija je bila zamisljena i planirana ali kolko se ssjecam neprovedena i Vodovod se mogao igrat samo je bilo pitanje financija.. Islo se za obnovom radi rukometnog prvenstva ali mozda i grijesim Sada poentirati ne radi se o Dedi nego Vodovodu totalno je promaseno . Pricam o broju natjecatelja na tom turniru ito je poanta posta . I u tom vremenu sam bio pisao da se moglo odvojit sredstva za dvoranu 3 radi takvog velikog turnira . Vjerujem da se pitalo Mladost za dvoranu da nas nebi odbili ali sad pricati je bespredmetno.
Nije Mixer protiv Preckog nego uvjeta mada sam igrao i u gorim .Bolje je pitanje zasto se tako grcevito drzite Preckog jeste pitali za Merix bar za zimske turnire kolka bi bila lova . Vjerujem veci broj igraca bi dosao mozda i za 10 20 kuna vecu kotizaciju ali bi bilo ugodnije igrati . Osobno ne volim igrat tamo beton,nista mane klinaca, buke i svega ostalog ali je svjetlo bolje stolovi mrezice svlacione kafic itditd.. Ne zelim ovisit o vremenskim uvjetima jer je to DVORANSKI SPORT.Vise me smeta kad se nema argumenata onda se nije moglo pa i broj igraca na ovom turniru je manji kolko mi se cini jer puno 2 ligasa bi doslo a igraca nizih liga nisam bas puno vidio.tako da pricati bilo nas je je malo napuhano. Postujem svako misljenje i svakog igraca ali meni prebacivati slobodniji rijecnik a znamo da se pas posro ali nije govno je licemjerno.Zbilja necu vise o ovoj temi jer je stalno jedno te isto i jedni te isti ljudi i fucking 5 godina se nista nije PROMJENILO. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon vel 08, 2016 8:19 am Naslov
|
|
Koki:
Moramo razdvojiti Dvoranu Prečko od Sokaz-ovih vikend turnira koji se u istoj organiziraju.Sokaz nije vlasnik dvorane,nego je iznajmljuje.
Nedostaci koje sam pobrojao u postu prije a sada su otklonjeni zahvaljujući Softi je ono što se dalo napraviti i napravljeno je.Ostalo bi se dalo srediti uz ulaganja,za koja gazda nema sluha,kao što je neko dobro primjetio tamo je primarni donositelj zarade nogomet,a stolovi za pingić su popratni sadržaj.Cijena kotizacije je 30 kn(meni puno draže nego kad je 70 kn pa dobijem razvodnjeni gulaš i šnitu kruha),što je pak manje od cijene karte za kino.Dali dvorana posluje dobro ili ne to nije nešto sa čime bi se i ti i ja trebali zamarati.
Inače prije par godina sam bio na turniru u Prečkom gdje nas je došlo 19!Bili smo gotovi do podneva!Kaj bi mi recimo u Merixu, na 9 stolova?
Kemo:
Tvoj pojam demokracije je kritiziranje svega i svačega što nije savršeno po tvojim kriterijima,a prvi problem je što nisi svjestan u kojem šupku od države živiš!Da dozivim da ti organiziraš jedan turnir,pa da svima primjerom pokažeš kako se to radi!
Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje kao što i ja imam pravo da se s njim ne slažem!
Ozva:
Ideš komentirati dvoranu u kojoj nisi ni pobrojao stolove(odnosno jesi ali loše),a ni sam ne znaš kad si tamo zadnji puta bio.
Iz pristojnosti neću ništa više nadodati,al daj drugi put kad ti je dosadno nemoj pisati o nečem o čem nemaš pojima,nego,a ne znam-kopaj nos.
Moja poanta je, pomak prema bolje je očit,tko to nije primjetio bolje mu je da ne dolazi.Na kraju krajeva ako netko tvrdi da su u Merixu idealni uvjeti,rado ću ga razuvjeriti da to nije baš tako! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pon vel 08, 2016 8:49 am Naslov
|
|
Istina je da idealni uvjeti nisu nigdje, ukljucujuci Merix, nekima ni Dom Sportova nije bio dobar.
Ali se sa Dede ili Vodovoda, niti sa vecine gostovanja, a kamoli sa domace tekme, ne vratim doma u losijem stanju nego prije igranja.
Ako mi sport koji bi mi trebao podizati razinu zdravlja i imuniteta zbog uvjeta u dvorani narusava zdravlje, onda u tu dvoranu ne idem, i svi zadovoljni.
A za gubitak Doma Sportova i stanje u drzavi stvarno nije kriv ni Softa, ni Brod, ni bilo tko od nas.
Hoce li se ikada otvoriti mogucnost da se nadje prostor za SOKAZ dvoranu, i da li bi se mogao naci izvor financiranja, to je veliko pitanje.
Meni stvarno ide na zivce da imamo fontane, a nemamo dvoranu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pon vel 08, 2016 9:10 am Naslov
|
|
Jasan mi je odnos dvorane Prečko i SOKAZ-a...
Što se organizacije turnira tiče stvari su jednostavne. Ponudi dobre uvjete, dobar nagradni fond i organizaciju i imati ćeš pun turnir te puno dobrih igrača. Onda će i dobar plasman imati neku težinu. Eto Kinezi ne dolaze na Hungary open ali dođu na njemački open jer je lova dobra. Nema tu relativizacije...
Možeš krenuti i drugim putem a turniri Prečko su primjer. Uvjeti su loši, kotizacija mala, najbolji igrači rijetki a na turnir se prijavljuje svaki vikend jedna te ista ekipa koja za to ima vremena.
Naravno sve je to legitimno. Ako postoji dovoljan broj ljudi koji se tamo dobro osjećaju i koji se dobro zabavljaju neka im je. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: pon vel 08, 2016 9:46 am Naslov
|
|
Vidim da su mnogi neupućeni, SOKAZ NE UNAJMLJUJE dvoranu Prečko.
Dobiva je BESPLATNO.
A što se Merixa tiče, dvorana za turnir bi se mogla dobiti za 1.000 kn, što znači da se trošak dvorane može pokriti već sa 30-ak igrača po 30 kn.
Pa sad vi izvodite daljnje zaključke. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon vel 08, 2016 10:07 am Naslov
|
|
hmmm, jel to dobro ili loše kaj imamo dvoranu za turnire zabadava  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: pon vel 08, 2016 10:53 am Naslov
|
|
Po ovome sto Kemo govori ispada da vodstvo sokaza iskoristava dvoranu precko i ne placa najam za turnire a taj isti najam joj je potreban da ne propadne.
Nije mi jasno na koji se nacin onda pomaze dvorani Precko.
Sramota! _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|