NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri-Zima 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pon vel 08, 2016 2:38 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Ti nemoj ništa filozofirati jer nisi došel na turnir baš zato jer si rekel da ti uvjeti igranja ne odgovaraju za stare kosti...
Iceman

PostPostano: pon vel 08, 2016 2:55 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

dtrnski-trnac (napisa):
Ne kužim čemu ovoliko drame oko Prečkog. Turniri su hoćeš-nećeš. Nema prisile, nema obaveze. Pustite ljude da organiziraju turnire gdje hoće.

Jedino nije korektno od strane Sokaza da se turniri u takvim uvjetima boduju za rang-listu. To bi trebalo ukinuti.

upravo je ovo srz problema...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 08, 2016 3:19 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Ne može, mora biti malo gladijatorskog elementa. Evil

Ako mogu na Australian Openu padat u nesvijest na terenu na 40 stupnjeva, treba i vas SOKAZ warriore malo izroštiljat! Osama

Stvarno bih volio da više izmisle taj teleport i da se mogu vratit 50 godina unazad u Patačićkinu ulicu gdje se Vodovod igrao na dva stola do dva u noći. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pon vel 08, 2016 4:03 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ti nemoj ništa filozofirati jer nisi došel na turnir baš zato jer si rekel da ti uvjeti igranja ne odgovaraju za stare kosti...

Točno. I dalje nemam namjere dolaziti na vikend turnire.

A nije da nisam tamo redovito dolazio. Ako sam dobro izbrojio, samo u zadnja 3 ciklusa sam odigrao 12 turnira.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: pon vel 08, 2016 4:03 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

E, da mi je vidjeti neke na +40, tu bih ja dosao na svoje. Very Happy
Neka, globalno zagrijavanje je tu, moje vrijeme tek dolazi. Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: uto vel 09, 2016 8:32 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Uz svo ovo

''Ribanje i ribarsko prigovaranje'' biti će interesantno vidjeti :
koliko igrača će se pojaviti ovu subotu u Prečkom 13.02.16.
koliko će biti igrača iz 2. ljige
dali će centrifugirati Mixser i tako dalje...

Jedino sam siguran da bu u Prečkom bil Stane (barem dok ne ispadne, jer on iz principa odmah nakon ispadanja uvređeno napušta dvoranu...)

S obzirom da su niske temerature definitivno iza nas, hladnoća neće biti babaroga koja bi odvratila veliki broj igrača od turnira, a zli propuh će valjda Softa zaustaviti s nekakvim natpisom za zatvaranje vrata.

Izgleda da neće biti Silver-Surfera-Srebrnog-Letača Very Happy jer ga ''ubi propuh'' ali će se vjerojatno pojaviti neki novi jaki igrači, pa će turnir opet biti jak.
Sve u svemu, tresla se brda, rodio se miš, odnosno ''sve se menja, sem kamenja (Prečkog)''
Meni je jasno da stolni tenis nije profitabilan sport na kojem bi se netko mogao obogatiti i da je skoro nemoguće u današnje vrijeme očekivati nekakve kapitalne investicije u bilo koju dvoranu, pa tako i Prečko Sad

Ali...ovih nekoliko prijedloga koji su se vrtili u zadnjih 30-tak postova imaju smisla i osjetno bi podigli kvalitetu prostora uz minimalna ulaganja.

Na primjer :
1.sjećam se da je Radek nudil nakon Zagi pinga mrežice (praktički nove) Donic Stress (znači vrhunske mrežice) po 100-150 kuna i one bi služile nekoliko godina.Znači mrežice su cca 600-900 kuna.

2.zatim, zaista bi trebalo smanjiti broj stolova sa 7 na 6 (Brod, ja za razliku od Ozve znam koliko ih ima) i dobilo bi se još malo potrebnog prostora u arenama.Svaka od 6 arena bi dobila dodatnih 60 centimetara širine + obavezno postaviti brojače za rezultat kod svakog stola da se zna koji je rezultat, a ne ovako...

3.promjena običnih lampi s Led lampama koje bi bile jače u osvjetljavanju i bacale bi BIJELO a ne ŽUTO svijetlo razliku u cijeni (koliko koštaju takve nove lampe) vratile bi s manjim račinima za struju (potrošnji) već za 3-4 mjeseca (znam jer sam isto takvu zamjenu napravio kod sebe doma), a korist od takvo boljeg svijetla osjetila bi se još godinama unaprijed s dolaskom novih igrača koji dvoranu sada zaobilaze jer u njoj (navečer) jednostavno ne vide ni kur.a a kamoli lopticu ROFL Trebalo bi pobrojati lampe (i od koliko wati su sadašnje lampe ?) i vidjeti koliko koštaju u Bauhausu ili recimo preko Ebay-a.
Malo sam surfao i ove mi se čine vrlo povoljne :
http://www.ebay.co.uk/itm/E27-9W-12W-15W-White-Warm-White-LED-Corn-Spot-Light-Lamp-Bulb-AC-100-240V-/361401732708?var=&hash=item542538ce64:m:mj2cJwDUy323xNtDwbZRO6Q
6500Kelvina (niti slučajno 3000Kelvina) i 150Wati snage, cijena cca 60 kuna s poštarinom :

Iz mog osobnog iskustva su bolje i trajnije ove gornje od ovih :

Sada sam gledao slike na netu i vidim da u Prečkom iznad svakog stola stoje po dvije lampe, vjerojatno bi 2x150Wata bilo premalo.Treba naći jače...

Mislim da bi ove bile super 6000Kelvina i 500Wati snage, cijena cca 250 kuna s poštarinom :
http://www.ebay.co.uk/itm/E40-45W-Led-Corn-5730-SMD-White-Light-Lamp-Bulb-4500LM-High-Brigh-500W-/221944830636?hash=item33acf15aac:g:708AAOSwnGJWTS3h

Sada je iznad stolova 12 žarulja (pretpostavljam 200-300 Wati po komadu ? Pojma nemam ovo je pretpostavka) znači 12x250 (recimo) = 3.000Wati (svjetli 3.000Wati-Žuto)
a da se stave ove Led od 500Wati bilo bi ustvari 12x45 = 540Wati (svjetlilo bi 6.000Wati-Bijelo)

4.spojeve Taraflexa na mjestima gdje je to oštećeno treba samo popraviti koliko se god može s Duck tape-om jer je to jedino jeftino i moguće riješenje.Traka od 50 metara košta 40-tak kuna.

5.dvije bočne strane gdje svijetlo reflektira na stolove bi bilo idealno naljepiti folije koje bi umanjile odbljesak, a ako je to preskupo onda postaviti malo gušću mrežu ili papirnate postere...

Sve ovo zajedno nije velika lova i ako je Sokazu zaista u interesu da dvorana Prečko bude funkcionalna i da se uvjeti poprave koliko se može bez većih ulaganja (a ne da se vrte samo prazne priče, a pojeo vuk magare), zašto nebi i Sokaz kao udruga financijski pripomogao u navedenim radnjama, pogotovo ako je točno da se dvorana koristi besplatno ? Confused Pojma nemam
Pretpostavljam da bi i svi igrači bili spremni recimo jedan ciklus turnira sudjelovati s uplatom za turnir recimo 40 kuna (umjesto sadašnjih 30 kuna) ako bi se javno obznanilo u šta će se točno utrošiti razlika love jer je to svima u interesu......ili se možda varam ?

Za žarulje, mrežice, mreže za zasjenjivanje i duck-tape bi trebalo cca 2.500-4.000 kuna.Ako uzmemo da je u ovoj seriji turnira bilo cca 200 igrača i da su dali 40 kuna umjesto 30 (znači da se odvajalo 10 kuna po uplati) to bi već bilo 2.000 kuna.

U tom slučaju bi i Mixser bio zadovoljan i nebi uvijek igral na stolu broj 7... Pojma nemam

Zadnja promjena: Guga; uto vel 09, 2016 12:31 pm; ukupno mijenjano 15 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: uto vel 09, 2016 9:20 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Razlozno objasnjeno, i na vrlo pristojan nacin. Klanja se
Oko rjesavanja problema s propuhom sam vrlo skeptican, ali sto se tice ostaloga, apsolutno podrzavam ideju.
[Vrh]
King

PostPostano: uto vel 09, 2016 10:06 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Evo još jedan (zakašnjeli) osvrt koji sam već sastavio u glavi, ali nisam stavio prebaciti na "papir"...

Sportski, odigrao sam dobar turnir i zadovoljan sam, iako je moglo i bolje. Zdravstveno, nakon turnira imam ukočen vrat (posljedica propuha na stolu 1) i XXL koljeno (posljedica klizanja na prašini na stolu 7).

Zagrijavao sam se ujutro na #1 i sunce je smetalo za popizditi. Grupu sam igao na stolu #7 i opet je odbljesak bio prestrašan plus što je bilo fakat prašno i sklisko. Staneta sam ščokljao na #6 i to je bila jedina normalna partija u kolio toliko normalnim uvjetima. Ispao sam od Dabija na stolu #1 u uvjetima gdje su klinci u 4 seta cca. 20 puta otvorili vrata i protrčali... i njihove mame isto... i Softa... prestrašno.

Nije mi namjera pljuvati, jer dovoljo sam glup da ću se vratiti opet jer volim igrati. Ali evo još par konstruktivnih prijedloga (neki su i redundantni):

1. Maknuti jedan stol... enough said!
2. Ako se i ne makne taj jedan stol, mečeve na ispadanje igrati na stolovima 2-6 kako bi svi imali podjednake fer uvjete.
3. Onemogućiti pušenje na balkonu... ako čovjek želi pogledati pokoji meč dolje je to teško jer nema mjesta, a gore je sve bilo toliko smrdljivo i prljavo da itko iole razuman ne želi tamo boraviti.
PS. Fakat mi nije jasno kako se netko odluči tamo slaviti dječji rođendan... ono, kaj je s glavom mama/tata!?
4. Na katu očistiti dio koji je kao zabranjen... ljudi bi dobili dodatni prostor za gledanje mečeva, svima bi bulo ugodnije... trenutno pod na tom dijelu izgleda kao mix Jakuševca (smeće, kore od banana, vrećice, boce...) i područja oko vulkana (pepeo od cigareta).
5. Mrežice... (na #1 se jedva držala prkoseći zakonima fizike)

Ima toga još, ali... ponavljam, dovoljno sam glup da ću se vratiti, ali stvarno ne razumijem da vlasnik može biti toliko slijep i ograničen.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto vel 09, 2016 10:29 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Cijenjeni Guga ima literarnog dara i volim ga čitatati, ali kvari dojam s "hladnoča", "moguče", "nemoguče", "oštečeno", "gušču", "večih".

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 09, 2016 10:49 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Guga i King, jako dobri prijedlozi. Klanja se

Isprintat i podijelit Softi i Komeričkom u subotu. Evil Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: uto vel 09, 2016 11:44 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Kad se vec skupljaju prijedlozi, onda ugradnja zatvaraca vrata (pumpe) na ulaznim vratima i na vratima prema nogometnom terenu.
To ne bi trebalo biti vise od 500 kn sve skupa.
A cigarete u dvorani mi nisu jasne.
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto vel 09, 2016 12:01 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Kak ti nisu jasne ?? Zapališ i pušiš ... i ni propuh ti ne smeta Pojma nemam
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto vel 09, 2016 12:03 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Još kad ima rakije ... ni odbljesak na stolu ROFL
[Vrh]
Norrin

PostPostano: uto vel 09, 2016 12:38 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

I setnja po prirodi, na friskom zraku. Spring
Tolko o sportasima entuzijastima, ne paze ni na svoje, pa zakaj bi na tudje zdravlje.
[Vrh]
geek

PostPostano: uto vel 09, 2016 1:04 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):
Vidim da su mnogi neupućeni, SOKAZ NE UNAJMLJUJE dvoranu Prečko.

Dobiva je BESPLATNO.

Jučer sam provjerio, informacija je NETOČNA.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Norrin

PostPostano: uto vel 09, 2016 1:15 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Kokice
Konkretno?
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto vel 09, 2016 1:18 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Ceka da ?......
wolf

PostPostano: uto vel 09, 2016 1:34 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
I setnja po prirodi, na friskom zraku. Spring
Tolko o sportasima entuzijastima, ne paze ni na svoje, pa zakaj bi na tudje zdravlje.

A kaj ćeš kad me nema ko prosvijetlit Rolling Eyes
[Vrh]
Lio

PostPostano: uto vel 09, 2016 2:15 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Trolovi prestanite jeb..u zdrav mozak..aaa znate točno na koje mislim Mad

Podržavam sve točke što je guga predložio iz razloga jednostavnog..maaala investicija:)

Eto slobodno subotnju zaradu od turnira dajte za ono što je guga predložio i ako se to potvrdi ja prvi sigurno dolazim:)

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
sux

PostPostano: uto vel 09, 2016 2:30 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ne može, mora biti malo gladijatorskog elementa. Evil

Ako mogu na Australian Openu padat u nesvijest na terenu na 40 stupnjeva, treba i vas SOKAZ warriore malo izroštiljat! Osama

Stvarno bih volio da više izmisle taj teleport i da se mogu vratit 50 godina unazad u Patačićkinu ulicu gdje se Vodovod igrao na dva stola do dva u noći. Smile

Thumbs up Juhuu Cheer ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Sljedeće
Stranica 8 / 13.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.