NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri-Zima 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stane

PostPostano: sub vel 13, 2016 7:00 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

da a drugoligaša bio.je samir i slavek neznam dali još koji e da i žir iz 3 lige koji relno ne pripada u 3ligu neznam kaj ti treba značit 35 igrača meni je to ok jer sam prije završili ako na zadnji završnj dojde 35 ja sretan Cheer
mixer

PostPostano: sub vel 13, 2016 7:15 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Buco frende nisam ni dosao u Precko za razliku od tebe a nisam ni provjeriodali si igrao.toliko o informiranosti.i za kraj nije stvar biti general poslje bitke i likovati nego ukazati na propuste i da jednom zasvagda prestanete stalno nametati ideje kolko vidimo nisu bas tako briljantne.I NEBITAN je broj prvoligasa nego nacin kako je to odigrano.ocigledno namjerno guras stalno jedno te istu tezu ali ja tu nemogu utjecati a to je kaj odlu imo to je tako pa ako ocete igrajte ak ne nemorate.Ako je moja mo uvjeravanja tak velika In love kak nemrem Broda uvjerit da mu je forhend sljuka Laughing Laughing .Reci da je bojkot ili kako ga zoves i uz to jos da je ispao smijesan je vrijedjanje svih ljudi koji drukcije misle.Besmislen u smislu da je vasa citaj organizatora uvjek zadnja to se slazem zato jer bi mogao biti zlocest i reci da vam se je.. kaj clanstvo misli.s ovim cu zavrsit jer nema smisla vise .
Ostali neka presude sam
Ps jesi ti igrao danas
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stane

PostPostano: sub vel 13, 2016 7:24 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Mixser osto sam do kraja gledo finale Cheer
ib
Site Admin

PostPostano: sub vel 13, 2016 7:28 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Ja sam od zadnja četiri ciklusa vikenda igrao na jednom, odličan ti je argument. Klanja se

Iako ti se čini da smo tu kako bismo sami sebe bili svrha i dizali si spomenike, evo ti nešto neočekivano (po osamstoti put): nismo, i radimo sve u najboljoj namjeri. Piše ti ranije u postovima zašto smo ovo pokušali.

I, za razliku od tebe, nismo ni najpametniji na svijetu, niti možda uvijek u pravu.

Sljedeći turnir će možda privući više slabijih igrača (i igrača ukupno), a možda i neće.

Ako odaziv bude slab, znaš šta ćemo napraviti? Vratit ćemo na staro. Jer smo razumni. Iako će to tebi izgledati da smo to napravili zbog tebe koji si, najpametniji na svijetu kakav jesi, oduvijek znao da je ideja za smeće, i da ti dugujemo ispriku što smo uopće mijenjali ne pitajući te za mišljenje. Klanja se
Nećemo se, recimo, inatiti s tobom i ostavljati lošiju varijantu, kao što si se ti danas inatio s nama ne igrajući sasvim ugodan turnir po snazi, samo da bi nam dokazao kako si ljepši i pametniji.

Ako slučajno ljudi dođu, probat ćemo te utješiti riječima da nije smak svijeta i da si ti i dalje za nas najpametniji i najdraži. In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: sub vel 13, 2016 7:39 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

I za kraj bih te molio da se više prestaneš izmotavati i otvoreno nam kažeš koji ti je "ubio draž igranja i motiv osvajanja", Pavić ili Augustinović? Ceka
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
a_marko

PostPostano: sub vel 13, 2016 7:47 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Molim da obojica Pavica i Augustinovica ne spominjete u ovoj raspravi. Ne vidim smisao toga. Sorry!
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub vel 13, 2016 7:50 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Ok Brukica

rolajz
[Vrh]
Stane

PostPostano: sub vel 13, 2016 8:01 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

ali gugu možete Laughing Laughing Laughing
mixer

PostPostano: sub vel 13, 2016 8:29 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Isti su nemrem se odluciti a uz to Pavic je i zivcaniji Laughing
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub vel 13, 2016 8:31 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

ROFL In love
[Vrh]
Stane

PostPostano: sub vel 13, 2016 8:33 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

ROFL
vjeverko

PostPostano: sub vel 13, 2016 11:17 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

mixer, kaj se mučiš ljudima objasnit da je voda mokra. Ili su blesavi pa ne kuže o čemu pričaš ili te jednostavno ignoriraju. To kaj se dogodilo sa nedolaskom i drugoligaša i prvoligaša sam nanavio Bući još prije 2 tjedna. Ali to je sindrom nas Hrvata. Najviše se petljamo u ono što najmanje razumijemo. Može vodstvo sokaza pričati kaj hoće ali upravo oni su krivci za nedolazak igrača 2 lige na ovaj turnir a samim time i nikad lošiji finalni turnir. No dobro.... Kaj je tu je. I nebi bilo niš strašno kad nebi bili uvjereni u ispravnost svojih glupih odluka i iduće godine to popravili. Ali priznati pogrešku?????? Pa to ne radi ni jedan Hrvat koji drži do sebe.

Citirat ću sam sebe. Rekao sam Bući da prvoligaši neće doći jer smatraju da su dovoljno jaki da se ne moraju dokazivati na kvalifikacijskim turnirima, a da drugoligaši neće doći jer će misliti da će se barem 16 prvoligaša željeti kvalificirati te da će time kvota onih koji se mogu kvalificirati biti ispunjena.

To je ono što je istina, a sve drugo su obična trabunjanja.
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub vel 13, 2016 11:32 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Fala bogu pa da ti i mixer nikad ne trabunjate Rolling Eyes
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub vel 13, 2016 11:51 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Znaš šta je još istina?

To da je na zadnjem ljetnom ciklusu sudjelovalo:
- šest drugoligaša: Milković, Plavec, Jelenski, Hodžić, Škreblin, Radić
- sedam prvoligaša: Grantverger, Pongrac, Gredelj, Stepan, Bakmaz, Grozdek, Buršić

Prije godinu dana u Prečkom su bila čak osmorica drugoligaša, od čega Tonči i ja. ROFL
(Kavur, Somek, Bakmaz, Hochberger, Bućo, Šarić, Gregov, Carek)

Eeeek! O M G Eeeek!

Možda zaista na turnire općenito dolazi malo igrača prve dvije lige, i možda vaš vaša predviđanja da će tako biti i ovaj put ne čine novim Nostradamusima, nego samo oportunistima koji mogu nekome nešto prišiti? Misli

Nah, ipak nije to. Vas dvojica ste najpametniji, ostali su glupi. Thumbs up

Što se tiče priznavanja greške - moguće da ne čitaš moje postove nego samo mixerove, ali gore ti piše što ćemo učiniti ako se složimo da je ovo lošije od onog prije. Pročitaj, napisao sam da ćemo vratiti na staro.
Iako vjerojatno ciljaš na pismene isprike mixeru i tebi, ali one će vjerojatno izostati. Osobno ne smatram da vam ih dugujemo, ali hej, provjeravaj poštu jer nikad ne znaš što ostali u Predsjedništvu misle. Mig

Apropo, jesi maltretirao mixera da on prizna svoju pogrešku u procjeni kako će prvoligaši okupirati današnji turnir i sva kvalifikacijska mjesta, ubiti draž igranja i motiv osvajanja? Rolling Eyes
[Vrh]
mixer

PostPostano: sub vel 13, 2016 11:54 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

A kaj reci kad i u dvorani imam mucke provokatore. Danas mu je bila sansa da dodje na rani rucak doma al i to nezna iskoristit.svi su puni halospjeva jebiga al nema se vremena.eto opet malo trabunjam al bar kzem kaj mislim.Kim malo si mi opterecen brojkama nije sve u suhoparnim brojevima.Niko ne misli da smo najpametniji a vi glupi to kaj ti to dozivljavas kao napad na sebe i one koji isto ili slicno razmisljaju je vas problem pa nek onda bude da smo mi glupi a vi pametniji .prezivjet cemo osim toga ipak je to samo sport i rekreacija ako me razumijete. Thumbs up
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned vel 14, 2016 12:04 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
Isti su nemrem se odluciti a uz to Pavic je i zivcaniji Laughing

Pavić je danas igrao izvanredno !
Imao je meč loptu protiv Viktora koju je izvrsno napao, a Viktor mu ju je uspio vratiti čistim refleksom (da ne kažem težu riječ - srećom)
Viktor je lakše dobio Oriškovića u finalu nego kak se provukel u meču protiv Pavića di je visil ko - luster...
Markec je isto igral izvrsno i imal je Tomašiću u 5. setu 6-4
Zato za Pavinja & Markinja Klanja se Klanja se Klanja se
Pale

PostPostano: ned vel 14, 2016 12:17 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Na žalist nisam vidio meč sa Paviće, ali ono kaj je odigral protiv Žira svaka mu čast.
Bez obzira na sve mislim da je Grant zasluženo pobjedio i osvojio 1. mjesto Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Norrin

PostPostano: ned vel 14, 2016 9:18 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Kad se malo pogleda koji igraci dolaze na vikend turnire, moze se lako zakljuciti da je dosao maksimum drugoligasa, jer osim te dvojice ostali iz ovosezonske druge lige na vikend turnire bas i ne dolaze ni inace, osim mixera.
Od prve lige su takodjer dosli ljudi koji i inace dolaze, od toga dvojica kojima je to domaca dvorana, nije bilo Kasica.
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned vel 14, 2016 12:58 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Norrin nije sve u suhoparnim brojkama. Very Happy
[Vrh]
mixer

PostPostano: ned vel 14, 2016 1:14 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Tonci daj se malo uspravi da se ne zapiknes negdje In love .meni je simptomaticno kak ti Buco uvijek sugeriras ko je kaj mislio i ko je kaj htio reci Imas svoje misljenje i njega se drzi jer kad bi mogao zamisliti samo jedan dio stvari kje bi napisao i na nacin koji bi bio ajmo reci pristojno slobodniji opet bi bio baniran. Stalno editiras post kad se nesto napise ili jednostavno ignoriras kad se nesto pita . Iz dvorane smo si pa necu vise ak cu imat kaj reci budem kad se vidimo . Zavrsio bi zbilja zauvjek na tu temu ako se ko nasao uvredjen sori govorim kaj mislim . Vidimo se na ljetnom turniru pa makar i u Preckom
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sljedeće
Stranica 11 / 13.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.