NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri-Zima 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Norrin

PostPostano: ned vel 14, 2016 1:20 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Pricamo o tome da se promjenom sustava pokusalo povecati broj ljudi na zavrsnim turnirima, ili sam u krivu?
Ocito se nije uspjelo.
Razumijem i mixera, napokon je igrao 2. ligu i postigao hvale vrijedan rezultat.
Covjek se ponada da ce se to vidjeti i na vikend turniru, ali ne, bas sad se promijeni sustav natjecanja na nacin da ulaze prvoligasi u konkurenciju.
Ne bih ni ja bio odusevljen na njegovom mjestu.
Druga je stvar sto ljudi nisu dosli, jer stoji cinjenica da igraci prve i druge lige iz nekog razloga (uvjeti?) ne vole igrati u toj dvorani.
Ne vjerujem da je u pitanju losa konkurencija ili broj bodova, jer na Dedu i Vodovod ipak dolaze u malo vecem broju.
Vikend turniri su divna stvar za ljude iz nominalno slabijih liga, koji stalno napreduju, i ovdje mogu vidjeti koliko su napredovali u odnosu na nominalno jace lige, a ne samo na svoju ligu.
Ono sto je Stip primijetio, i s cime se apsolutno slazem, je da se kvaliteta igraca u nominalno slabijim ligama pojacala u zadnjih par godina.

Zadnja promjena: Norrin; ned vel 14, 2016 1:22 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
max pax

PostPostano: ned vel 14, 2016 1:21 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
mixer (napisa):
Isti su nemrem se odluciti a uz to Pavic je i zivcaniji Laughing

Pavić je danas igrao izvanredno !
Imao je meč loptu protiv Viktora koju je izvrsno napao, a Viktor mu ju je uspio vratiti čistim refleksom (da ne kažem težu riječ - srećom)
Viktor je lakše dobio Oriškovića u finalu nego kak se provukel u meču protiv Pavića di je visil ko - luster...
Markec je isto igral izvrsno i imal je Tomašiću u 5. setu 6-4
Zato za Pavinja & Markinja Klanja se Klanja se Klanja se

Da, šteta za meč loptu a to ti takav meč di nijanse presude, no nema žaljenja, gušt je bio odigrat takav meč i sve pohvale osvajaču Klanja se Klanja se
[Vrh]
Norrin

PostPostano: ned vel 14, 2016 1:53 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

A ako je interes SOKAZ-a da imamo na raspolaganju dvoranu Precko, zasto onda SOKAZ ne skupi novac za sve dosad navedene promjene u dvorani, kad vec vlasnik ne zeli/ne moze skupiti novac?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 14, 2016 2:14 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Pricamo o tome da se promjenom sustava pokusalo povecati broj ljudi na zavrsnim turnirima, ili sam u krivu?
Ocito se nije uspjelo.

A daaj, baj pričekajte da zadnji turnir podbaci prije završnih dijagnoza. Moli

Dakle, da ponovim - pokušalo se povećati broj igrača slabijih liga na završnom turniru.

Naprimjer, na ljetnom ciklusu je trećeligaša i slabijih na završnom turniru bilo 13.
Na zimskom ciklusu lani samo 7. Thumbs down

Ovaj predzadnji turnir je svakome s mozgom očekivano bio s manjim brojem igrača nego predzadnji turnir u prethodnim podjelama, budući da su se ovaj put igrači 3., 4. i 5. lige naigrali vikend prije (što prije nisu mogli), a jako puno ljudi ipak odabire jedan turnir i dođe samo na njega.
Pa nismo blesavi da smo očekivali da će ova promjena pomoći predzadnjem turniru u ciklusu. Pojma nemam

Strpimo se zato svi skupa da subota prođe, a do tada mixer i vjeverko mogu pozvati sve na bojkot finalnog turnira Thumbs up jer će, ne znam, doć igrači registrirani u HSTS-u i sve vas razbit na 1, 1, 2. Evil
I privatno plesom dozivati kišu, mećavu i minus deset stupnjeva. Wink iako to slabo stoji trenutno Sad

Rolling Eyes
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: ned vel 14, 2016 3:00 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Ako je cilj bio privuci jos vise ljudi iz nominalno slabijih liga, to je vjerojatno vec sada uspjelo.
Ja sam samo zelio reci da se ne moze privuci ljude iz jacih liga promjenom sustava natjecanja, nego iskljucivo poboljsanjem uvjeta u dvorani.
I u tom smislu smatram da i SOKAZ moze financijski pomoci.
A iako je ona slika koju mixer ima na profilu zastrasujuca Eeeek!, ja ne mislim da je on u X-menima, pa da ima posebne moci uvjeravanja ljudi da bojkotiraju turnire.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 14, 2016 3:13 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Ovo prvo što spominješ (više igrača na prvim turnirima) nije zapravo stvar nečije lucidnosti, već posljedica okrupnjavanja turnira u slabijim ligama. To je bilo dosta jednostavno za isprobati i ustvari ne mislim da smo nešto prepametno napravili. Smile

Ovo za igrače jačih liga se slažem s tobom. Njih će biti teško privući tim više što im Prečko može biti na zadnjem mjestu zanimljivih turnira u sezoni - naime oni su konkurentni gotovo svugdje i zanimljiv im je igrački i Deda, i Vodovod, i Tumi ili Ritmo, i bilo koji drugi turnir bliže ili dalje od Zagreba. Čini mi se da oni većinu svog gušta mogu ispucati izvan Prečkoga.

Ali kažem, nismo na njih ciljali ovim promjenama. Nekako svi imamo osjećaj da su poanta ovih turnira slabije lige SOKAZ-a i njihovi igrači, pa smo u tom smjeru i pokušavali privući ih na njihove, kao i na završni turnir.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: ned vel 14, 2016 3:50 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

cijelo vrijeme se trudim ne mijesat, jer bi morao Mixeru drzat stranu, ali evo, ne uspijevam Zubo

Cijela prica oko Precko vikend turnira se ne bi nikad ni vodila da tamo nema bodovanja za rang listu...i svi igraci koji brane dvoranu i tamo dolaze "samo" igrati, da se to isto bodovanje makne, pitanje da li bi tamo dosli...i koliki bi bio odaziv igraca...

radite kakve kod zelite eksperimente sa sustavom, ali maknite da se tamo boduje za rang listu, jer ti turniri to ne zasluzuju i amen...rijesena stvar i nitko se vise nece zalit na uvjete u preckom...tko zeli doc na turnir i "samo" igrat, doci ce i gotovo...

ovako je Precko iz nekog razloga favorizirana dvorana i na neki nacin Sokaz kao organizacija podrzava bodovanjem za rang listu istu neadekvatnu dvoranu...

i sad mi samo nemojte (ib In love ) rec da bi se ukidanjem bodovanja za vikend turnire izgubila dvorana...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mixer

PostPostano: ned vel 14, 2016 4:33 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

I ja tebe volim od sad si moj idol In love
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 14, 2016 5:28 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Pongi, ne znam dal si ubrao, ali ti i miksi se zalažete za kruške i jabuke. Pojma nemam al ako će vas to spojiti na današnji dan to je jako lijepo Love In love
[Vrh]
a_marko

PostPostano: ned vel 14, 2016 5:52 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Činjenično stanje kako ja vidim stvari trenutno sa cijelom tom pričom oko ovog ciklusa zimskih turnira su:

1. Ukidanjem turnira 2-20 lige oštetili su se direktno igrači 2. lige kojima je drastično smanjena mogućnost da osvoje turnir. (Mixer npr.)
2. Broj igrača 1. lige ne ovisi o količini prethodnih turnira već o motivu - zašto da dođu na takav turnir?
3. Ukidanjem bodovanja zimskih i ljetnih vikend turnira - smanjio bi broj posjetitelja (natjecatelja) gdje god da se turnir održava. Ja prvi ne bih došao. Niti idem na turnire koji se ne boduju.
4. Dvorana Prečko je kod nekih razlog zašto ne dolaze na turnir zbog njenih uvjeta (meni stvarno ne smetaju).

Meni osobno ništa od gore navedenog ne smeta. Ako mi se igra - doći ću.
Ali da bi bilo dobro da se stvari malo poprave - bilo bi.

Pošto nitko nije ponudio nikakva rješenja na sve probleme koji se potežu već dugo, evo nekih:

1. Ciklus organizirajte u kvalitetnijoj dvorani.
2. Cijena kotizacije neka bude 50 kn radi pokrivanja (većih) troškova. Ali do 50 kn. Preko 50 kn - smanjit će broj natjecatelja sigurno. Teška su vremena.
3. Vratite sustav na staro. Pod time mislim na igrače 2. - 20 lige.
4. Napravite da svi igrači koji prođu grupu - bez obzira koliko ima grupa - budu kvalificirani za finalni turnir.
5. Finalni turnir - stavite da osvajač nosi 2 tenergy-a, ostalima (2., 3., 4.) po butterfly majicu. I eto vam motiva da dođe više prvoligaša. I dobrih igrača na završni turnir.

Nema na čemu!
LP
[Vrh]
Baraba

PostPostano: ned vel 14, 2016 7:08 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Buco nedaj se ometati I da te ovi zajebavaju treba bilten lagano zavrsiti vrijeme je Laughing Laughing Pivo
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned vel 14, 2016 7:55 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

niko nije shvatio koji je pravi razlog za novi sistem turnira... pa ib ce u iducem ciklusu moci igrati od 3. do 20. lige! Evil izgleda da ni mixer ni koki nisu sto su nekad bili kad ovo nisu primjetili.
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: ned vel 14, 2016 8:26 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Otisao u subotu malo pogledat turnir i vidio da je Softa napravio max maximuma kaj se dalo napravit vezano za cistocu i odbljesak na krajnjim stolovima( normalno bez dodatnih investicija jel su turniri džabe ili za neki simbolican iznos)
Usput nisam mogao neprimjetiti da podosta igraca kaj ovdje piskara da im nista nesmeta i da su im uvjeti super su ustvari najglasniji na turniru i sve im smeta,jbg papir sve trpi. Juhuu.
Skoro zaboravih; ono Viktorovo kricanje, mislim da bi se oko toga trebalo isto malo pozabavit jer decko neigra sam u dvorani.
I mogu si mislit kako ce biti sljedecu subotu na zavrsnom turniru,pardon kolinju
Kemil

PostPostano: ned vel 14, 2016 9:16 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

a_marko (napisa):
3. Ukidanjem bodovanja zimskih i ljetnih vikend turnira - smanjio bi broj posjetitelja (natjecatelja) gdje god da se turnir održava. Ja prvi ne bih došao. Niti idem na turnire koji se ne boduju.

Osobno, nikad nisam odluku o dolasku na bilo koji sokazov turnir donosio vezano da li se turnir boduje za rang listu ili ne.
Dapače, niti ne znam koji se boduju i ne zanima me, jednom sam bio 1. na sokazovoj rang listi i ne moram se više dokazivati Cool

Jedini kriterij dolaska na turnire mi je dobra dvorana i mogućnost da odigram barem 4 meča sa kvalitetnim igračima, no igrače 1. lige bih htio gledati samo iz publike, a ne sa druge strane stola. Wink

Što se tiče ovog zadnjeg subotnjeg turnira, konkurencija je bila takva da mi gotovo žao što nisam igrao, onih 5-6 prvoligaša se utopilo u 9 grupa, a ostali su bili taman po mjeri da se sa njima mogu odigrati dobri mečevi, ne nužno i pobijediti.
[Vrh]
drda

PostPostano: ned vel 14, 2016 10:01 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Kemo ti igras rekreativno I zato dodes gdje ti odgovara ,
a mamalooovci misle da su profesionalci I jedini im je
cilj biti bolji od mixera Thumbs up
sto im naravno nikad nece uspjeti
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 14, 2016 10:18 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
niko nije shvatio koji je pravi razlog za novi sistem turnira... pa ib ce u iducem ciklusu moci igrati od 3. do 20. lige! Evil izgleda da ni mixer ni koki nisu sto su nekad bili kad ovo nisu primjetili.

Totalno bi idući put mogao doć osvojit ovaj od treće lige naniže. \m/

[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 14, 2016 10:52 pm    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Damn, Stip. Crying Crying
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 15, 2016 1:51 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Baraba (napisa):
Buco nedaj se ometati I da te ovi zajebavaju treba bilten lagano zavrsiti vrijeme je Laughing Laughing Pivo

Plan je uspio, zašprehat ih na temu Prečkoga i onda u miru dovršit ranije nego kada kvocaju kad će.
\m/ \m/ \m/

BILTAČ \m/
[Vrh]
a_marko

PostPostano: pon vel 15, 2016 6:17 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
mixer

PostPostano: pon vel 15, 2016 7:49 am    Naslov : Vikend turniri-Zima 2016. Citirajte i odgovorite

I?
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sljedeće
Stranica 12 / 13.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.