NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga, proljeće 2016.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: pon vel 15, 2016 12:37 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Poštovani učesnici i sudionici ovosezonske 12. lige SOKAZ-a, primite lijep pozdrav od voditelja lige. Thumbs up
Uvjete i propozicije natjecanja već znate, ostale sitnice ću vam napisati ovdje, na forum lige, čim stignem Komp ... Dogovarajte tekme! Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tuna85

PostPostano: sri vel 17, 2016 2:59 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Hvala lijepa na uvodnim rijecima nadam se da nece biti nikakvih problema tokom ove sezone svim igracima zelim puno uspjeha u sezoni igre neka pocnu pozz ekipa TIM-A
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
migi

PostPostano: pet vel 19, 2016 6:07 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Pozdrav voditelju i ostalim ekipama! Thumbs up

Puno sreće svima u nadolazećoj sezoni i puno puno zabave za stolom a i poslije tekme od ekipe ITD-a !!! Juhuu Juhuu

1. kolo ITD - Mladost - Novi Milenij četvrtak 25.2.2016 20:00

(šteta što se dečki nisu odlučili doći k nama da poslije tekme odigramo i treće poluvrijeme) Very Happy
Vracko91

PostPostano: sub vel 20, 2016 12:23 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Pozdrav i od mene, igraca Igromata 600. Svi ekipama sretno i nadam se puno zanimljivim partijama u ovoj sezoni. Veliki pozdrav i voditelju lige
[Vrh]
Zrle79

PostPostano: sub vel 20, 2016 1:32 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Pozdrav i od člana ekipe UpRent.hr, mi smo novi tu i ne znamo većinu igrača tako da se veselimo novim partijama.

Našeg člana ekipe Mladena vjerovatno svi znaju tako da tu nema iznenađenja a mi ostali vas valjda malo iznenadimo.

Pozdrav
Zrle79

PostPostano: sri vel 24, 2016 12:45 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Mi odigrali i prvo kolo u ovoj 12-oj ligi, i na svu sreću otvorili sezonu sa pobjedom iako nije bilo tako lako kako bi se moglo zaključiti po konačnom rezultatu od 2:8.

Zahvalio bih se ekipi HŽ Infrastruktura na odličnoj atmosferi i ćevapima od 13kn.
Vracko91

PostPostano: čet vel 25, 2016 12:28 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Igromati bez kapetana upisali vrijednu gostujucu pobjedu od 6-4!!!

Velike pohvale domacoj momcadi na postenoj i dobroj borbi Juhuu
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet vel 25, 2016 8:54 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Braaaavo Vraaaackoooo za tricu!!!
Otvorenje sezone iz snova!!☺
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vracko91

PostPostano: čet vel 25, 2016 9:47 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Hvala stari Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: ned ožu 06, 2016 11:49 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Poštovani i dragi moji svi, evo da vam se malo javim. Bla bla Zahvaljujem se na pozdravima.
Ostadoše iza nas već dva kola, a ja sam do sada dobio samo dva zapisnika Eeeek! Rolling Eyes ... Dakle ovako ćemo od ove sezone; ZAPISNIKE MI OBVEZNO REDOVITO ŠALJITE U ROKU OD NAJVIŠE DVA DANA NAKON ODIGRANE UTAKMICE! Mudri djed
Svakako ne insistiram da mi se zapisnike šalje poštom (iako će simpatična ekipa EL-TO vjerojatno nastaviti s tom praksom kao i do sada), pošaljite ga na bilo koji način... Fotografiran pa e-mailom, skeniran pa e-mailom, preko fb-a, vibera, čak i poštom... bilo kako! Pojma nemam
Pri tome dobro pazite na slijedeće:
1. Upišite na zapisnike sve što treba upisati i prekontrolirajte rezultate utakmica,
2. Obvezno neka se potpišu predstavnici obiju ekipa,
3. Pitajte suparnike upisuju li ažurno rezultate, bez obzira jeste li domaćini ili gosti, te slobodno upišite rezultat ili pošaljite meni zapisnik čak i kao gostujuća ekipa. Thumbs up
Budite fleksibilni jedni prema drugima kod dogovaranja utakmica, ali nemojte suparniku činiti ustupke na takav način da sebe dovedete u glupu situaciju Wow Ajooj Glavom u zid Cursing Maaamaaaa ... Imajte mjere u svemu. Evil
JAVLJAJTE MI ODMAH AKO DOĐE DO ODGAĐANJA UTAKMICE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN! Yesss! Ja to, kao voditelj lige, moram znati. PUN MUN je rezultat utakmice 1. kola upisao tek u petak 2. tjedna trajanja prvenstva. To znači ili da mi nisu poslali zapisnik na vrijeme (zapravo ga nisu poslali uopće) ili da su odgodili tekmu za drugi tjedan, bez da mene obavijeste o tome, što nije u redu. No no
Nećemo više tako, ljubazno vas sve skupa molim da se pridržavate gore navedenih naputaka. Upisujete li sami rezultate, slobodno mi frknite zapisnik tekme na bilo koji način i sve super... POMOZITE EKIPAMA KOJE IMAJU S TIME PROBLEM, budite dobri i učinite to umjesto njih. Klanja se
Moja je osobna želja da rezultati utakmice budu upisani na net što je moguće brže, te ću sigurno koristiti sva moguća prava, koja mi pravilnik dopušta, da se ta moja želja realizira na takav način. Mirko Azdaja Bis
Sretno svima u nastavku prvenstva! Smile Very Happy Thumbs up
[Vrh]
Vracko91

PostPostano: sub ožu 19, 2016 10:58 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Malo da na forumu dignemo našu ligi!
Prvo bravo za voditelja koji je glasno i jasno napomenuo i da pravila što se tiče upisivanja rezultata, jer od tad kada je napomenuo da se rezultati na vrijeme moraju upisivati, rezultati su stvari upisani... Nekasnimo i to je super. Nakon 4 odigrana kola moji suigrači i ja smo vrlo zadovoljni s plasmanom, ja osobno nisam očekivao da ćemo biti tako visoko, no forma mog prijatelja Hrvoja i mene, daje našem kapetanu da i on bude super zadovoljan s rezultatom. Što se tiče ostalih ekipa, iznenadili su me Čistoća i Elto, a Uprent i Tim A koje smatra dvjema najjačim ekipama lige ne moram ništa puno govoriti jer obje ove momčadi imaju 4 igrača koji mogu igrati i jače lige nego što je ova naša liga. U sljedećem kolu očekuje nas derbi protiv Elta, i mislim da će taj meč biti neizvjestan do kraj, te mislim da obje momčadi mogu se nadati sa sva tri boda, e SAD ko će imat više sreće i bolje raspoložene igrače, to ćemo voditi...
[Vrh]
Zrle79

PostPostano: sri svi 11, 2016 9:55 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Sezona se približava kraju i do zadnjeg kola još ništa nije sigurno.

Pozdrav.
Zrle79

PostPostano: čet svi 12, 2016 12:05 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Evo ga, taman što sam jučer napisao da još ništa nije gotovo kad ono Čistoća odigrala X, i tako izgubila sve nade da budu prvi. Eh sada ostaje samo pitanje drugoga i tko će ići sa nama dvije lige naprijed.

Bit će gužve.....
Dario

PostPostano: pet svi 13, 2016 6:25 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Zrle79 (napisa):
Evo ga, taman što sam jučer napisao da još ništa nije gotovo kad ono Čistoća odigrala X, i tako izgubila sve nade da budu prvi. Eh sada ostaje samo pitanje drugoga i tko će ići sa nama dvije lige naprijed.

Bit će gužve.....

Čestitke na prvom mjestu, a mi se barem možemo pohvaliti da smo otkinuli bod prvaku... Zubo
Vracko91

PostPostano: pon svi 16, 2016 9:13 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Čestitam Uprentu na 1. Mjestu, ali i svim ostalim momčadima na plasmanu. Takodjer čestitke Pesi kao najboljem pojedincu lige
[Vrh]
tomeck

PostPostano: uto svi 17, 2016 5:56 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Vracko cesitam tvojoj ekipi na odlicnom plasmanu.
Takodjer cestitam tebi na fantasticnom skoru.
Sjecam se kad smo na pocetku pricali o tvom skoru i rekli samo da je potitivan, a kad ono 29:1.
Marko kapa do poda. Klanja se Klanja se Klanja se
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vracko91

PostPostano: uto svi 17, 2016 6:28 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Hvala prijatelju, ove sezone sam stvarno dobro odigrao, ali tome mogu zahvaliti treneru i mojim suigračima Smile]
[Vrh]
igromat

PostPostano: uto svi 17, 2016 10:05 am    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Na kraju čestitka i od mene Uprentu. I kao što sam rekao na tekmi uvjeren sam da ćemo im sljedeći sezone pružiti jači otpor.
Čestitka i mojim dečkima kao I Čistoći koja je odigrala odličnu sezonu.
Smile
[Vrh]
migi

PostPostano: uto svi 17, 2016 1:48 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Čestitam Uprentu na sjajnoj sezoni i osvojenom prvom mjestu.
Čestitke ekipi Igromata na odličnoj sezoni i Marku na zavidnom skoru.
Naravno Peši čestitke na vrhu poretka i svim ostalim ekipama čestitke na osvojenim pozicijama

Meni i mojoj ekipi maleni žal ostaje što smo se kasno probudili i počeli igrati kako bi trebali igrati cijele sezone da bi se upustili u borbu za plansmane koji vode prema gore, ali nama je i ovako super jer smo se družili dobro zafrkavali često smijali i veseli išli kući bez obzira na konačni rezultat osim jedna ili dvije iznimke Wink. Nemojte nam štogod zamjeriti i nadam se da se vidimo uskoro opet za zelenim ili plavim stolom a i kasnije za šankom što je i bit i cilj sokaza barem za moje suborce i mene osobno.
Vracko91

PostPostano: uto svi 17, 2016 9:28 pm    Naslov : 12. liga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Tebi Igore hvala što si mi pokvario skor Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.