SOKAZ forum
Vikend turniri-Zima 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ib
Ja sam te smatrao ozbiljnim čovjekom.
Ja sam te smatrao ozbiljnim čovjekom.
Citiram:
"Pravo nastupa na završnom turniru ostvaruju:
igrači kvalificirani na prethodnim turnirima ciklusa,
igrači registrirani u prvoj ligi u prethodnom prvenstvu"
Sad mi više ništa nije jasno?! Jel ovaj drugi dio slučajno ostao na naslovnici od prošlogodišnjeg ciklusa i očito je pogreška ili svi iz prve lige opet mogu igrati na finalnom turniru?
"Pravo nastupa na završnom turniru ostvaruju:
igrači kvalificirani na prethodnim turnirima ciklusa,
igrači registrirani u prvoj ligi u prethodnom prvenstvu"
Sad mi više ništa nije jasno?! Jel ovaj drugi dio slučajno ostao na naslovnici od prošlogodišnjeg ciklusa i očito je pogreška ili svi iz prve lige opet mogu igrati na finalnom turniru?
Slučajno ostao, naravno. Evo popravljeno, thx! 
Imaš otvoren put u subotu!
Imaš otvoren put u subotu!
Hahah, nemoj mi se ulizivati
nego pazi što pišeš!!!
Meni je od svega najzanimljivija činjenica da tema na forumu:
"Vikend turniri - Zima 2016. ima ni manje ni više nego 13. stranica a nitko nije ovo primjetio, čak ni naši eksperti kao što su Guga, Vjeverko, Mixer, Stane, a posebno me čudi da virtuoz s termometrom i bivši prvi igrač Sokaz-a Kemil to nije primjetio!
Čak sam malo i razočaran!!!
Sve Vas voli Washo!!!
"Vikend turniri - Zima 2016. ima ni manje ni više nego 13. stranica a nitko nije ovo primjetio, čak ni naši eksperti kao što su Guga, Vjeverko, Mixer, Stane, a posebno me čudi da virtuoz s termometrom i bivši prvi igrač Sokaz-a Kemil to nije primjetio!
Sve Vas voli Washo!!!
A posebno me čudi da virtuoz s termometrom i bivši prvi igrač Sokaz-a Kemil to nije primjetio! Čak sam malo i razočaran!!!
Da igram 1. ligu, kao neki
Tko se s posijama miješa, svinje ga pojedu.
Zato bez daljnjih komentara.
Zato bez daljnjih komentara.
Ja u principu (vjerovao ili ne) uopće ne čitam bilten, osim stranice za ljigu u kojoj igram i tu stranicu temeljito pretresem...Washo je napisao/la:Hahah, nemoj mi se ulizivatinego pazi što pišeš!!!
Sve Vas voli Washo!!!
The Only Way Is Up...rutinski