NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zabavna imena ekipa ^^
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: čet vel 18, 2016 4:28 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Daj pustite ljude nek se zovu kak hoće , nit je bezobrazno , nit je sleng , niti prosto , ne kužim u čem je problem ako su si oni to izabrali neka im.
Stolnopenisači dabogda stigli u prvu ligu što prije Thumbs up

P.S. I prebacite to u raspravu da mi ne kvari temu najboljeg voditelja In love Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: čet vel 18, 2016 5:15 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Dobro, onda ću ih ja zvati "Spolnopenisači" jer mi je to nekako lakše izgovoriti. Nadam se da se penisi ne će ljutiti. Samo neka još preciziraju tko im je srednji član, a tko je lijevo, a tko desno, jaje.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: čet vel 18, 2016 5:48 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Pustite Stolnopenisače da pokažu šta znaju izvesti s reketima.
Možda će nas ugodno uznenaditi Thumbs up
domac101

PostPostano: čet vel 18, 2016 7:38 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Mogli bi se zvat Spolnotenisači, al nije mi to nešto.

Naziv Stolnopenisači je potekao kao ime grupe u koju sam okupio kolege s faksa koji rekreativno igraju stolni tenis kako bi se lakše dogovarali i nalazili. Obzirom da smo svi muški (nažalost kolegice na faksu i nisu zainteresirane za igru), pala mi je ta (glupa) ideja.

Nadam se iskreno da ćemo nalupat sve ostale ekipe i od jeseni u višu ligu s boljim nazivom.

Na sreću, ili nažalost, prvo kolo nas spaja s ekipom Zabata koja kreće ispočetka iako su imali i više nego solidne rezultate u nešto višim ligama naspram 20.-e. Ali vjerujem da protiv svih ostalih imamo i više nego dobre šanse. Živi bili pa vidjeli.

Nismo došli provocirati i raditi ekscese i maksimalno respektiramo Sokaz kao udrugu. Ako dođe službeni zahtjev za promjenom imena, to ćemo i napraviti. Dotad, ostaje sve po starom.

Da ne zaboravim, imamo i himnu:
https://www.youtube.com/watch?v=oxfIjYwab94

Beljenje
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet vel 18, 2016 11:53 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet vel 19, 2016 1:04 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
rogi

PostPostano: pet vel 19, 2016 8:33 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Ja sam 2 sezone bio član ekipe "Bolji ste, al smo ljepši" i mogu reći da imam samo pozitivna iskustva.

Iako na prvu možda djeluje uvredljivo, u 99% slučajeva je izazvalo pozitivne reakcije, pogotovo nakon što bi nas suparnici upoznali. Najveći benefit takvog imena jest razbijanje barijera u početnoj komunikaciji, kako od samog dogovora za tekmu, pa sve do susreta uživo i završnih pozdrava. ROFL

Ime smo promijenili kada smo u svoje redove uvrstili starijeg i ozbiljnijeg gospodina, ali isto tako lijepog! Zubo

Tako da Stolnopenisači go, go, go!!
vjeverko

PostPostano: pet vel 19, 2016 9:17 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

A moglo bi se i izmiksat nešto pa da ispadne

SPOLNOPENISAČI.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 19, 2016 10:24 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Dakle, cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa, Wolf, koji ih zna lijepo podebljati rukom, te lijepi Rogi, izjasnili su se kao ljubitelji tih novopridošlih penisača. Vjerojatno jedva čekaju priliku da se s njima rukuju, po mogućnosti da ih poljube u te njihove male glavice, te da im onda, svakome ponaosob, uzmu mjeru.
Zanima me samo da li će im biti krivo, ili pak drago, kad ih ti mladi napaljeni penisači u meču - naguze?
Na kraju, ako se ja, puritanac i homofob kakav već jesam, ipak odbijem s tim penisačima rukovati, hoću li prekršiti neko pravilo SOKAZa?

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet vel 19, 2016 10:31 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Sjajan puritanac ROFL u gornjem postu je više aluzija nego što će ih dečki, khm, osjetiti, tijekom cijelog prvenstva. Thumbs up
[Vrh]
Brod

PostPostano: pet vel 19, 2016 10:35 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

D. Šimat ga očito ne voli primat! Very Happy
wolf

PostPostano: pet vel 19, 2016 10:38 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

D.Šimat. (napisa):
Dakle, cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa, Wolf, koji ih zna lijepo podebljati rukom, te lijepi Rogi, izjasnili su se kao ljubitelji tih novopridošlih penisača. Vjerojatno jedva čekaju priliku da se s njima rukuju, po mogućnosti da ih poljube u te njihove male glavice, te da im onda, svakome ponaosob, uzmu mjeru.
Zanima me samo da li će im biti krivo, ili pak drago, kad ih ti mladi napaljeni penisači u meču - naguze?
Na kraju, ako se ja, puritanac i homofob kakav već jesam, ipak odbijem s tim penisačima rukovati, hoću li prekršiti neko pravilo SOKAZa?

Dinko Šimatović
Ady Endre III.

Ti se stvarno hoćeš nekom osobno zamjerit Bit ce dobro

...pa kaj ne veliš Headbang
[Vrh]
Brod

PostPostano: pet vel 19, 2016 10:45 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Rekao bi prije da čovjek ima Montypajtonovski smisao za humor,što je o.k..... Thumbs up
Problem nastaje ako ne zna gutat fore na vlastiti račun!
Guga

PostPostano: pet vel 19, 2016 11:57 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

D.Šimat. (napisa):
Dinko Šimatović
Ady Endre III.

Kaje do toga došlo, sad bumo se vređali ??? Eeeek! Mad
Burke

PostPostano: pet vel 19, 2016 3:09 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Sjajan puritanac ROFL u gornjem postu je više aluzija nego što će ih dečki, khm, osjetiti, tijekom cijelog prvenstva. Thumbs up

Misliš da su "tako dobri" da ih tijekom cijelog prvenstva nitko neće "naguziti" Very Happy Question
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pet vel 19, 2016 3:39 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

D.Šimat. (napisa):
cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa...

lol Guga, pa ovak te jos niko nije na forumu okrznuo ROFL ROFL In love
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 19, 2016 4:08 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Drago mi je da su cijenjeni Guga i Wolf zadovoljni s mojim parodiranjem njihove latentne homoseksualnosti.
Vjerojatno su već nabavili, radi treniranja, savjesni kakvi već jesu, par plastičnih penisa, a kako bi pri susretu i rukovanju s pravim penisima, pardon, našim dragim mladim penisačima, sve prošlo glatko i bezbolno.

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 19, 2016 7:11 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
D.Šimat. (napisa):
cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa...

lol Guga, pa ovak te jos niko nije na forumu okrznuo ROFL ROFL In love

A gle, vjerovao ti ili ne tak sam odgojen da koliko god bi htio (i možda trebao) vratiti brutalno ipak neću, jer dotični "gospon" ipak nije u mojem krugu, odnosno mogel bi mi biti tata pa me to spriječava.
Volim si misliti da ja u svojim postovima ipak ne prelazim nekakvu granicu ukusa.
Možda se varam, ali ipak...
domac101

PostPostano: pet vel 19, 2016 7:28 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Vidim opaka se rasprava pokrenula, na kraju ćemo osvojit promociju u jaču ligu za plavim stolom, a izgubit za zelenim zbog cijele zbrke oko imena. Smile
Šalu na stranu, novi smo pa ne očekujemo previše, ali...

Jbg Guga, nekad moramo znat i primit. Kažem kolegama u ekipi da moramo razvalit ligu i dobijem finu kontru kako bi ja razvaljivao, a samo jedna djevojka u cijeloj ligi.

Ima li Sokaz himnu? Imam neki pjesmuljak u glavi i stavljam polako na papir. (iako sam glazbeno nepismen i bez sluha)

@Burke: hvala vam za jeftine loptice i pomoć oko prijave za ligu, Stolnopenisači su vam zahvalni. Klanja se
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 19, 2016 11:26 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Ma biti će to sve u redu... Grouphug Hero
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.