| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet vel 18, 2016 4:28 pm Naslov
: 20. Liga A - proljece 2016 |
|
|
Daj pustite ljude nek se zovu kak hoće , nit je bezobrazno , nit je sleng , niti prosto , ne kužim u čem je problem ako su si oni to izabrali neka im.
Stolnopenisači dabogda stigli u prvu ligu što prije
P.S. I prebacite to u raspravu da mi ne kvari temu najboljeg voditelja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet vel 18, 2016 5:15 pm Naslov
: Zabavna imena ekipa ^^ |
|
|
| Dobro, onda ću ih ja zvati "Spolnopenisači" jer mi je to nekako lakše izgovoriti. Nadam se da se penisi ne će ljutiti. Samo neka još preciziraju tko im je srednji član, a tko je lijevo, a tko desno, jaje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet vel 18, 2016 5:48 pm Naslov
|
|
Pustite Stolnopenisače da pokažu šta znaju izvesti s reketima.
Možda će nas ugodno uznenaditi  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: čet vel 18, 2016 7:38 pm Naslov
|
|
Mogli bi se zvat Spolnotenisači, al nije mi to nešto.
Naziv Stolnopenisači je potekao kao ime grupe u koju sam okupio kolege s faksa koji rekreativno igraju stolni tenis kako bi se lakše dogovarali i nalazili. Obzirom da smo svi muški (nažalost kolegice na faksu i nisu zainteresirane za igru), pala mi je ta (glupa) ideja.
Nadam se iskreno da ćemo nalupat sve ostale ekipe i od jeseni u višu ligu s boljim nazivom.
Na sreću, ili nažalost, prvo kolo nas spaja s ekipom Zabata koja kreće ispočetka iako su imali i više nego solidne rezultate u nešto višim ligama naspram 20.-e. Ali vjerujem da protiv svih ostalih imamo i više nego dobre šanse. Živi bili pa vidjeli.
Nismo došli provocirati i raditi ekscese i maksimalno respektiramo Sokaz kao udrugu. Ako dođe službeni zahtjev za promjenom imena, to ćemo i napraviti. Dotad, ostaje sve po starom.
Da ne zaboravim, imamo i himnu:
https://www.youtube.com/watch?v=oxfIjYwab94
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet vel 18, 2016 11:53 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet vel 19, 2016 1:04 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet vel 19, 2016 8:33 am Naslov
|
|
Ja sam 2 sezone bio član ekipe "Bolji ste, al smo ljepši" i mogu reći da imam samo pozitivna iskustva.
Iako na prvu možda djeluje uvredljivo, u 99% slučajeva je izazvalo pozitivne reakcije, pogotovo nakon što bi nas suparnici upoznali. Najveći benefit takvog imena jest razbijanje barijera u početnoj komunikaciji, kako od samog dogovora za tekmu, pa sve do susreta uživo i završnih pozdrava.
Ime smo promijenili kada smo u svoje redove uvrstili starijeg i ozbiljnijeg gospodina, ali isto tako lijepog!
Tako da Stolnopenisači go, go, go!! _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pet vel 19, 2016 9:17 am Naslov
|
|
A moglo bi se i izmiksat nešto pa da ispadne
SPOLNOPENISAČI. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet vel 19, 2016 10:24 am Naslov
|
|
Dakle, cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa, Wolf, koji ih zna lijepo podebljati rukom, te lijepi Rogi, izjasnili su se kao ljubitelji tih novopridošlih penisača. Vjerojatno jedva čekaju priliku da se s njima rukuju, po mogućnosti da ih poljube u te njihove male glavice, te da im onda, svakome ponaosob, uzmu mjeru.
Zanima me samo da li će im biti krivo, ili pak drago, kad ih ti mladi napaljeni penisači u meču - naguze?
Na kraju, ako se ja, puritanac i homofob kakav već jesam, ipak odbijem s tim penisačima rukovati, hoću li prekršiti neko pravilo SOKAZa?
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet vel 19, 2016 10:31 am Naslov
|
|
Sjajan puritanac u gornjem postu je više aluzija nego što će ih dečki, khm, osjetiti, tijekom cijelog prvenstva.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet vel 19, 2016 10:35 am Naslov
|
|
D. Šimat ga očito ne voli primat!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: pet vel 19, 2016 10:38 am Naslov
|
|
| D.Šimat. (napisa): | Dakle, cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa, Wolf, koji ih zna lijepo podebljati rukom, te lijepi Rogi, izjasnili su se kao ljubitelji tih novopridošlih penisača. Vjerojatno jedva čekaju priliku da se s njima rukuju, po mogućnosti da ih poljube u te njihove male glavice, te da im onda, svakome ponaosob, uzmu mjeru.
Zanima me samo da li će im biti krivo, ili pak drago, kad ih ti mladi napaljeni penisači u meču - naguze?
Na kraju, ako se ja, puritanac i homofob kakav već jesam, ipak odbijem s tim penisačima rukovati, hoću li prekršiti neko pravilo SOKAZa?
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
Ti se stvarno hoćeš nekom osobno zamjerit
...pa kaj ne veliš  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet vel 19, 2016 10:45 am Naslov
|
|
Rekao bi prije da čovjek ima Montypajtonovski smisao za humor,što je o.k.....
Problem nastaje ako ne zna gutat fore na vlastiti račun! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet vel 19, 2016 11:57 am Naslov
|
|
| D.Šimat. (napisa): | Dakle, cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa, Wolf, koji ih zna lijepo podebljati rukom, te lijepi Rogi, izjasnili su se kao ljubitelji tih novopridošlih penisača. Vjerojatno jedva čekaju priliku da se s njima rukuju, po mogućnosti da ih poljube u te njihove male glavice, te da im onda, svakome ponaosob, uzmu mjeru.
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
Kaje do toga došlo, sad bumo se vređali ???  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet vel 19, 2016 3:09 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Sjajan puritanac u gornjem postu je više aluzija nego što će ih dečki, khm, osjetiti, tijekom cijelog prvenstva.  |
Misliš da su "tako dobri" da ih tijekom cijelog prvenstva nitko neće "naguziti"  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet vel 19, 2016 3:39 pm Naslov
|
|
| D.Šimat. (napisa): | | cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa... |
lol Guga, pa ovak te jos niko nije na forumu okrznuo  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet vel 19, 2016 4:08 pm Naslov
|
|
Drago mi je da su cijenjeni Guga i Wolf zadovoljni s mojim parodiranjem njihove latentne homoseksualnosti.
Vjerojatno su već nabavili, radi treniranja, savjesni kakvi već jesu, par plastičnih penisa, a kako bi pri susretu i rukovanju s pravim penisima, pardon, našim dragim mladim penisačima, sve prošlo glatko i bezbolno.
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet vel 19, 2016 7:11 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | D.Šimat. (napisa): | | cijenjeni dr. Guga, kojemu su puna usta penisa... |
lol Guga, pa ovak te jos niko nije na forumu okrznuo  |
A gle, vjerovao ti ili ne tak sam odgojen da koliko god bi htio (i možda trebao) vratiti brutalno ipak neću, jer dotični "gospon" ipak nije u mojem krugu, odnosno mogel bi mi biti tata pa me to spriječava.
Volim si misliti da ja u svojim postovima ipak ne prelazim nekakvu granicu ukusa.
Možda se varam, ali ipak... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: pet vel 19, 2016 7:28 pm Naslov
|
|
Vidim opaka se rasprava pokrenula, na kraju ćemo osvojit promociju u jaču ligu za plavim stolom, a izgubit za zelenim zbog cijele zbrke oko imena.
Šalu na stranu, novi smo pa ne očekujemo previše, ali...
Jbg Guga, nekad moramo znat i primit. Kažem kolegama u ekipi da moramo razvalit ligu i dobijem finu kontru kako bi ja razvaljivao, a samo jedna djevojka u cijeloj ligi.
Ima li Sokaz himnu? Imam neki pjesmuljak u glavi i stavljam polako na papir. (iako sam glazbeno nepismen i bez sluha)
@Burke: hvala vam za jeftine loptice i pomoć oko prijave za ligu, Stolnopenisači su vam zahvalni.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet vel 19, 2016 11:26 pm Naslov
|
|
Ma biti će to sve u redu...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |