NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Nova Tumarina Jazbina - WEB stranica
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kemil

PostPostano: sri vel 24, 2016 3:28 pm    Naslov : Nova Tumarina Jazbina - WEB stranica Citirajte i odgovorite

Samo obavijest svima koji još ne znaju tu informaciju, u narednih nekoliko dana će prestati sa radom postojeća web aplikacija na domeni/adresi

www.juzna-tresnjevka.hr

Točnije, domena www.juzna-tresnjevka.hr i dalje ostaje, ali će u budućnosti na toj adresi biti nova web aplikacija.

Naime, Tugi je konačno ovladao upisom termina na webu, ali nije primjetio obavijesti pa je za ovaj petak 26.2.2016. upisao termin utakmice sa Odrom.

Ako već nije bio među prvima, a onda je barem imao priliku upisati zadnji termin.
Closed

Kemil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: čet vel 25, 2016 10:41 am    Naslov : Nova Tumarina Jazbina - WEB stranica Citirajte i odgovorite

O.K. Kemo!
Šteta za Tugu,ostaje nada da će kroz godinu dana provaliti mjesto gdje mi trenutno upisujemo i priključiti nam se! Zubo
Iceman

PostPostano: čet vel 25, 2016 11:43 am    Naslov : Nova Tumarina Jazbina - WEB stranica Citirajte i odgovorite

tesko, tesko Laughing
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Kemil

PostPostano: čet vel 25, 2016 11:49 am    Naslov : Nova Tumarina Jazbina - WEB stranica Citirajte i odgovorite

Ovo više nije moja tema, ali treba savjesno iza sebe ostaviti uredno stanje.

Kako su me više od jednog čovjeka pitali što je sa podacima sa web stranice, konkretno podaci o osobama, slike članova kluba i dr., mogu samo reći da su svi podaci:
- baza podataka o svim članovima, ekipama itd.
- dokumenti kluba
- foto galerija
- jt ikona
- podaci domene

dostavljeni članovima uprave kluba (Brod, Dabi, Žir, Wolf) plus Čanadi (kao tehnička podrška).

Ako bilo tko iz kluba ima neke potrebe za tim podacima upućujem ga da se obrati gore navedenim osobama.

Kemil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.