| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: pon vel 15, 2016 11:11 am Naslov
: 11. liga proljeće 2016. |
|
|
U 11:11 po srednjoeuropskom vremenu otvaram temu 11. lige
Svim ekipama u ime Gavelle želim nastavak dugog i prosperitetnog stolnoteniskog druženja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned vel 21, 2016 11:13 pm Naslov
|
|
Mala napomena - Pantere ću izbrisati kad dobijem od voditelja informaciju da su i njemu javili.
Ima ih još taman dovoljno u sastavu pa nek prespavaju, jutro je pametnije.
Jer možda se predomisle pa nastave, kao onaj neki put!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon vel 22, 2016 11:22 am Naslov
|
|
Trnac jesi ti uopce ziv?
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dambino
|
Postano: uto vel 23, 2016 11:14 am Naslov
|
|
Kao prvo, pozdrav svima od Abesinaca
Želim svima puno dobrih partija i još boljeg i veselijeg druženja prije i poslije!!!
E, sad - Bućo, ili tko već, prvo kolo trebamo (ili smo trebali) igrati s Panterama. Nitko do sada zvao nije, ne znam kaj se događa, tek po forumu vidim da su navodno odustali ???????????
Jesu li odsutali, nisu, tko, što, odakle, dokle? No, dosad zvali nisu, a
zovem voditelja lige duže vrijeme (ne samo danas ), ali se ne javlja na mobitel, odnosno, isključen je. (da mu pošaljem mail? ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dambino
|
Postano: uto vel 23, 2016 11:31 am Naslov
|
|
E, da - i Ib i ekipa iz "uprave" Sokaza - lijepo ste nam ime ekipe napisali u biltenu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto vel 23, 2016 11:42 am Naslov
|
|
| Dambino (napisa): | Kao prvo, pozdrav svima od Abesinaca
Želim svima puno dobrih partija i još boljeg i veselijeg druženja prije i poslije!!!
E, sad - Bućo, ili tko već, prvo kolo trebamo (ili smo trebali) igrati s Panterama. Nitko do sada zvao nije, ne znam kaj se događa, tek po forumu vidim da su navodno odustali ???????????
Jesu li odsutali, nisu, tko, što, odakle, dokle? No, dosad zvali nisu, a
zovem voditelja lige duže vrijeme (ne samo danas ), ali se ne javlja na mobitel, odnosno, isključen je. (da mu pošaljem mail? ) |
Otiđi do njega na Knežiju. Ako ga nema doma pričekaj ga, do noći bu došel jer malo slabije vidi  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
|
Postano: uto vel 23, 2016 1:23 pm Naslov
|
|
Otvorili smo sezonu u 11. ligi, uspješno,
bili smo minimalno bolji, 3.5% u poenima,
ali dovoljno za uzeti sva 3 boda.
Da nisam imao pogrešan pristup (pri vodstvu od 10:3 u 2. setu potcijenio sam gospodina Grgića te izgubio set, a pokazalo se to kobnim i za meč te me ta spoznaja izbedirala da sam i idući meč odigrao rezignirano )
stvari su mogle izgledati puno mirnije, a ovako je bila drama
Spasila nas je Zoranova požrtvovnost, rijetko radi trice, ali ih radi kada treba  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto vel 23, 2016 4:25 pm Naslov
|
|
Dambino - danas sam dobio mail od Zlatana da mu je mob isključen do ponedjeljka zbog prelaska na novu mrežu.
Odgovorio sam mu pitanjem jel se čuo s Panterama, jer ja znam isto što i ti.
Javili su na forumu da odustaju, s tim da ih je jednom već nagovorilo da ne odustanu nakon što su javili da odustaju, tako da želim da obavijeste voditelja prvo.
Jesi ih probao nazvat i pitat možda? Ako jesi, super, ako nisi, čekaj još malo, dobit ćete 10:0 bez borbe sve i da nastave s natjecanjem, što vjerojatno neće. Nemoj za sada ništa upisivati.
Ukratko, ja sam kriva adresa za pitati. Isto kao što smo "uprava" i ja kriva adresa za napasti zbog pogrešnog slova u imenu, bokte ispravit će se za pet minuta, ne moraš zvučat ko da si se probudio u Kafkinom romanu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dambino
|
Postano: sri vel 24, 2016 9:25 am Naslov
|
|
Pa nemreš niš' komentirat, a da se netko ne uvrijedi
Ništa loše nisam mislio, nikakve skrivene misli, samo sam konstatirao - a g. Zlatana sam uspio dobiti na kućni telefon, nije pojma imao za Pantere, pa pretpostavljam da je stoga i slao mail...
A očito nitko nema pojma...
Pravzaprav - baš me briga
Tak' da ništa od Samse ili nekog procesa  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri vel 24, 2016 12:32 pm Naslov
|
|
Dali netko zna šta se događa s Pilarom Trnskim ?
Zadnji post je napisal ni više ni manje nego prije 2 tjedna
Tu nekaj nije u redu, a vidim da je bil u formi u 1. kolu 11. ljige
i napravil je rutiniranu tricu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri vel 24, 2016 1:09 pm Naslov
|
|
Znam ja  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
|
Postano: sri vel 24, 2016 1:22 pm Naslov
|
|
Hmm, da, u Deda III. nastavljaju sa politikom igranja u najjačem sastavu kao domaćini dok u goste ide rezerva.
To objašnjava i zašto su u prošloj polusezoni Cvjećari bili teško poraženi u gostima a sada su kao domaćini lagano dobili.
Naravno, mi ćemo gostovati kod Dedeka, i to već idući tjedan
A koliko se sjećam Trnac je spomenuo da je šetao po pruzi Sesvete-Čulinec i da je na njega naletio vlak.
Prilikom udesa je iskočio disk između L2 i L3 i sada se oporavlja u azilu za divlje životinje AWAP.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet vel 25, 2016 10:22 am Naslov
|
|
Traži se :
posljednji put je viđen na Istočnom dijelu grada Zagreba prije 15 dana u žbunju kako ''glođe korijen''.
Usprkos zastrašujućem izgledu vrlo je umiljat i odaziva se na ime Trnac.
Možete ga namamiti bambusovim štapom ili......stolno teniskim reketom  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jozhica
|
Postano: čet vel 25, 2016 10:54 pm Naslov
|
|
...evo i nas...ušli u novu sezonu...
...i to sa stilom...
...nikad lakše nisam upisao rezultat, samo minusi...uopće nisam trebao paziti tko je osvojio set... , naime mi nismo niti jedan...
...neznaš kaj se više prašilo, dečki nas ili naši reketi u dodiru sa lopticama, toliko su zimus bili u upotrebi... a i taj Nittaku nije kaj je nekad bil, zadnja serija im je prilično kockasta, ove lete na sve strane... nikad neznaš gdje će poletjeti...
...makar da se neznam šta desilo, ne bi imali nikakve šanse...dečki su jednostavno šest razreda iznad, tako da sve čestitke...a i čestitke što su žurili, tako da smo osvojili set...
...jedino pozitivno u meču za nas, je bilo da smo bili kompletni... , to se naime neće često događati ove sezone...
...prvi nam ode u London na par mjeseci, Mladen radi u smjenama tako da je slobodan svaki drugi tjedan, meni počinje sezona putovanja (već je prilično sigurno da četvrto kolo se nejvjerovatnije nećemo skupiti ) i tako sve pada na nejaka pleća našeg pojačanja iz prve kadetske Njemačke lige, ježi ga Stankec moral buš povući...
...inače za njegovu igru u prvom kolu , ipak je u dva mjeseca polovio da se igra najčešće do 11 i da se servira po dvije serve... , perspektiva je tu, a i najbitnije je da voli piti pivu...
...za početak čisto dosta brbljanja, puno sreće svima i slobodno pustite koji setić...sitnice nas vesele...  _________________ ...I was born in the land of the sun... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nenad
|
Postano: pet vel 26, 2016 8:54 am Naslov
|
|
Pozdrav svima
Čitam forum zadnje lige i vidim da ekipe imaju dobrih ideja i prijedloga.
Mislim da i dobar dio nas koristi e-mail kao najbolju komunikaciju pa eto
ukoliko Vam odgovara dogovaranje utakmica mailom moj e-mail
nenad.piha@zg.t-com.hr
Javite i Vaše pa možemo i na taj način komunicirati kome odgovara.
(to bi se moglo inače implementirati i u bilten pa eto prijedloga vodstvu SOKAZa, a i voditelji bi po meni svi trebali imati adresu.)
Još jednom sretno svima dalje (osim protiv nas)
Nenad _________________ AGF |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
|
Postano: sub vel 27, 2016 9:49 pm Naslov
|
|
U petak navečer su upisani svi rezultati.
Jako uzorna liga
Na prvu loptu, Synergia-Konzum I. se čine favoritima.
Art kuk je po snazi drugi, pitanje je samo koliko će moći i htjeti odigrati.
I potom slijedi cijela lepez Sokaz ninja,
ekipa koje se moraju izboriti za svaki svoj bod ..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jozhica
|
Postano: pon ožu 14, 2016 12:21 am Naslov
|
|
...evo odigrali mi utakmicu 4 kola...
...očigledno nam je u krvi da svaku sezonu nekome badava upisujemo 10:0 , ali bar iza ovoga nema gorkog okusa...
...situacija je takva kakva je... da domaće utakmice igramo dvojica (prvi nam je na studiranju u Londonu, Mladen radi u tjednim smjenama), a kako sam ja na putu ovaj tjedan, teško da bi kadet sam mogao izgurati dvoboj (ipak je još malo zelen ), pa smo bili prisiljeni predati...
...glumcima kapa dolje, pokušali smo dogovorno odgoditi , ali i njima odgoda stvara probleme zbog glumačkih angažmana, tako da nije bilo smisla inzistirati i komplicirati...
..nadam se samo da nam ovakva predavanja utakmica neće postati praksa...  _________________ ...I was born in the land of the sun... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
|
Postano: pon ožu 14, 2016 12:54 pm Naslov
|
|
Hvala Emeriku na upisanim rezultatima,
ali ako je nekome žao što se nije igralo onda je to meni
Neću reći da igram dobro, ali trudim se,
i sve uzalud,
5. igrač sam u ekipi,
jedini sa negativnom razlikom.
Idući tjedan dolazi nam Cvjećarnica.
Dvije polusezone bezuspješno pokušavaju ispasti iz 11. lige i vratiti se u svoje prirodno okruženje između 13. i 15. lige.
I što reći nego - treća sreća!
Mi ćemo se prijateljski potruditi da im ostvarimo snove  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
|
Postano: pon ožu 21, 2016 11:24 pm Naslov
|
|
Danas smo odigrali sa Cvjećarnicom.
Da ih nije došlo samo dvoje bilo bi čupavo.
Moja igra katastrofa, to mi postaje zaštitni znak
I dalje najlošiji,
baš me zanima da li će me uskoro izbaciti iz ekipe
Iduće kolo Orkis, pa pauza, pa RIZ odašiljači ..
Da, umoran sam, laku noć 11. ligo .. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
|
Postano: ned tra 03, 2016 12:49 pm Naslov
|
|
Premda su neke lige već odigrale sve svoje mečeve, to nije slučaj sa ovom ..
Ali svejedno se na polovici polusezone mogu jasno iščitati trendovi.
Synergia sa dva najjača igrača lige + najjači treći, prilično sigurno ide prema pobjedničkom postolju.
Potom slijedi jedna velika i "homogena" skupina od 9 ekipa koje imaju po 2-3 poraza,
a koje ciljaju na plasman između 2. i 10. pozicije.
Zbog poznatih okolnosti, Jablanovec, Knežijanac i Ivanec su izgubili priključak ..
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|