NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
antispin

PostPostano: pet vel 26, 2016 11:47 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Konkretno,ekipa Odra Mz-Žd če zbog odustajanja ovih dviju ekipa biti slobodna u 8 i 9 kolu.Izgubi se kontinuitet.Mislim da se prva liga treba svesti na 10 ekipa.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
cvijo

PostPostano: sub vel 27, 2016 8:53 am    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
moj prijedlog glasi :

super sokaz liga 6-8 momčadi
sve ostale lige po 12 ili 14 momčadi ,dakle 1.liga,2.liga...20. liga

ispadanje iz super lige :dvije zadnjeplasirane razigravaju sa dvije prvoplasirane iz prve lige.
odnosno ulaz u super ligu razigravanjem sa zadnje dvije momčadi iz super lige

Thumbs up Thumbs up Thumbs up
Mislim da je idealno da Superliga broji 8 ekipa koje će odigrati dvokružno, ili pak jedan krug pa prve 4 igraju play off, a zadnje 4 play out. U ovom drugom slučaju napeto je i neizvjesno do zadnjeg kola i nema puno predaja ili neodigravanja utakmica kao do sada.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
drda

PostPostano: sub vel 27, 2016 10:03 am    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Slazem se treba sokaz dignuti na jedan novi nivo
Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: sub vel 27, 2016 10:18 am    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

I Drda , kak je u Rusiji Rolling Eyes
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
drda

PostPostano: sub vel 27, 2016 11:31 am    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Sad sam na Uralu , ovdje je ledeno
za poluditi ali zato ima stare dobre ruske votke
Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub vel 27, 2016 2:15 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Jebeš rusiju o pravim stvarima se razgovara, a ne o zemlji koja nema pingpongaša među prvih 50 u svijetu
zmilko

PostPostano: sub vel 27, 2016 2:15 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Jebeš rusiju o pravim stvarima se razgovara, a ne o zemlji koja nema pingpongaša među prvih 50 u svijetu
Iceman

PostPostano: sub vel 27, 2016 2:21 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):

zmilko (napisa):

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub vel 27, 2016 2:38 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

A maloljudna Hrvatska ima. Nammjerno rusija sa malim slovom
zmilko

PostPostano: sub vel 27, 2016 2:42 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Eventualno im Gaćina može pomoć ak uzme rusko državljanstvo
zmilko

PostPostano: sub vel 27, 2016 2:43 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Eventualno im Gaćina može pomoć ak uzme rusko državljanstvo
sux

PostPostano: sub vel 27, 2016 6:19 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Butros Butros
[Vrh]
mixer

PostPostano: sub vel 27, 2016 7:04 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Ikaje autonomasi opet price o otcjpljenju ajde ne kakite.kak vam nebi dojadilo igrat dvokruzno sa jednim te istima.Ostali su malo glupi pa trebaju igrati 13 kola ili ste vi nekaj posebni .Ak vam se igra igrajte ak ne ......Zbilja vas ne kuzim ak vam se igra oooozbiljan pingac prikljucite se nekom klubu i prestanite stalno plakat ko neke babe.I ajde sad samo cekam da malo kakite o podizanju kvaltete pingaca.
Neznam na temelju cega se misli da nece biti toliko odustajanja predavanja i slicnog .uvijek ce se znati ko je favorit a ko ispada ali da oduzimate pravo ekipama koje su to izborile u najmanju ruku je nekorektno.
Mogu se slozit da vam je nezanimljivo i nema se motiva ali to se moze promjenit da samo jedna ekipa ide dalje iz 2 lige a dve ispadaju iz 1 pa se kroz par sezona isprofilira i 2 liga i jos pojaca a tako onda domino efektom i ostale a ne odma kracenje sa 14 na 8 kak bi se to izvelo bas me zanima.😨.Dio ste sokaza i prestanite bit sebicni ili se izdvojite pa se igrajte svaki dan zajedno i podizite kvalitetu pingica kako svoju tako i svojih protivnika Hvala
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub vel 27, 2016 9:31 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

mixer, kad budes prva liga mozes diskutirat o stvarima prve lige...do tad, pssst...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub vel 27, 2016 9:37 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

pokušao se unas netko otcijepit pa je nagrabusio.
mixer razradi onaj konstruktivni dio svog posta
Guga

PostPostano: sub vel 27, 2016 10:00 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Ovaj put je Mixer u nekim stvarima u pravu...
mixer

PostPostano: sub vel 27, 2016 10:56 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Iz pristojnosti cu ti ledeni reci da ne kakis clan si sokaza kao ostali i tak se ponasaj.To kaj igrate 1 ligu ne znaci da mozete popovati ostalima ak vam ne pase adio.21 liga i 1 liga ima istu tezinu u igrackom smislu nego kao clanu Sokaza. iz kojeg razloga bi vi bili privilegirani, samo zato kaj igrate 1 ligu daj me nemoj batje .kaj se mene tice mozete se zatvoriti medju 4 zida i svaki dan igrati zajedno ne smeta mi uopce.al nemojte radi nekih svojih uskih interesa i sebicnosti prodavat fore o podizanju kvalitete pingaca.pa jel zbilja mislite da svi ostali nemaju svojih potreba problema ozljeda i slicno i opet dolaze na tekme i Nije mi namjera polemizirati i svadjati se samo trebate shvatit da na horuk nista ne ide.
Treba vremena i prijedloga do onda ste samo jedni od clanova sa svim pravima i obavezama svidjalo se to vama ili ne
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sub vel 27, 2016 11:12 pm    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Slažem se sa mixerom, nekako mi prijedlozi ovih prvoligaša imaju prizvuk proser~.....
Treba dodati da polovina današnjih prvoligaša ne bi imala taj status kada bi se aktiviralo dvadesetak kadeta ili juniora a tada bi njihova kuknjava išla u drugom pravcu. Uostalom, da nema nas ostalih ni njihova "važnost" i "značaj" ne bi bio toliki ni u njihovim glavama.
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned vel 28, 2016 12:21 am    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
sa 14 momcadi je sezona preduga pa dolazi do ozljeda i odustajanja Thumbs up

pa da ...
Agronomski i Vita su odustali zbog predugačke sezone. Ljudi se preigrali...
Tvoj prijedlog je legitiman no i sam znaš da problem koji osjećaš nema veze s ovim odustajanjima. Da bi postalo zanimljivije potrebna su nova lica. Kada s nekim igraš 15 sezona za redom normalno da ti dopizdi...
Pale

PostPostano: ned vel 28, 2016 10:30 am    Naslov : privremeno odustajanje najstarije momčadi u 1. ligi Citirajte i odgovorite

Kak su se preigrali????
Jedan več nestrpljivo čeka nastup u 2. ligi.
Ima vas većina po 4 prijavljena (10 ekipa) pa kaj se ne rotirate.?

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 2 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.