NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

HSTK Južna Trešnjevka
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kemil

PostPostano: uto sij 12, 2016 3:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam se imao namjeru više javljati u ovoj temi, ali vidim da je bolje da se javim negoli ne.

U mojem pozdravu članovima kluba ("Pozdravljam članove kluba HSTK JT") nema nikakvog sarkazma, jednostavno sam post naslovio na njih, mogao sam ih i ne pozdraviti ili ih osloviti sa Poštovani članovi itd., ali što god da sam napisao vjerojatno bi netko to opet okrenuo na lošu stranu, a to je zapravo bio iskreni pozdrav.

Kao obrazloženje odlaska sam mogao ne napisati ništa, a mogao sam napisati i, za mene primjereno, desetak stranica obrazloženja.
Umjesto toga napisao sam kao obrazloženje dvije pristojne rečenice, htio sam biti iskren kao i uvijek, a da ne ispadne da nekog napadam, ali to nije uvijek lako postići.

Legitimno je pravo svakog člana da ostane ili ne u klubu.
Ponizno sam priznao da sam protiv većine i da smatram da je bolje da odjavim članstvo.
To što većina ima neki stav ne znači istodobno da se svi moramo slagati sa tim stavom.

Ne odlazim ljut kao što se nekima čini, prije bih rekao malo razočaran, ali opet moja osobna stvar.

Činjenica je da sam kod uvođenja web stranice vodio tešku borbu se nekima koji su se opirali novim stvarima i načinu rada na koji su do tada navikli, mislim na sistem rekla-kazala u zajedničkom druženju u društvenoj prostoriji.

Uređena evidencija zahtijeva red i određenu disciplinu, a za takvu provedbu se traži uprava koja to želi, ali i zna odraditi.

Od samih početaka kada sam došao u klub, dok je pok. Tumi vodio klub, odmah sam vidio da se sistem pisanja kredom po ploči u vezi termina utakmica mora zamijeniti sa nečim boljim. Opet sam vodio borbu, doslovce, ali sam uspio.
Osmislio sam kalendar termina koji se koristio sve do današnjih dana dok nije došla web stranica.

Većina članova dvorane je pružala otpor mojim idejama kako bi trebalo online dogovarati termine, nekima je to bilo prekomplicirano (najave, rezervacije, prednajave, aktivnosti .... jadni Mixer to nije mogao podnijeti), ali i to je usvojeno, uz borbu, ok možda i malo uz ucjenu ili tako ili nikako.

Uspio sam izgurati da se naprave pisani pravilnici o ugovaranju termina, da se objavi statut, zapisnik sa skupštine kluba, da se dokumenti javnog kluba nalaze javno dostupni svim članovima, a i ostalima, a ne da se te informacije mogu saznati samo na "druženju uz pivu". (nemam ništa protiv pive, i ja je pijem).
Neki pravilnici i dalje čekaju, ali to više nije moja borba.

Zatim sam pokrenuo novu frontu, dogovaranje treninga u dvorani preko društvene mreže WhatsApp, ljudi su se toliko opirali da sam morao nuditi pive kao nagradu za dovođenje novih članova u grupu. Uspio sam od 60 članova uključiti polovinu, vjerujem da će još barem 1/4 sama doći. Kako nisam uspio uključiti Mixera ovo smatram osobnim neuspjehom.

Savjet upravi kluba, održavajte češće najavljene informativne sastanke kluba na kojima ćete izvjestiti članove što uprava kluba radi, prikupiti njihove primjedbe, prijedloge i savjete.
Izvještavajte ih u kojoj su fazi projekti koje ste pokrenuli.
Za sve one koji nisu mogli prisustvovati napravite detaljni zapisnik sa sastanka i objavite ga na web stranici kluba (dokumenti).
Sastanak održavajte u prostoriji u kojoj se ne puši, ja možda jesam jedini plućni bolesnik u dvorani, ali sigurno nisam jedini nepušač.

Događaj prikupljanja članarine nema obilježja i težinu sastanka, sastanak ima svoj dnevni red i netko ga vodi i zapisuje, počinje u točno određeno vrijeme, može trajati samo 15 minuta, a može i duže.

Osobno, kada god sam imao pitanje u vezi dvorane/kluba nisam ga htio postaviti pojedinom članu uprave jer sam htio da odgovor koji se tiče i ostalih članova vide svi članovi.

Znam da vam je pisanje i izvještavanje mrsko, ali i to je posao uprave kluba ne manje važan od tehničkog održavanja dvorane, šanka i sl.

Ups, stop ... bolje da ovdje stanem i ne nabrajam dalje.

Što se web stranice tiče, neznam zašto svi misle da su oni oštećeni?, pa tko se trošio mjesecima da bi se došlo tu gdje je, ne radi se samo o programiranju, osmišljavanje aplikacije je bilo jednako teško i još k tome imate protiv sebe ljude koji to ne žele.
Dakle zna se tko je gubitnik, a druga je stvar što nekom teško pada kada ostane bez nečega, iako je to besplatno koristio.

Ovo zovem očitim primjerom kada je stav većine prema stavu pojedinaca, u krivu.
Mislim da ovo ne moram dokazivati jer su i reakcije na ovom forumu dokaz koliko se ne može bez, možda komplicirane, ali uređene evidencije.

Da ovo privedem kraju, iako više nisam član kluba, u tom klubu su i dalje ljudi sa kojima sam se mjesecim družio na plavim stolovima i na nikoga nisam ljut, a kamoli da nekoga mrzim.

Nudim članovima kluba da se web stranica ostavi kako je do kraja proljetnog dijela sokaza kako bi se do jesenskog dijela na miru moglo pronaći novo rješenje.

Kemil

ps
Ikota, što se plaćanja tiče, da ja imam informaciju da to klub može platiti tada to sigurno ne bi bilo besplatno, a ovako je
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: uto sij 12, 2016 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Fulir Mah mah
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: uto sij 12, 2016 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota~sova (napisa):
Brod ma pusti Gugu, Lud

Od jutra sam njemu i Trnskom u zrendi Crying
Valjda je danas moj red Pojma nemam

Facepalm
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: sri vel 03, 2016 7:52 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Redovna Skupština Kluba

održati će se u Petak 26.02.2016. s početkom u 19.00 h u prostorijama Kluba
Dnevni Red:
1. Izvještaj o radu Kluba za proteklu godinu
2. Financijski izvještaj za proteklu godinu
3. Izbor je...dnog člana u upravni odbor
4.Plan rada Kluba za narednu godinu
5. Organizacija 5. memorijala Zdravko Tumara Tumi
6. Razno
Mole se članovi da se odazovu u što većem broju,kao i da na taj dan ne dogovaraju utakmice ako baš nije nužno(u suprotnom Skupštinu ćemo morati održati u društvenoj prostoriji što znači - gužva).Pušenje zabranjeno! In love
Kemil

PostPostano: sri vel 03, 2016 9:21 pm    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Pitam se da li je to samo sarkastični završetak posta ili se stvari u dvorani ipak civilizacijski kreću prema naprijed? Misli

Drago mi je da moje "kvocanje" nije bilo uzaludno. Smile

Rekao bih da je Redovna skupština kluba prevažan, i svečan, događaj da bi je se stavljalo u isti rang sa nekom utakmicom u dvorani te da bi taj dan ili dvorana trebala biti zauzeta ili bi skupština trebala biti u subotu.
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet vel 04, 2016 9:12 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Da , istina moj Kemo , sve ide prema naprijed samo zbog tebe i tvog kratkog bivanja u dvorani Klanja se Klanja se Klanja se šteta što nisi ostao duže Crying do sad bi vjerojatno mogli skupštinu i online održati Juhuu a možda bi već i igrali tekme online Rolling Eyes Wink
[Vrh]
Kemil

PostPostano: čet vel 04, 2016 10:31 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Hvala ti na pohvalama Vuče, nisi trebao, ne radim ja to zbog pohvala nego zbog boljeg svijeta.

Ali nemoj sad baš preuveličavati jer će netko pomisliti da ne misliš ozbiljno. Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet vel 04, 2016 10:37 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL Zubo
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub vel 06, 2016 8:38 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Članarina za veljaču skuplja se u utorak 09.02. od 17-22 h!Dabi vas željno izčekuje da se ubilježite!
ib
Site Admin

PostPostano: sub vel 27, 2016 11:04 pm    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Samo bih vam skrenuo pažnju što jedu šampioni, za idući put kad se pojavim s ispravnom hranom u dvorani i svi me opet krenete osuđujuće gledat. Crying Mad 2 up
[Vrh]
vjekkk

PostPostano: sub vel 27, 2016 11:09 pm    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

What?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
cvijo

PostPostano: sub vel 27, 2016 11:57 pm    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

KFC?
[Vrh]
vjekkk

PostPostano: ned vel 28, 2016 8:31 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Pa zato ih javo i sprdaju... Tako smo i mi tebe. Tretman je isti Zubo
[Vrh]
Brod

PostPostano: ned vel 28, 2016 9:23 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Čudno,ja sam redovito u KFC-u,a nisam šampion... Evil
vjekkk

PostPostano: ned vel 28, 2016 9:40 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Very Happy Very Happy
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 28, 2016 10:18 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Ne vidim sprdanje, al ako kažeš da imam isti tretman kao oni onda u redu! Klanja se
[Vrh]
Brod

PostPostano: ned vel 28, 2016 11:40 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Od danas pojačavam trening, i umjesto obične košarice hot wings-a,prelazim na onu XL... Zubo
Brod

PostPostano: ned vel 28, 2016 11:53 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

A sada malo ozbiljnije teme!
Zbog nedostatka kvoruma u petak,zakazan je novi termin za Redovnu Skupštinu Kluba u PONEDJELJAK u 18 h 14.03.2016 !
Ujedno se ispričavam svima koji su došli u petak uzalud,ali vjerujte mi niko se nije osjećao jadnije od mene! Sad
Ujedno,desi li mi se ponovno da ne bude kvoruma,što se mene tiče ja sam sa Južnom Trešnjevkom gotov za sva vremena!Drugim riječima iduću skupštinu morat će sazvat netko drugi,i biti će Izborna!
Eto toliko,hvala lijepa.
vjekkk

PostPostano: ned vel 28, 2016 11:56 am    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Od danas pojačavam trening, i umjesto obične košarice hot wings-a,prelazim na onu XL... Zubo

Ako hoces poradit na servama, nemoj zaboravit krumpirice...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 28, 2016 1:44 pm    Naslov : HSTK Južna Trešnjevka Citirajte i odgovorite

Vjeko ROFL

Brod (napisa):
Ujedno,desi li mi se ponovno da ne bude kvoruma,što se mene tiče ja sam sa Južnom Trešnjevkom gotov za sva vremena!Drugim riječima iduću skupštinu morat će sazvat netko drugi,i biti će Izborna!

Šta misliš kog ćemo izabrat u odsustvu? In love Love Jumping

Ništa, ja dođem kad je voda do grla, barem da me verifikacijska skuži! Eeeek!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.