NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod

PostPostano: čet vel 25, 2016 10:50 am    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
E Eeeek! Eeeek! Eeeek! nakon ovakvog vređanja , nebum ni došel Žmurko Uvrijeđen

Evo,tu je sam sebe zacopral.... ROFL !
wolf

PostPostano: čet vel 25, 2016 11:56 am    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

Tuzni Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dkiri

PostPostano: čet vel 25, 2016 1:36 pm    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

...prijave se još uvije primaju,mada je več pomalo i gužva...zato telefon u ruke i požuri,klopa je ograničena Laughing Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vracko91

PostPostano: sub vel 27, 2016 9:34 pm    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

Bravo na organizaciji jos jednom. Sve pohvale Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: ned vel 28, 2016 11:26 am    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

Odličan turnir,jedan od jačih što se tiče igračkog kadra,no nažalost sa 10-tak ljudi više bilo bi još bolje!No,ovako smo se svi naigrali,nakon grupa svi su još dobili šansu za popravni kad je krenulo na ispadanje!
Većinom su opet bila poznata lica,koja Pešću redovito imaju na svom kalendaru.Organizatori kao i uvijek do sada,nisu žalili truda da se svi osjećaju dobrodošli i ugodno! Klanja se Klanja se Klanja se
Čestitke prvom nositelju i pobjedniku Mr. Acorn-u,koji se uspješno vratio u vrh Sokaza nakon što je malo lutao po 3. ligi! Thumbs up Klanja se
Radek odličan drugi,ali u finalu nije imao previše šansi,čak se usudio bi se reći dosta mučio na putu do tamo,visio je protiv Staneta u četvrtfinalu,a bogami i protiv Veša u polufinalu!
Ljepotica dana po meni,polufinale Žir-Ravi!
Meni se osobno ispunila želja da naletim na simpatičnog indijca pa da na vlastitoj koži osjetim koliko zna o "pingiću" jer se već duže vremena o njemu priča kao o odličnom špileru, i mogu reći, mislim da može u 1. ligi SOKAZ-a poskidati dosta skalpova!
Pešća,voli Vas Brod In love , i ako bog da vidimo se na jesen... Thumbs up
Pale

PostPostano: ned vel 28, 2016 11:48 am    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

Jebem mu selpo, na jesen idem i ja, pa makar moral na bolovanje.Thumbs up
Idući tjedan ,ak se posložimo, idem na kvalifikacije Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Footloose

PostPostano: ned vel 28, 2016 7:30 pm    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Odličan turnir,jedan od jačih što se tiče igračkog kadra,no nažalost sa 10-tak ljudi više bilo bi još bolje!No,ovako smo se svi naigrali,nakon grupa svi su još dobili šansu za popravni kad je krenulo na ispadanje!
Većinom su opet bila poznata lica,koja Pešću redovito imaju na svom kalendaru.Organizatori kao i uvijek do sada,nisu žalili truda da se svi osjećaju dobrodošli i ugodno! Klanja se Klanja se Klanja se
Čestitke prvom nositelju i pobjedniku Mr. Acorn-u,koji se uspješno vratio u vrh Sokaza nakon što je malo lutao po 3. ligi! Thumbs up Klanja se
Radek odličan drugi,ali u finalu nije imao previše šansi,čak se usudio bi se reći dosta mučio na putu do tamo,visio je protiv Staneta u četvrtfinalu,a bogami i protiv Veša u polufinalu!
Ljepotica dana po meni,polufinale Žir-Ravi!
Meni se osobno ispunila želja da naletim na simpatičnog indijca pa da na vlastitoj koži osjetim koliko zna o "pingiću" jer se već duže vremena o njemu priča kao o odličnom špileru, i mogu reći, mislim da može u 1. ligi SOKAZ-a poskidati dosta skalpova!
Pešća,voli Vas Brod In love , i ako bog da vidimo se na jesen... Thumbs up

ni ja nebi bolje napisal... Klanja se Juhuu Thumbs up
rope

PostPostano: sub ožu 05, 2016 7:12 pm    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

dkiri (napisa):
... Laughing e moj mixer ROFL kaj se pjevanja tiče u Pešći imaš i ti jednu dobru epizodu sa mikrofonom... Juhuu baš si mislim jel da ju objavim

...a nisu ni ostali bez grijeha...sve je dokumentirano Komp Rolling Eyes

ajmo sad svi "lijepa naša..." si na to mislio, il ima jačih
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub ožu 05, 2016 7:52 pm    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

Taj davni događaj se prepričava i danas ali nažalost nema video zapisa ROFL a bome i politička škola mladih Kirina je imala učinka , čul sam da se ovaj stariji navelko priprema da vrati precedničko mjesto u obitelj Facepalm Zubo
[Vrh]
dkiri

PostPostano: ned ožu 06, 2016 12:11 am    Naslov : 12. otvoreno prvenstvo Peščenice 27.02.2016 Citirajte i odgovorite

... Laughing jebate koja su to bila vremena Crying
...znam da je čičak zaboravil reket,torbu,tenisice,gaće...pa čekaj malo Wink jel on uopče otišel doma Laughing

...mislim da ga sada dohvati moj najmlađi klinac...metne ga pod ruku i odnese
...bitno da zna kada je bil Dan mladosti Very Happy
...a nemoj mi Wolfi neke ciljeve zacrtavat...pa nismo zagorci(sory) Zubo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.