NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga proljeće 2016
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jimmy

PostPostano: uto vel 16, 2016 6:53 am    Naslov : 4. liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama 4 lige od TRA-MONT-a. Prvo kolo odmah u goste kod Mamaloo. Paviću čuvaj mobitel, dolazi ti Bajto. Molim opskrbite dovoljan broj energetskih pića ( Zivili ).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: uto vel 16, 2016 9:25 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Od ove sezone smo odlučili malo reducirati šank , samo sok za razređivanje ... bazga ... i čaj od lipe , ak je nekog baš nahladilo ... to je novo pravilo ( bar za ove problematične ekipe ROFL ) Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: uto vel 16, 2016 10:47 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

A vidi mi Kosovca,odmah prvo kolo na minu! Evil
jimmy

PostPostano: uto vel 16, 2016 10:58 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Mi (TRA-MONT) se dolazimo malo podružiti , a rezultati kakvi budu. Nebumo plakali, nismo djeca. Očekujemo Vas sve na okupu. Volimo igrati u vručoj atmosferi sa hladnim pivama. Cheer
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto vel 16, 2016 11:02 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Pošteno,dvoranu i atmosferu bumo zagrijali,a pive rashladili! Very Happy
max pax

PostPostano: uto vel 16, 2016 1:01 pm    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

jimmy (napisa):
Pozdrav svim ekipama 4 lige od TRA-MONT-a. Prvo kolo odmah u goste kod Mamaloo. Paviću čuvaj mobitel, dolazi ti Bajto. Molim opskrbite dovoljan broj energetskih pića ( Zivili ).

Odmah derbi, nema energetskih pića Ramić ih je sve podudlao, Bajtu ćemo morati nadgledati ali ne zbog mobitela Laughing Laughing
[Vrh]
Charlie

PostPostano: uto vel 23, 2016 8:57 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

....hvidra - p. zrinski 4:6
čestitamo zrinskom na pobjedi,
bez bolesnog Stunića više od toga bi bilo SF,
nismo hteli žicat odgodu,
sad tramont, pa kvatrić, pa...a da, to je 4. liga,
sve z gorega na gore,
jimmy daj bod Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
silvac

PostPostano: uto vel 23, 2016 11:30 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Šteta Nito,imali ste ih.I to bez Stunića!Ja sam mislio da su
oni jači.Ipak je biti bolje u 4.nego u 3.lizi.Vi bu te se tam naigrali..... Thumbs up
Poz.....Sil..... Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Charlie

PostPostano: uto vel 23, 2016 2:26 pm    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

ma moš si mislit da smo ih imali,
je da smo vodili 4:1, ostalo baš nije bilo blizu Sad
ma, i 5:5 bi bila puna šaka brade

Silvac,baš me zanima kak bu te vi zgurali 3. ligu Eeeek!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Dren

PostPostano: sri vel 24, 2016 11:20 pm    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Pozdrav dečki!

Prvo, i najvažnije: želim vam puno zabave i dobre igre. Uživajte u svakom poenu i svakom piću poslije Wink

Ostalo, budem u kratko opisao što ja od vas očekujem i tražim kao voditelj lige.
Upisujte redovno rezultate na net.
Šaljite mi zapisnike slikane, skenirane, što god na mail. Ako su čitljivi, vide se svi potpisi, ne morate mi slati orginale poštom. Ako bude nejasnoća ili primjedbi na rezultat, tražit ću vam ih stoga ih nemojte bacati Very Happy Mada vjerujem da će bit rezultata u kojima bi bacili i zapisnik i reket i suigrače i sebe u Savu, al ajd - nemojte Very Happy

Ako mislite da ne možete, pitajte protivnike poslije tekme da poslikaju i pošalju...vjerujem da će vam većina izaći u susret.
ako vam internet komunikacija baš i nije jača strana i ni zapisnik ne možete tako poslati, onda probajte poštom Very Happy
čim prije, to bolje - jer onda i ja to trebam upisati.
Ako mislite da ne možete, pitajte protivnike poslije tekme da poslikaju i pošalju...vjerujem da će vam većina izaći u susret.

Probajte odgađati utakmice u što manjoj mjeri, i to isključivo do utorka (uključujući) slijedećeg tjedna.
Od ove sezone iznimno budem dozvolio odgodu tjedan duže ukoliko ima zbilja opravdan razlog. Samo tjedan duže. Dakle do utorka, 9 dana od kola u kojem se igralo.

Javite mi o odgodi. Može i SMS. i mail. i viber poruka. šta god.
Ako ne javite, očekujte kazne u skladu s pravilnikom.
Malo mi je pao prag tolerancije, eto pa se za to i odmah ispričavam.
Al sam vam bar javio jasno kako stvari stoje.

Eto, to bi bilo to.
Čitamo se, pomno vas pratim!

I naravno sretno! Mig

voditelj
Iceman

PostPostano: čet vel 25, 2016 11:40 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
ako vam internet komunikacija baš i nije jača strana i ni zapisnik ne možete tako poslati, onda probajte poštom
čim prije, to bolje - jer onda i ja to trebam upisati.

vidim postrozio si kriterije:)

btw, nest ti je viska u quotanome Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: čet vel 25, 2016 11:58 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

To ti je pjesnička forma ..ne kužiš ti to Rolling Eyes Pfff Hihihi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: čet vel 25, 2016 12:10 pm    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Očito je da je Dren predugo vremena boravio u zatvorenome prostoru s Mixerom!
Odmah dobiješ taj virus duplanja! Evil
Guga

PostPostano: čet vel 25, 2016 2:48 pm    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

To je Dren zapjeval Acapellu pa se čuje eho...... ROFL
Dren

PostPostano: ned vel 28, 2016 11:17 am    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

da da da Very Happy
kad je bitno ROFL

Enivej, počelo je kako sam se nadao Zubo

prvo kolo, pokošeno par ekipa.
stoga zvali, pa izgleda otprilike ovako:
Mamaloo - Tramont - odgođeno zbog bolesti
Šlankeri - Croatia Osiguranje - odgođeno zbog bolesti

Odigrat će se čim ozdrave.

Ove su ekipe uvijek bile korektne. za njih se ne bojim da će neš glumatat.

Dugo selo - dugo selo (mixer sindrom) oni rijetko imaju rezultat isti tjedan jer najčešće šalju poštom pa očekujte rezultat tjekom slijedećeg tjedna, kad normalno i dođe zapisnik Wink
Guga

PostPostano: ned vel 28, 2016 1:13 pm    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

A niš, buju valjda odigrali do desetog kola Laughing Laughing Laughing
Dren

PostPostano: ned vel 28, 2016 5:28 pm    Naslov : 4 liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Ahahahah, baš Very Happy
a_marko

PostPostano: uto ožu 01, 2016 9:32 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Utakmica JT Mamaloo - Tramont dogovorena za petak 11.03. u jazbini u 19:30
[Vrh]
mixer

PostPostano: uto ožu 01, 2016 10:54 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Pazi da ne izvisis ak je odgoda prvo se nude termini pa tek onda odgode
[Vrh]
Brod

PostPostano: sri ožu 02, 2016 10:31 am    Naslov : 4. liga proljeće 2016 Citirajte i odgovorite

Nek mu ostane za sada, aj Augustinoviću molim te pročitaj pravilnik o dogovaranju utakmica pa onda za dalje i ubuduće postupaj po njemu!

P.S. gdje da ga pročitaš?
Na oglasnoj ploči u klubu ili zamoliš dežurnog,u društvenoj prostoriji je još jedan primjerak!
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 1 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.