NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

14.liga proljeće 2016.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
škiljo

PostPostano: pon vel 22, 2016 11:50 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Pozdrav starim znancima i svima ostalima u 14-toj.Kao domaćini svima ćemo ponuditi PONEDJELJAK i ČETVRTAK.Tomo,Damir,Ivan i Feliks Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Smile

PostPostano: pon vel 22, 2016 12:04 pm    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Bome, ove sezone vi nama dolazite u goste, tako da ćemo vam (i svima ostalima) ponuditi utorak i četvrtak, 19h, Vjesnik. Ali zato idemo u goste vašoj 1. ekipi. Smile Samo se nadam da vaš međusobni meč neće završiti "na obostrano zadovoljstvo" Zubo Wink

Prvo kolo i odmah poslastica, domaćini smo ZEP-u (sutra). Prošle sezone završilo je 5:5, vidjet ćemo kako će se sutra rasplesti.

Što se tiče prvaka, nekako mi se čini da je već sve riješeno i da TSK s Paćinom i M. Deščakom neće imati većih problema u ovoj ligi. A mi ostali, kako bude Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
škiljo

PostPostano: pon vel 22, 2016 12:06 pm    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

I naravno sve čestitke na osvojenom zimskom kupu ekipi Ritmo-Vidra
Znaju nas pitati za ime pa da kažem da je ime VIDRA nastalo u spomen na RADOVANA VIDEKOVIĆA kojem je nadimak VIDRA bio složenica od prvih slova imena i prezimena.Svi stariji igrači vezani uz njega su prije igrali ispod tribina sportske dvorane Sutinska Vrela u Podsusedu:Radovan Videković,Tomislav Đurić,Kruno Regvat,Zdravko Stepan(isto nažalost rano preminuo),Vlado Knezović,Domagoj Stepan,Mladen Pilko,Matko Ladović i ja sam pred odlazak iz te dvorane osnovao svoju ekipu koja je krenula od zadnjeg razreda.Ekipe Vidra I-Lug i Vidra II idraju u Centru za obrazovanje Lug Samoborski, a Domagoj Stepan u ekipi Ritmo-Vidra u auto praoni Ritmo.
Još jedanput čestitke na osvajamju zimskog kupa Klanja se i poseban pozdrav Domiju koji je prenio ime Vidra s Brankom i Ledenim u vrh Sokaza. Thumbs up
[Vrh]
japanac

PostPostano: pon vel 22, 2016 12:20 pm    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Pozdrav i od ekipe Nezgode . Kako sam novi član ekipe , ali dugogodišnji član SOKAZ-a , vidim dosta poznatih osoba pa bumo obnovili poznanstvo . Prvo kolo sutra kod Zaprešića , poznati članovi ekipe ali još od Sutinskih vrela ( ispod tribina ) . Kak bu bilo , bumo videli Thumbs up
Domaćini smo u Merixu , Velesajam .
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: uto vel 23, 2016 2:01 pm    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Smile (napisa):
Bome, ove sezone vi nama dolazite u goste, tako da ćemo vam (i svima ostalima) ponuditi utorak i četvrtak, 19h, Vjesnik. Ali zato idemo u goste vašoj 1. ekipi. Smile Samo se nadam da vaš međusobni meč neće završiti "na obostrano zadovoljstvo" Zubo Wink

Prvo kolo i odmah poslastica, domaćini smo ZEP-u (sutra). Prošle sezone završilo je 5:5, vidjet ćemo kako će se sutra rasplesti.

Što se tiče prvaka, nekako mi se čini da je već sve riješeno i da TSK s Paćinom i M. Deščakom neće imati većih problema u ovoj ligi. A mi ostali, kako bude Smile

Bogami ne znam kako ali ocito imate neku vezu kad nam stalno izmicete za ligu Rolling Eyes

Cini mi se da ipak nije do vas gospodo Agenti kad pola sokaza prica kak ste dobili po tamburici od starog i homofobnog Dinka i njegovih pulena koje je pobrao u starackom domu kako bi odigrali sezonu Laughing
[Vrh]
Smile

PostPostano: uto vel 23, 2016 2:37 pm    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

ROFL Jest, šareni sastav Agenata (među kojima i Domagoj kojem je ovo prva sezona) nastradao je u pripremnom meču u Martićevoj. To je ujedno i pouka svima koji će ove sezone gostovati kod gosp. Šimatovića & co., da ne piju domaće vino koje organoleptičkim svojstvima više podsjeća na tekućinu za hlađenje nuklearnog reaktora, jer bi posljedice po igru mogle biti kobne.

A što se tiče izmicanja, predlažem da vi jasno i glasno kažete do koje biste lige mogli otprilike u skorije vrijeme dobaciti pa da vas pričekamo, jer očito smo vas malo precijenili Beljenje
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: pon ožu 07, 2016 10:08 pm    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Evo jasno i glasno govorim da nemamo tendenciju rasta ove sezone Thumbs up

A sto se tice vas, kak ste krenuli vrlo lako bi nas mogli preskocit ali u rikverc i zavrsit u jednoj od zadnih liga sokaza zajedno sa gospodom iz Ady Endre 3 predvodeni gospodinom Dinkom koji igra svoj najboli ping pong unatoc tome sto je vec u 5.zivotnoj dobi Juhuu
[Vrh]
Smile

PostPostano: uto ožu 08, 2016 8:11 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Malo si mi zahrđao, Kile, trebalo ti je par dana da nanjušiš krv Beljenje Zubo

Da, nismo baš najbolje startali. Prošle sezone smo odigrali neriješeno sa ZEP-om, ovaj put 4:6. Protiv SINNI-ja sam u meču s Augustićem uspio izgubiti nakon 5:1 u 5. setu, dok je Vanja protiv Pendela u 5. setu imao 7:3, pa 9:7, pa 4 meč lopte u fiksu... bojim se da nam fali ta mala kritična masa za 14. ligu, sad jel' u glavi, jel' u ruci, ili možda oboje...

Ali nije svako zlo za zlo. Ako i ispadnemo, bar ćemo, kao što si primijetio, imati opet zadovoljstvo druženja s gosp. Šimatovićem. Cheer
[Vrh]
škiljo

PostPostano: uto ožu 08, 2016 3:40 pm    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Utakmica 3.kola Vidra II-Nezgode odgođena zbog bolesti za ponedljeljak 14.03. u 19 30
Smile, ne očajavajte- mi smo prošlu sezonu loše krenuli i na kraju bili treći.Ja sam u prvoj šokirao sam sebe i suigrače nemoći ,apatijom i srdžbom sam na sebe.Sad već uspijem nešto odigrati a doći će i pobjede.Imamo sreće s dobrim pojačanjem (Ivan),a Tomo i Damir su sve bolji i pouzdaniji za rezultat,a prije su bili pravi.Bit će zanimljivo osim sa Hortijevcima kojima se u ovoj ligi nema tko ozbiljnije suprostaviti(M Deščak i MPaćin),Još dvije ekipe su jake ,a svi ostali ćemo međusobno razigravati. Thumbs up
[Vrh]
Smile

PostPostano: sri ožu 09, 2016 10:42 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Hvala na podršci Smile

Sinoć očekivano protiv budućih prvaka lige. Zadovoljan sam svojim nastupom, pobjeda protiv oba Deščaka (teška, ali time slađa) čime se neće baš moći pohvaliti mnogo igrača ove sezone... a s Paćinom ionako igraš samo onoliko koliko ti on dozvoli, njega je gušt i gledati a kamoli igrati protiv njega. Sljedeći tjedan nas očekuje vruće gostovanje u Lugu. Smile
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet ožu 18, 2016 8:11 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Malo nam je zamrla tema Smile

Sinoć smo uzeli prve bodove i time nagovijestili da možda, možda ipak nismo zalutali u 14. ligu Zubo Bilo bi mi još draže da do toga nije došlo velikim dijelom zbog bolesti gosp. Đurića, zbog čega su nas protivnici dočekali s dvojicom igrača, pa smo jednostavno morali uzeti ponuđeno ako ne želimo ekspresnu kartu za 17. ligu... gosp. Regvat strašno neugodan igrač, suvereno vlada softom, drži lopticu na stolu bez problema, a serve neću ni spominjati. Gosp. Ivančić se sinoć ipak malo slabije snašao.
Sad nas čekaju dva vesela domaćinstva, Rakitovec i Fiber disk, a usput s velikim zanimanjem čekamo rezultat meča Nezgode - Medvedgrad.
[Vrh]
japanac

PostPostano: pet ožu 18, 2016 10:28 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Nezgode - Medvedgrad je završilo 5 : 5 , detalji budu u zapisniku .
Postalo je tijesno u donjem domu tablice ROFL
[Vrh]
škiljo

PostPostano: ned ožu 20, 2016 9:29 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Meni baš i nije jasno kak ste vi (zasad) u donjem dijelu tablice..Tek se zahuktava,a i mi malo gore dole.Ja još nikak ,Ivan nekak, a ne mogu sve Damir i uvijek čvrsti Tomo.
Naša starija ekipa (Vidra I-Lug)nažalost ostaje bez dugogodišnjeg igrača(Tomoslav Đurić)zbog liječničke preporuke, a i ima 81 god.i Sokaz igra od čini mi se 1963.,ali sad se mora posvetiti očuvanju zdravlja.
Imat ćemo ga kao dobrog savjetnika zbog ogromnog iskustva svih tih godina.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri tra 20, 2016 10:03 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Svaka čast nezgodnim Nezgodama koji su prebili nezgodne HORTIjevce. Konačno ih je netko pobijedio! Već su svima dosadili sa stalnim pobjeđivanjem. Možda su se malko uspavali na lovorikama?
Zanima me i hoće li cijenjeni Agenti dočekati drage HUCUKovce u istoj ligi ili će zamijeniti mjesta?

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
Smile

PostPostano: uto svi 17, 2016 8:33 am    Naslov : 14.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Malo je zamrla tema pred zadnje kolo Zubo
Mi večeras imamo biti-ili-ne-biti s Luftbrenzerima u Amareni, moramo dobiti i nadati se da će nakon toga Dragovoljac dobiti naše sportske prijatelje iz Vidre II., kako bismo na kraju bili ispred njih na temelju razlike u setovima i na 11. mjestu čekali da iz više lige netko odustane. Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.