NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

3.liga proljeće 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Norrin

PostPostano: pet ožu 04, 2016 10:42 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Ne bu dobro ako se nas dva pocnemo prevec dobro slagati u misljenjima. ROFL
Doduse, imam i ja wunderkinda od 7 banki u ekipi, Nene nema, a Hoki igra ko Superman. Juhuu Cheer Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: uto ožu 08, 2016 2:11 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Meni se čini da Hoki igra dobro jer ga je Neno ometao. Ovako kada ga nema čovjek procvjetao... ROFL
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stip

PostPostano: sri ožu 09, 2016 9:37 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Eh, kvragu, nismo više prvi, msilim da bi to bilo to što se prvog mjesta u ovoj sezoni tiče. Sad idemo na glavni cilj - ne ispasti.
Jučer baš i nismo imali šanse, Aco i Tomo malo indisponirani, ja nisam loše odigrao ali Sergej je bio bolji. Da sam iskoristio jednu od dvije set lopte u prvom, možda bi bilo drugačije.
U svakom slučaju - čestitke protivnicima Thumbs up .
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 09, 2016 10:46 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Danas pravi sokazovski oldskul na jugu grada In love dva susjedna kvarta u borbi za titulu najopakijih štemera Novog Zagreba.

Macevanje

blatantno ignoriranje Odre jer... jel Hihihi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
doktor

PostPostano: sri ožu 09, 2016 12:12 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Stip (napisa):
Eh, kvragu, nismo više prvi, msilim da bi to bilo to što se prvog mjesta u ovoj sezoni tiče. Sad idemo na glavni cilj - ne ispasti.
Jučer baš i nismo imali šanse, Aco i Tomo malo indisponirani, ja nisam loše odigrao ali Sergej je bio bolji. Da sam iskoristio jednu od dvije set lopte u prvom, možda bi bilo drugačije.
U svakom slučaju - čestitke protivnicima Thumbs up .

Fala Stip ! Thumbs up

Bilo je to pravo revanširanje za prošlosezonski poraz, kad je Aco igrao maestralno i napravio tricu, za razliku od, što reče Stip, indisponiranog nastupa ovaj put.
Tomo ove sezone još neugodniji, ako mu uđeš u "mlinac", ne zna promašit s forhenda! A ti udarci po snazi sve više nalikuju Stipovim "granatama". Big gun No jučer smo ga uspjeli neutralizirati.

Bilo je prekrasnih poena, čovjek ne bi povjerovao da se radi o 3. ligi! Što i potvrđuje priču da je 3. liga ove sezone izuzetno jaka.
Po meni Stip ovu sezonu igra bolje, sigurniji je i opušteniji, ali i ja sam ;-) Stvarno me sve išlo, ali imao sam i malo sreće u 1. setu s 2 prasice Very Happy

U svakom slučaju vrlo nekarakterističan meč za Remete jer je završio već negdje oko 22h (inače nikad nismo gotovi prije 23), nijedan meč u 5 setova, a 6 mečeva u samo 3 seta. Reklo bi se vrlo "optimizirana" igra po čuvanju snage. I mogu reći da mi se svidilo. Juhuu
[Vrh]
Norrin

PostPostano: čet ožu 17, 2016 7:42 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Tnt-ovci dali odgodu, dosli i pobijedili.
Cestitke deckima, Mateju pogotovo. Klanja se
Cekamo Stipa i ekipu u ponedjeljak, borba za opstanak pocinje.
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet ožu 17, 2016 8:51 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Hoki mi je rekao da se borite za naprijed... Confused
55

PostPostano: čet ožu 17, 2016 9:10 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Studio "A" izgubio pet mečeva u pet setova... Rolling Eyes
[Vrh]
Norrin

PostPostano: čet ožu 17, 2016 9:40 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

@Koki:
Hoki je klasa optimist, ja sam malo realniji.
S obzirom na Neninu ozljedu, nije realno ocekivati da idemo dalje, bolje je razmisljati o opstanku, kako Stip kaze.
Liga je jako izjednacena, jos nismo igrali sa Bukovcem i Goricom (ocekivani gubitak bodova), svaki bod ce biti bitan do kraja, nema bas ekipa koje ce nam dati bodove samo tako.
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet ožu 17, 2016 9:47 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

@Koki:
Hoki je klasa optimist...

nadreality...nadreality show.. Beljenje
Stip

PostPostano: pet ožu 18, 2016 11:05 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Jučer 4:6 protiv Bukovca.
Koliko smo do sada imali sreće s igračima koji nisu došli (Mikulec, Matković), sada se karta okrenula i prvi put u sezoni za Bukovac je nastupio Capan, što je vjerovatno i odredilo rezultat.
Meni je žao što nisam bio pravi, pa da meč protiv Capana bude malo neizvjesniji, ali to definitivno nije partija na koju sam računao.

Borba za opstanak do kraja bit će zanimljiva i predviđam da će trebati puno bodova, a (nažalost!) odlučivat će i sreća - ovisi tko je koliko utakmica igrao protiv protivnika u punom sastavu.

Silvač nam je nešto tih, očekivao sam da će barem zbog njega tema treće lige biti malo življa. Silvaaaaač, jaaaaaavi se!
[Vrh]
silvac

PostPostano: pet ožu 18, 2016 11:31 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Bok Stip. :)Svaka čast prijatelju,tebi i tebi sličnima. Klanja se
Ali trenutno imam jedan "problemčić",pa kad to riješim
opet čemo se za....vati. Smile Smile
pozdrav Silvać
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: pon ožu 21, 2016 8:11 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Kao što već rekoh,bogu fala da smo se makli iz 3. lige,ove godine stvarno jaka,jaka......
Trebalo je par sezona da se poslože kockice zbog prelaska sa 12 na 14 ekipa,i sad je to - to! Thumbs up
Stip

PostPostano: uto ožu 22, 2016 1:44 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Studio "A" - PRIOR 5:5 ... i jedni i drugi tvrdimo da nam je cilj opstanak, ali sa bodom na kraju nitko nije sasvim zadovoljan. Dobra tekma, samo jedna partija u tri seta, dugo je trajalo ali smo ipak našli vremena i za pivu.

Domaćinima hvala na cugi (Osvit, nisi baš morao sam sve platiti Thumbs up - barem druga runda je trebala biti naša) i druženju. Valjda se vidimo i sljedeće sezone na našem terenu, onda se mi brinemo za cugu.
[Vrh]
silvac

PostPostano: uto ožu 22, 2016 2:59 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Stip,kaj su ovi dečki iz Studia "A" tak dobri da plate cugu? Thumbs up
Svaka čast.....morat ču promijeniti mišljenje o trečoj(3) lizi,na
bolje. Juhuu Juhuu Juhuu Jedva čekam kad bumo igrali s njima.
A igrat čemo s njima u zadnjem kolu,kad bum več počel
pit.Ha,ha,ha. Wink
Mi smo pak izgubili.Izgleda ništ od našeg iznađenja!Ipak smo malo preslabi.
Kaj moreš,liga je malo jaka. Confused Confused Confused
Pozdrav Stip,pozdravi dečke:Nenadića i Rališa.Vidim da JE I Rališ počeo.
Gadno,gadno....
[Vrh]
silvac

PostPostano: ned ožu 27, 2016 9:33 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Sretan i blagoslovljen USKRS svim igračima i
štemerima! Laughing
[Vrh]
nedihgu

PostPostano: pon ožu 28, 2016 12:58 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Pozdrav. Sretan Uskrs svima. Fulir Hvala na čestitkama, Osvit. Ali imali smo i dosta sreće. Rolling Eyes I naravno da smo za odgodu. Bitno nam je igrati sto vise. Sretno svima dalje i vidimo se. Juhuu
[Vrh]
doktor

PostPostano: pet tra 01, 2016 10:17 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Mali osvrt na tekmu STK Remete – Studio A. Jako me se dojmila pa evo par riječi. Smile
Tekma je trajala 5 sati (završili smo tek u pola 1, ne sjećam se da li sam ikada toliko baš dugo ostao u dvorani), 7 mečeva je odigrano u 5 setova, 2 “žacka”, stalno izjednačeno, stalna “drama”, da bi na kraju završilo 5:5.
Tu noć sam bio nekako u “down-u”, kao prokockali smo 3 boda, a i protivnici su tako mislili vjerojatno. Ali nakon prespavane noći, te kad se pogleda koliko je tu obostrane borbe, kvalitete i ludih poena bilo, mislim da je neriješeno najpoštenije. Thumbs up
Stvarno nisam očekivao toliki otpor (mislim na Hokija i Nenu, Osvit je standardno jak), to su stvarno “wunderkindi” i “superman-i” u godinama, što bi Osvit rekao. Klanja se
Čestitke protivnicima još jednom na vanserijskom meču, zbog takvih partija svi volimo toliko naš SOKAZ! Juhuu
[Vrh]
Topspin

PostPostano: čet tra 07, 2016 9:02 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Zet je već 2. tjedna bez svoje legendarne dvorane (u podrumu). Proširili arhivu, pa izbacili stolove.

Nije bila neka dvorana baš, derutna, ali najvažnije nije bilo hladno Smile .

A sada, pitanje hoće li dečki iz Zeta dobiti zamjensku dvoranu ? Sad .
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: pet tra 15, 2016 2:03 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Predcednik Đuro je poštenski i dobrano natukao podprecednika.Sreća da nije obratno. ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.