SOKAZ forum
2. liga proljeće 2016. Brodolomiumka
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Čekaj malo , pazi kaj pišeš o Hrgi 
Hrga bolje igra veliki tenis na TK Rudeš nego stolni tenis 
The Only Way Is Up...rutinski
Guga pitaj mixera da li dijeli tvoje misljenje

Pa to ti i govorim, zamisli kaj bi tek Hrga napravil Mixeru da odigraju meč u velikom tenisu 
Hrgu poznajem već 30-tak godina. Nije da smo bili neki veliki prijatelji nego više poznanici još od vremena STK Rudeš. U sve te godine vrlo često sam od ljudi čuo veće ili manje omalovažavanje njegovih igračkih vrijednosti. Istina, u SOKAZ-u se ponekad teško snalazio s igračima koji su nepravilne tehnike i igre (lovci, razni čokjavci i materijalisti) no ako je preko puta kakav igrač koji igra relativno pravilan i "normalan" pingić Hrgin stolni tenis je bio za svaki respekt.
Dakle nije sramota izgubit od Hrge . Dobar je on igrač kad je speman i čist u glavi.
Drugi problem s kojim se Hrga susretao svih ovih godina koje se znamo je drugačije naravi. Naime klinci i adolecenti su surova bića i u borbi za poziciju u nekoj društvenog grupi ne biraju sredstva. Uvijek se ide tamo gdje je mekano i uvijek je bilo važno kako se nosiš s zajebancijom i zezanjem na tvoj račun. Neki se nose jako dobro, neki solidno a Hrga se sa takvom vrstom podbadanja uvijek loše snalazio pa je bio idealna meta za zafrkanciju. Vidim to se zadržalo do danas.. nezasluženo ali tako je to...
Hrga...od mene...
Dakle nije sramota izgubit od Hrge . Dobar je on igrač kad je speman i čist u glavi.
Drugi problem s kojim se Hrga susretao svih ovih godina koje se znamo je drugačije naravi. Naime klinci i adolecenti su surova bića i u borbi za poziciju u nekoj društvenog grupi ne biraju sredstva. Uvijek se ide tamo gdje je mekano i uvijek je bilo važno kako se nosiš s zajebancijom i zezanjem na tvoj račun. Neki se nose jako dobro, neki solidno a Hrga se sa takvom vrstom podbadanja uvijek loše snalazio pa je bio idealna meta za zafrkanciju. Vidim to se zadržalo do danas.. nezasluženo ali tako je to...
Hrga...od mene...
Zadnja izmjena: Koki, dana/u čet ožu 10, 2016 2:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Kaj se ovog tiče tu si sasvim u krivu , Hrgica se tu snalazi puno bolje od nas većine , i još vraća puno bolje nego mnogi a najvažnije da se u zajebanciji s Hrgom nikad nemožeš osjećati lošeKoki je napisao/la:. Uvijek se ide tamo gdje je mekano i uvijek je bilo važno kako se nosiš s zajebancijom i zezanjem na tvoj račun. Neki se nose jako dobro, neki solidno a Hrga se sa takvom vrstom podbadanja uvijek loše snalazio pa je bio idealna meta za zafrkanciju. Vidim to se zadržalo do danas.. nezasluženo ali tako je to...
Hrga...od mene...
Jep, potpis na Bolfijevo. Hrga je stijena stamena. 
Buduci mixer nema namjeru objasniti,
za sve koji neznaju I Kokia.
Mec se spremao od prosle sezone,
nije se odrzao jer je Hrga bio na putu,
I isti je odrzan ove sezone.
Podcjenjivanje protivnika sa mixerove strane
je bilo jako izrazeno sto mu se odbilo o glavu.
3-0
Bravoooooo Hrga
To je odgovor kako nezna primati
zafrkanciju
Ako sam nesto krivo napisao molim da me
ispravite ,ovo znam po pricama buduci nema
na forumu svjedoka !
za sve koji neznaju I Kokia.
Mec se spremao od prosle sezone,
nije se odrzao jer je Hrga bio na putu,
I isti je odrzan ove sezone.
Podcjenjivanje protivnika sa mixerove strane
je bilo jako izrazeno sto mu se odbilo o glavu.
3-0
Bravoooooo Hrga
To je odgovor kako nezna primati
zafrkanciju
Ako sam nesto krivo napisao molim da me
ispravite ,ovo znam po pricama buduci nema
na forumu svjedoka !
Čini se da je u Hrgi inat proradio... 
Kolko ja znam Mixer je pustio Hrgi 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Mixer pušta jedino Paviću i tebi, a Hrgi - nikad 
Sve cestitke Hrgi oteo nam bodove a ti Drda ne njajke jer Dino nikad ne podcjenjuje nikog samo nekad ne odigra maximalno sto ovaj put nije bio slucaj jer nisam iskoristio nijedan set 3-4 razllike za mene prema tome Hrga
.Da je vise ljudi ko Hrga bilo bi nam bolje i ako moram gubiti nek svaki put bude od njega.Samo da su jos rundu platili jer gosti nikad u rupi ne placaju prica bi bila kompletna. Baraba tebe smo ionak uzeli da nam popunjavas broj .
Pavicu i ostalima pustim koji put radi mira u dvorani a da imam i koji put s kim odigrati jedino Brodu nikad ne pustim jer ta karlovacka je najsladja a i budjet se drasticno popravio otkad igramo kao i canadi i dabi ali nek decki napreduju

Pavicu i ostalima pustim koji put radi mira u dvorani a da imam i koji put s kim odigrati jedino Brodu nikad ne pustim jer ta karlovacka je najsladja a i budjet se drasticno popravio otkad igramo kao i canadi i dabi ali nek decki napreduju
Bravo Mixer
Imaš pivu
Imaš pivu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Daj Ikota jos ce ispasti kak je mixer
priznao poraz
Da je to netko drugi ...... ali mixer NE

priznao poraz
Da je to netko drugi ...... ali mixer NE
Derbi JT 5 - JT 1 u utorak u 19.30!
Probat će mo mixera nokautirat dok još leluja držeći se za konopce!
Probat će mo mixera nokautirat dok još leluja držeći se za konopce!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Brod a kak ste vi prosli ovo kolo
Još nikak,večeras igramo! 
Kak smo igrali,dobro smo i prošli!