NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20. Liga A - proljece 2016
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
domac101

PostPostano: sri ožu 09, 2016 10:08 am    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Haha ma odmah sam ja njih uočio. Vidim da ovi dečki rasturaju i ovdje i na raznim mini natjecanjima poput Sinnijeve Done.

Otpisao sam prva dva mjesta odmah. Laughing

Nadam se ipak da ćemo im malo bolje parirat od Sopnice idući tjedan, a onda nakon toga u Sopnicu na borbu.
Moram reći da imamo još danas utakmicu protiv Uspona u koju ne smijemo uć sa stavom "lako ćemo".

Što se jaskanaca tiče, bit će zanimljivo u playoffu ako su Geodeti u B ligi toliko dobri.
fifa

PostPostano: sri ožu 09, 2016 2:17 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Istina je da se u Jaski dešava nešto izuzetno pozitivno.Do sada smo imali samo jednu ekipu u SOKAZ-u STK JASTREB I prošle godine 9.liga , a od ove 10 liga.
No prošle godine se registrirao STK JASTREB( novi klub ) i krenuo od 20.lige, osvojio je bez poraza, a i u ovoj 17.ligi može se reći da su već sada prvaci.Njihovim osnutkom i pronalaženjem dvorane u kojoj možemo trenirati i igrati od 0-24, zanimanje za pingač se podiglo za 1000 posto.Imamo ludnicu, svi bi igrali , a mi imamo samo 4 stola. I normalan sljed događanja je taj da od ove godine imamo još dvije ekipe iz JASKE, AGG GEODETE i POTKOVU SREĆE.
A iz priloženog stanje u 20a i 20b ligi vidi se da su obje ekipe sastavljene od mlađih igrača koji su stolnoteniski potkovani, pa je i za očekivati da će se obje ekipe boriti za vrh svojih liga.
No, primjetno je da su obje 20.lige NIKAD JAČE i prava je šteta da će samo četiri ekipe zbrisat u viši rang.
Jer,za orjentaciju ekipa AGG GEODETI ( iako mladi 30-35 godina) igrali su SOKAZ ligu prije 15 godina kao klinci i bili u 3b ligi.
Ispada da imamo četiri ekipe u SOKAZ-u ,tri su prve, a STK JASTREB I koji je u 10.ligi, dolaskom TVRTKA KUNOVIĆA ( igrao prvu hrvatsku ligu prošle godine) je također kandidat za vrh...
Za takvu situaciju u pingaču u JASKI najveći "krivac" je novi klub STK JASTREB (17.liga )
-organiziraju svaki mjesec TURNIRE koji su otvoreni za sve igrače i iznimno su posjećeni od igrača van JASKE
-također se igraju kroz godinu prvenstva Jaske ( kroz ligu ),
- u biti u njihovoj dvorani se uvijek nešto događa ( lige ,turniri...)
I neće biti čudo ako od iduće godine u SOKAZ ulete još dvije ekipe iz Jaske.

Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
fifa

PostPostano: sri ožu 09, 2016 2:32 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

A što se tiče naše 20a lige, fakat sam iznenađen kvalitetom....
Ekipa NOVAKA 2 , s kojom smo igrali 2.kolo me ugodno iznenadila i sretan sam što je prošlo to gostovanje, jer mislim da će se još više dizati i tamo treba bodove zaboraviti.
Jučer smo dočekali vodeću ekipu SESVETSKE SOPNICE i razmontirali ih 10:0, ali nije nimalo bilo lako iako to rezultat ne pokazuje.
Iznimno ujednačena ekipa, sa stolnoteniskim znanjem, no za pobjedu treba nešto više.... sreće...lukavstva i iskustva...
Moja prognoza da će biti među četri ekipe lige.
I sada novi derbi kod STOLNOPENISAĆA, za koje vidim da su škvadra i dosta aktivni na forumu, za razliku od ostalih...AJDE MALO DRUGI PIŠITE...
Moja prognoza da bu grdo i da se u ovoj ligi još niš nezna.....tako da PENISAĆI, još smo svi u igri...
VIDIMO SE....
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sri ožu 09, 2016 3:00 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

fifa je napisao - "No, primjetno je da su obje 20.lige NIKAD JAČE i prava je šteta da će samo četiri ekipe zbrisat u viši rang."

Slažem se. Kako vrijeme ide ZADNJA liga nije sastavljena od najslabijih ekipa već od NOVIH ekipa u kojima igraju igrači koji kvalitetom spadaju u puno više lige. Stoga ja 20. ligu zovem "ZADNJA" ali ne smatram ju najslabijom već "POLAZNOM" u ulazu u Sokaz. Tu se vrši prvo razvrstavanje po kvaliteti a redovito najbolje ekipe i u 17. ligi osvajaju prvo mjesto (zadnjih par polusezona). Ima podosta bivših igrača viših liga, mladih lavova koji strelovito napreduju (školovanih i samoukih), prelazaka iz ženske lige pa čak i bivših pravih zvijezda stolnog tenisa. Jako dobro !
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Stip

PostPostano: ned ožu 13, 2016 1:00 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Pitali ste kako će se odrediti konačan plasman dvadesete lige. U dogovoru s tehničkim voditeljem i webmasterom, ove godine odlučili smo se za uobičajenu varijantu.
Nakon regularnog dijela prvenstva po dvije prvoplasirane ekipe iz A i B lige kup sistemom odredit će plasman od prvog do četvrtog mjesta. Prvi iz 20a s drugim iz 20b i obratno, pa pobjednici za prvo mjesto, poraženi za treće.
Na isti način treće- i četvrtoplasirana ekipa iz svake lige igrat će za plasman 5-8. mjesata, i tako dalje sve do razigravanja za poredak od 17-20. mjesta.

Plan je da nakon odigranog zadnjeg (devetog) kola regularnog dijela (koji završava u petak 22.04.) uzmemo tjedan dana pauze dok se prikupe svi zapisnici i odredi konačan plasman, prvo kolo dogravanja počne u ponedjeljak 02.05., drugo kolo 09.05., i gotovi smo s natjecanjem 13.05.

Točan raspored i parove (domaćinstva) objavit ću u posebnoj temi kad se približi vrijeme za doigravanje.
[Vrh]
TypeR

PostPostano: ned ožu 13, 2016 1:09 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

U slučaju 5:5, jel pobjednika odlučuje set, pa poen razlika?
[Vrh]
Stip

PostPostano: ned ožu 13, 2016 1:52 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Da, prvo setovi, pa bodovi, isto kao u ligi (http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#plasman )
[Vrh]
domac101

PostPostano: čet ožu 17, 2016 11:53 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Ubiše nas Potkove bez imalo problema. Svaka čast momci, predobri.

Žao mi je samo što nismo odigrali kvalitetnije i makar zakomplicirali koji singl, ali što je tu je.

Naredni tjedni su ionako ono što čekamo i gdje tražimo šansu. Potkova nije mjerilo i jedina ekipa koja ima šansu protiv njih je Zabat, a i to mislim da samo u najjačem sastavu.
fifa

PostPostano: pet ožu 18, 2016 1:54 am    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Danas smo odrapili i meč 4.kola protiv dobre ekipe STOLNOPENISAČA Juhuu
,rezultat je bio maximalan 10:0, no moram priznati da domaćini imaju potencijala za bolje rezultate.
Istina, ono pravo za njih tek dolazi protiv SOPNICE,NOVAKA i ....
Što se tiče naše POTKOVE bili smo oslabljeni bez RAMBA ( Vađina ), no i bez njega smo ovaj susret odradili rutinski...
Pola prvenstva je prošlo, zacrtano smo odradili ,no još će biti kreševa u idućim kolima ,jer u ovoj ludoj Cheer 20.ligi neznaš tko se skriva u kojoj ekipi.
Bit će još nagaznih mina pa moramo gas držat do daske.... a onda u 8.kolu pun bus navijača i pravac na derbi prvenstva kod ZABAT -a Klanja se
Evo fotkica sa današnjeg meča....pozdrav PENISAČIMA za druženje i lijep prijem, a i za bodove... ROFL
[Vrh]
domac101

PostPostano: ned ožu 20, 2016 12:56 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Što je s utakmicom između Sopnice i Novaka, jel uopće odigrana?
TypeR

PostPostano: ned ožu 20, 2016 1:17 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Odgođena za ovaj tjedan. Mislim da je u utorak.
[Vrh]
domac101

PostPostano: ned ožu 20, 2016 1:46 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Aha. Mi bi trebali gostovati kod Sopnice ovaj tjedan, ne znam kakvi su im planovi obzirom na blagdane.
TypeR

PostPostano: ned ožu 20, 2016 3:46 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Srijeda.
Bude ti se javio Ivica.
[Vrh]
domac101

PostPostano: ned ožu 20, 2016 3:59 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Zvao me je, sve 5. Sad još samo da se mi uspijemo skupit za srijedu. Smile
TypeR

PostPostano: ned ožu 20, 2016 4:12 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Aj probajte nekak.
Budem navratil...mogla bi biti zanimljiva tekma.
[Vrh]
domac101

PostPostano: sri ožu 23, 2016 10:29 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Prije svega moram čestitati dečkima iz Sesvetske Sopnice na uvjerljivoj pobjedi, razbilli su nas.

Ja sam strašno razočaran kako igram u svakom iole važnijem meču. Da barem vratim normalno servu i odigram nešto pa makar izgubio poen, ali ni to. Bez riječi sam. Nemam problema priznat nekome da je bolji, ali me strašno razočara činjenica da se malo ozbiljniji igrač ne mora ni malo pomučiti za pobjedu.

Pozdrav svima, dosta priče od mene za neko vrijeme. Barem dok ne ostvarim neku pobjedu. Zubo
Saša

PostPostano: čet ožu 24, 2016 8:19 am    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Ne brini se svi smo to prolazili. Vremenom i treningom biti ćeš sve bolji.
Nemoj biti prestrog prema sebi, treniraj i uživaj.
TypeR

PostPostano: čet ožu 24, 2016 3:58 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Sve ti je Saša rekao.
Tek si počeo i ovo razočarenje smo valjda svi prošli, a sve vjerojatno zato kaj smo se smatrali puno boljim nego što to uistinu jesmo.
Glavu gore i na trening.

PS. Žao mi je kaj nisam jučer mogao doći na tekmu, barem da vas upoznam, kad već tekma nije bila napeta
[Vrh]
Spin

PostPostano: čet ožu 24, 2016 4:56 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Saša (napisa):
Ne brini se svi smo to prolazili. Vremenom i treningom biti ćeš sve bolji.
Nemoj biti prestrog prema sebi, treniraj i uživaj.

Luck

Slažem se.

Luck Luck

S vremenom i treninzima ćeš sve bolje podnositi poraze.

Luck Lud Luck

Onda ćeš shvatiti da se iz poraza može puno više naučiti nego iz pobjeda.

Luck Luck

I zavoljeti ćeš biti gubitnik.

Luck
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
MUNJA2

PostPostano: čet ožu 24, 2016 6:37 pm    Naslov : 20. Liga A - proljece 2016 Citirajte i odgovorite

Daj Krešo odi radit stranicu. Već mjesec dana nisi ništa napravio a očekivanja su velika. Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.