Turnir Vodovod 16.04.2016.

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#21 Post Postao/la trnac »

"Turnir će se igrati po pravilima ITTF-a i Pravilnika o organiziranju natjecanja HSTS."

Ipak plastika :B:
DALTON1

#22 Post Postao/la DALTON1 »

Sumnjam s obzirom da se i dalje igra po starom.
Na Dedi će sigurno plastika bit
trnac

#23 Post Postao/la trnac »

HSTS-ov Pravilnik o organiziciji natjecanja kaže:

Članak 22.
Propozicije natjecanja obavezno sadrže:
• naziv organizatora,
• mjesto i vrijeme održavanja natjecanja, s točnom adresom dvorane i točnim vremenom početka natjecanja,
• tko ima pravo sudjelovanja na natjecanju,
• koje se discipline igraju na natjecanju,
• obavijest o opremi koja će se koristiti na natjecanju (stolovi, mreže, loptice),
• rok za podnošenje prijava i kome se dostavljaju,
• mjesto i vrijeme održavanja ždrijeba,
• ime vrhovnog suca na natjecanju,
• obavijest o mogućem smještaju igrača,
• vrijeme čekanja u slučaju da ekipa ili igrač kasne
DALTON1

#24 Post Postao/la DALTON1 »

Sve je to super,ali dio s lopticama ne štima jer ne vidim smisao da se igra s plastičnim na 2.najjačem turniru usred sezone...
trnac

#25 Post Postao/la trnac »

Zbunjujuće je da se referencira na HSTS, a HSTS sve igra s plastikom, a u propozicijama nije navedena oprema.

Isto kao što će doći sokazovci očekujući celuloid, doći će i HSTS-ovci očekujući plastiku.

Netko bi mogao ostati razočaran. :lol:
zmilko

#26 Post Postao/la zmilko »

Zajednička kategorija u tablici je tu za slučaj da se Vodovod jednog dana vrati na jednu kategoriju, kao što je bilo ranije kada se ta brojka i primjenjivala
citiram ovaj navod. razlog je što me zanima kada I zašto se prešlo na dobne granice ?
na želim izazivat, niti mogu jer sam običan član ove org. ali ipak se osječam getoiziran.

https://www.youtube.com/watch?v=2En0ZyjQgU4
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
ib
Site Admin
Kontakt:

#27 Post Postao/la ib »

Svoje sigurno nećemo razočarat. :grouphug:

@zmilko
Ima već dosta godina. Ne znam ni ja zašto, samo je jednom osvanulo u propozicijama. :ne zna: :)
trnac

#28 Post Postao/la trnac »

:top:
Stane
Kontakt:

#29 Post Postao/la Stane »

Igra se znace s plastikom ne
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
trnac

#30 Post Postao/la trnac »

Stane, jesi li ti naš ili njihov? :D

IB kaže da naši neće biti razočarani.
zmilko

#31 Post Postao/la zmilko »

ib je napisao/la:@zmilko
Ima već dosta godina. Ne znam ni ja zašto, samo je jednom osvanulo u propozicijama. : :)

odgovor je duboko promišljen.ha...
mislim da ti znaš pozadinu. ako neznaš pitaj predsjedništvo čiji si član.
sigurno je da veteranska prvenstva I veteranske rang liste nemaju ništa zajedničko sa sokazom I turnirom vodovod na kojem nikad nije bilo dobnih kategorija.
povrijeđeno mi je dostojanstvo I trpim strašnu duševnu bol.moram pitat za savjet što učiniti.
Topspin

#32 Post Postao/la Topspin »

Zajednicke kategorije nema zato sto Tonci, ib i mozda jos netko iz predsjednistva nije uvrstio tu kategoriju u turnir.

Zvonko preostaje ti doci ili ne doci igrati kategoriju + 60 (koefijent tezine 3,0).

Ib, Tonci, 55 ica, King itd. ce igrati u mladoj kategoriji zato sto su mladji (koeficjent tezine 5,0).

Eto, gledaj pozitivno, mladici brinu o tvom zdravlju :) .
Zadnja izmjena: Topspin, dana/u pon tra 11, 2016 7:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
zmilko

#33 Post Postao/la zmilko »

ne slažem se.ostaje mi da ne dolazim na turnire koji mi zabranjuju da odmjerim vještinu sa svim igračima koje mi ždrijeb odredi. nije ovo avion ili vlak da kupim kategoriju u kojoj ću se vozit.
ovo je autobus. svi unutra pa kako ko izlazi
ne zezam se ovo je primjer diskriminacije.
osječam se ko ličan u zagrebu
Izra
Kontakt:

#34 Post Postao/la Izra »

Topspin je napisao/la:Zajednicke kategorije nema zato sto Tonci, ib i mozda jos netko iz predsjednistva nije uvrstio tu kategoriju u turnir.

Zvonko preostaje ti doci ili ne doci igrati kategoriju + 60 (koefijent tezine 3,0).

Ib, Tonci, 55 ica, King itd. ce igrati u mladoj kategoriji zato sto su mladji (koeficjent tezine 5,0).

Eto, gledaj pozitivno, mladici brinu o tvom zdravlju :) .
ja nemam veze s turnirom, eventualno cu sudjelovati kao igrac.
zmilko

#35 Post Postao/la zmilko »

koliko vidim u pravilniku o natjecanju vodovod nije sokaz turnir. samo su deda I zimski kup navedeni kao sokaz natjecanja koja donode bodove ?
pa to je smijurija...
vjeverko

#36 Post Postao/la vjeverko »

zmilko je napisao/la: osječam se ko ličan u zagrebu
"Li Čan" ???
Ti super igraš. Ali baš ko kinez??
zmilko

#37 Post Postao/la zmilko »

ko orešković : kad uđem u dead end street mislim si sjest I plakat ili razbit prepreku. ipak bolje plakat od sreće što nisam u tom kolu
ib
Site Admin
Kontakt:

#38 Post Postao/la ib »

zmilko je napisao/la:
ib je napisao/la:@zmilko
Ima već dosta godina. Ne znam ni ja zašto, samo je jednom osvanulo u propozicijama. : :)
odgovor je duboko promišljen.ha...
mislim da ti znaš pozadinu. ako neznaš pitaj predsjedništvo čiji si član.
Topspin je napisao/la:Zajednicke kategorije nema zato sto Tonci, ib i mozda jos netko iz predsjednistva nije uvrstio tu kategoriju u turnir.
Momci, ne znam u kojem trenutku ste me zamijenili za nekakvog lažova, ali ako kažem da nemam veze, i da sam i ja samo odjednom to vidio u propozicijama, onda je to istina.

Znam da je za istinu i činjenice potrebno malo truda i dobre volje, pa ću taj dio preuzeti na sebe:

Dobne kategorije na Vodovodu uvedene su u proljeće 2007. godine, pogledajte u biltenu 125. To je tri godine prije nego sam ja ušao u Predsjedništvo.
Tako da na tu odluku nisam imao nikakav utjecaj, a Tonči još manje, budući da je to pola godine prije nego je lik počeo igrati SOKAZ.

Mislim da vam promiče činjenica da ljudi vole osvojiti pehare, i da većini odgovara više kategorija jer su bliže postolju. I da se zato gotovo nitko ne žali.
Ispitivati sad mene da pitam Predsjedništvo zašto se to promijenilo prije devet godina, a uglavnom nikome ne smeta, jednostavno nije nešto što sam dužan napraviti ako me ne zanima.
Meni je u tom momentu tada bilo čudno, ali od onda do danas funkcionira odlično, i meni nije trn u oku. Zmilko, ako te zanima, siguran sam da znaš koga pitati, pa i na turniru samom.

U devet godina igranja po kategorijama, ono što ja znam, bunio se samo Zvonko jednom i to baš zbog bodova, i sada Topspin i Kemo dijelom u njegovo ime, a dijelom valjda i u svoje ime. Zvonko se nije bunio kada je osvojio godinu prije toga u 50-60 godina i dobio 500 bodova među samo petoricom natjecatelja. Tada mu nije bilo malo igrača. :ne zna: Niti, ruku na srce, previše bodova.

Ono što hoću reći je, ako je stvar u bodovima, onda vas molim da jasno i glasno kažete da je do bodova. Ja se već par godina (kad me se poteže za jezik) zalažem da samo stariji od 60 smiju igrati mlađe kategorije ako žele konkurirati za svih 500 bodova, ili su im kategorije 60+ zaista premalobrojne i preslabe, ali moje mišljenje nije jedino, pa je stanje i dalje ovakvo. Nabrojite lijepo i jedan i drugi argument, i ja bih rekao da su veće šanse za promjenom.

Što se mlađih kategorija tiče, moj je stav da su one lijepo izbalansirane zadnjih godina, i da bi prelasci tamo bili samo stvar taktiziranja, što samo po sebi nije nešto što mi se čini da moramo omogućiti.
Topspin

#39 Post Postao/la Topspin »

U kategoriji igrača +60, redovito se pojavljuju ista imena, cca 8 do 9 igrača. Dakle radi se o malobrojnoj grupi.

Mislim da bi svakom trebalo omogučiti, tko želi igranje u jačoj kategorije do 40, da igra u toj kategoriji. Ili ako to nije moguće, omogućiti da se igra jedna zajednička kategorija, pa tko želi neka izvoli.

To je u svakom slučaju zanimljivije nego igranje uvjek sa 8 do 9 istih igrača u kategoriji +60.
zmilko

#40 Post Postao/la zmilko »

Pravilnik o dobnoj granici je diskriminacija svakog starijeg čovjeka,zar ti to nije jasno.
sutra neću smjeti ući u dvoranu ako igraju 40 godišnjaci.
Odgovorite