NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

14. liga proljeće 2009
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Washo

PostPostano: sri tra 08, 2009 7:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma što se mene tiče, mogu dovesti (Sloga N.) i Zorana Primorca, samo da više odigramo tu partiju! Odgodili oni, pa mi, pa bi oni igrali za dva tjedna, e sad mi ne možemo idući tjedan igrat jer smo doma za Uskrs, pa oni opet sigurno neće moći i tako valjda dok im ne predamo, a to se neće dogoditi. I jedna stvar koja bi bila smiješna da nije jadna, a to je da netko ide u 14. rangu Sokaza odgađati kolo koje smo trebali igrati prije tjedan dana ne za tjedan, nego za dva tjedna, i to se tek sad vidi iz kojeg razloga. Zamisli, koje slučajnosti, tek 16.04. im može igrati novi igrač, a nisu s nama htjeli igrati ovaj tjedan. E ja im ovim putem govorim u ime cijele ekipe da mi nismo toliko opterećeni pobjedama i porazima, da ne igramo stolni tenis da bi se natezali sa ljudima koji "35 godina" igraju sokaz i glume nam neki autoritet, nego ovdje igramo iz ljubavi prema ovom sportu. Toliko sam razočaran ljudima poput njih da sam iz bijesa napisao toliko teksta koliko valjda nisam u niti jednom seminaru na faksu he! Nemam ništa protiv nikoga, ni ne znam te ljude, samo sam čuo za njih, ali neke mi stvari zbilja nisu jasne!!! P.S. Bolfan, daj molim Vas igrajte s tri igrača Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Lio

PostPostano: sri tra 08, 2009 10:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

slina (napisa):
Ma što se mene tiče, mogu dovesti (Sloga N.) i Zorana Primorca, samo da više odigramo tu partiju! Odgodili oni, pa mi, pa bi oni igrali za dva tjedna, e sad mi ne možemo idući tjedan igrat jer smo doma za Uskrs, pa oni opet sigurno neće moći i tako valjda dok im ne predamo, a to se neće dogoditi. I jedna stvar koja bi bila smiješna da nije jadna, a to je da netko ide u 14. rangu Sokaza odgađati kolo koje smo trebali igrati prije tjedan dana ne za tjedan, nego za dva tjedna, i to se tek sad vidi iz kojeg razloga. Zamisli, koje slučajnosti, tek 16.04. im može igrati novi igrač, a nisu s nama htjeli igrati ovaj tjedan. E ja im ovim putem govorim u ime cijele ekipe da mi nismo toliko opterećeni pobjedama i porazima, da ne igramo stolni tenis da bi se natezali sa ljudima koji "35 godina" igraju sokaz i glume nam neki autoritet, nego ovdje igramo iz ljubavi prema ovom sportu. Toliko sam razočaran ljudima poput njih da sam iz bijesa napisao toliko teksta koliko valjda nisam u niti jednom seminaru na faksu he! Nemam ništa protiv nikoga, ni ne znam te ljude, samo sam čuo za njih, ali neke mi stvari zbilja nisu jasne!!! P.S. Bolfan, daj molim Vas igrajte s tri igrača Very Happy

Ajde Branko i ti se zamaraš bez veze...Ko vam šta može..podrapat ćete vi njih ko beba zvečku..

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
rope

PostPostano: čet tra 09, 2009 7:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

maksimalno vam mogu izvuči 5:5 ROFL
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet tra 09, 2009 8:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

slina (napisa):
P.S. Bolfan, daj molim Vas igrajte s tri igrača Very Happy

Baš sam sljedeću mislil odigrat sam tak da se ne brinem za rezultat Zubo
A kaj se ovog prije tiče kaj te briga , zamisli da si u ligi s Vrhovcem Horor tek ti su ti opterećeni rezultatom Banana dancing Very Happy (bar jedan njihov koji će se sigurno javit kad ovo pročita ) Cice Thumbs up Very Happy
a najgore mu je kad ga opere neko iz naše dvorane npr. Radman Thumbs up Thumbs up go Mirko go Very Happy Zubo
dundo bumbo

PostPostano: čet tra 09, 2009 9:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobro je da sereš puno, Bolfane. Tako i treba. Neki ljudi moraju konstantno vježbati svoj govorni aparat za slučaj da jednoga dana kažu ipak nešto pametno. Beljenje
Što se Radmana tiče, svaka mu čast! Ne samo da me pobijedio, nego mi je dva dana prije toga tu pobjedu i najavio. Bio je jako samouvjeren. Jedino ga ti možda ovakvim rečenicama vrijeđaš i umanjuješ njegov uspjeh. Ali, jebiga, treba pričekati da ti dođe iz dupeta u glavu, i da jednog lijepog dana nešto pametno izađe i iz tvojih usta. Smile Smile
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet tra 09, 2009 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cestitamo!
maco

PostPostano: čet tra 09, 2009 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Naslučujem početak jednog divnog prijateljstva Laughing Beljenje
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet tra 09, 2009 2:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

maco (napisa):
Naslučujem početak jednog divnog prijateljstva Laughing Beljenje

Naravno , sutra idemo na Cice Cice Cice In love
Washo

PostPostano: pet tra 10, 2009 8:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo Operateri, napokon ste proigrali. Veliki pozdrav dečkima iz Selske!!!
[Vrh]
alf

PostPostano: sub tra 11, 2009 9:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

slina (napisa):
Bravo Operateri, napokon ste proigrali.

Hvala na čestitkama! Nadam se da ćemo nastaviti niz već od sljedećeg kola gdje nas čeka Elektronika. Po svemu sudeći biti će to još jedan neizvjestan meč.

Btw. Sretan Uskrs svim članovima ekipa 14. lige pa i šire Smile
Washo

PostPostano: sub tra 11, 2009 10:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sretan Uskrs svima!!! Andjeo
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet tra 16, 2009 8:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

A kaj je s tim rezultatom 5-og kola ?? Ni vrag da još niste odigrali ??
wolf

PostPostano: čet tra 16, 2009 11:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ej Operateri Zubo kad će tekma drugi tjedan ?? Da znam pojačat trening na vreme Pingic i ostavit se Cice i Zivili bar 7 dana prije Yesss!
Jopi

PostPostano: čet tra 16, 2009 9:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bok Krešo,

termini su srijeda i petak oko pola 8. Ako ne možete te dane u punom sastavu, mogli bi možda utorkom ili vikendom, ali za to se moram čut sa svojima jer nam to nisu standardni termini. Vidi pa javi.

P.S. Ove godine vam nećemo puštat.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
alf

PostPostano: pet tra 17, 2009 8:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
Bok Krešo,

termini su srijeda i petak oko pola 8. Ako ne možete te dane u punom sastavu, mogli bi možda utorkom ili vikendom, ali za to se moram čut sa svojima jer nam to nisu standardni termini. Vidi pa javi.

... moze cak mec pocet i u 7 jer smo od proslog kola ponovno u novom prostoru.
wolf

PostPostano: pet tra 17, 2009 7:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
Bok Krešo,

Onda bu najvjerojatnije petak u 7 al još javim kad se čujem s dečkima ,
a kaj se puštanja tiče kak me ide ove sezone najvjerojatnije bum pustil ja vama Zubo jedino ak se ne isplati ovo treniranje triput dnevno Zubo
Jopi

PostPostano: pet tra 17, 2009 10:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ok. U tom slučaju nudimo ponedjeljak i četvrtak u 5 popodne, iznajmili smo dvoranu u Dugom Selu, nadam se da ćete stić na vrijeme. Valjda tad ne radite i valjda nećete upast u gužvu. Smile

Ne znam kako nas mislite dobit sa samo 3 treninga, Kalac se preselio u dvoranu, kupio čovjek vreću za spavanje.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: sub tra 18, 2009 8:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
Ok. U tom slučaju nudimo ponedjeljak i četvrtak u 5 popodne, iznajmili smo dvoranu u Dugom Selu, .

OK onda , ponedjeljak u 5 samo mi pošaljite adresu da znamo Vozi auto

baj d vej , kak ste prošli s Elektronikom ??
Washo

PostPostano: sub tra 18, 2009 9:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ljudi bok!!! Evo da Vas svečano obavijestim da ćemo ovaj tjedan odigrati sve zaostale partije, u ponedjeljak sa Boanergesom, u utorak sa Elektronikom, i u petak sa Novoselcem, bit će stolnog tenisa!!! I onda još za vikend Vodovod, katastrofa! Čestitke Luftbrenzerima i Operaterima, još ćete Vi i dalje proć!!!
[Vrh]
Tsigalko

PostPostano: sub tra 18, 2009 12:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
Ok. U tom slučaju nudimo ponedjeljak i četvrtak u 5 popodne, iznajmili smo dvoranu u Dugom Selu, nadam se da ćete stić na vrijeme. Valjda tad ne radite i valjda nećete upast u gužvu. Smile

Ne znam kako nas mislite dobit sa samo 3 treninga, Kalac se preselio u dvoranu, kupio čovjek vreću za spavanje.

Hahaha, kad sam ovo vidio morao sam se oglasiti! pozdrav svima kalac ovdje!
Spavao sinoc bas prvi put u vreci na livadi ispred dvorane al nije bilo ugodno jer me ometale neke male zivotinjice i skakljala trava po licu! Te bube bi jos i prezivio al ovo skakljanje me skroz izludilo i vjerojtno bi odustao od ovog nacina zivota da nisam shvatio da sam ja to zalegao na svoj novi reket!!!! Prije sat vremena sam priblizio stol zidu i skuzio da mi odlicno odigrava flah loptice na backhand ko i protivnicke serve i sad samo ucim cjepat i uzivam!!!
Stanek probaj sredit tekmu za pon oko podne jer tada sam nekako najsvjeziji!!!
Poz svima, ispricavam se na poduzem postu al malo mi je dosadno i jedva cekam da netko dode... Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.