NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Turnir Vodovod 16.04.2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: sub tra 16, 2016 7:38 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Čestitam svim pobjednicima tradicionalnog prvenstva Vodovod.

Zadnja promjena: zmilko; sub tra 16, 2016 9:19 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 16, 2016 8:01 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
evo odmah u grupi 1 se vidi da i stariji igra u mlađoj dobnoj kategoriji, mislim Confused Confused il nisam dobro polovio raspravu, al se sjećam da se uvijek moglo igrati "jaču" kategoriju.

Zadnjih nekoliko godina se ne može, gdje je nekoliko po mojem osjećaju barem pet, da sad ne tražim.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: ned tra 17, 2016 8:37 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

A i nešto s tim tvojim linkom nije u redu Misli pa tam piše da je Tonči bio prvi u grupi ispred Viktora Rolling Eyes nekakav bug je sigurno prisutan Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Burke

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:29 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
Oprostite na pitanju ali ja sam mlad u ovom sportu i nije mi jasno kakvo je to "nepredvidljivo odbijanje loptice od betonske podloge" u dvorani Merix ? Naime, takvo što mi imamo samo na otvorenom Prvenstvu naše ekipe (igra se jednom godišnje na otvorenom, na kamenom stolu) a uvjet za nastup je 1 dcl Jegera pa to odbijanje od podloge i nije bitno.

Dobro, greška u sintaksi...
Da pojasnim: u dvorani Merix inače, odlični (i brzi) stolovi su postavljeni na "goli betonski pod" iznad kojeg je stavljen taraflex!
Inače, normalne podloge u stolnoteniskim dvoranama su u pravilu drvene (tj. parket, laminat ili neka kombinacija) što daje loptici normalni odskok od stola. Ako je podloga betonska onda loptica "živčano" odskače pod većim kutem (prema gore) te ju je užasno teško kontrolirati (pogotovo na brzom stolu). Strah
Dobar primjer je dvorana TOZ u kojoj se nalaze isti stolovi kao u Merixu, ali je zbog dobro napravljene podloge odskok potpuno drugačiji (čitaj: normalan) Thumbs up
S druge strane, kada bi podloga bila jako mekana loptica bi se odbijala pod manjim kutem (više prema dolje) što opet nije dobro...
Obzirom da takva betonska podloga (koliko ja znam) postoji jedino u dvorani Merix jasno je da su mnogi igrači tu u podređenom položaju. Još kada se skoro ništa ne vidi zbog užasne refleksije koja je bila prije podne (pogotovo na stolovima 2-6) onda ti je valjda jasno o čemu govorim.
Svako može reći da su uvjeti jednaki za sve (nekom to smeta više, nekom manje), ali onda se sve svodi na to tko se bolje snađe. Jasno mi je da se podloga teško može promjeniti (i da nijedna dvorana nije savršena), ali jednostavno rješenje bi bilo da se postave neki zastori na vrhu one staklene kupole! Pojma nemam
Znam da ni mnoge druge dvorane nemaju dobre uvjete, ali ovo je samo moj komentar na to da su uvjeti bili odlični!!
(znam da je a_marko bio malo u euforiji Cheer Cheer zbog odličnog rezultata Thumbs up , pa mu se nema kaj zamerit!!)

... a ovo za 1 dcl Jegera možda nije loša ideja. Prije sljedećeg turnira u Merixu možda uzmem npr. 2-3 dcl, pa mi se filing možda okrene u drugu stranu! Zubo
Inače, za ostale stvari: organizacija, održavanje, kobase,... samo pohvale! Thumbs up

Zadnja promjena: Burke; ned tra 17, 2016 10:40 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Topspin

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:39 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Uvjeti u Merix dvorani su odlicni, takode i stolovi.

Koliko mi je pozato tamo se igra i hrvatska liga.
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:45 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Pa i rekao sam da su stolovi odlični. Confused
A hrvatska liga (ako se tu igra) sigurno se ne igra pod dnevnim svjetlom!
A za uvjete jučer prije podne i dalje tvrdim da su bili loši!!! (stol i uvjeti nisu isto)
[Vrh]
Topspin

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:51 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Pod i svetlo (uvjeti Smile ) su u Merixu odlicni.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:59 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Topspin, jesi siguran ako nisi bio? Smile

Jučer ujutro je zaista bilo teško igrati na glavnim stolovima, ljudima su blještile glave kada bih bacio pogled na te grupe. Andjeo
To je zahvatilo samo igrače u prvom krugu, poslije je sunce otišlo gore i na zapad, pa je do kraja dana problem bio samo na uzdužnim stolovima s istočne strane (klasičan, ja bih rekao i nešto manji).

Organizatoru hint da baci pogled ako se što može oko toga. Ako ne može, ionako ćemo idućih 20 godina imati kišno vrijeme na ovom datumu kao prethodnih 20, pa se više neće ni kužit. Thumbs up
[Vrh]
a_marko

PostPostano: ned tra 17, 2016 11:31 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

ajd da se i ja nadovežem. Pošto sam grupu igrao na stolu br. 2 - istina - tuklo je sunce u glavu na onoj strani do stolica. Da kažem da me nije smetalo - lagao bih. Što se tiče stolova - meni su stolovi stvarno super u merixu. Čak mi niti ne smeta taj malo veći odskok loptice iako igram u spomenutom TOZ-u.
Bućo i Komerički sa ona 2 -3 pomoćna sudca koji su (vidjeh svojim očima) prije meča sve mrežice poriktali na visinu, zategnuli, pa u pauzama još kontrolirali - odlično su odradili turnir. Pomoćni sudci su držali disciplinu na nivou, dijelili upozerenja i ostalo. Super.
Veliki ++++ za kobasice. (neznam da li su prošle godine bile - ispao sam u grupi i otišao kući).
Podloga - beton + tarafleks meni osobno odgovara, više volim takav tip podloge nego što je do nedavno bilo u tozu - laminat, nekakav damping pa taraflex. Iako danas od te podloge bole zglobovi i listovi, al jbga... Ne možeš bit je*** i pošten. Zubo

Jedino ajde ta mala zamjerka radi odsjaja, ali Bućo je već rekao - nakon sat vremena je sunce prošlo iza tog stakla i bilo je dobro.
[Vrh]
mixer

PostPostano: ned tra 17, 2016 2:34 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

4 sata cekanja za nastavak cetvrtfinala puno previse. puno praznih stolova za to vrijeme a znalo se kolko ima igraca za utjesno samo da bi sivi grali odjednom to se moze puno bolje. 2 ili 3 kola utjesno da bi se odigralo 4 finale to uopce ne kuzim stolovi 789 za cetvrtfinale jednako sranje .ako smo vec usli u 4 finale daj mi brate iste uvjete a ne stol br 9 di pola loptica uopce nisam vidio a sijelo i druzenje iza stola 9 da ne spominjem.
E da i nemojte mi pricat o taraflexu jer to taraflex nje..Osigurati od 4finala svima iste uvjete jer stolovi na 789 to nisu..s obzirom da dvorana radi do 22 slobodno se moze i u 13-14 poceti ionako si vec odvojio dan za turnir. Jedino dobro je to kaj nam je predcednik igrao utjesno jer su ga izopcenici izbacili iz grupe i kad se vec vidio na ranom rucku bolfi za... i prodje grupu..cestitke pobjednicima i Palicki
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned tra 17, 2016 6:16 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
A i nešto s tim tvojim linkom nije u redu Misli pa tam piše da je Tonči bio prvi u grupi ispred Viktora Rolling Eyes nekakav bug je sigurno prisutan Zubo

eto, sad kad mogu prodavati price "da ti znas kakav sam ja igrac nekad bio" postao sam pravi sokazovac. Very Happy
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned tra 17, 2016 7:35 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

p.s.- odlican turnir, organizacija, uvjeti, klopa, da bi rijec reko... ok ujutro je s jedne strane bljestalo al i to je brzo proslo. uostalom nije pravi igrac koji se ne zna prilagoditi uvjetima. Beljenje
[Vrh]
Stane

PostPostano: ned tra 17, 2016 8:47 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

A i igralo se s novim lopticama☺ Thumbs up
trnac

PostPostano: ned tra 17, 2016 9:53 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Stane, ne kaki Thumbs up
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:06 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Ajd, na kraju se više-manje oko činjenica slažemo (Stolovi, blještanje sunca, organizacija, kobase)
Ostalo je očito subjektivna stvar: meni osobno podloga u Merixu jako smeta (što zbog odskoka lopte, što zbog kasnijih bolova u leđima i koljenima) Znoj Gips
Štoviše, ne znam dali i u jednoj dvorani imam gori osjećaj za igru, a i nakon nje. Pojma nemam (Rezultati su živi dokaz)
[Vrh]
mixer

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:13 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Od izre ni ne ocekujem nista objektivno ipak je to njegova dvorana ali organizacija nemoj bit smijesan pa probaj bar koji put reci nesto s argumentima.
Ps. da nebi neko ko kaj krivo mislio ili ti pase ili ne stolovi i podloga tu nemas mogucnosti prigovora, ali pricat o odlicnoj organizaciji kad cekas 4 sata na sljedeci mec uz sve ostalo nabrojano moras zbilja biti drzak da ne upotrijebim neke zlocestije glagole.

Zadnja promjena: mixer; ned tra 17, 2016 10:22 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:20 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Mixer,da si prošao Pocucu i ostvario neki rezultat(citaj:pehar) bi bila druga priča Zubo
Oko ovog s praznim stolovima se slazem,ali svi koji dođu znaju da gube većinski dio dana Thumbs up
[Vrh]
mixer

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:35 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Od tebe kusta ipak ocekujem pametniji odg pa moram priznat da si me razocarao.da me bolje poznas nebi kakio o pocuci.. ali nje primaran samo rezultat.mada se svi borimo za njega.nije se ni tebi bas utjesno igralo pogotovo kaj si bio ziher da ces grupu proc.
Ako si zado oljan sa peharom u utjesnom ok sori ja nisam i bez ikakvog potcjenjivanja tebe i ostalib sudionika nine i nemoze bit istoo igrat na stolu 789 i ostalim stolovima u dvorani
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned tra 17, 2016 10:57 pm    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Ma ne da sam zadovoljan,nego prezadovoljan Thumbs up
Svaka medalja ili pehar ima značenje i uspomenu i smatram to uspjehom Smile
A ti ako imaš dobar prijedlog,ja ću te prvi podržat Juhuu
[Vrh]
Stane

PostPostano: pon tra 18, 2016 6:37 am    Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

Zamislite da se igralo s starim lopticama Very Happy
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.