|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: pet ožu 25, 2016 12:33 am Naslov
: 20. Liga A - proljece 2016 |
|
|
| MUNJA2 (napisa): | Daj Krešo odi radit stranicu. Već mjesec dana nisi ništa napravio a očekivanja su velika.  |
"ono" je samo koncept,
da se vidi da online prijave, unos podataka, statistika i rang liste funkcioniraju.
Za nastavak trebamo sastanak sa svima zainteresiranim i tu očekujem i tebe .. mislio sam da napravimo raspravu u kružnoj mail poruci .. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet ožu 25, 2016 6:40 am Naslov
|
|
Slobodno računaj na mene u svakom pogledu. Sorry 20. A-ligašima što sam malo uzeo prostor (neću više) ali nije na odmet da se pročuje i u ovoj ligi (posebno) da SINNI napreduje i da računa na svakog igrača koji želi pingati.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: pet ožu 25, 2016 11:29 am Naslov
|
|
Slobodno vi pišite, liga ionako super funkcionira jer se, u pravilu, sve utakmice igraju na vrijeme, a rezultati su vrlo brzo na netu pa si možemo dozvoliti poneki komentar koji nije direktno vezan uz rezultate.
Polako me prolazi mini depra na čemu mogu zahvaliti prijateljima koji imaju poneku sezonu sokaza iza sebe i koji su uvijek spremni dati pokoji savjet na treninzima.
Zapravo sam se želio osvrnuti na susret Zabata i Novaka. Svjestan sam da je Minđak odličan igrač što je potvrdio tricom i pobjedom protiv Đure Novaka, ali ipak nisam očekivao da će Novaki relativno lako uzeti uzeti još tri singla. Prilično je izvjesno da će prva 2 mjesta zauzeti Potkova sreće i Novaki, osim ako se Mladen Novak ne uključi u borbu protiv Potkove kako bi eventualno stvorili krug 3 momčadi s po jednim porazom.
Stvarno jedna vrlo dobra i, za (relativne) početnike, teška liga. Iskusio sam nekoliko prilično dobrih servera, boljih i od nekih igrača dosta viših liga, a uz to i vrlo dobre igre u polju. Stvarno svaka čast.
Više treninga, manje priče.  _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet ožu 25, 2016 2:10 pm Naslov
|
|
Malo sam zanemario forum, obaveze na poslu, sorry....
U svakom slučaju, rezultati se dosta dobro upisuju, pa ja kao voditelj i nemam previše posla . Nešto je slabija situacija sa slanjem zapisnika tu se ponekad kasni i zaboravlja, pa moram intervenirati.
Uskrs je i pustit ću ljude na miru, neću telefonirati, ali evo popis zapisnika koji mi nedostaju. Molim da mi to pošaljete do kraja mjeseca, inače ću stvarno morati početi telefonirati i/ili kažnjavati .
1.kolo: Čelične kacige - FJ
4.kolo: FJ - STKOI Uspon
(nedostaje i Input-Ady Endre II, ali Input mi je javio da kasne sticajem okolnosti, poslat će uskoro)
5.kolo: STKOI Uspon - Input je odgođeno za 31.03. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: uto ožu 29, 2016 11:24 pm Naslov
|
|
Evo mene opet. Prije svega zahvaljujem Novakima na gostoprimstvu, stvarno odlično atmosfera i drago mi je što smo se upoznali. Naravno čestitke na zasluženoj pobjedi.
Rezultat je grd i pomalo nerealan, ali što je tu je. Drago mi je što smo konačno odigrali kvalitetan meč i da je igra dobra.
Što se kretanja rezultata tiče, kolega Antolić je u prvom meču odigrao vrlo dobro protiv gospodina Mamića, ali nažalost izgubio u 5 setova.
Ono što njemu nije pošlo za rukom, ja sam ispravio preokretom protiv gospodina Čanadija. Rezultat je 2:1 nakon prve serije.
Nakon toga pomalo šokantna pobjeda Antolića nad Minđakom i stvarno mu skidam kapu na pobjedi, fin skalp. 2:2
Nezgodan match up za mene protiv Mamića gdje nažalost gubim u 4 seta iako sam u 4. setu imao 10:6 uz nekoliko promašenih zicera. 3:2
Nažalost, ponovno sam prosuo meč nakon dobre igre u prvom meču 3. serije gdje vodim 2:0 protiv gospodina Minđaka i stanem, gospodin lako poravna na 2:2 i kreće ludi 5. set gdje je ipak imao više mirnoće te uzima pobjedu za 5:2.
Nakon toga povratka nema iako Antolić ponovno igra solidan meč koji ipak gubi u 4 seta.
Sve u svemu, bilo je zanimljivih borbi, odužilo se je sve na debelo iznad 3 sata i stvarno je teško predočiti kako je to sve ludo izgledalo u prve dvije serije.
Ipak, rezultat se piše i pamti, ostalo će se nažalost zaboraviti. Hvala još jednom na ugodnom druženju, živjeli i sretno dalje. _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri ožu 30, 2016 2:50 am Naslov
|
|
Budući nisam iz ove lige tek sada sam uočio neke specifičnosti. Naime, govori se o ekipi Novaki 2 i ja malo gledam tablicu kada tamo zamijetim jednu raritetnu situaciju. U ekipi Novaki 2 nema niti jednog Novaka a u ekipi Zabat-Gradnja su sve sami Novaki. Iako naziv ekipe može biti i po prezimenima i po mjestu a i po počecima u Sokazu, svejedno mi se čini da je ovo interesantna situacija. Za priču uz pivu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: sri ožu 30, 2016 10:06 am Naslov
|
|
šteta što dečki nisu aktivni na forumu da napišu izvještaj kako su Novaki dobili Novake  _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon tra 18, 2016 10:41 am Naslov
|
|
Čestitke mojim Mađarima Ady Endre II. na pobjedi u derbiju začelja. Nadam se da će osvojiti još koji bod. Naprijed Mađari!
Dinko Šimatović, mađaron |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|