NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stane

PostPostano: čet svi 05, 2016 8:13 pm    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Thumbs up
mario

PostPostano: pet svi 06, 2016 7:20 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Guga, uopće se ne ljutim. Mi jučer nismo iskoristili što je Deda igrao bez Bakmaza. Izgubili smo 6 : 4. Tomec napravio tricu, ja dobio Kabalina. U paru imali 2 : 0 u setovima i 3 : 0 na početku trećeg seta, a onda kao da je netko ugasio svjetlo. Nemam zapisnik, pa ne mogu upisati rezultat. Lako moguće da ćemo o ostanku odlučivati u zadnjem kolu u direktnom srazu sa našim starim "sportskim prijateljima" WD 68 na njihovom terenu. To će biti veselo. Kad se samo sjetim u kako "opuštenoj i fer" atmosferi smo odigrali prošle sezone u zadnjem kolu tekmu koja je bila potpuno nebitna i njima i nama i to kod nas, teško mi je i zamisliti što nas sve čeka na njihovom bunjištu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stane

PostPostano: pet svi 06, 2016 12:51 pm    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

netko (napisa):
8.liga 8.mjesto
To su Zagondzije
Beljenje Beljenje

8liga 4mj.bez trofeja Very Happy
Moja prognoza s početka prvenstva a nadam se da budu 3 jer pehar je pehar Thumbs up
55

PostPostano: ned svi 08, 2016 8:42 pm    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Tijekom prošlog i ovog vikenda sam trenirao s Gugom Pingic , bogme smo odigrali nekoliko lijepih mečeva. Macevanje
Doista moram potvrditi, nakon proživljenog iskustva, da postoji neka "posebna veza" između Guge i prasica Evil , vole se one vrtiti oko Gugine strane stola i gotovo! ROFL ROFL
Uzimam u obzir i mogućnost da svoje prasice upečatljivije pamtim, obzirom da ih Guga vrlo glasno i srdačno "pozdravi" svaki put kada mu dođu u posjetu ROFL ROFL , dok sam ja prema njegovima totalno nepristojan i uopće ih ne obadajem, ali moram priznati da mu ne bih bio u koži kada sam mu ja s druge strane stola No no , drugim riječima u tih šest ili sedam mečeva udijelio sam mu potpuno besplatnih i dobro ugojenih prasica za gigantsku svinjogojsku farmu otvoriti! Laughing Laughing Laughing
Oprosti Guga, malo mi jeste bilo neugodno Ruga se Tuzni , ali isprasili su te i Veger i kapetan Miki Bit ce dobro pa sam morao i ja Pojma nemam ... Tek tako da ne budem usamljen. Trio
Vjerujem da ti nije bilo lako to podnositi Dark evil Jako ljut , ali trening je trening pa prasice nisu bitne Zmaj Zubo , moraš pronaći način kako da ih za vrijeme službenog meča pošalješ na drugu stranu stola. Vrag ... Lijep si k'o slika i paziš na modne detalje, možda se zato prasice lijepe oko tvog dijela stola ROFL ROFL , pokušaj doći na neku utakmicu odjeven kao ja (klošar), možda se prasice isprepadaju i pobjegnu na drugu stranu stola! Ako tada počokljaš svoje suparnike (i to uz pomoć pokoje predivne, plemenite domaće životinje) znat ćeš da je u tome problem! ROFL Evil Vrag .
Inače, čestitam simpatičnim Zagondžijama na plasmanu u vrh lige, još ih čeka vrlo neizvjesna završnica sezone, ali mislim da će se ove sezone veseliti prolasku u još bolju ligu SOKAZ-a, bili bi dobri i u 7. ligi, ali neka zasluže to pa će tako i biti Mudri djed , sada drže komplet situaciju u svojim rukama! Klanja se Klanja se
Pozdrav i svima ostalima Fulir Mah mah , odoh ja u horizontal blues... Leti
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto svi 10, 2016 8:21 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Došao je dan......10.05.2016. godine poslije Krista Eeeek!

Nema natrag, samo naprijed Evil

u boj protiv okrutnog princa-osvajača po imenu

BA-KYLLA Horor

koji je u svom nemilosrdnom pohodu do sada pokorio 24 naroda (ima scor 24-0)

kreću ne njega i njegovu armiju Djedova ne 300, nego samo hrabrih 3 Very Happy

bitka će se voditi na mračnom mjestu

poznatom kao Arena za borbe - Prečko Horor Horor Horor
Mjestu gdje samo Suri Orlovi, Lešinari & Gladni Golubovi lete u potrazi za ostacima hrane.
Mjestu gdje se tamne sjene igraju sa vidom i psihom hrabrih boraca koji zalutaju na to zlokobno mjesto i gdje je mrak odavno prekrio zrake sunca Crying

Napad se očekuje oko 18:30, a dali će hrabri borci uspjeti pitanje je sada Eeeek!

Zadnja promjena: Guga; sri svi 11, 2016 8:10 am; ukupno mijenjano 5 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
arakic

PostPostano: uto svi 10, 2016 8:42 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto svi 10, 2016 10:07 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Kolko ja znam i golubovi su odustali od prečkog ROFL
mario

PostPostano: uto svi 10, 2016 10:41 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Ne samo to. Svjetlo je prilično pojačano tako da to više nije problem u Prečkom. Meni su predstavljali problem spori stolovi sa niskim odskokom loptice tako da mi je previše štop udaraca završavalo u mrežici, ali to je stvar navike i prednost domaćeg terena, a ne neispravnost. Drugi problem koji me smeta u igri u Prečkom je kad mi se neogranične horde nogometaša počnu prešetavati i okupljati u vidnom polju za vrijeme igre.
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto svi 10, 2016 10:44 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Mene smeta zrak neznam zašto dvorana nije na nižim katovima.Nadmorska visina dvorane je dosta visoka pa je zrak rijeđi tj.ima manje kisika.Vrlo mi je teško disat u takvim uvijetima.A da ne velim koliko sporo loptica putuje radi rijeđeg zraka sve u svemu mislim da u preckom treba igrat s bocama za kisik Laughing Laughing
Ali sve drugo je super jedino da zrak promijene Laughing
trnac

PostPostano: uto svi 10, 2016 10:48 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mario

PostPostano: uto svi 10, 2016 10:55 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Stane, otežane probleme sa disanjem za vrijeme meča imam i ja i to iz istih razloga kao i ti, a to sigurno nije zbog rijetkog zraka.
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: uto svi 10, 2016 11:12 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Samo da ne bude opet tiha misa poslije tekme - te prasice, te gume proklizavaju Smile
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto svi 10, 2016 11:41 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Mario (napisa) :
Drugi problem koji me smeta u igri u Prečkom je kad mi se neogranične horde nogometaša počnu prešetavati i okupljati u vidnom polju za vrijeme igre.

Koje vidno polje, ja tamo uopće nemam vidno polje Mad Very Happy Laughing

Zdenko (napisa) :
Samo da ne bude opet tiha misa poslije tekme - te prasice, te gume proklizavaju Smile

Ponavljam, ovo je iznimno napisano nekoliko postova pošto je sezona gotova za tjedan dana.
Ponukala me i činjenica da je forum skoro potpuno umro i puno ljudi me pitalo zašto više ništa ne pišem.
Bez obzira kako ćemo proći danas, idući tjedan i na završnoj tablici sezone od mene možda dođe još koji post i to je - gotovo.
I ko zna kad i ko zna gdje......1 post u 3-4 mjeseca je sasvim dovoljno Thumbs up

Zadnja promjena: Guga; uto svi 10, 2016 11:43 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Zdenko

PostPostano: uto svi 10, 2016 11:43 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Daj Guga ne zajebavaj, pa ne budemo valjda čitali samo fore našeg novog stand up komičara Staneta?
[Vrh]
mesegovic

PostPostano: uto svi 10, 2016 11:55 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Hajde Guga možeš ti to i bolje.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: uto svi 10, 2016 11:58 am    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Guga, Guga Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: uto svi 10, 2016 12:30 pm    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Neki mi vele da sam ja kriv što se Guga više ne javlja. Ne vjerujem da je moja malenkost tome kriva, ali ako jest, onda Guga primi moje iskrene isprike. Bez tebe nemam više koga zezati. A volim zezati.

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto svi 10, 2016 12:49 pm    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

sreo sam peru i pozdravil te zdenko Laughing
Guga samo napred treće mjesto vam se smiješi Smile
A zato nemam zraka hvala mario :

Mario (napisa) :
Drugi problem koji me smeta u igri u Prečkom je kad mi se neogranične horde nogometaša počnu prešetavati i okupljati u vidnom polju za vrijeme proloma oblaka.
Eeeek! Thumbs up
mario

PostPostano: uto svi 10, 2016 1:22 pm    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Igrao sam prošli tjedan u Prečkom i ponavljam da je rasvjeta podignuta na vrlo pristojan nivo. Imam osjećaj da ovdje samozaljubljeni likovi čitaju isključivo vlastite postove i oduševlajvaju se vlastitim "duhovitostima".
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: uto svi 10, 2016 1:25 pm    Naslov : 8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Hvala Laughing Stane Cheer pozdravi Klanja se i ti Juhuu njega Thumbs up
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Sljedeće
Stranica 16 / 21.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.