|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 15, 2016 3:05 pm Naslov
: 3.liga proljeće 2016. |
|
|
Ja Đuri uvijek pošteno i otvoreno kažem da kad ga dobijem krećem u rušenje!
Tako i prođem svaki put a jučer pogotovo, sve ispod malog.
Đuro je jučer stvarno igrao vrhunski sve osim prva dva odigrana seta (dok Kamba nije usporio svoje sijevanje), evo vam Ćaća pa nek potvrdi!
A ja ću uvijek rado potpisat da predsjednik pokaže malom ćatu gdje mu je mjesto, sve dok ukupno moji pobijede.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet svi 06, 2016 9:04 am Naslov
|
|
Jučer smo u prijateljskoj atmosferi izgubili od Utrina (6:4). To biste svi znali i bez da ja pišem da se domaćin potrudio upisati rezultat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet svi 06, 2016 9:27 am Naslov
|
|
Utrine mislim da tam nema nitko tko je kompjuterski pismen , bar malo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet svi 06, 2016 9:38 am Naslov
|
|
Pa mogli su onda Hrgicu zamolit da im upiše...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet svi 06, 2016 9:51 am Naslov
|
|
Evo vam zapisnik.
Poslao sam i voditelju i suigraču isti čas na mail, ali boli ih briga čini se.
A meni je falilo sna od noći prije.
Bila dobra tekma jučer.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet svi 13, 2016 12:26 am Naslov
|
|
Izgleda da se u ligi rasplelo sve osim pozicija 11 i 12 koje vode u ligu niže. Mi smo večeras pobijedili Remete u gostima, ali nažalost bez Zdravka u sastavu, tako da je izostala prava drama.
Moram priznati da mi je pomalo i žao otići, bio mi je veći užitak igrati ovo prvenstvo nego nekoliko zadnjih puta u drugom razredu. Promjena sredine je ponekad zaista pravo osvježenje.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
doktor
|
Postano: sri svi 18, 2016 10:26 am Naslov
|
|
Sinoć smo odigrali odličan meč na Šestinama s našim predsjednikom i njegovom Slogom. Na njihovu molbu da odigramo s plastičnim lopticama, jer Đuro ide za vikend na Svjetsko veteransko prvenstvo u Španjolsku gdje igra s plastičnim lopticama, izišli smo im u susret i odigrali s istima. XuShaoFa bešavne loptice, djeluju malo tvrđe i teže od klasičnih celuloidnih i imaju čudan zvuk. Odskok im je drugačiji pa je tu potrebno privikavanje, npr. primijetio sam da kod protivnikovog jačeg top spina, često mi se u početku događalo da poštopam rubom, dok nisam prilagodio ruku i reket. Druga stvar je da smo polomili 2 loptice. Iako djeluju tvrđe od celuloidnih, baš zbog te krutosti i lakše puknu ako ih se udari direktno rubom drveta. Ja sam jednu tako prepolovio
Takve stvari me najvise i brinu slijedeće sezone, ako loptice budu tako lako pucale, par komada po meču, tko će to plaćat !?
Da se vratim na meč, čiji je tijek bio pun preokreta, prvo smo mi poveli 3:0, nakon što je Zdravac uspio dobiti Đuru, iako ga je Đuro nakon 0:2 ulovio i skoro stigao. Da bi oni preokrenuli i poveli s 4:3. Moj meč protiv Đure je bio skroz lud, poveo me 2:0 , pa sam se pribrao i izjednačio , da bi u 5.setu on poveo s 6:0 mislim, i 10:5, ali nakon toga spašavam 5 meč lopti i onda ja imam meč loptu , ali Đuro na kraju hrabrije ulazi i s(p)retno pogađa i pobjeđuje. Sve čestitke Đuri , nadam se da ću i ja tako u njegovim godinama dobro igrati! Sretno mu na Svjetskom prvenstvu, nek se vrati s medaljom!
Uglavnom nakon 4:3 za Slogu, mi preokrećemo i vodimo s 5:4, ali Đuro i Mladen su jako nezgodan par, te na kraju ide poštena podjela bodova
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: sri svi 18, 2016 10:45 am Naslov
|
|
Prošlo kolo smo mi protiv Sloge igrali malo s plastičnima (protiv Đure), malo s celuloidnim (protiv ostalih). Tu smo htjeli izaći g. predsjedniku u susret, da se pripremi za veteransko prvenstvo, ali protiv ostalih smo ostali na starim lopticama, razlika se ipak osjeti (ili mi je to barem opravdanje kad fulam).
Na vlastito iznenađenje dobili smo, ali to ionako nije bilo važno niti jednoj niti drugoj ekipi. Igrali smo (njihovim) Butterfly plastičnim lopticama, i nisam baš oduševljen . Čudno zvone, lako pucaju (i ja sam jednu prepolovio), imam utisak da neki put samo propadnu.
Mi smo naručili XuShaoFa, ako te zvuče još gore od Butterfly-a, ne znam... razmislit ću o igranju s čepovima za uši, stvarno me živcira taj zvuk, kao da je klasična loptica pukla. Na sve ostalo ću se priviknuti, trošak ću preživjeti, ali zvuk....
Uzimam odmor tjedan dana, nakon toga kreće privikavanje. Pozive na treninge i/ili prijateljske s radošću prihvaćam . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|