NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

3.liga proljeće 2016.
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 15, 2016 3:05 pm    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Ja Đuri uvijek pošteno i otvoreno kažem da kad ga dobijem krećem u rušenje! Mirko
Tako i prođem svaki put Sibom po guzi a jučer pogotovo, sve ispod malog. Srami se

Đuro je jučer stvarno igrao vrhunski sve osim prva dva odigrana seta (dok Kamba nije usporio svoje sijevanje), evo vam Ćaća pa nek potvrdi!

A ja ću uvijek rado potpisat da predsjednik pokaže malom ćatu gdje mu je mjesto, sve dok ukupno moji pobijede. In love Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stip

PostPostano: pet svi 06, 2016 9:04 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Jučer smo u prijateljskoj atmosferi Pivo izgubili od Utrina (6:4). To biste svi znali i bez da ja pišem da se domaćin potrudio upisati rezultat Ceka
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: pet svi 06, 2016 9:27 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Utrine Misli mislim da tam nema nitko tko je kompjuterski pismen , bar malo Rolling Eyes Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: pet svi 06, 2016 9:38 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Pa mogli su onda Hrgicu zamolit da im upiše... Evil
ib
Site Admin

PostPostano: pet svi 06, 2016 9:51 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Evo vam zapisnik. Mad
Poslao sam i voditelju i suigraču isti čas na mail, ali boli ih briga čini se. Pojma nemam
A meni je falilo sna od noći prije. Evil Zzz Raspa nokte

Bila dobra tekma jučer. Gitara
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet svi 13, 2016 12:26 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Izgleda da se u ligi rasplelo sve osim pozicija 11 i 12 koje vode u ligu niže. Mi smo večeras pobijedili Remete u gostima, ali nažalost bez Zdravka u sastavu, tako da je izostala prava drama.

Moram priznati da mi je pomalo i žao otići, bio mi je veći užitak igrati ovo prvenstvo nego nekoliko zadnjih puta u drugom razredu. Promjena sredine je ponekad zaista pravo osvježenje. Thumbs up
[Vrh]
doktor

PostPostano: sri svi 18, 2016 10:26 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Sinoć smo odigrali odličan meč na Šestinama s našim predsjednikom i njegovom Slogom. Na njihovu molbu da odigramo s plastičnim lopticama, jer Đuro ide za vikend na Svjetsko veteransko prvenstvo u Španjolsku gdje igra s plastičnim lopticama, izišli smo im u susret i odigrali s istima. XuShaoFa bešavne loptice, djeluju malo tvrđe i teže od klasičnih celuloidnih i imaju čudan zvuk. Odskok im je drugačiji pa je tu potrebno privikavanje, npr. primijetio sam da kod protivnikovog jačeg top spina, često mi se u početku događalo da poštopam rubom, dok nisam prilagodio ruku i reket. Druga stvar je da smo polomili 2 loptice. Iako djeluju tvrđe od celuloidnih, baš zbog te krutosti i lakše puknu ako ih se udari direktno rubom drveta. Ja sam jednu tako prepolovio Very Happy
Takve stvari me najvise i brinu slijedeće sezone, ako loptice budu tako lako pucale, par komada po meču, tko će to plaćat !?
Rolling Eyes

Da se vratim na meč, čiji je tijek bio pun preokreta, prvo smo mi poveli 3:0, nakon što je Zdravac uspio dobiti Đuru, iako ga je Đuro nakon 0:2 ulovio i skoro stigao. Da bi oni preokrenuli i poveli s 4:3. Moj meč protiv Đure je bio skroz lud, poveo me 2:0 , pa sam se pribrao i izjednačio , da bi u 5.setu on poveo s 6:0 mislim, i 10:5, ali nakon toga spašavam 5 meč lopti i onda ja imam meč loptu Eeeek! , ali Đuro na kraju hrabrije ulazi i s(p)retno pogađa i pobjeđuje. Sve čestitke Đuri Thumbs up , nadam se da ću i ja tako u njegovim godinama dobro igrati! Juhuu Sretno mu na Svjetskom prvenstvu, nek se vrati s medaljom!

Uglavnom nakon 4:3 za Slogu, mi preokrećemo i vodimo s 5:4, ali Đuro i Mladen su jako nezgodan par, te na kraju ide poštena podjela bodova
Thumbs up
[Vrh]
Stip

PostPostano: sri svi 18, 2016 10:45 am    Naslov : 3.liga proljeće 2016. Citirajte i odgovorite

Prošlo kolo smo mi protiv Sloge igrali malo s plastičnima (protiv Đure), malo s celuloidnim (protiv ostalih). Tu smo htjeli izaći g. predsjedniku u susret, da se pripremi za veteransko prvenstvo, ali protiv ostalih smo ostali na starim lopticama, razlika se ipak osjeti (ili mi je to barem opravdanje kad fulam).
Na vlastito iznenađenje dobili smo, ali to ionako nije bilo važno niti jednoj niti drugoj ekipi. Igrali smo (njihovim) Butterfly plastičnim lopticama, i nisam baš oduševljen Sad . Čudno zvone, lako pucaju (i ja sam jednu prepolovio), imam utisak da neki put samo propadnu.
Mi smo naručili XuShaoFa, ako te zvuče još gore od Butterfly-a, ne znam... razmislit ću o igranju s čepovima za uši, stvarno me živcira taj zvuk, kao da je klasična loptica pukla. Na sve ostalo ću se priviknuti, trošak ću preživjeti, ali zvuk.... Thumbs down Glavom u zid Maaamaaaa Bljak
Uzimam odmor tjedan dana, nakon toga kreće privikavanje. Pozive na treninge i/ili prijateljske s radošću prihvaćam In love .
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.