NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fifa

PostPostano: pon svi 09, 2016 12:00 pm    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

U srijedu 11.5. u 20 h u Jastrebarskom se igra veliko finale 20.lige, između dvije jaskanske ekipe POTKOVE SREĆE i AGG GEODETA.
Pozivamo sve zainteresirane da navrate u Jasku i pogledajte ovaj NABRIJANI MEČ.
A da se isplati pogledati ovaj meč, pokazuje da obje ekipe u svojim ligama nisu izgubile boda, a zanimljivost je da je to lokalni derbi i da posljednjih mjesec dana u Jaski je top tema OVAJ MEČ.
srijeda 20,00 sati - DVORANA IZNAD MERCATORA u Jaski....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: pon svi 09, 2016 1:33 pm    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Čestitke Jaskancima iz 20. lige, ali tu treba dodati i prvo mjesto ekipe STK Jastreb u 17. ligi. Tako da simpatični Jaskanci deru na sve strane.

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon svi 09, 2016 1:41 pm    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Pa ni u desetoj nisu baš daleko od prvog mjesta Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: pon svi 09, 2016 5:17 pm    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

šteta imam solfeđo pa nebum mogel ali svaka čast Thumbs up .Vidi se da se u jaski igra dobar pingić.
Ivek

PostPostano: uto svi 10, 2016 7:25 am    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Pa ni u desetoj nisu baš daleko od prvog mjesta Thumbs up

Pa sad.. prvi baš i nebumo ali drugi bi mogli biti ako ne ukakimo zadnje kolo. Prosuli smo bodove, gdje drugdje nego baš u Tumarinoj jazbini.. i to dva puta Rolling Eyes Bonk! Zmaj
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: uto svi 10, 2016 9:15 am    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

pritisak ti je to ROFL Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivek

PostPostano: uto svi 10, 2016 11:17 am    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Je.. premda smo i došli i otišli potpuno trezveni i bez kapčice alkohola.. Izgleda da se nismo dobro uklopili u sredinu. Zubo Very Happy Thumbs up
Ivek

PostPostano: uto svi 10, 2016 11:36 am    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Mojim Jaskancima pak želim dobru tekmu u finalu, puno sreće (čim manje prasica) i jednoj i drugoj ekipi... Ne bi bilo fer svrstavati se na bilo koju stranu, svi smo zajedno i treniramo zajedno pa ću po onoj prastaroj otrcanoj frazi - nek pobijedi bolji, sretniji i spretniji, na kraju ćemo ionak svi skupa:
Pivo Zivili Partijana
domac101

PostPostano: sri svi 11, 2016 10:50 pm    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Drama u Jaski, parovi odlučuju pobjednika 20. lige.

Ajmo Potkove Juhuu Klanja se

Inače bilo je nekoliko odličnih mečeva, vidi se da dečki znaju igrati i pitanje je gdje će se zaustaviti.
Fifa će nam sve detaljno napisati, nažalost nisam mogao biti do kraja pa koristim sve moguće izvore da pratim meč. ROFL
Ivek

PostPostano: čet svi 12, 2016 7:16 am    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Geodeti su na kraju bili bolji u paru i odnijeli pobjedu.. Čestitke jednima i drugima. Klanja se Klanja se Klanja se Pobjednik se nije znao do zadnjeg seta, tekma je završila u 00:10 Eeeek! uz gotovo sve partije po pet setova..
Kvaliteta prikazanog pingaća bila na nivou kojeg se ne bi posramile ni puno bolje lige pa je većina nazočne publike bez obzira na dužinu trajanja ostala do završetka. Još jednom bravo za jedne i druge i samo nastavite tako, mislim da ćete jako brzo do jednocifrenih liga. Thumbs up Klanja se Klanja se Thumbs up
Stip

PostPostano: čet svi 12, 2016 8:19 am    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Rezultat je upisan i na forum i u bazu.
Iako sam u ovih nekoliko sezona otkad vodim 20. ligu bio sam na 2-3 utakmice 'mojih' ekipa, malo mi je žao što sam ovo propustio. Čak sam namjeravao doći, ali onda mi je iskrsnulo nešto privatno i tako...
U svakom slučaju, čestitke i jednima i drugima (Geodeti su bili bolji za tri seta, 23:20). Puno sreće u višim ligama! Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
domac101

PostPostano: čet svi 12, 2016 10:15 am    Naslov : FINALE 20.LIGE -POTKOVA SREĆE - AGG GEODETI Citirajte i odgovorite

Čestitke Geodetima, zaslužili su 1. mjesto. Tko god da je dobio, zasluženo bi bilo, stvarno lijepo momci igraju.

Ako mogu jedan meč izdvojit kao nešto bitniji od drugih ili kao presudan, onda je to prvi meč u drugoj seriji između Frkonje i Kunovića.

Sjajno je Frkonja igrao, poveo 2:0 i nažalost nakon toga je došlo do malog opuštanja, što je odlični Kunović iskoristio i preokrenuo meč.

Žao mi je jedino što nisam vidio meč Pavlečić-Kunović, očekivao sam da bi to mogla biti poslastica večeri, a sad mi zapravo i nije jasno kako je Kunović, barem rezultatski, glatko dobio.

Čestitke svima, stvarno jedna lijepa stolnoteniska večer.
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.