SOKAZ forum
8. nos ti posran ljiga, proljeće 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ma ne brini, Guga je spreman i za prejaku rasvjetumario je napisao/la:Igrao sam prošli tjedan u Prečkom i ponavljam da je rasvjeta podignuta na vrlo pristojan nivo. Imam osjećaj da ovdje samozaljubljeni likovi čitaju isključivo vlastite postove i oduševlajvaju se vlastitim "duhovitostima".

Guga, ako mrkneš Bakmaza i ja ću ti u nedjelju pustit da možda dobiješ nešto (ostavit ću prasice doma).

a čuj to ak makne bakmaz a di da ga makne u drugu dvoranu 
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Mrkneš Stane, ne makneš. Čitanje sa razumijevanjem-1. i 2. razred OŠ55 je napisao/la:Guga, ako mrkneš Bakmaza i ja ću ti u nedjelju pustit da možda dobiješ nešto (ostavit ću prasice doma).![]()
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Onda fora nebi bila fora mrkneš u drugu dvoranu pa di je sad fora a da 1 ,2 razred ne kuze fore
A da iz druge su dvorane
A da iz druge su dvorane
Da... Fakat.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
kaj ideš varit zaštitnu ogradutrnac je napisao/la:Ma ne brini, Guga je spreman i za prejaku rasvjetumario je napisao/la:Igrao sam prošli tjedan u Prečkom i ponavljam da je rasvjeta podignuta na vrlo pristojan nivo. Imam osjećaj da ovdje samozaljubljeni likovi čitaju isključivo vlastite postove i oduševlajvaju se vlastitim "duhovitostima".
Sprema se zavarit Bakmaza....
Čestitke švaserima
Guga ja sam jedini vjerovao u vas svaka čast 
A sad juriš na prvo mjesto u 6. ligi.
Bravo Guga,
zanimljivo je kako sad imas
podrsku od svih, a kad si pisao kakav
bi rasplet mogao biti(kao danas)
onda su se smijali.cast iznimkama.
Sad jos deda I vodovod x I to je to
zanimljivo je kako sad imas
podrsku od svih, a kad si pisao kakav
bi rasplet mogao biti(kao danas)
onda su se smijali.cast iznimkama.
Sad jos deda I vodovod x I to je to
Tekma je bila odlična, samo što smo mi Zagondžije bili jako ''brezobrazni'' jer smo ''ubili napetost''
Žao mi je, ali nismo smjeli napraviti niti jednu grešku u koracima, pošto smo krenuli u utakmicu s 0-3 zbog BA-KYLLE

Ulog utakmice za nas je bio ogroman jer se moglo dogoditi da u slučaju našeg poraza
(bez obzira na eventualnu našu pobjedu u zadnjem kolu) završimo na 5. mjestu ???
E to bi stvarno bila tragedija i onda bi Mario opet morao slušati moje kukanje još jednu sezonu,
a to mu nisam htio priuštiti, pa je bilo najbolje da - pobjedimo
U publici je bio i Marko Pikula iz Vodoopskrbe i zakleo bi se da sam mu vidio suze u kutevima očiju
(kod rezultata 3-6)
jer je sada Vodoopskrba u teškoj situaciji i njihovo 2. mjesto koje se činilo 100% sigurno prije ovog kola, sada ima ogroman preduvjet (pobjedu protiv Dede u zadnjem kolu)...
Mi s druge strane sada više ne ovisimo stvarno o nikome.
Moramo pobijediti Podomont doma u zadnjem kolu i najmanje smo 2. i eto nas u 6. ljigi.
Ja sam govorio i prije 2 mjeseca da se tako nešto može dogoditi, pa me je Mario tu na forumu tak poklopil da mi je samo tlak rastao kao u pretis loncu

Pohvala naravno mojim suigračima :
Cipraninu, ovu sezonu je odigral izvanredno (nakon prošle, neprepoznatljive).Spinal je ''ko novi'',
i bacal se po arenama širom Zagreba
&
Šumadincu koji je također bio stabilan, a par ''iskakanja iz tračnica'' ćemo mu lako oprostiti jer je napravio što se od njega i očekivalo

Za BA-KYLLU naklon do poda
Znanje u igri nije nikada bilo upitno, a sada smo to osjetili i na svojoj koži, ali njegova smirenost, pristupačnost i pozitivan karakter (nema niti traga nekakvoj nadmenosti i sličnom pošto je realno daleko prejak za ovo okruženje u 8. nos ti posran ljigi) nas je pozitivno iznenadilo.Jedino mu je Cipranin uspio ''otkinuti'' jedan set.Nadali smo se da mu moooožda netko od nas može ''stati na rep'', ali......moramo mi još puno žganaca popapati.
Još jednom, svaka čast

Ustvari najneugodniji trenutak na tekmi je bio moj meč protiv Kabalina.
Znao sam da ću imati problema jer je ''Kaba'' ljevoruk i stalno mi servira zajebane serve na FH koji meni nije najjači udarac
Visio sam ''ko luster'' jer je Kaba imao 2-1 u setovima.Naravno da bi bilo čudno da tu nije odlučivao 5. set gdje sam ja dokazano najjači
(kao što sam već pisao, prije ove tekme sam imao 1-9 u mečevima u 5 setova), ali ovoga puta sam za stolom stajao nakon operacije nosa, s puno većim protokom zraka, a valjda zato i s manjim padom snage i koncentracije u 5. setu
&
s naočalama na glavi.Jebi ga, morao sam popustiti i početi igrati s naočalama jer svugdje gdje je slabije svjetlo minus dioptrija postaje veliki hendikep.Kaj je nainteresantnije svjetlo u Prečkom je stvarno POBOLJŠANO i više ne predstavlja problem.Počeo sam igrati s naočalama samo zbog Prečkog jer sam prošli put protiv Cestodoma u Prečkom vidio - Goli Ku.ac (bezdlaki)

Mario jelda da je tablica poprimila očekivani i realan izgled ?

Bilo ih je samo 3

Excalibur je napravio ono što je morao.
Čića mića, gotova je priča......
Žao mi je, ali nismo smjeli napraviti niti jednu grešku u koracima, pošto smo krenuli u utakmicu s 0-3 zbog BA-KYLLE

Ulog utakmice za nas je bio ogroman jer se moglo dogoditi da u slučaju našeg poraza
(bez obzira na eventualnu našu pobjedu u zadnjem kolu) završimo na 5. mjestu ???
E to bi stvarno bila tragedija i onda bi Mario opet morao slušati moje kukanje još jednu sezonu,
a to mu nisam htio priuštiti, pa je bilo najbolje da - pobjedimo
U publici je bio i Marko Pikula iz Vodoopskrbe i zakleo bi se da sam mu vidio suze u kutevima očiju
(kod rezultata 3-6)
jer je sada Vodoopskrba u teškoj situaciji i njihovo 2. mjesto koje se činilo 100% sigurno prije ovog kola, sada ima ogroman preduvjet (pobjedu protiv Dede u zadnjem kolu)...
Mi s druge strane sada više ne ovisimo stvarno o nikome.
Moramo pobijediti Podomont doma u zadnjem kolu i najmanje smo 2. i eto nas u 6. ljigi.
Ja sam govorio i prije 2 mjeseca da se tako nešto može dogoditi, pa me je Mario tu na forumu tak poklopil da mi je samo tlak rastao kao u pretis loncu

Pohvala naravno mojim suigračima :
Cipraninu, ovu sezonu je odigral izvanredno (nakon prošle, neprepoznatljive).Spinal je ''ko novi'',
i bacal se po arenama širom Zagreba
&
Šumadincu koji je također bio stabilan, a par ''iskakanja iz tračnica'' ćemo mu lako oprostiti jer je napravio što se od njega i očekivalo

Za BA-KYLLU naklon do poda
Znanje u igri nije nikada bilo upitno, a sada smo to osjetili i na svojoj koži, ali njegova smirenost, pristupačnost i pozitivan karakter (nema niti traga nekakvoj nadmenosti i sličnom pošto je realno daleko prejak za ovo okruženje u 8. nos ti posran ljigi) nas je pozitivno iznenadilo.Jedino mu je Cipranin uspio ''otkinuti'' jedan set.Nadali smo se da mu moooožda netko od nas može ''stati na rep'', ali......moramo mi još puno žganaca popapati.
Još jednom, svaka čast

Ustvari najneugodniji trenutak na tekmi je bio moj meč protiv Kabalina.
Znao sam da ću imati problema jer je ''Kaba'' ljevoruk i stalno mi servira zajebane serve na FH koji meni nije najjači udarac
Visio sam ''ko luster'' jer je Kaba imao 2-1 u setovima.Naravno da bi bilo čudno da tu nije odlučivao 5. set gdje sam ja dokazano najjači
&
s naočalama na glavi.Jebi ga, morao sam popustiti i početi igrati s naočalama jer svugdje gdje je slabije svjetlo minus dioptrija postaje veliki hendikep.Kaj je nainteresantnije svjetlo u Prečkom je stvarno POBOLJŠANO i više ne predstavlja problem.Počeo sam igrati s naočalama samo zbog Prečkog jer sam prošli put protiv Cestodoma u Prečkom vidio - Goli Ku.ac (bezdlaki)

Mario jelda da je tablica poprimila očekivani i realan izgled ?

Bilo ih je samo 3

Excalibur je napravio ono što je morao.
Čića mića, gotova je priča......
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet svi 20, 2016 7:06 pm, ukupno mijenjano 8 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Guga bio si mi draži kad si pisal bajke i priče za malu djecu
Zagonđije svaka v čast, a tebi Guga naklon do poda.
Zagonđije svaka v čast, a tebi Guga naklon do poda.
Budući sam nekoliko puta prozvan u postu dat ću si malo truda i pojasniti neke stvari. Moji prethodni postovi koji su Gugi digli tlak prvenstveno se referiraju na moje iskustvo igranja u 5, 6, 7 i sada 8. ligi i poznavanju ekipa koje u njima nastupaju. Dosta je velik lom kvalitete između tih liga i 7., a osobito 6. liga puno su jače od 8. lige. Npr. ekipa Vrhovec koja će pljusnuti za dvije lige dolje iz 6. po meni je jača od Zagonđija.
Druga stvar, Guga, sigurno te ne bi podbadao niti ti dizao tlak, jer te u principu niti ne poznajem, da to ti nisi započeo. 8. nos ti posran liga ljiga u kojoj valjda nastupaju ljigavi nos ti posran igrači po konstataciji igračine koja ima negativan skor u toj istoj ligi. Vidiš, tako nešto sigurno za ligu u kojoj nastupaju, onoliko i kako danas mogu, ne bi rekli braća Vidmar, a koji su igrali u ligama koje su za tebe i tvoje sadašnje i buduće domete sci fi.
Da li Stane i Ravi kukaju i trkeljaju o gubljenju vremena u nos ti posran ligama (prošle sezone 7., a ove 5. u njihovom slučaju), koje su evidentno preslabe za njihovu dostignutu kvalitetu i u kojima 90% mečeva dobivaju sa 3 : 0 u setovima, a protivnici im u pravilu ne mogu napraviti više od 5 poena po setu? Obojica su kombinirano u ovoj sezoni uspjeli izgubiti jedan jedini meč.
Toliko od mene i ovime raspravu o dizanju tlakova smatram završenom.
Druga stvar, Guga, sigurno te ne bi podbadao niti ti dizao tlak, jer te u principu niti ne poznajem, da to ti nisi započeo. 8. nos ti posran liga ljiga u kojoj valjda nastupaju ljigavi nos ti posran igrači po konstataciji igračine koja ima negativan skor u toj istoj ligi. Vidiš, tako nešto sigurno za ligu u kojoj nastupaju, onoliko i kako danas mogu, ne bi rekli braća Vidmar, a koji su igrali u ligama koje su za tebe i tvoje sadašnje i buduće domete sci fi.
Da li Stane i Ravi kukaju i trkeljaju o gubljenju vremena u nos ti posran ligama (prošle sezone 7., a ove 5. u njihovom slučaju), koje su evidentno preslabe za njihovu dostignutu kvalitetu i u kojima 90% mečeva dobivaju sa 3 : 0 u setovima, a protivnici im u pravilu ne mogu napraviti više od 5 poena po setu? Obojica su kombinirano u ovoj sezoni uspjeli izgubiti jedan jedini meč.
Toliko od mene i ovime raspravu o dizanju tlakova smatram završenom.
Mario, ne treba se ljutiti na Gugu... on je ko Krleža ili Nives - jednostavno ga "ponese" pa svašta napiše
@Guga, pa nije baš da su vodonosci ostali u nekoj frci. Imaju još tekmu s Odrom i Dedom - mogu dobiti obadvije a takvoj nekoj kombinaciji Deda na kraju može završit na trećem mjestu. Naravno, ako svizac zamota čoksu i Bukovac bi mogao ostat u ligi
@Guga, pa nije baš da su vodonosci ostali u nekoj frci. Imaju još tekmu s Odrom i Dedom - mogu dobiti obadvije a takvoj nekoj kombinaciji Deda na kraju može završit na trećem mjestu. Naravno, ako svizac zamota čoksu i Bukovac bi mogao ostat u ligi
Znaš onu staru narodnu :
Ko se ljuti, uvali mu kruti...
Ko ima kakav skor i zašto i koja je liga (ljiga) za koga sf ili nije to ćemo vidjeti,
a dali netko shvaća zafrkanciju i na koji način to je debelo diskutabilno.
Također je pitanje i dali je tvoje veliko iskustvo igranja raznih Sokaz liga dovoljno da daješ takve
ocjene-procjene (pošto si rekao da me ne poznaješ).
Tko je prvi počeo i dali je prvo bila kokoš ili jaje...o tom potom, ali naziv :
8. nos ti posran ljiga
je čisto naziv iz šale (svakoj ljigi u kojoj sam igrao sam dao neki dodatak u ime čisto zato da se malo razlikujemo u popisu tema, a ako to nekoga osobno pogađa, onda se ispričavam), dok tvoje davanje titula ''klase od igrača'' kojom si ti nas počastio je čisto podrugivanje i možeš ti sada pričati šta god hoćeš.
U svakom slučaju, čekaju nas novi protivnici...i te tvoje izjave kako je Vrhovec jači od Zagondžija...to će se vrlo brzo vidjeti.
Igrao sam ja i s Barnom i s Grgecom tak da budi malo oprezniji s prognozama, jer se i tvoja prognoza o snazi ekipe Hrt Het Trick pokazala potpuno promašenom.
A ko je imao točnije prognoze (ja ili ti) lijepo se vidi na tablici...
Bilo mi je zadovoljstvo igrati u ovoj ljigi s mnogima, ali eto s nekima i malo manje, a stvarno se nisam mislio više javljati jer sam napisao da je kraj.
I ajde jedan vitz za kraj
Ruši se avion i u njemu Hrvat, Srbin, Bosanac i Slovenac (za vrijeme bivše Juge).Imaju 3 padobrana i padobrane dijeli - Hrvat.
Sva trojica počnu kukati i navale na Hrvata....daj meni padobran, daj ga meni...
Kaže Hrvat njima - dajte prestanite i recite jedan po jedan zašto bi dao padobran baš nekome od vas.
Bosanac zaplače - daj bolan meni padobran, mi u Bosni smo u težoj situaciji nego svi vi, kako će moji mali Mujo i Haso ako ja poginem ?
Hrvat mu da padobran i ovaj iskoči iz aviona.
Ostala su 2 padobrana...
Slovenac počne - daj meni padobran, mi Slovenci smo pametni, jedino mi možemo spasiti Jugu.
Istina kaže Hrvat, i da mu padobran, a Slovenac iskoči iz aviona.
Srbin zaurla na Hrvata - jeli bre, jesi ti normalan ?
Sada si dao padobran Slovencu i imamo samo jedan padobran, a nas smo dvojica ???
Kaže njemu Hrvat - a kaj se sekiraš, dal sam ja Slovencu ku..c, dal sam mu ruksak.On je pametan, bude već nekaj smislil do zemlje...
E sada je kraj...8. nos ti posran ljigo - goodbye
Ko se ljuti, uvali mu kruti...
Ko ima kakav skor i zašto i koja je liga (ljiga) za koga sf ili nije to ćemo vidjeti,
a dali netko shvaća zafrkanciju i na koji način to je debelo diskutabilno.
Također je pitanje i dali je tvoje veliko iskustvo igranja raznih Sokaz liga dovoljno da daješ takve
ocjene-procjene (pošto si rekao da me ne poznaješ).
Tko je prvi počeo i dali je prvo bila kokoš ili jaje...o tom potom, ali naziv :
8. nos ti posran ljiga
je čisto naziv iz šale (svakoj ljigi u kojoj sam igrao sam dao neki dodatak u ime čisto zato da se malo razlikujemo u popisu tema, a ako to nekoga osobno pogađa, onda se ispričavam), dok tvoje davanje titula ''klase od igrača'' kojom si ti nas počastio je čisto podrugivanje i možeš ti sada pričati šta god hoćeš.
U svakom slučaju, čekaju nas novi protivnici...i te tvoje izjave kako je Vrhovec jači od Zagondžija...to će se vrlo brzo vidjeti.
Igrao sam ja i s Barnom i s Grgecom tak da budi malo oprezniji s prognozama, jer se i tvoja prognoza o snazi ekipe Hrt Het Trick pokazala potpuno promašenom.
A ko je imao točnije prognoze (ja ili ti) lijepo se vidi na tablici...
Bilo mi je zadovoljstvo igrati u ovoj ljigi s mnogima, ali eto s nekima i malo manje, a stvarno se nisam mislio više javljati jer sam napisao da je kraj.
I ajde jedan vitz za kraj
Ruši se avion i u njemu Hrvat, Srbin, Bosanac i Slovenac (za vrijeme bivše Juge).Imaju 3 padobrana i padobrane dijeli - Hrvat.
Sva trojica počnu kukati i navale na Hrvata....daj meni padobran, daj ga meni...
Kaže Hrvat njima - dajte prestanite i recite jedan po jedan zašto bi dao padobran baš nekome od vas.
Bosanac zaplače - daj bolan meni padobran, mi u Bosni smo u težoj situaciji nego svi vi, kako će moji mali Mujo i Haso ako ja poginem ?
Hrvat mu da padobran i ovaj iskoči iz aviona.
Ostala su 2 padobrana...
Slovenac počne - daj meni padobran, mi Slovenci smo pametni, jedino mi možemo spasiti Jugu.
Istina kaže Hrvat, i da mu padobran, a Slovenac iskoči iz aviona.
Srbin zaurla na Hrvata - jeli bre, jesi ti normalan ?
Sada si dao padobran Slovencu i imamo samo jedan padobran, a nas smo dvojica ???
Kaže njemu Hrvat - a kaj se sekiraš, dal sam ja Slovencu ku..c, dal sam mu ruksak.On je pametan, bude već nekaj smislil do zemlje...
E sada je kraj...8. nos ti posran ljigo - goodbye
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri svi 11, 2016 4:50 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Da se i ja malo nadovežem.Guga nisam ni ja vjerovo da bute tak dobri ove sezone znao sam ustvari vidio da ciprani ima veliki potencijal u igri da rakić zna ali je pre mekan a ti pošto si mjennao rekete i stil (više forhend) budete max..vel max treći.idete u 7 to je bilo onak ak odigrate odlično.Tak namoj se sad puhat odigrajte do kraja pa kaj bude tak da druga ak budete odlčan uspjeh.A kaj se tiće maria nije o niš loše mislio jednostavno nakon tri ,četri kola stvari su tak izgledale samo su vječitim optimistima(meni)a bogme i tebi da možete u nižu ligu a kamoli do tofeja a kak ti veliš meni nemoj se umislit(guga ja sam već umišljen govorim za sebe )

Mene fascinira da neki nakon nekoliko godina 
i blejanja u tablice rezultata

nisu pohvatali logiku "više" i "niže" lige.
A logika je ista kao i na tablici pojedinačne lige, ili si "više" na tablici ili si "niže" na tablici. Ili ćeš se popeti na "više" mjesto ili pasti na "niže" mjesto.
i blejanja u tablice rezultata

nisu pohvatali logiku "više" i "niže" lige.
A logika je ista kao i na tablici pojedinačne lige, ili si "više" na tablici ili si "niže" na tablici. Ili ćeš se popeti na "više" mjesto ili pasti na "niže" mjesto.