NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Predaja meča

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: pet tra 17, 2009 2:43 pm    Naslov : Predaja meča Citirajte i odgovorite

Stvarno je glupo da nesmijemo predat mec koji nemozemo odigrat. Ja sam bolestan, Ivo je na putu, a mi se moramo pojavit na mecu da nebi dobili 3 negativna boda. Igramo sa Časlom i ne zelim ih molit odgodu.

Da je neka druga ekipa, napisali bi fiktivni zapisnik (ko sto svi rade, javna tajna), a ovako, ja sad bolestan moram dolazit na tekmu po kaj? Napisat zapisnik? Ocu li morat i za stol stat da ne dobimo 3 negativna boda i raspucavat loptice il cu moc tamo na licu mjesta rec da necu igrat, kad vec telefonski pravilnik ne dopusta?

neznam, stvarno glupo, molim komentare...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: pet tra 17, 2009 3:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

totalno bezveze pravilo... pretpostavljam da je dozvoljena bar predaja pojedinacnih partija tako da se samo moras pojaviti tamo a ne i igrati.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 17, 2009 7:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

LOLZ Iceman ispašćete iz lige Ruga se

U članku 33. Pravilnika o natjecanjima piše:

Pravilnik (napisa):
Momčad može biti oslobođena plaćanja novčane kazne i oduzimanja bodova, ako za neodigranu utakmicu postoje opravdani razlozi i to na osnovi pismene molbe Predsjedništvu prije službene registracije utakmice.

Ja ko voditelj sam imao više situacija kada je zapisnik pisan 10:0 (s praznim sastavom ekipe - bez izmišljanja poena) bez da sam dijelio negativne bodove. Šta, ljudi nazovu i objasne, ako je zbilja očito da nema muljanja zašto bi ih kažnjavao. Pogotovo u ovakvim tjednima Pojma nemam

Tako da si fino mogo nazvat Drenića i objasnit mu, pa ako on bude inzistirao na -3 boda jednostavno uzet komad papira i poslat na Predsjedništvo. Barem ovdje sigurno nije riječ o namještanju..

Meni je zaista bezveze da se na mala vrata legalizira muljanje dopuštanjem predaja utakmica Pojma nemam
Jesmo li se za to borili? Osama
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: sub tra 18, 2009 12:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Objasnio sam Dreniću cijelu situaciju, i on je bio taj koji mi je decidirano rekao da ako se ne pojavimo da ce nam uzet 3 boda. Nadam se da motiv nije bio taj da je on sudio pa da nije bilo tekme...

A da pisem pismo predsjednistvu pa da se prepustim na milost i nemilost instituciji koja nam je vec uzela 5 bodova zadnji put kad smo isto najavili da necemo s njima igrat i registrirala tekmu s koje smo bili istjerani sa 10:0 za protivnika...hvala, al dok je stanovita osoba tamo, ne usudim se...

uglavnom, ne vidim zasto se nemoze telefonski otkazat utakmica, nego se mora doc osobno i rec da neces igrat? Da sam mogo doc osobno, onda bi i igrao, zar ne? Glupo...Dosli smo popodne Tugo i ja sami, s tim da nisam uzeo stvari da me ne ponese jer sam imao temperaturu jucer. I Tugo je odigro svoje 3 partije a ja sam svoje predo...i bilo je glupo i prema njima kaj su morali dolazit, i prema meni kaj sam se moro dizat iz kreveta...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 18, 2009 9:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa šta vam je ta tri boda više manje Hihihi

Šalu na stranu, slažem se da je bezveze da dolaze dvojica od kojih jedan samo ide predat svoje mečeve da ne izgube ta tri boda.

Mislim da je voditelj trebao bit fleksibilniji u ovoj situaciji i malo bacit oko na onaj gore citirani stavat članka.
S jedne strane svi znaju za issues koji postoje između vaših ekipa i da mrzite igrat jedni s drugima, al opet, treba gledat okolnosti svakog susreta zasebno i objektivno, a ne prijetit kategorički.
Da se radi o bilo koje druge dvije ekipe u SOKAZu, vjerujem da nitko nikog ne bi tjerao polomljenog ili bolesnog u dvoranu.

Spomenut ću to na sastanku voditelja i na idućem meču svojoj ekipi, to je najviše šta ja mogu.

No i dalje sam za to da su predaje mečeva zlo na koje treba gledat jako sumnjičavo i oprezno i nikako ih podržati pravilnikom.

Jednostavno, svaki meč mora bit situacija za sebe. Da ti nisi prehlađen nego da si slomio nogu, morao bi postojati način da vi ne izgubite ta tri boda.
[Vrh]
rope

PostPostano: pon tra 20, 2009 10:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

i na kraju imamo ovakvu situaciju

http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=65&ek2=2&dat=2009-04-22

pa ovo je nevjerojatno Bonk! Bonk!

kaj nije bolje upisat 10:0 bez negativnih bodova ????????
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pon tra 20, 2009 10:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Osim što je nevjerojatno, ovo je i neodrživo.

Članak 24. PoN (napisa):
Utakmica ne može započeti ako od svake momčadi nisu nazočna barem dva igrača.

Tako da ili će se Pongracu pisati ta tri poraza, ili ću registrirati 10:0 bez negativnih bodova, sad kad znamo da je već bio tamo.

Iceman, što ti se više sviđa? Pojma nemam
[Vrh]
maco

PostPostano: pon tra 20, 2009 12:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

He,he..ovo je jedna od Sokaz bolesti i Sokaz bolesnika! Bez uvrede! Crying Slična je bolesti kad preskačeš puuuno previše liga. Mad Sve ima za posljedicu da se škvadra(ekipa) raspadne . Znam iz iskustva! Thumbs up Beljenje
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon tra 20, 2009 2:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Confused Klanja se
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto tra 21, 2009 9:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

a napisi mi tri poraza, posto je Tugo vec dobio Miljenka, da mu se to ne brise...
[Vrh]
zoko007

PostPostano: sri tra 22, 2009 12:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
a napisi mi tri poraza, posto je Tugo vec dobio Miljenka, da mu se to ne brise...
Juhuu Juhuu Fulir koji car taj Iceman, a skor Very Happy
[Vrh]
Jopi

PostPostano: čet tra 23, 2009 12:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa daj nemoj čovjeku pisat 3 poraza bezveze, situacija je apsurdna...
[Vrh]
Brod

PostPostano: sri svi 13, 2009 1:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zoko007 (napisa):
Iceman (napisa):
Juhuu Juhuu Fulir koji car taj Iceman, a skor Very Happy

Zabole ga za skor,sto ga ne ubije - ima da ga ojača! Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.