NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dinko Š.

PostPostano: uto svi 17, 2016 1:17 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Hvala na odgovoru na prvo pitanje. Molim i na ostala dva.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: uto svi 17, 2016 1:22 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Saša

PostPostano: uto svi 17, 2016 1:37 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

bila su 4 pitanja Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Lio

PostPostano: uto svi 17, 2016 3:10 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Tisina ...ovaj znači ...Htio sam Tihomira ali je bio Zvonimir..he he

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto svi 17, 2016 4:00 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Predlažem ukidanje smajlića. Tko je pismen, taj piše. Tko nije, neka
se opismeni.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: uto svi 17, 2016 4:16 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

ponekad smajlić kaže vise od riječi
trnac

PostPostano: sri svi 18, 2016 6:31 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 18, 2016 9:08 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Jedva čekam da pročitam neki novi roman napisan od samih smajlića. Ne gine mu Nobelova nagrada za književnost. I to od strane nepismenog dijela pučanstva, prvenstveno predškolske djece.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri svi 18, 2016 9:18 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Klanja se
[Vrh]
TypeR

PostPostano: sri svi 18, 2016 9:36 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Bike
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri svi 18, 2016 10:57 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Partijana
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 18, 2016 11:04 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Pehar
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri svi 18, 2016 11:06 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Juhuu
[Vrh]
domac101

PostPostano: sri svi 18, 2016 11:14 am    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Jumping
papuanac

PostPostano: sri svi 18, 2016 12:34 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem na konkretnim i jasnim odgovorima a najviše na ispravci, odnosno pojašnjenju na naslovnici da se od početka iduće sezone ISKLJUČIVO igra plastičnim lopticama. Prijašnja službena objava je bila više u šaljivom tonu i iz nje se nije dalo jasno zaključiti radi li se o preporuci ili obavezi. Sada je to jasno i ja zahvaljujem adminu.

Na žalost, nismo svi pametni i nadareni inteligentnim humorom kao neki ovdje, no nadimci su mi nepoznati pa vjerujem da se radi o nekim adolescentima i klincima željnim zabave. Za to njihovo ponašanje u cyber prostoru postoji lijepa definicija pa da bi nešto naučili, ja ću ga napisati zajedno s objašnjenjem (ja je nisam izmislio):

"Trolanje

Postoji šira i uža definicija trolanja. Ukratko, to je pisanje provokativnih postova s namjerom da se izazove burna emocionalna reakcija. U trolanje spada skretanje s naslovne teme, izazivanje drugih na bespotrebne i besmislene rasprave, pisanje u duhu zajedljivosti ili podsmjehivanja, s ciljem omalovažavanja ili ismijavanja forumaša kojem (ili kojima) se trol obraća. Trolanje je dakle sljedeće:

- vrijeđanje i omalovažavanje
- pisanje u duhu zajedljivosti ili podsmijeha, s ciljem da forumaš kojem se trol obratio ispadne glup, smiješan, bezvezan
- pisanje provokativnih postova s namjerom da se izazove burna reakcija
- skretanje teme (npr. otvorite temu o mudrostima Dalaj Lame, a trolerski upisi govore da je Lama prevarant iako to nije predmet kojim se navedena tema bavi)
- izazivanje drugih na bespotrebne i besmislene rasprave
- ad hominem (logička greška ili zabluda kada se rasprava preusmjerava na subjekt, čovjeka, a ne na temu, odnosno pokušaj je negiranja istinosti neke tvrdnje ukazivanjem na negativne karakteristike ili vjerovanja osobe koja je iznjela tu tvrdnju umjesto na osporavanje samog predmeta diskusije)

Primjerice, na temi "Tko je Bog" postaviti vjerniku pitanje tipa "gdje je njegov bog kada na svijetu djeca umiru od gladi" smatralo bi se trolanjem. Pitanje samo po sebi nije loše (niti mora biti loša namjera) no postavljeno je na pogrešnoj temi. Vidimo kako će to pitanje skrenuti razgovor i izaći iz zadanih okvira teme te postepeno napraviti nered i posve uništiti temu. Takvo ćemo pitanje postaviti na nekoj drugoj, prikladnijoj temi a ako takve nema, onda možemo otvoriti temu naslova, npr. Kakav Bog dozvoljava patnju i nepravdu."

Dakle djeco, čitajte i uvijek ćete naučiti nešto novo i korisno ;)
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 18, 2016 12:57 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Upravo slavimo 50 godišnjicu mature, pa ću razred obavijestiti da smo trenutno u stvari "adolescenti i klinci željni zabave".
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri svi 18, 2016 1:10 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Papunac, kad se odlučiš predstaviti imenom i prezimenom onda ce tvoji postovi dobit na znacenju a do tada .....

Mozda se i znamo, ali ti si u prednosti jer vidis s kime raspravljaš za razliku od mene. Znači da si troler.
Lijep pozdrav

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Charlie

PostPostano: sri svi 18, 2016 1:11 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Mnogo dobar i lep post,
Wolf i Tomaca su najveći adolescenti!

Ja sam za njih još u pelenama i zato sam se već prijavio za posljednji bivak; stacionar! Mudri djed
Tamo ću se obdaren jedino i napokon vremenom potpuno odvojiti od teže literature i sirovog života te utonuti u forumaša prepunog ironije i cinizma sa smajlićima. Beljenje

Do tada ću uživati čitajući, iako rijetko nađem kakav hebeno dobar trosmisleni trol!

Gay pride ima dobru krilaticu; različitost nas povezuje Grli
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
zmilko

PostPostano: sri svi 18, 2016 1:31 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Izvrstan trol. Stvarno BOG i PVC loptica
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 18, 2016 1:37 pm    Naslov : PLASTIČNE LOPTICE: OBAVEZA? Citirajte i odgovorite

Meni je jasno od samog početka tko je Papuanac. Jednostavno, to je negroid iz Papue Nove Gvineje s kovrčavom kosom.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.